Eki Görüntüle 526979
Eki Görüntüle 526981
Eki Görüntüle 526982
Eki Görüntüle 526983
tottilimin kışlıklarını bende paylaşmak istedim...
fotonun biri net çıkmış ama renkleri kötü çıkmışşş
diğeride bulanık fakat renkler canlıııı:)
bakalım teyzeleri beğenecek miiiii:)
Ben bahsedilen markayi kesinlikle onermiyoeum daha once de yazmistim ama surekli adi gecince tekrarlama ihtiyaci duydumlutfen google taramasi yapin bu markanin urunlerinde yuksek miktarda kursun ciktigini goreceksiniz
biyolog,
kızının cicileri çoookkk güzel, asyada kışa hazırım diyor yanimaşallah güzelimize
biz kışlık alışveriş yapmadık, kış bastırsa evdeyiz
hediye gelen el örgüsü bikaç hırkası var kızımın, alaturka takılır artık :))
turuncu ya mamamızın tadı pek öyle güzel değil :)) tatsız tuzsuz bişi, pişmiş havucuda sevmem..
veremedim de daha, hala uyuyor
Beykozzz nasılsın bacım?
Oğluşun nasıll ?
Biyologg kızına maaşallah diyorum...Güzel kilosunu alarak ve uzayarak annesini bu ay da sevindirmiş
Sana da tekrar çok geçmiş olsun.
çicek_cicek eşiyle tatil yapacaktı.Dönmedi herhalde henüz....
pinarda canım ameliyat durumu ne oldu ?
meleğim34 antep dolmalarını,yuvalamarını götürüyor herhalde
ay bilmiyorum cnm ya.hayırlısı olsun.benim tek korkum kilolarım.bu kilo üstüne kilo alırsam bittiğim andır.herhalde çıkmayan hastalık kalmaz.Ama Rabbim verirse diyetisyen eşliğinde bir hamilelik geçirmeyi planlıyorum.yoksa ne ben kendimi tutabilirim,nede başkaları....
Sogan tat verir cidden denemekte fayda var
canım pirinç zaten tatsız bir gıda.Aslında sade havuç yapsaydın belki daha çok severek yerdi.Gerçi henüz denememişin.Bakalım uyanınca ne yapacak
Benim kuzuda 3 gündür ek gıdayı ret ediyor.Az önce havuç-patates-bezelye ve azıcık soğan ile püre yaptım ama yemek istemedi yine.Ben de iyice açıkmasını bekleyeceğin bakalım.
Cnm 'mama yerine zehir' yazsan hemen cikar. Ozelden de Turuncu H--- dediginde de yazmistim gecen hafta ama tekrar gorunce yinelemek istedimzeynepcim hangi markalar açık açık paylaşır mısın?ben internette 3 markada diye okudum ama marka isimleri vermiyordu.bende takviye mamada aptamil,pirinç ununda hero baby kullanıyorum.lütfen paylaş ve okuyan tüm annelerimiz bilgilensin güzelce.
cok şükür iyiyiz canım tek sıkıntımız bütün gün karsısında maymunluk yapmak oda olmuyor işim var yada yoruluyorum olmuyor anlıyacagın tüm gün salya sümük oynuyoruz uyudugun an vın iş yapmaya sen ve yakısıklımız nasıl maasallah tütütütü
Markanin adina karsi hassasim daha once de yazmistim tekrar gorunce uyarmak istedim ve sanirim zaman zaman goremeyenler varsa diye tekrar edecegimZeynepcim şuan pirinç unu ile kaşık mamamızı kendimiz yapıyoruz zaten
ooo sahane masallah diyelim sifa olsun! Biberonla arasi yoktu ama kasigi nasil sevdi bak aferin onaBu sabah Kayra ilk defa tam bir kahvaltı yaptı.
Tabağımızda 1 çay kaşığı rendelenmiş salatalık,1 çay kaşığı tuzsuz peynir,1 çay kaşığı pekmez,yarım çay kaşığı yumurta sarısı,yarım çay kaşığı tereyağ ve 1 adet soyulmuş ve tuzu alınarak ezilmiş zeytin vardı.Yanına da yarım tam buğday ekmeğini 1 yemek kaşığı süt ile ıslattım.İçecek olarak ise ıhlamurr
Ellerimi güzelce yıkadım ve minik minik parçalarla oğluşumu doyurdum.Yüz ifadesi bu durumdan çok hoşnut olmasa da zamanla bu tatlara alışacağını umut ediyorum.
Tabağımızın hepsini bitiremedik ama 3 gün sonra aynı tabağı hazırladığımda daha fazla yiyecektir herhalde...
Valla iş falan yapmadım canım hiç halim yok zaten. Sana da çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırız. Evet ya tarhana çorbası yapayım en iyisi. Kızına da maşallah canım hep böyle güzel güzel uzasın ve büyüsün, anneciğini üzmesinkızlar ben geldim:)
kızımın boyu kilosu gayet ii çıktı çok şükür....
boğazınbda şişlikk feln yok hırıltısı aksırığı flnda yok çok şükür...
antibiyoriğini kes dedi dr.um zaten çok ağır bir ilaçmışşşş püfffffffffffff
ama ben ben maskeyle gezicemm veee ciğerlerimi üşütmüşümmm boğazım şiş....
bende ilaca devammm....ve bol suya yüklenmem lazımm.... tabikii bol bol meyvee
karar verdim gribim geçer geçmez grip aşısı yaptırcam....
hatta eczanede yapın dedim ama hastayken olmazmış....
ben çok hasta olan biriyimm bu şekilde tek başıma bebeğimle ilgilenemem
kışın 3 ayı yatakta geçiririmmmm nasıl bünyem varsa...
ve ve ve ne yazıkkii reglim hala olmadı...
condomla heray bunu yaşamak istemiyorummm
dk hapınada bebek yarı ek besin yarı anne sütü alana kadar geçmemem gerekirmiş...
e bu durumda 3 aylık iğne yaptırcam 1 yada 2 kere...
sonra dk hapına başlıcam ebemle böyle kararlaştırdık....
sanırım en kısa zamanda hepimizin güvenilir bir korunma yöntemine ihtiyacı var...
durmadan gebelikten şüpheleniyoruz e belli rahatda durmuyoruzzz
kahvaltı yapmaktan (tek başıma) oldum olası nefret etmişimdir....
neyseki akşamdan çorbam var hastalar gelin bana tarhana çorbam var... iç iç terle anacımmm
cnm eczaneden alıyorsunn...
az önce aldım bende kızımı emzirirken taktım hemen...
dr.um ısrarla söyledi maskeyi hatta biraz fazlaca aldımmm eve hasta masta gelirrr takıveririrm maskeyii ağzına yüzüne:)
ihmal etme cnm benmmm iş miş de yapma
bende halıları verdim diye yerler çıplak temizlik yaptım bir güzel üşütttüüm...
bir çorba yap kendine uzat ayaklarını dinlennnn:)
ay bayıldım bu kıyafetlere hepsi çok tatlı ama en tatlısı asya tabikiii.. Nerden aldın canım bunları ben hiçbir şey bulamıyorumEki Görüntüle 526979
Eki Görüntüle 526981
Eki Görüntüle 526982
Eki Görüntüle 526983
tottilimin kışlıklarını bende paylaşmak istedim...
fotonun biri net çıkmış ama renkleri kötü çıkmışşş
diğeride bulanık fakat renkler canlıııı:)
bakalım teyzeleri beğenecek miiiii:)
Bu gidişle Mutlu bey'in haberini almamız yakındır desene
Hoşgeldin canım...
İnşaallah kızına bulaştırmadan bi an önce iyileşirsin..Çok geçmiş olsun.
Hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkürler
Teşekkür ederiz teyzesi
Ooh oh afiyet olsun fıstığıma.
Özellikle kırmızı kabana bayıldımmmmm
lillacım Allah razı olsun davetinden çok sağol aynen bende çok tanışmak isterim
ilkimcim sana da geçmiş olsun.
biyolog asyamız güle güle giysin iyi günlerde kullansın inşallah. bu arada benide sen hep gaza getiriyon bende çekip koyum bari:))
Bu sabah Kayra ilk defa tam bir kahvaltı yaptı.
Tabağımızda 1 çay kaşığı rendelenmiş salatalık,1 çay kaşığı tuzsuz peynir,1 çay kaşığı pekmez,yarım çay kaşığı yumurta sarısı,yarım çay kaşığı tereyağ ve 1 adet soyulmuş ve tuzu alınarak ezilmiş zeytin vardı.Yanına da yarım tam buğday ekmeğini 1 yemek kaşığı süt ile ıslattım.İçecek olarak ise ıhlamurr
Ellerimi güzelce yıkadım ve minik minik parçalarla oğluşumu doyurdum.Yüz ifadesi bu durumdan çok hoşnut olmasa da zamanla bu tatlara alışacağını umut ediyorum.
Tabağımızın hepsini bitiremedik ama 3 gün sonra aynı tabağı hazırladığımda daha fazla yiyecektir herhalde...
Yicem sizin kizlari ya yicem!!Eki Görüntüle 527174 süslü yeleğimiz:))
Eki Görüntüle 527175 bayramlığımız:))
Eki Görüntüle 527177 küçük hanımefendi kabanımız:))
Eki Görüntüle 527178 Eki Görüntüle 527179 tırtıllı çorabımıza ece bayıldı:))
Eki Görüntüle 527180 benim küçüklüğümden:))
Eki Görüntüle 527181 pullu eşofmanımız:))
Eki Görüntüle 527182 indirimden aldık seneye süslü süslü giyeriz inşallah:))
Eki Görüntüle 527183 süslü ceketimiz:))
Eki Görüntüle 527185 anneanne kombinimiz:))
Eki Görüntüle 527186 pamuk şekeri:))
Eki Görüntüle 527187 pembiş tulumumuz:))
Eki Görüntüle 527188 lila tulumumuz:))
Eki Görüntüle 527189 spor takılıcaz biraz:))
sayfayı meşgul ettim birazcınık ama zamanı gelsinde giydireyim bunları ya:))
Eki Görüntüle 527191 Eki Görüntüle 527191 Eki Görüntüle 527194 ATTACH]Eki Görüntüle 527191
Haftasonu indirimi yakalayinca birkac parca aldim bir kismi da makinada
en cok poposunda ayi olan tulumu sevdim kadife pantolon ve oduncu gomlegiyle de kovboylar gibi oldu :)
BIYOLOG Asyaya o kirmizili cicileri giydir bir dahaki bulusmada ben de onu yiyeyim tatloi yerine!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?