2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

lillacım Allah razı olsun davetinden çok sağol aynen bende çok tanışmak isterim

ilkimcim sana da geçmiş olsun.

biyolog asyamız güle güle giysin iyi günlerde kullansın inşallah. bu arada benide sen hep gaza getiriyon bende çekip koyum bari:))

biyolog,
kızının cicileri çoookkk güzel, asyada kışa hazırım diyor yani maşallah güzelimize
biz kışlık alışveriş yapmadık, kış bastırsa evdeyiz
hediye gelen el örgüsü bikaç hırkası var kızımın, alaturka takılır artık :))

turuncu ya mamamızın tadı pek öyle güzel değil :)) tatsız tuzsuz bişi, pişmiş havucuda sevmem..
veremedim de daha, hala uyuyor

Ben bahsedilen markayi kesinlikle onermiyoeum daha once de yazmistim ama surekli adi gecince tekrarlama ihtiyaci duydumlutfen google taramasi yapin bu markanin urunlerinde yuksek miktarda kursun ciktigini goreceksiniz

Zeynepcim şuan pirinç unu ile kaşık mamamızı kendimiz yapıyoruz zaten

canım pirinç zaten tatsız bir gıda.Aslında sade havuç yapsaydın belki daha çok severek yerdi.Gerçi henüz denememişin.Bakalım uyanınca ne yapacak
Benim kuzuda 3 gündür ek gıdayı ret ediyor.Az önce havuç-patates-bezelye ve azıcık soğan ile püre yaptım ama yemek istemedi yine.Ben de iyice açıkmasını bekleyeceğin bakalım.

cok şükür iyiyiz canım tek sıkıntımız bütün gün karsısında maymunluk yapmak oda olmuyor işim var yada yoruluyorum olmuyor anlıyacagın tüm gün salya sümük oynuyoruz uyudugun an vın iş yapmaya sen ve yakısıklımız nasıl maasallah tütütütü

canım bakabilceksen yap derim cnkü bende yapcaktım ama evdeki hesap carsıya uymadı ben büyütüyüm dag bayır gezcek duruma gelip talan edelim heryeri ondan sonra babada gelmiş olursa 2.ciyi yaparım ilkini atarım babasına ve canım bnde kilo almamaya calısıcam fil gibi oldum şimdi kalanları yollamaya calısıyorum yok gitmiyo bidaha kaldıramam ii yaparsın bence hadi hayırlısı

Bu sabah Kayra ilk defa tam bir kahvaltı yaptı.
Tabağımızda 1 çay kaşığı rendelenmiş salatalık,1 çay kaşığı tuzsuz peynir,1 çay kaşığı pekmez,yarım çay kaşığı yumurta sarısı,yarım çay kaşığı tereyağ ve 1 adet soyulmuş ve tuzu alınarak ezilmiş zeytin vardı.Yanına da yarım tam buğday ekmeğini 1 yemek kaşığı süt ile ıslattım.İçecek olarak ise ıhlamurr

Ellerimi güzelce yıkadım ve minik minik parçalarla oğluşumu doyurdum.Yüz ifadesi bu durumdan çok hoşnut olmasa da zamanla bu tatlara alışacağını umut ediyorum.

Tabağımızın hepsini bitiremedik ama 3 gün sonra aynı tabağı hazırladığımda daha fazla yiyecektir herhalde...

Bu sabah Kayra ilk defa tam bir kahvaltı yaptı.
Tabağımızda 1 çay kaşığı rendelenmiş salatalık,1 çay kaşığı tuzsuz peynir,1 çay kaşığı pekmez,yarım çay kaşığı yumurta sarısı,yarım çay kaşığı tereyağ ve 1 adet soyulmuş ve tuzu alınarak ezilmiş zeytin vardı.Yanına da yarım tam buğday ekmeğini 1 yemek kaşığı süt ile ıslattım.İçecek olarak ise ıhlamurr

Ellerimi güzelce yıkadım ve minik minik parçalarla oğluşumu doyurdum.Yüz ifadesi bu durumdan çok hoşnut olmasa da zamanla bu tatlara alışacağını umut ediyorum.

Tabağımızın hepsini bitiremedik ama 3 gün sonra aynı tabağı hazırladığımda daha fazla yiyecektir herhalde...

Sogan tat verir cidden denemekte fayda var
Gaz fln yapiyor mu?
Cnm 'mama yerine zehir' yazsan hemen cikar. Ozelden de Turuncu H--- dediginde de yazmistim gecen hafta ama tekrar gorunce yinelemek istedim
Isterse su an dunyanin en kaliteli urunlerini uretiyor olsun bir bebek urunune gereken hassasiyeti gostermeyen bir markayi kullanmak icime sinmez

Diger korkunc olani da yeni toplatiliyor. B-b---c. Basina dusmedi ama cok sevdigim ve kamuda calisan bir gida muhendisi arkadasim iletti. Duyunca azicik arastirdim birkac gidacidan daha duydum.

Bu tip bebek urunlerine yonelik denetimlerin artmasi ve ayipli urun satan markalarin aciklanmasi icin saglik bakanligina mail attim.
Ornegini size de iletebilirim.
Kabus gibi o markayi daha once kullanan insan ne yapacak simdi?
Kimsenin icine kurt dusurmek istemezdim ama saklamak daha vicdansizca geldi.
Kullananlar Allah.a tevekkul etsin lutfen dusunup strese girmesin

Benimde bütün günüm maymunluk yapmakla geçiyor..Dediğin gibi salya sümük karışa karışa sevişiyoz akşama kadar
Komşular kesin sesimize gülüyordur
Kayra paşa bu aralar yemede biraz sorun çıkararak beni üzsede genel sağlık durumumuzun iyi olması ile avunuyoruz.
Şuan kendileri ayaklarını yemek ile meşguller

Zeynepcim şuan pirinç unu ile kaşık mamamızı kendimiz yapıyoruz zaten
Markanin adina karsi hassasim daha once de yazmistim tekrar gorunce uyarmak istedim ve sanirim zaman zaman goremeyenler varsa diye tekrar edecegim
ooo sahane masallah diyelim sifa olsun! Biberonla arasi yoktu ama kasigi nasil sevdi bak aferin ona

Valla iş falan yapmadım canım hiç halim yok zaten. Sana da çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırız. Evet ya tarhana çorbası yapayım en iyisi. Kızına da maşallah canım hep böyle güzel güzel uzasın ve büyüsün, anneciğini üzmesin
ay bayıldım bu kıyafetlere hepsi çok tatlı ama en tatlısı asya tabikiii.. Nerden aldın canım bunları ben hiçbir şey bulamıyorum

teşekkür ederim canım

arkadaşlar oğlum beş aylık oldu destekle ayakları üzerine hiç basmıyor normal mi sizce ben bu konuya çok taktım çok üzgünüm dün kvldm. senin yüzünden basmıyor süt yoğurt yemiyorsun dedi sabah kadar ağladım uyuyamadım
ek gıdalara başladık kemiklerinin gelişmesi için ne verebilirim?

süslü yeleğimiz:))
bayramlığımız:))
küçük hanımefendi kabanımız:))
tırtıllı çorabımıza ece bayıldı:))
benim küçüklüğümden:))
pullu eşofmanımız:))
indirimden aldık seneye süslü süslü giyeriz inşallah:))
süslü ceketimiz:))
anneanne kombinimiz:))
pamuk şekeri:))
pembiş tulumumuz:))
lila tulumumuz:))
spor takılıcaz biraz:))

sayfayı meşgul ettim birazcınık ama zamanı gelsinde giydireyim bunları ya:))

Eklentiler

• $IMAG0599.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMAG0597.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMAG0598.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 23

maşallah kayraya turuncu bunları yedirmen ne kadar vaktini alıyor ki?

Yicem sizin kizlari ya yicem!!
Hepsi cok guzel ama en hosuma giden senin kucuklugunden olan :)
Omer de babasinin oyuncagiyla oynuyor su an hem seviniyorum hem duygulaniyorum
Yalniz annemiz de cok zevkliymis hani bayramlik falan sahane olmus hem zarif hem sade tam benlik! Ya da Omerlik mi desem

azraececim hepsi cok güzel güle güle eskitsin kuzu ve ben kızkanmayamı basladım ne kızların kıyafetlere bak rengarenk allu pullu bizim fix pantolon takım elbise hep aynı renk problem degilde kızların tacları bandanaları falan oluyolar bayram sekeri bende oglumu rengarenk giydiriyim zaten kız sanıyolar benimkini sapka falan renkli giyinince

bak zaynepcimde bizim gibi hepsi cok güzeller ama süs püs yok ama cok sükür oglusum iiki var kısmetse kızımız olursa bizde süsleriz güle güle giysin yavrusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…