aman şekerim, nolcak evlisiniz, eninde sonunda anlarlar zatianammm bir gezmeye gittim beykozumun enesi teşrif etmiş:)) vur patlasın çal oynasın keyifler gıcır tabi maşallah küçük ümit besenimize:))
zeynepcim ömerin süpermen kıyafetine bayıldım çok severim kostümleri dediğin gibi yürüseler kıyafetleri üstlerinde daha güzel taşırlar inşallah o günlerde gelir.
biyolog pişti lafına bittim:)) yanyana gelirsek kızılay dağıttı deriz:)))
lillac ece daha giyemedi kıyafetlerini koyarım senimi kırıcaz sende yap cimcimene alışverişleri annem beni gaza getirdi bayram var seçilir beden kalmaz diye gören de kıyafet kıtlığı var zannedecek:))
kızlar şu korunma işi arapsaçı benim için. şimdi benimkinle o kadar hasretten sonra ya kaynanada yada bizde kavuşcaz benimkine tembihledim sakın kondomsuz gelme yanıma diye ıyy çok zor ya kalk yıkan anlıcaklar(
canım resim eklemeyi mi soruyodunSabahı şerifleriniz hayır olsun inş.uyuyanlar tatlı tatlı rüyalar görsün.ayakta olanlara da Allah kolaylık versin,işini de rast getirsin inşallah.
Bebişimi uyurken bırakıyorum hep.o beni göremiyor giderkensabah emerken de hiç uyanmıyor. neyse uyusun da büyüsün ne diyeyim.
Zeynepcim bende o dediğin simge pasif durumda o yüzden yapamadım.neyse hayırlısı artık.başka bir pcden denerim bir ara. öpüyorum sizi
Takip edemiyorum kizin hastane isleri esimin dogum gunu organisasyonu vs.ama PİNARDA Yİ gordum rahatsizlanmis guzel annemizcok uzuldugumu soylemek istiyorum....
Allah dermansiz dert vermesin kimseye anne olunca daha cok korkuyor insan ben fizik tedaviye gidince kizim ne olacak diye dusunuyordumya ameliyat derlerse diye korkuyordum ama sukur ameliyat demedi tabii fizigi yarida biraktigim icin agrilarim devam ediyor ama kiz perisan olmustu git gel git gel.....
PİNARDA tatlim senin durumunda endise yapilacak birsey yok oyle uygunsa oyle olmali safra kesesi ameliyati kolay bir ameliyat ve eski sagligina kavusacaksin merak etme yine guzel kizinla oyunlar oynayacaksin rahatsizliginin gecmisini bilmiyorum ama sagligina kavusman icin olmalisin kizinida dusunme oyle durumlarda hissediyorlar gercekten ve anneyi de ona bakanida hic uzmuyorlar.
tekrar gecmis olsun tatlim
nagihan maşallah kızınaa
annesi sen zorlama bence, yarennur fenerbahçe kıyafetleriyle çok şirin ve mutlu görünüyor
(bana ne oluyorsa gsliyim bu arada:))
Canım geçmiş olsun sanada takip edemedim ama hastane işleri falan demişssin, herşey yolundadır umarım
hemde 41 kere maşallah cnm..bu tatlılığa maşallah denmezde ne denir
yerim o bacaklarını yaren nur'un ben
Yolunda teyzesi cok sukur Okyanusun idrarinda sorun vardi hayatim kan gibi birseydi 1 ay once goturdum ürük asit fazlaligi dediler kristallesme oluyor dendi suan iyi cok sukur ama ara ara geliyor bende pesini birakmadimcuma gunu kultur verdik dun de bobrek ultrasonu cekildik cok sukur birsey cikmadi normal olduguna kanaat getirdim yani tabi hastane isleride yoruyor bi hayli
onun haricinde hatun sumuklu olduburnu dolu ates kusma ishal vb sikayet yok sadece burun akintisi genzi dolu iste temizlemeye calisiyoruz oda yavrumda travma ya yol acacak diye korkuyorum ellerini siki siki tutunca anliyor sanki
yani hayatim allah dert veripde derman aratmasin
Cnm senin de mi bel problemin vardı?
nagihancım sabah sabah gözümü ve gönlümü açtığığın için teşekkür ederimşu sıkılan poza bayıldım..yanaklar tam yemelik çok tatlı bi bebek maşallah minik yavruya benim yavrum sizlerinkinin yanında solaryuma girmiş gibi pamuk gibi bi yavrun var canım Allah bağışlasın ve tüm bebekleri nazarlardan korusun..söylemeden edemiycem o sıkılan fotosu varya o haliyle yanımda olsa kesin yanaklarını bi güzelll mıncıklayıp sonrada yerdim
Yok tatlim bende iki dizimdede menuskus yirtigi var13 gun fizik gordum 10 gun annemde kaldik oraya yakin hem kiza baksin diye ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR evlendikten sonra esinle o evde kalmak rahatsiz ediyor tatlim bende son uc gunu kizimla gittim geldim kizi anneme biraktim isim bitince geri aldim ama oylede olmuyor bende biraktim fizigi çocukta perisan oldu cunku suan agrilarim artti diz cokemiyorum merdiven inemiyorum cikamiyorum gop ta ankarabsehir kulubu var oraya uye olduk havuza gideyim diye 1 ayda bir kez gidebildim halbuku sabah 06:30 aksam 22:30 a kadar serbest ama iste cucuga bakacak pedegog var orada ama yaklasik 50 merdiven inmem lazim ben kendim zor iniyorum kizla nasil ineyim diye gidemiyorum
ayy valla kizlar yaa neren agriyorsa canin orda diye bos yere dememisler
IMAG0089.JPG
buyrun bakalım
Yolunda teyzesi cok sukur Okyanusun idrarinda sorun vardi hayatim kan gibi birseydi 1 ay once goturdum ürük asit fazlaligi dediler kristallesme oluyor dendi suan iyi cok sukur ama ara ara geliyor bende pesini birakmadimcuma gunu kultur verdik dun de bobrek ultrasonu cekildik cok sukur birsey cikmadi normal olduguna kanaat getirdim yani tabi hastane isleride yoruyor bi hayli
onun haricinde hatun sumuklu olduburnu dolu ates kusma ishal vb sikayet yok sadece burun akintisi genzi dolu iste temizlemeye calisiyoruz oda yavrumda travma ya yol acacak diye korkuyorum ellerini siki siki tutunca anliyor sanki
yani hayatim allah dert veripde derman aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?