2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aman şekerim, nolcak evlisiniz, eninde sonunda anlarlar zati
kv bana geldiğinde eşiminde yaramazlık yapası tutuyor
kadın anlıyodur, diyodur başka zamanları yok sanki
canım resim eklemeyi mi soruyodun
ben biraz daha farklı ekliyorum sanırım, bir de bunu dene istersen
mesaj yazarken aşağıda eklenti ekleye tıkla, dosya ekle, dosya seç, yükle ve içeriğe ekle de bitir.. ben böyle ekliyorum. umarım anlatabilmişimdir

Cnm senin de mi bel problemin vardı?

Masallah butun bebişlere...
Beykozun muzisyen bebegine, Superman'e bayıldım bayıldım
İçim açıldı walla...

kızlar ne fotolarımız var ama bunları babamızın facebook sayfasından çaldım.arada yine yükleme yaparım artık acemice olmaz herhalde.yaren nur'um.....

maşallah derseniz sevinirim teyzeleri......

nagihan maşallah kızınaa
annesi sen zorlama bence, yarennur fenerbahçe kıyafetleriyle çok şirin ve mutlu görünüyor
(bana ne oluyorsa gsliyim bu arada :))

nagihan maşallah kızınaa
annesi sen zorlama bence, yarennur fenerbahçe kıyafetleriyle çok şirin ve mutlu görünüyor
(bana ne oluyorsa gsliyim bu arada :))

sağol canım.ben beşiktaşlıyım ama babamız deli bir fenerbahçeli. karışmıyorum çünkü ben eşimin fanatikliği konusunda solda sıfır kalıyorum:))))

Canım geçmiş olsun sanada takip edemedim ama hastane işleri falan demişssin, herşey yolundadır umarım

Yolunda teyzesi cok sukur Okyanusun idrarinda sorun vardi hayatim kan gibi birseydi 1 ay once goturdum ürük asit fazlaligi dediler kristallesme oluyor dendi suan iyi cok sukur ama ara ara geliyor bende pesini birakmadimcuma gunu kultur verdik dun de bobrek ultrasonu cekildik cok sukur birsey cikmadi normal olduguna kanaat getirdim yanitabi hastane isleride yoruyor bi hayli
onun haricinde hatun sumuklu olduburnu dolu ates kusma ishal vb sikayet yok sadece burun akintisi genzi dolu iste temizlemeye calisiyoruz oda yavrumda travma ya yol acacak diye korkuyorumellerini siki siki tutunca anliyor sanki
yani hayatim allah dert veripde derman aratmasin

nagihancım sabah sabah gözümü ve gönlümü açtığığın için teşekkür ederim şu sıkılan poza bayıldım..yanaklar tam yemelik çok tatlı bi bebek maşallah minik yavruyabenim yavrum sizlerinkinin yanında solaryuma girmiş gibipamuk gibi bi yavrun var canım Allah bağışlasın ve tüm bebekleri nazarlardan korusun..söylemeden edemiycem o sıkılan fotosu varya o haliyle yanımda olsa kesin yanaklarını bi güzelll mıncıklayıp sonrada yerdim

geçmiş olsun canım çok şükür bi şey çıkmamış yavrunda..aman kuzular iyi olsunda bizlerde iyi olalım:)
bizim küçük beyde sümüklü:)bi bitmedi şu sümük derdimiztemizlemeye çalışırken bizimki kıyamet koparıyo..severken burnuna dokunduğum zaman bile sinirlenir oldu..mmkün olduğunca burnuna dokunmamaya çalışıyoruz acayip sinirleniyo..bi sümük temizlemeye başlıyorum temizleyene kadar atla karayı seçiyorumbi geçsede kurtulsak

Cnm senin de mi bel problemin vardı?

Yok tatlim bende iki dizimdede menuskus yirtigi var13 gun fizik gordum 10 gun annemde kaldik oraya yakin hem kiza baksin diye ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR evlendikten sonra esinle o evde kalmak rahatsiz ediyor tatlim bende son uc gunu kizimla gittim geldim kizi anneme biraktim isim bitince geri aldim ama oylede olmuyor bende biraktim fizigi çocukta perisan oldu cunkusuan agrilarim artti diz cokemiyorum merdiven inemiyorum cikamiyorumgop ta ankarabsehir kulubu var oraya uye olduk havuza gideyim diye 1 ayda bir kez gidebildim halbuku sabah 06:30 aksam 22:30 a kadar serbest ama iste cucuga bakacak pedegog var orada ama yaklasik 50 merdiven inmem lazim ben kendim zor iniyorum kizla nasil ineyim diye gidemiyorum
ayy valla kizlar yaa neren agriyorsa canin orda diye bos yere dememisler

afiyet olsun teyzesi.teşekkür ederiz.senin bebişin fotosunu koymuş muydun acaba?

canım ya Allah yardımcın olsun ya.valla üzüldüm haline.hiç kolay bir durum değil.bebeleri de bırakamıyorsun.bıraksan ayrı bırakmasan ayrı.hastanelerde daha bir perişan oluyorlar....

Kizlar valla burda hepimizin yavrulari var cok sukur sagliklari gayet iyi kilo ve boy 300-500 gr olmak kaydi ile degisiklik gostere biliyor boylarda ona keza 2-3 cm en fazla yani hepimiz anne oldugumuz icin ve yavrularimizda ayni donem tertipleri oldugu icinkimse kimsenin bebegine imrenmez o yuzden gonlunuz rahat olsun ben sahsen sizlerin bebeciklerini gorunce kendi bebegime bakiyormusum gibi bir sevgi bagi olusuyor yani onlar zaten cok savunmasiz kuzular ama tabi maasallah demek de ayri bir aliskanlik Allah bakabilecek herkeze nasip etsin anne olmayi nagihancım kuzuna maasallah annesi
Allahim herkezin yavrusunu nazarlardan esirgesin

canım çok geçmiş olsun ve geçsin gitsin inş bunada şükür gerçekten allah buyuk dertler ve hastalıklardan korusun yavrularımızı ve hepimizi, burun temizleme konusu bızdede cok sıkıntılı ya aradabir temızlıyorum tıkandıgını hıssedersem hergun yapsam psikolojisi bozulcak yavrumun otribebeyi görünce ağlamaya başlıyor zeynom varya kahroluyorum resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…