2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende cok seviyorum hayatım öyle giyinmelerini ama bnde öle giyinmek istiyorum 3ümüz takım elbise giyelim sorun cözülsün :33:

şekerimm sen yine oğlunla bir kombin yapabilirsin aynı renk ve desende gömlek falan giyersiniz birlikte oğluşunla bende eşime sıranı bekle bir oğlum olursa beraber takılırsınız diyorum:)

NAGİHAN canım maşallah kızına :nazar: çok tatlı minnoşun canım sanada çok benziyor ne güzel benim kızım bana hiçççç benzemiyorda özendim valla:16:

evet hayatım bende o konudan muzdaribim benim oglusum tam babanın küçüklük hali kv aglamıs o dogdugunda eşim yeniden dogdu gibi oldu diyo bana benzese kara kaslı kara gözlü esmer cilveli biri olur:27:

zeynepcim hürrrem yorumuna bayıldım:))

lillacım bende gsliyim:)) hemde izmirdeki hiçbir maçını kaçırmamış biri olarak gittim fanatik bir beşiktaşlı buldum:)) ciddi ciddi çok kavga ederiz ecenin takımı konusunda bakalım zaman ne gösterecek:))

nagihan maşallah kuzuna hayırlı yazılar yazsın Rabbim...

valla forumda hasta olmayan kimse kalmadı gibi aman ilk ve son hastalanışlarımız olsun bunlar herkese tekrar geçmiş olsun...

amin canım amin.

nagihancım maasallah ne güzel sey o öyle ben annesinin kucagındaki haline bittim resmen orda biblo duruyor beni cıldırtcaksınız yav rabbim ne güzellikler yaratıyor cok sükür canım eşini görmedigim için ben sana cok benzettim aynı sen yani sende cok güzelsin ya bir tek benmi esmer anneyim herkez akca pakca :16:

sağol beykozcum.çok çok teşekkür ederiz teyzesi.hepsi biblo gibi maaşallah:nazar::nazar::nazar:

evet hayatım bende o konudan muzdaribim benim oglusum tam babanın küçüklük hali kv aglamıs o dogdugunda eşim yeniden dogdu gibi oldu diyo bana benzese kara kaslı kara gözlü esmer cilveli biri olur:27:

beykoz senın kv demiş şekerim benım kendi annem dedi daha hastanedeyken eşin küçülmüş beşikte bana bakıyor gibi diye eşiminde çok hoşuna gitti tabi bana benzese benimde hoşuma giderdi ama gün geçtikçede değişiyorlar aslında benim bebeklik fotolarıma benzediğini söyleyenlerde var yani:16: birarada kendi bebeklik resimlerimi ekleyim bari yahu:27:

Eki Görüntüle 527273
işte benim ümit besenim ve gizemli bej denen igrenç duvar boyam:27:

Eki Görüntüle 527316
Bayramda esimin memleketine gidince bunu giydirecegim :8:

Eki Görüntüle 527937 Eki Görüntüle 527938 Eki Görüntüle 527939 Eki Görüntüle 527937 Eki Görüntüle 527938 Eki Görüntüle 527939

ilk günkü resmi hastanede.2 saat olmuştu doğalı fbli olan kızlar.kuzu ya...

diğerleri de bakış farklılığı olan bandanalı resimler.ay bandanayı hiç sevmedi.atla karayı seçmiştim resim çekebilmek için

maşallah sübhanallah :16:nazar değmezin sağlıkla büyüsünler inşallah

resim nasıl koyuluyo bende tavşanımla tanıştırayım sizleri :27:

inşalla resim görünüyodur ;)manyak uyuma tarzı vardır benim tavşanımın yerim onu ben MUCCKKKK
resim neden küçük çıktı anladım :(:(

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinize kocaman bir maaşallah :nazar:
Hepside birbirinden tatlı,rabbim esirgesin hepsinide...

Bu aralar Kayra yine çok huzursuz.Hiç bişeyden zevk almıyor.Evin içinde pavarotti gibi sürekli değişik tonlarda sesler çıkarıyor.:27:
Ek gıda ise 3 gündür tam bir facia...Öncesinde bayılarak yediği şeyleri şiddetle ret ediyor.Tek severek yediği şey yoğurt.Yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor,çok üzülüyorum valla.O kadar özenerek hazırlıyorum ama kaşık ağzına girince ağlamaya başlıyor.Böğkkkkkk gibi sesler çıkarıyor :37:
İnşaallah bu geçici bir süreçtir çünkü sütüm çok azaldı.Mamaya da yüklenmek istemiyorum...

kızlar bizim kız ağzıyla pürrrrrr yamaktan bi hal oldu 2 gundur heryer tükürük valla. hayır morarıyo resmen yaparken ama inatla devam :1: eskiler bebekler öyle yaptımı yağmur gelecek derlerdide inanmazdım dünden beri yağmurlu istanbul :1::1::1:

maşallah sübhanallah :16:nazar değmezin sağlıkla büyüsünler inşallah

resim nasıl koyuluyo bende tavşanımla tanıştırayım sizleri :27:

inşalla resim görünüyodur ;)manyak uyuma tarzı vardır benim tavşanımın yerim onu ben MUCCKKKK
resim neden küçük çıktı anladım :(:(

cnm onun o dötişini yiyebilir miyim izninle?melek ya ne tatlı uyuyor öyle.Maaşallah subhanallah kuzuya.

Bu aralar Kayra yine çok huzursuz.Hiç bişeyden zevk almıyor.Evin içinde pavarotti gibi sürekli değişik tonlarda sesler çıkarıyor.:27:
Ek gıda ise 3 gündür tam bir facia...Öncesinde bayılarak yediği şeyleri şiddetle ret ediyor.Tek severek yediği şey yoğurt.Yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor,çok üzülüyorum valla.O kadar özenerek hazırlıyorum ama kaşık ağzına girince ağlamaya başlıyor.Böğkkkkkk gibi sesler çıkarıyor :37:
İnşaallah bu geçici bir süreçtir çünkü sütüm çok azaldı.Mamaya da yüklenmek istemiyorum...

amin cnm.benim kız da öyle bir çığlık bir çığlık susmuyor.telefona kaydettim sesini.ay diyorum yapma kızım boğazın acıyacak ama yok devam.bizimkinin de ek gıdalarla günü gününü tutmuyor.canı isterse ağzını açıyor.canı istemezse hemen kilit konumuna geçiyor yada ağlıyor:37:

kızlar bizim kız ağzıyla pürrrrrr yamaktan bi hal oldu 2 gundur heryer tükürük valla. hayır morarıyo resmen yaparken ama inatla devam :1: eskiler bebekler öyle yaptımı yağmur gelecek derlerdide inanmazdım dünden beri yağmurlu istanbul :1::1::1:

aynen devam.elini ağzından çekince de bağırıyor.çıngırakları var.1'ini bir eline,diğerini diğer eline veriyorum.birbirine çarpıyor,çarpıyor,çarpıyor:))))düşünce de kendini yırtıp ağlıyor.sinirli midir nedir anlamadım ki?:9::9:

naginan canım maşallah yaren nurum nekadar tatlı benim berfinimede benziyor çok şeker biberonomuzuda tutuyoruz artık allah kem gözlerden korusun, beykoz annezeynep ve biangel sizin kuzularada maşallah hepsinede sübhanallah mayıs kuzularının bi ayrıcalığı var sanki, çok şeker oluyorlar anam:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$CIMG0775.webp $CIMG0789.webp
bunlarda benim prenseslerim

Eklentiler

• $CIMG0806.webp
    $CIMG0806.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $CIMG0812.webp
    $CIMG0812.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $CIMG0808.webp
    $CIMG0808.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
naginan canım maşallah yaren nurum nekadar tatlı benim berfinimede benziyor çok şeker biberonomuzuda tutuyoruz artık allah kem gözlerden korusun, beykoz annezeynep ve biangel sizin kuzularada maşallah hepsinede sübhanallah mayıs kuzularının bi ayrıcalığı var sanki, çok şeker oluyorlar anam:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederiz teyzesi.berfin zeynep'in resimlerini de bekliyoruz.ben bugün çok uğrastım ve sonunda başardım:))) meğerse resimler çok büyük kalıyormuş.teldeki resimler bilgisayara daha iyi adapte oluyormuş onu da öğrendim.seninkileri de bekliyorum.bak şimdi benziyor deyince daha bir merak ettim.

canım geçici bir süreçtir tabiyki bu bebeklerin birgünü bir gününe tutmuyor sabırlı olmak gerek sütünün azalması zaten stres yapıyordur senı yeterince benimde aynı şekilde canım ya napalım kısmetlerınde nekadar süt varsa onu alıcaklar üzüldükçe dahada azalıyor çünkü

amin cnm.benim kız da öyle bir çığlık bir çığlık susmuyor.telefona kaydettim sesini.ay diyorum yapma kızım boğazın acıyacak ama yok devam.bizimkinin de ek gıdalarla günü gününü tutmuyor.canı isterse ağzını açıyor.canı istemezse hemen kilit konumuna geçiyor yada ağlıyor:37:

canım ek gıdalaar demişken ben bi gün verdim pirinç unu mama 70 cc kadar yaptım bayıla bayıla yedi ama o gun çok huzursuzlandı normalde2 gunde bir kakasını yapar benim kız o gun iki defa üstüste yaptı yaparken zorlanması yada kabızlığıda yoktu ama günboyu huysuzdu acaba dedim mama ağırmı geldi ama öyle olsa kakasından falan belli olurdu sanki .bende daha vermedim haftaya bidaha deniycem ama huzursuzlanır diye korkuyorumda ne ypasamki

Back
X