2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anam foruma bak 2 sayfa ılerlemısss
bende uzandım kızımı emzırıyorum
bu gece babamızda yok asya yanımda uyurrr ana kızzz uyuruz ınsallahhh

offf bırde ıyılesseydımmmm heryerım agrıoo yahuuu
nerdeeee bu mıllettttttt
:6:

canım tın tın 2sayfa olmus onada sükür hiçkimse yok buarada arkadaslar ben yürütec almak istiyorum ama cok para vermek istemiyorum az kullancak zaten ben iş güç yapamıyorum içinde 10dk dursa kardır ben cok uydurukları gördüm internette :27: fikir istiyorum su iyi diye

yine hastalandım yahuuu boğazlarım şiş ateşim var püffff...
yarın eşim şehir dışına çıkıcakmış hemencecik annemi çağırdım....
şimdi karşılıklı açtık pc leriii hem çene çalıyoruz hem pc de takılıyoruzzzz....
ananesi kızıma süper ayakkabı patikler getirmiş çeşit çeşittt
cam rende de getirmiş saolsunnn:1:

kızlar ben zencefil ıhlamur limon elma kabuğu çubuk tarçın kaynattım içiyorum....
zararı olma değilmi benm cadı kuzumaaa....

birde annem ek gıda vermemi yasakladı rende getirdim ama bekle diye:)
millet ver ver der benm ki tam tersiiii
sanki o kızım ben anneee benden kokoş şekertopummmmm
insanın annesinin yanında olması büyük lutüffffff

dilekmete
off horonlu düğün ablamın düğünü geldi aklıma
ben nikahtan evlenmiştim ama eniştemde samsunlu e biz rize...
anam salon inliyordu tepinmedennnn....
kaç yuvarlak vardı hatırlayamıyorum içiçeee
özellikle ayakları yere vurma anında gümmmmmmmmmmm:)
ablam evleneli 8 sene oldu bak hala aklımdaaaa.....
yarın heryerin ağrımasın şekeriiim sıcak duş alda yattt yumuşasın kaslarrrrrr:27::27::27::27::27:

biyolog çok geçmiş olsun

anam foruma bak 2 sayfa ılerlemısss
bende uzandım kızımı emzırıyorum
bu gece babamızda yok asya yanımda uyurrr ana kızzz uyuruz ınsallahhh

offf bırde ıyılesseydımmmm heryerım agrıoo yahuuu
nerdeeee bu mıllettttttt
:6:

Gecmis olsun canim yaaa asya uzmez annesini zaten gercekten bebekler hissediyor annenin rahatsiz oldugunu ve sakin oluyorlarr:16:

Son düzenleme:
nagihan okuyunca üzüldüm
maydonoz benim sütümü çok azaltır ama sende neyin etkisi oldu bilmiyorum

sen de biliyorsundur sadece hatırlatmak amacıyla söylüyorum emzirme döneminde moral çok önemlidir
o yüzden canını sıkmamaya çalış
allah o tatlı bebişinin rızkını verir merak etme

süt artırıcı ufak tefek yöntemler var
yaptıklarımı paylaşayım seninle:
Günde 4litre su içiyorum
gece yatarken başucuma büyükçe bir bardağa humana still tee hazırlayıp koyuyorum emzirmeye kalktıkça hem bundan hemde su içiy0rum
karışık komposto yapıp içiyorum.(5 adet gün kurusu kayısı,1 adet ayva,1 adet elma,1 avuç kuru yabanmersini,5 adet kuru erik,1 adet çubuk tarçın,4-5 karanfil)

ayrıca intertnette dut kürü tarifleri de var
bir bak istersen

sende nasıl bilmiyorum ama benim adet dönemimde sütüm azalıyor
acaba sende adet dönemin de misin?

Nolur üzme kendini
hadi gül biraz:1:
At bakimmmm bi kahkaha:33::33:

çok sağol cnm.ben henüz hiç adet olmadım.adet dönemi diye birşey bilmiyorum yani.sağol desteğin için.süt için özel birşeyler yapmıyordum ama yapacağım kesin.çünlü kızımı emzirmek en özel şey.kuşum benim ya.göğsümde nasıl mayısıyor,uyuyor,bayılıyorum ona ya:49:

kızıma bugun gıttık ve oto koltugu aldık uc kademelı yatar pozusyonu var ındırımde gordum aldım aslında ben kamoflaj renklı olanı begenmıstım ama ankarada bulamadım sımdı bı bakalım nasıl eklenıyormus resım:44:olaaaaaa oldu galıba neyse bakayım bı olmusmu:

Eklentiler

• $trifix_nick_02_vt_ro_2012_400x450px.webp
    $trifix_nick_02_vt_ro_2012_400x450px.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 17
kızıma bugun gıttık ve oto koltugu aldık uc kademelı yatar pozusyonu var ındırımde gordum aldım aslında ben kamoflaj renklı olanı begenmıstım ama ankarada bulamadım sımdı bı bakalım nasıl eklenıyormus resım:44:olaaaaaa oldu galıba neyse bakayım bı olmusmu:

canım bunları fiyatları ne ben bakmıstım 700ler 1milyarlar en düşügü 300müydü neydi buarada güle güle kullanın hayatım ..

canım bunları fiyatları ne ben bakmıstım 700ler 1milyarlar en düşügü 300müydü neydi buarada güle güle kullanın hayatım ..

bacım senı kım uzdu bakem?valla beykozcum netten de baktım 1500 e vardı ankarada bebegım dıye bır magaza var oradan aldım1170 e buldum 9-18 kg yaklasık 4-4,5 yasa kadar oturur
bızım dıgerıne sıgmıyor artık kucuk hnm ama bu pahalı geldıyse chıcco danda alabılırsın su an ındırımde bugun chıcco yada gıttım cok para vermıssın dedı arkadasım ama kızım cok rahattı ıcınde onemlı olanıda o dedım:36:uyudu hatta mamasını bıle ıctı araba hareket halındeyken:55:veeee oyuncaklarıyla daha guzel oynadı:16:dıgerı tam yatıs pozusyonunda oldugu ıcın oyuncaklarını farkedemıyordu:50:tabı her guzelın bır eksısı oldugu gıbı koltuguında var mesela eskı ana kucagını hemen kemerı sok cıkart o ıyıydı bunda kızı cıkartıyorum o bıraz tedırgın ettı benı terleyıp usuturse dıye ama cok rahattı onu farkettım:52:

babamızı havuza yolladım ben gıdemedım malum test yaptırdım stresım gectıye dun regl oldum:1:kızımıda uyuturum ohhhh mıs gıbı sıcak dus alırım dedım karnım agrıyor unutmusum valla regl agrısı neydı yawwww:52:tabı benım zıllı kızım babacı anasının keyıf yapmasına ızın verırmı:37:uyuyacak gıbı bakalım bende sıcacık dusumu alayım sıkı gıyıneyım gebelıkte yanmaya benzemıyor valla:52:

:17:
canım tın tın 2sayfa olmus onada sükür hiçkimse yok buarada arkadaslar ben yürütec almak istiyorum ama cok para vermek istemiyorum az kullancak zaten ben iş güç yapamıyorum içinde 10dk dursa kardır ben cok uydurukları gördüm internette :27: fikir istiyorum su iyi diye

Canim erken degilmi yurutec icin bilemedim simdi. Ama bu zamane cocuklari belli olmaz onlarin isi oturur icine paşalar gini ;) bende niyetim var yurutece ama kuzenimin bebegi bibucukyasina girdi onun yuruteci alicam ben sonucta kisa sureli bisey hatta oyle bi imkanin varsa bi bakin derim;)

Buarada horon sefami yazmistim size valla agriyo 4 biyanim bide gece evde herifimlede bi horon fasli yaptik hazir anam kizi uyutmustu sagolsunnn pestil haldeyim valla:52::52::52:

Gecmis olsun canim yaaa asya uzmez annesini zaten gercekten bebekler hissediyor annenin rahatsiz oldugunu ve sakin oluyorlarr:16:

ahhh cnmmm saol ama
asya gercekten uyumuyooo yanı cıdden yoruluyrm
annem bıle şoktaaaaa
bugun toplam 40 dk uyudu 5 yada 10 dk uyudu gunduz uykulalrını hala ayakta
anneme yoruluyorum dedıgımde bı cocuga bakamadın ne becerıksızsın dıye kızıyordu telde
ama gordu ve cok yoruldu
üstelık 2 kısıydık
ben bırde yalnız bakıyorum dusun halımı
şaka değil gercekten uyumuyo tam 11 saattır ayakta ve keyfı yerınde

yıne bır dokun bın işit
cok dertlıyım bu bakıma
kızımın gelısımı kılosu boyu posu ck sukur cok cok önde ama .............sabır sabır sabır

:17:

Canim erken degilmi yurutec icin bilemedim simdi. Ama bu zamane cocuklari belli olmaz onlarin isi oturur icine paşalar gini ;) bende niyetim var yurutece ama kuzenimin bebegi bibucukyasina girdi onun yuruteci alicam ben sonucta kisa sureli bisey hatta oyle bi imkanin varsa bi bakin derim;)

Buarada horon sefami yazmistim size valla agriyo 4 biyanim bide gece evde herifimlede bi horon fasli yaptik hazir anam kizi uyutmustu sagolsunnn pestil haldeyim valla:52::52::52:
ankarada bi sarsinti hissettimmmm:1:dedim noluyorrrr meger senmissin haaa:1::1::1:ohhhh valla doktuysen kurtlarini iyi gelmistir sana:46:

aslında 4_5 ay rahat kullanıyosun cnm gerçi ben almıycam bende var ama zaten
çok ucuz birşey almıştım ben 50 liraydı...
bayada işimizigördü...
6.ayını bitirdikten sonra oturtmayı düşünüyorum ben kısa süreli olarak...

ahhh cnmmm saol ama
annem bıle şoktaaaaa
anneme yoruluyorum dedıgımde bı cocuga bakamadın ne becerıksızsın dıye kızıyordu telde
ama gordu ve cok yoruldu
üstelık 2 kısıydık

yıne bır dokun bın işit
cok dertlıyım bu bakıma
kızımın gelısımı kılosu boyu posu ck sukur cok cok önde ama .............sabır sabır sabır

Canim benimi yaa Okyanusda oyleydi 2. Ayinda meger yavrum doymuyormus da ondan hemen uyanip durmadan agliyormus zaten 2. Ayin sonunda da sutum kesilmisti:2:ve 2. Ayda hic kilo almamisti:50:ama asya nin gelisimi normal diyorsun kilo boy iyi diyorsun maasallah zaten pek guzel kizin hayatim:16:eeee neden uyumuyor pekiiiii kendi haline mi uyuyor daha dogrusu sekerleme yapiyorr:1:
Uyku duzenini oturtsan annesi ellerini kollarini iyice sarsan yinemi uyumaz

Son düzenleme:
ahhh cnmmm saol ama
annem bıle şoktaaaaa
ama gordu ve cok yoruldu
üstelık 2 kısıydık

yıne bır dokun bın işit
cok dertlıyım bu bakıma

uyku sorunu bizde de var aynen dedigin gibi yalnız degilsin
günde 1 veya 2 defa uyuyo oda ya 30 yada 40 dak..
bende çookkk yoruluyorum..,
benim kadar uyumayı seven biri yoktur heralde:37: ama kızım tam tersi:37::37::37::37:

uyku sorunu bizde de var aynen dedigin gibi yalnız degilsin
günde 1 veya 2 defa uyuyo oda ya 30 yada 40 dak..
bende çookkk yoruluyorum..,
benim kadar uyumayı seven biri yoktur heralde:37: ama kızım tam tersi:37::37::37::37:

Canim benim kizda bazen sapitiyor:1:ama ben onun en cok uyudugu saatleri kesfettim mesela sabah 6:30 da kalkar mamasini icer geri uyur:48:ama ellemezsem 10:30-11:00 e kadar uyuyor bende sabah 9 gibi gurultu yapiyorum uyandiriyorum:1:sonra 11 e kadar biraz oyun biraz ust bas degisimi birazda kendi kendine miziklar uykusu gelince hemen sıkı sıkı sarar yatiririm mamasini icer ve uyur oglene kadar en az iki saat uyur dedimya bazen sapitiyor arkami donmemle ustunu acmasi bir olur biberonu dusurur aglar bazen biberon agzindayken konusur:1::1:ama uyumak istemiyorsa zorlamam icmek istemiyorsa zorlamam alirim biberonu 5 dk sonra verince bayila bayila icer:52:uzmeyin anneleri bakayimmmmm hiiii:36:

Canim benim kizda bazen sapitiyor:1:ama ben onun en cok uyudugu saatleri kesfettim mesela sabah 6:30 da kalkar mamasini icer geri uyur:48:ama ellemezsem 10:30-11:00 e kadar uyuyor bende sabah 9 gibi gurultu yapiyorum uyandiriyorum:1:sonra 11 e kadar biraz oyun biraz ust bas degisimi birazda kendi kendine miziklar uykusu gelince hemen sıkı sıkı sarar yatiririm mamasini icer ve uyur oglene kadar en az iki saat uyur dedimya bazen sapitiyor arkami donmemle ustunu acmasi bir olur biberonu dusurur aglar bazen biberon agzindayken konusur:1::1:ama uyumak istemiyorsa zorlamam icmek istemiyorsa zorlamam alirim biberonu 5 dk sonra verince bayila bayila icer:52:uzmeyin anneleri bakayimmmmm hiiii:36:

maşallah size:nazar:
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile:nazar::nazar:
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok:ssz:

Son düzenleme:
Back
X