beykoz niye dertlisin şekerim annene yakın oturuyordun sen öyle değilmi
evt ama ...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beykoz niye dertlisin şekerim annene yakın oturuyordun sen öyle değilmi
bugün çok üzgünüm ben.sütüm gitti dyebilirim. moralmen çöktüm sanki ya.tahin helva aldım yiyorum şimdi.acaba maydonoz-limon suy mu azalttı?yoksa yeni bebiş mi var?sabahtan o moral bozukluğuyla kan tahlili yaptırmaya gittim.yarın sonuç alacam.kızlar dualarınızı esirgemeyin nolur sütüm geri gelsin.ben kızımı emzirmek istiyorum.![]()
biyolog geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah hastalığın, bol bol sıcak bişeyler iç..yine hastalandım yahuuu boğazlarım şiş ateşim var püffff...
yarın eşim şehir dışına çıkıcakmış hemencecik annemi çağırdım....
şimdi karşılıklı açtık pc leriii hem çene çalıyoruz hem pc de takılıyoruzzzz....
ananesi kızıma süper ayakkabı patikler getirmiş çeşit çeşittt
cam rende de getirmiş saolsunnn
kızlar ben zencefil ıhlamur limon elma kabuğu çubuk tarçın kaynattım içiyorum....
zararı olma değilmi benm cadı kuzumaaa....
birde annem ek gıda vermemi yasakladı rende getirdim ama bekle diye:)
millet ver ver der benm ki tam tersiiii
sanki o kızım ben anneee benden kokoş şekertopummmmm
insanın annesinin yanında olması büyük lutüffffff
dilekmete
off horonlu düğün ablamın düğünü geldi aklıma
ben nikahtan evlenmiştim ama eniştemde samsunlu e biz rize...
anam salon inliyordu tepinmedennnn....
kaç yuvarlak vardı hatırlayamıyorum içiçeee
özellikle ayakları yere vurma anında gümmmmmmmmmmm:)
ablam evleneli 8 sene oldu bak hala aklımdaaaa.....
yarın heryerin ağrımasın şekeriiim sıcak duş alda yattt yumuşasın kaslarrrrrr![]()
çok kötü olmuş ya, tatilden gelip memleketinde soyulmakSlm herkese kizlar istanbuldaydim tatile gelmistim moskovada yasiyorum neyse tatil berbat gecti bebekle bide cantami caldilar hemde kapali 3 bayan basortuyu nasil kirletiyorlar isleri bitikten sonra esarbi cikarip atiyorlar meslek haline gelmis altinlarim param dolar tlf herseyim giti can sagligi olsun oglum 5 aylik oldu ama cok sorunlu yemiyor meme emiyor kilosu 7.500 disi cikti iki tane kabiz oldu cok kotu ne yedircem ne yapcam bilmiyor ne versem burdaki doktor olmaz diyr bildgnz bir yedirme sekli tablosu varmi bana yazin emi 2 cocugum ama yinede unutum ne yedircegimi ilk oglum anne sutuyle buyudu ama bu oglum biberon emiyor meme emiyor emsiz emiyor devam sutunu kasikla vermek bezdirdi beni allah yardimcimiz olsun simdiden herkese tsk optum cici anislerr
beykoz en çok üşütmek gazda koku yapıyor,arkadaslar size bişey sorcam bebege meyve verdigimizde ona alerjisini oldugunu nerden anlıycam ve bugun bebegimin kakası ve osu... cok kokuyordu üşütmüşmü acaba sıkıntılı bellii mız mız![]()
canım ben fazla limon nane maydanoz gibi besinlerin tüketilmesinin sütü olumsuz etkilediğini duymuştum :26: ne kadar doğru bilemiyorum tabi,tv de söylemişlerdi..bugün çok üzgünüm ben.sütüm gitti dyebilirim. moralmen çöktüm sanki ya.tahin helva aldım yiyorum şimdi.acaba maydonoz-limon suy mu azalttı?yoksa yeni bebiş mi var?sabahtan o moral bozukluğuyla kan tahlili yaptırmaya gittim.yarın sonuç alacam.kızlar dualarınızı esirgemeyin nolur sütüm geri gelsin.ben kızımı emzirmek istiyorum.![]()
bugün aşı olmamasına rağmen kızımı kilo takibi için sağlık ocağına götürdüm
ishali geçtikten sonra toparlanmış çok şükür
boyuna da baksak dedim ama bu hemşireler tembel yavv
boyu değişmemiştir dediler bakmaya tenezzül etmediler
kilosu iyi diye ben de ısrar etmedim
biyolog geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah hastalığın, bol bol sıcak bişeyler iç..
ne güzel annen de gelmiş, asyayı biraz ona devredersin sen de güzelce dinlenirsin inşallah..
çok kötü olmuş ya, tatilden gelip memleketinde soyulmaksağlık olsun dediğin gibi ama bu tür olaylar insanın moralini sıfırlıyor.. Allah başka dert sıkıntı vermesin..
kabızlığa en iyi armut geliyor, ben ne zaman versem kızım hemen ishal oluyor
kaşıkla yemeyi bilmiş olması da güzel canım, çünkü bilmeyenler çıkarıyor yiyemiyor kaşıkla
ne güzel seninki alışmıştır bile..
beykoz en çok üşütmek gazda koku yapıyor,
oğluşunun karnını ve ayaklarını sıcak tut geçer inşallah..
canım ben fazla limon nane maydanoz gibi besinlerin tüketilmesinin sütü olumsuz etkilediğini duymuştum :26: ne kadar doğru bilemiyorum tabi,tv de söylemişlerdi..
sen en iyisi bunlara yaklaşma etkilemiş olabilir
bir de moralini bozma, benim de bazen sütüm azalıyor, bazen de şişip ağrı yapıyor
yine artacak inşallah sıkma canını..
bugün çok üzgünüm ben.sütüm gitti dyebilirim. moralmen çöktüm sanki ya.tahin helva aldım yiyorum şimdi.acaba maydonoz-limon suy mu azalttı?yoksa yeni bebiş mi var?sabahtan o moral bozukluğuyla kan tahlili yaptırmaya gittim.yarın sonuç alacam.kızlar dualarınızı esirgemeyin nolur sütüm geri gelsin.ben kızımı emzirmek istiyorum.![]()
evt ama ...........
beykozcum canım umarım seni üzecek birşey sormadım şekerim, öyleyse afedersin canım![]()
kızzzz anan kaccak saka bir yana bakıyormus kadın torununa Allah razı olsun bizde o bile yok yani bu konudan dertliyim offf
Az önce kaçamak yapıp yemekten sonra işten çıkıp eve gittim :)) Oğluşum uyuyordu emziremedim ama sütü sağıp sıcak sıcak termosa koydum.. Tam ben gidecekken uyandı.. oooh mis gibi öpüştük koklaştık.. of zor geliyor yaa bütün gün iş yerinde resimlerine bakıp duruyorum.. çok özlüyoruuum![]()
kimsecikler yok bugun burda....
arkadaslar içim içime sıgmıyor 10aylık bebegi olan ablam yine hamile ve benim zorumla test yaptı o cift cizgiyi görmek süperrrrrr bişey 2.defa teyze oluyorummmm![]()
tebrik ederim cnm.allah tamamına erdirsin inş.
Eki Görüntüle 532099 bu da benim böcüğüm....![]()
Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ece:))))
canımmmm bende işteyim, günde kaçkere arıyorum annemi belli değil sütünü içtimi meyve yedimi, sebze yicekmi bugün vs... Uzkatan kumanda gibiyiz dimi:)