Merhaba kızlar...Benim sat 2 ağustos.
Çarşamba günü doktora gittiğimizde vajinal ultrason ile kesemiz göründü ama düşük tehlikesi için progestan başladı doktorum.Bu hafta cuma günü tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için.
Hadi hayırlısı bakalım..
Bu arada sizlerde bulantı başladımı ?
Bende sadece fena göğüs ağrısı ,bel ve kasık ağrısı var.
Selam aradaşlar bende hamile olduğumu öğrendim sat 8 ağustos benim iki tane bebeğim öldü kürtaj oldum şuan aspirin kullanıorum umarım aynı şeyleri yaşamam.mevlam isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
Hayırlı olsun canım
Bende sat 5 ağ. arasıra kasık ve bel ağrısından başka bir belirti yok. Sanırım böylesi normal. bulantı 7. haftadan sonra başlıyormuş.
Selam aradaşlar bende hamile olduğumu öğrendim sat 8 ağustos benim iki tane bebeğim öldü kürtaj oldum şuan aspirin kullanıorum umarım aynı şeyleri yaşamam.mevlam isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişini. Ben de 17 eylülde gidicem dra. 5+5 olucak bebiş.Vajinal kontrolden ben de korkuyorum bebişe bir şey olur diye.Nette okudum karından bakılabilmesi için bebeğin en az 6 haftalık olması gerekiyormuş.Kalp atışlarını duymak için.Dr duyamayıp vajinadan kontrol etmek isterse ne yapacam bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
günaydın hayırlı haftalar hepinize
satlarımız aynı sağlıkla alkucagına[/Q
AMİN TEŞEKKÜR EDERİM
hayırlıugurlu olsun bebegın , daha oncekı dşüklerinin sebebi nedir acaba? Benımde basıma gelmıştı 6. Haftanın ıcınde düşük yaşadım, ınsan aynı seyı yasamaktan korkuyor
hayırlı olsun tararkız
Daha önce bir düşük yaşayınca insan kormadan edemiyor. Sanrımı kendimzi rahatlatmanın bir yolunu bulmalıyız, yoksa bende 24 saat internette konuyu araştırıyorum. Oysa en fazla 3 hafta sonra öğreneceğim.
inşlallah güzel haberler verirsin canım hayırlısı olsunkızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...
kızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...
inşlallah güzel haberler verirsin canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?