2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım
Bende sat 5 ağ. arasıra kasık ve bel ağrısından başka bir belirti yok. Sanırım böylesi normal. bulantı 7. haftadan sonra başlıyormuş.

Hayırlı olsun Tararkız
Daha önce bir düşük yaşayınca insan kormadan edemiyor. Sanrımı kendimzi rahatlatmanın bir yolunu bulmalıyız, yoksa bende 24 saat internette konuyu araştırıyorum. Oysa en fazla 3 hafta sonra öğreneceğim.

Hayırlı olsun canım
Bende sat 5 ağ. arasıra kasık ve bel ağrısından başka bir belirti yok. Sanırım böylesi normal. bulantı 7. haftadan sonra başlıyormuş.

Çok teşekkür ederim canım.
Seninde bebeğin hayırlı olsun.
Ben de bulantı olmayınca acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başlamıştım.
Cuma günü kalp atışlarını dinlemek için doktora gideceğiz.İnşaallah bir sorun yoktur.

Hayırlıugurlu olsun bebegın , daha oncekı dşüklerinin sebebi nedir acaba? benımde basıma gelmıştı 6. haftanın ıcınde düşük yaşadım, ınsan aynı seyı yasamaktan korkuyor

satlarımız aynı sağlıkla alkucagına

kızlar doktorum bana 3 tüp kan ve idrar testi yaptırdıktan sonra decavit isimli bir vitamin ilacı yazdı.
Bu ilacı kullanan başka kimse var mı acaba?

Benim ilk bebeğim ama kilomdan dolayı bana hep vajinal bakıyorlar. şuan 6+6 dayım. Bi sıkıntım yok çok şükür. Üstelik birkaç ayrı doktorla görüştüm hepsine de sordum. Birşey olmaz dediler.

Birde göğüs ağrısı çekenler için müjde veriyorum. Benim ağrılarım bitti. sizinki de sanırım bitmek üzeredir.

Son düzenleme:
hayırlıugurlu olsun bebegın , daha oncekı dşüklerinin sebebi nedir acaba? Benımde basıma gelmıştı 6. Haftanın ıcınde düşük yaşadım, ınsan aynı seyı yasamaktan korkuyor

ikisininde sebebi eşimin sigara içmesine bağladılar sperm yumurtayı geliştirememiş omurga oluşurken bebek ölüyordu şimdi 3 ay boyunca ilaç içtim son olarak klomen içtim bakalım şuan 5 haftalık görünüo allahım kimseye yaşatmasın herkesin gönlüne göre versin..sana da geçmiş olsun

teşekkür ederim.malesef öyle evham düşünce hamile olduğuma bile sewinemiyorum yine mi ölecek yine mi aynı olacak diye istemesende oluyor.sana da hayırlısını versin allahım..

2011 mayıs annesiyim kızlar.

hepinizi tebrik ediyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışları için pır pır ediyordu yüreğimiz. allah hepinize nasip etsin bu duyguyu. zaman inannın çoooooooooook çabuk geçiyor. bebeğim 5. ayına girdi bile inanamıyorum. bunun için o güzel kalbinizi hiçbirşey için karartmayın. bizim topiğimizde aminosentez olan bebekler oldu ve hepsi sapasağlam çıktılar. çok şükür sağlık sorunu olan bebeğimiz yok. inşallah sizinde öyle olur. doktorların evhamlarına kulak asmayın bazen bu güzel yolculuğun keyfini çıkarın

günaydın diyecektim öğlen olmuş doktordan geldim az önce yine karından baktı ve keseyi gördük haftaya gel bebe k varmı bakalım dedi şimdilik sevinemiyorum ama şükürler olsun bekleyip göreceğiz insan tedirgin oluyor nedense inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirim buraya bebeği görebiliriz umarım bakalım hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...

kızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...

benimde 13 ağustostu sat tarihim aynı sayılır .. ilk zamanlar adet tarihine yakın hafif ağrılar olabilir . bende de olmuştu. bugünlerde biraz dinlen .

kızlar ben iki üç gündür çok kötüyüm hem başım çık ağrıyor hemde midem berbat
yemekhaneye gidemiyorum devamlı istifra edecekmişim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…