2011 mayıs annesiyim kızlar.
hepinizi tebrik ediyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışları için pır pır ediyordu yüreğimiz. allah hepinize nasip etsin bu duyguyu. zaman inannın çoooooooooook çabuk geçiyor. bebeğim 5. ayına girdi bile inanamıyorum. bunun için o güzel kalbinizi hiçbirşey için karartmayın. bizim topiğimizde aminosentez olan bebekler oldu ve hepsi sapasağlam çıktılar. çok şükür sağlık sorunu olan bebeğimiz yok. inşallah sizinde öyle olur. doktorların evhamlarına kulak asmayın bazenbu güzel yolculuğun keyfini çıkarın
Günaydın ceren...hepinize günaydınlar hamişler bebişlerrrrrrrr
günaydın diyecektim öğlen olmuş doktordan geldim az önce yine karından baktı ve keseyi gördük haftaya gel bebe k varmı bakalım dedi şimdilik sevinemiyorum ama şükürler olsun bekleyip göreceğiz insan tedirgin oluyor nedense inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirim buraya bebeği görebiliriz umarım bakalım hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...
kızlar ben iki üç gündür çok kötüyüm hem başım çık ağrıyor hemde midem berbat
yemekhaneye gidemiyorum devamlı istifra edecekmişim gibi hissediyorum
selam biricik mayıs anneleriiii 1 gün girmedim kimler kimler gelmiş hoşgeldiniz
Benimde mide bulantılarım artık sanırım ciddi şekilde başladı sabah buzdolabının kapısını açmamla öğürmeye başlamam bir oldu herşeyden iğreniyorum özellikle mutfaktan fena bişi bu yaa ama yine de bebişimin sağlıklı olduğunun göstergesiymiş
Hoşbulduk canım...
Ben 5 +6 oldum bugün ama hala hiiiiç bulantım yok.Ben de bir sorunmu var acaba :44:
Ona bakarsan ben 6+6 yım bende de tık yok.Perşembe kontrolüm var. Ben durmadan doktora gidiyorum
Ona bakarsan ben 6+6 yım bende de tık yok.Perşembe kontrolüm var. Ben durmadan doktora gidiyorum
ayy kızlar halinize şükredin ya aman olmasın ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bulantım sabahtan akşama kadar sürüyo çok kötü oluyo hele sabahları boş boş öğürmek işkence resmen umarım en kısa zamanda geçer.....bu arada bende 5+3 üm....
Allah yardımcın olsun canım.
Ne bileyim hani sağlıklı hamileliği bulantı ile eşleştirirler ya devamlı.Ona istinaden söyledim.
Yoksa tabiki bulantının ne kadar zor bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.
merhabalar topiğiniz hayırlı olsun ben 2011 mayıs annesıyım bu topığı gormek benı çok mutlu ettı
hepınızın bebeklerı sağlıkla dunayay gelsın ınşallah benım kızım 4 ay oldu ne kadar çabuk geçtı zaman
en buyuk tavsıyem hamılelık çok guzel hepınız kıymetını bılin:))
allah daha uzun ömürler versin bebeişine canım hamileliğin tadını çıkartıcam ama şu bulantılar geçse çok güzel olucak....
sağol canım inş...
Nevra sen hamile misin. Ne zaman belli oldu?
2011 mayıs annesiyim.. Onun için yazdım ilk amanlar öyle olur dinlen endişelenme diye
Acaba bebeğim şuan kendi cinsiyetini biliyor mu diye merak ediyorum
yarin ins bebisimizi gorecezins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
yarin ins bebisimizi gorecezins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
birde bugun catlak kremi almayi planliyorum.aranizda baslayan var mi?varsa adini yazar misiniz?
Canım neden durmadan doktora gidiyorsun ?
Bebeğini merak ettiğin için mi yoksa doktor mu çağırıyor ?
Bir sorun yoktur inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?