2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende aynısını yapıcam tatlım. ve ben biraz bu konularda inadımdır. bişeyi yapıcam deyipte yapmayınca süründürürüm. kavga etmem lafta söylemem ama hareketlerimle süründürürüm. uzun bi süre nereye gidelim derse desin iş bulacam kendime işim var cıkamam dicem. yok yani bn robot değilimki yaa git deyince gideyim gel deyince geleyim. bayramdada aynısını yaptı. ya kızıma beraber alalım esyalarını dyorum o gidiyo kendisi alıyo. sanki benden utanıyo benimle gidip bişeyler almıyo. kaynanama söyleyince yine suçlu oluyorum ne güzel hiç bişeyinizi eksik etmiyo alıyo diyo ama olay o değil allah razı olsun herseyimizi alır en iyisinden alır ama benide götürsün yanında bebaber secelim. cokmu sey istiyorum anlamıyorum ki ya sorun bendemi onlardamı anlamıyorum gercekten.

canım valla ne desem bilemedim ya çok karmasık bir durum allah yardımcın olsun diyorum, ayyy hiç yardımcı olamadım bari yazmasaydım dimi ama napıım şekerim duramadım, zeyno suyu seviyor allahtan bardakla bile çok güzel içiyor

canım öncelikle çokkk geçmiş olsun, inş tez zamamnda şifa bulun minnoşunla çabucak iyileşin canım ev işi şöyleki yeni bir daire aldığımız ama içinde biraz değişiklik yapıyoruz onunla uğraşıyoruz hala buarada evdeki özel eşyalarımızı falan kendim kutulamak istiyorum onları toparlıyoruz işte nakliye firmasının toplamasını istemiyorum zeynomun odasını, mutfağımı falan gibi şeyleri muhtemelen haftaya haftasonu gibi taşınıyoruz artık nihayet diğer detayları özeline yazdım şekerimmm

beykoz nerelerdesin şekerim, arıyoruz seni yani ona göreee

Sorun kesinlikle sende değil canım insan evladına bir şey alırken o kadar mutlu oluyor ki bu mutluluğu senin yaşamayı istemen de gayet doğal. Kv ler oğullarına laf mı söyletirler.
Ayrıca senden neden utansın ki gayet hoş bi bayansın, oyalanmak istemiyo herhalde. Çocuk hazırlanacak, sen hazırlanacaksın evden çık falan beklemek istemiyodur beyimiz

aynenn öyle canım ben cocuğu hazırla kendin hazırlan derken bi yarım saat oyalanıyorum. ama kusura bakmasın yani tek yapmadım bu cocuğu artık hep hayatımızda olacak kızımız ve bu durumu alışması lazım. erkeklerin işi ne kadar kolay ya hazırlan sonra karına hadi hadi bi hazırlanamadın diye söylen sinirlendinmi cık git evden gez toz. istediğin gibi eğlen uykun varsa yat uyu kimseye hesap verme karın seni evde beklesin ev işini yapsın camaşır bulaşık yika cocuk bak işe git işten gel yemek yap kocanın gönlünü eyle. nedir bu kadınların cileşi yaaa nedir bizim cilemiz

aynenn öyle canım ben cocuğu hazırla kendin hazırlan derken bi yarım saat oyalanıyorum. ama kusura bakmasın yani tek yapmadım bu cocuğu artık hep hayatımızda olacak kızımız ve bu durumu alışması lazım. erkeklerin işi ne kadar kolay ya hazırlan sonra karına hadi hadi bi hazırlanamadın diye söylen sinirlendinmi cık git evden gez toz. istediğin gibi eğlen uykun varsa yat uyu kimseye hesap verme karın seni evde beklesin ev işini yapsın camaşır bulaşık yika cocuk bak işe git işten gel yemek yap kocanın gönlünü eyle. nedir bu kadınların cileşi yaaa nedir bizim cilemiz

bomba gibiyiz cnm çok sagol..
evdeki seslerden dolayı bomba diyorum cnm..

cnm geri çekilme yöntemine güvenmeyin..
ben öyle hamile kaldım..
vakum gibi çekmişim spermleri heralde

abovvvv ben öle korunuyorum ama bu ara prez döndüm iyiki dönmüsüm artık öle korunmam canım kaza olmadı dimi sende nagişşşş duydunmu ggıııııı

canım begenip begenip kacıyorum enes durmuyor diş falan desek oda yok anlamadım derdini dayak istiyor sanırım bende halsizim bitkinim biraz baktım geri cekilmeyle hamile kalınıyormus diye tırstım oyuzden prezle devam etcem hala kalan yokmu yada günü gecen yada kendinde degişiklik hisseden

canım nacizane benim fikrim ben senin yerinde olsaydım konuyu uzatmak yerine çok açık ve net biçimde eşinle konuşup canım bak geçen günde böyle böyle yaptın ayrıca kızıma birşeyler alırken bende seçip görüp beğenmek istiyorum ve seninle birlikte yapalım bunu istiyorum senin kötü niyetli düşünmediğini biliyorum ama ben bu durumdan kırılıyorum falan deyip kalbini kazanarak haklılığını göstersen çünkü aksi durumda haklı bile olsan haksız duruma düşeceksin ve aranızı bozmaya ne gerek varki böyle böyle birikiyor insanlarda öfke bastırmak ve kin tutmak yerine hoş bir şekilde çözüme gitmek daha doğru geliyor bana, benim fikrim böyle canım umarım haddimi aşmış olmam

valla bende geri çekilmeyle hamile kalmıştım şekerimmm, bidaha kanarmıyım bana güven demesinee, hapta kullanamıyorum ben spirali hala düşünüyorum ama cıkksss prez e devam yani

canım benim tabiki haddini aşmazsın ben size derdimi paylaştım sizde bana fikirlerinizi söylüyorsunuz bundan cok memnunum. tatlım söyledim hayatım beraber cıkıp birlikte alsaydık keske dedim ve cevap olara zaten bunlardan başka güzel biey yoktu cıksakta bunları alıcaktık benim adam biraz öküzün evcilleştirilmiş hali gibi bişey canım ne yapar eder kendini haklı cıkartır ben bile anlamam nasıl haklı cıkarttığını o yüzden konuşarak değilde hareketlerimle üzüldüğümü kırıldığımı ifade ederim böyle daha cok anlıyo. suanda lara' dan adam değilsin sarkısını dinliyorum ve eşime gönderiyorum bu sarkıyı.

kızlar zeynomun yeni kitapları geldi unnadodan tabiykii çok güzel bir kutuya koymuşlar bir gördüm bayıldım tabiyki kesilen ve boyanan resimleri olan bir kutuydu bende hemenn çocukluk günlerimi hatırladım çünkü en sevdiğim şey resim yapmak ve boyama kitaplarımdı en büyük zevkimdi yani sonra üniversitedeyken annem kocaman kocaman şehircilik projelerimi boyamama yardım ederken ahaaa belliydi senin böyle bir meslek seçeceğin küçükken derdi hep ahhh ahhh ne güzeldi çocukluk beee neyse çok uzattım bakın bende bunları boyayıp zeynoya yeni bir oyuncak daha hediye edeyim dedim

Eklentiler

• $IMG00710-20121205-1401.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG00712-20121205-1401.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 45

allah yardımcın olsun şekerim konuşmaktan anlamıyorsa işin zormuş gerçekten, biz eşimle çok sabırsısız heralde hayatta hareketle ve tavırla birşey anlatamayız biz konuşmazsak çatlarız ikimizde

allah yardımcın olsun şekerim konuşmaktan anlamıyorsa işin zormuş gerçekten, biz eşimle çok sabırsısız heralde hayatta hareketle ve tavırla birşey anlatamayız biz konuşmazsak çatlarız ikimizde

bizde tam tersiyiz tatlım evde sessiz sinema oynarız ben cok sabırlıyımdır beklerim hatasını anlayana kadar beklerim tabi neye kızdığımı unutmazsam bazen unutuyorum da

Umarim belirtiler geldigi gibi gider cnm, gecmis olsun ins hasta olmaz Omer...
Biberon benim oglan dogdugundan beri yogun bir sekilde kullaniyor ve ilk defa bu gecirdigi hastalikta agzinda cigner gibi yapip sutunu emmedi,,benimki burnunun tikanmasindan diye dusunuyorum cunku su siralar sanki iyilesmeye basladikca oda iyiye gitmeye basladi,..Kasiga evt cok alisiyorlar ama bizimkinin hala tercihi biberon cunku hizli bir sekilde karni doyuyor ve bu onun en cok sevdigi is.

Cnm simdi bu kadar sikintinin icinde birde seni su is yerindekiler uzuyor ya deli oldum , bir gecmis olsun demek cok mu zor gelmeye basladi insanlara ..nasil bir vurdumduymazlik anlamis degilim,,
Umarim gonlune gore guzel is firsatlari yakalarsin,
Esinede helal olsun sana yardimlari animsanmiyacak kadar cok olmus, bir erkek icin cok guzel gelisim bu,,
Mahir gunden gune daha iyi olmaya basladi sagol sordugun icin cnm, hastaliksiz olmuyor artik baksana dokulen dokulene(

Esine karsi acik ol cnm, sonraya birakma hemen orda sikintin neyse hemen belirt ...bunlar birikince veya ben baska sekilde bedelini odetirim diyince inan hersey daha cok cikmasa giriyor, simdiye kadar alinan herseyde kendi fikrim oldu, hatta esim eve market alisverisinde bile bana sorar herseyi, genelde onun aldiklari yaa fuzuli olur yada istedigim sekilde olmaz,,bu yuzden hele ki oglumun kiyafetlerini asla bana sormadan almasi dusunulemez...hediye gelen seylerin bile bana hediye fisi ile gelir ve onlari bile gidip kafama uygun olanlarla degistiriyorum ...o kadar titizim bu konuda,bu yuzden seni okuyunca olamaz boyle birsey diye yazmak istedim ,,

canım mahir paşa nasıl oldu, umarım daha iyidir, kocaman kocaman öptüm annesi mınnoşunu

canım mahir paşa nasıl oldu, umarım daha iyidir, kocaman kocaman öptüm annesi mınnoşunu

Cok sagol cnm, sana dun ozelden mesaj yazacaktim yine yazamadim... kafam bu aralar bir milyon ,,ne yattigim belli ne uyudugum surekli oglani sallarken sizip kaldigim icin boyun falanda kalmadi valla..
cnm sana hersey icin tsk ederim, yardim etme istegin beni gercekten cok manidar kildi, Mahir bugun biraz daha iyi teyzesi, oda seni kocaman opuyor

Esine karsi acik ol cnm, sonraya birakma hemen orda sikintin neyse hemen belirt ...bunlar birikince veya ben baska sekilde bedelini odetirim diyince inan hersey daha cok cikmasa giriyor, simdiye kadar alinan herseyde kendi fikrim oldu, hatta esim eve market alisverisinde bile bana sorar herseyi, genelde onun aldiklari yaa fuzuli olur yada istedigim sekilde olmaz,,bu yuzden hele ki oglumun kiyafetlerini asla bana sormadan almasi dusunulemez...hediye gelen seylerin bile bana hediye fisi ile gelir ve onlari bile gidip kafama uygun olanlarla degistiriyorum ...o kadar titizim bu konuda,bu yuzden seni okuyunca olamaz boyle birsey diye yazmak istedim ,,[/QUOTE]

benim kocaya acık acık konuşmak fayda etmiyo canım daha cok uste cıkıyo bende haksız duruma düşmeden hareketlerimle anlatıyorum bazı seyleri yoksa anlamıyo. kocaları tanıstırsakta senin eşin benim eşime azıcık dersmi verse ne yaa bizimkide gider ne kadar fuzuli sey varsa alır gelir tabi istediklerimide alır ben 20tlyle cıkacaksam marketten 100tlyle cıkar gelir.

benim kocaya acık acık konuşmak fayda etmiyo canım daha cok uste cıkıyo bende haksız duruma düşmeden hareketlerimle anlatıyorum bazı seyleri yoksa anlamıyo. kocaları tanıstırsakta senin eşin benim eşime azıcık dersmi verse ne yaa bizimkide gider ne kadar fuzuli sey varsa alır gelir tabi istediklerimide alır ben 20tlyle cıkacaksam marketten 100tlyle cıkar gelir.[/QUOTE]

Guzelim bizimkide basta oyle idi, kafasina buyruktu,bir kac kez aldiklarini begenmeyip cope attim oda bakti ki bu inatlasmada zarara ugrayan ben olcam ve kontrolu bana birakti,.yoksa bu adamlarin hepsinde bir Ben ci durumlari var yani

Guzelim bizimkide basta oyle idi, kafasina buyruktu,bir kac kez aldiklarini begenmeyip cope attim oda bakti ki bu inatlasmada zarara ugrayan ben olcam ve kontrolu bana birakti,.yoksa bu adamlarin hepsinde bir Ben ci durumlari var yani[/QUOTE]

akşama gelsin konuşacam bakayım tatlım tamam güzel bişey yapıyo eksikleri alıyo ama eksik yapıyo bunu anlatacam cünkü git gide sinirlerim yükselmeye başladı bu konuda. evlenmeden öncede beyaz esyaları bana sormadan gitti annesiyle aldı. ve ben sakin bi sekilde söyledim ona keske bende gelseydim yine aynıları alınsaydı ama beraber alsaydık dedim ve sinirlendi sinir krizi gecirdi kötü seyler söyledi ama sakinleşince kendisi yalvardı affetmem için ine aynısı olacak ama kusura bakmasın kendini toparlaması lazım. sadece konu esya değil yani bi cok seyde öyle yapar kimseye sormaz etmez alır gelir

Nedenki.! Bursa guzel bir sehir halbuki ,,acaba sanayi bolgesi sayilir ondan mi ..ben cok begendim halbuki,cok yesil ve sakin geldi bana istanbula oranla..ama tabiki hic uzun sure kalmadim belki kalsaydim senin gibide dusunebilirdim...Cnm buranin da havasi sert hatta bu sabah kar yagdi, buyuk ada konumunda oldugu icin bizede biraz dokunuyor herhalde ama ne yaparsin ki mecburen kaliyoruz (

Anne memesine benzeyen biberon memeleri var onlardan denedim mi hic, burdan bir arkadasim senin gibi emziren bir anne ve biberon almakta onunda kizi cok zorlandi bu dedigimdan alinca tutmaya basladi ,,belki bir alternatif meme denebilirsin, istiyorsan sana adini ve markasini alirim arkadastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…