2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haklsın ama çok gerildim kocamda çok gerdi çocuk hasta olunca uyumayınca moralim bozuldu hiç keyfi yok:26:

cnm biberon bumu dediğin?

Neo Baby New Brand Identity | Portfolio | Artefice Group

http://mumsup.com/ost/biberon/neo-baby-biberon-in-plastica-collo-largo

Son düzenleme:

msj tekrarı olmuşşşş

Son düzenleme:
Haklsın ama çok gerildim kocamda çok gerdi çocuk hasta olunca uyumayınca moralim bozuldu hiç keyfi yok:26:
Canim seni cok iyi anliyorum kv ile aran nasil bilmiyorum ama okuduysan benimki tam bir bas belasiama annem yegenime bakiyor 7 yasina girecek subatta ve cocuk hastalansin yada dussun bir yeri acisin hemen gelin hanim anneme satasiyor bakarken Allah razi olsun demez ama boyle bir sey olunca hemen kadina kabahat bulurlar benim kv bile olsa torununun kotulugunu istemez yani hastalanacakta dusecekte Allah dert vermesin hayatim bak buradaki arkadaslar haril haril bakici ariyor ve bence sen onlarin icinde sansli olanlardansin gozun arkada kalmasin kv ne guven canim bebegine senin kadar olmasada eminim oda gozu gibi bakiyordur komsu gezmeleri ve gunlere goturmedigi surece sorun yok

evet foto koyamıyorum artık ama albüme koyucam inş evdi dişti derken zeynomun son hallerini foto çekemedim hiçç

canım bizimkinin emzik ucu suna benziyor daha çok bak bizimkinin resminide ekledim dr. browns benziyor en çok ama o bile daha küçük kalıyor bizimkine göre ve onuda beğenmedi zeyno
MumsUP - Opinioni e recensioni Su Neo Baby Biberon da passeggio

Kizlar Omer biberon almiyor
Herseyi kasikla istiyor
Goguslerim dolu semsertken bile 5dakika emip hemen etrafa satasiyor

Hastalik belirtisi de olunca anne sutune yogunluk vermek istedim
Kasikla 50.60cc ancak icirebildim
Ac biraksam alir mi acaba diye dusunuyorum ama kiyamiyorum da
Ne yapacagimi sasirdim sutum varken doya doya emziremiyorum su an
O memekolik cocuk gitti yerine baska Omer geldi[/QUOTE]

Zeynepcim aynı sorun bizde de var.. ne olduğunu anlayamıyorum.. Gece uyandığında bile emmek istemiyor.. Ben ısrar edince emiyor.. ama kafasın ıkaldırıyor.. biri iki çekip etrafa bakınıyor.. Çok üzülüyorum acaba diş çıkaracak ondan mı? ne yapsak bilemedim ki?

zeynepcim
çok geçmiş olsun canım
aradım ama uzun çaldırmadım malum uyuyorsunuzdur diye
bursa nın havası berbat
sen benden iyi bilirsin
ben bursada üniversiteyle birlikte yaklaşık 7 yıldır yaşıyorum
7 yıldır hep hasta oluyorum ama öyle böyle değil 2 haftada bir hasta oluyorum
berbat bir havası varrrrr ben bu sene grip aşısı oldum inşallah işe yarar
kışı yatarak geçiriyordum canımmm
külotlu çorabını ihmal etmeee zeynepcimmm
ben uyku tulumunu çıkarır çıkarmaz külotlu çorap ve kısa çorap giydiriyorum ve hemen yelek yada hırka

eşimin patronu çocuklarını izmire yerleştirdi 2 yıldır her hafta içi gelip gidiyor işler için
sebebi ise çocuklar hep hasta oluyor bursada diye taşıdı adam eviniii
alışık olmayanı çarpıyor bursaaaaa....

kızlar yardım
Asya hanım biberon almıyor
alıştırma bardağıyla da biriktirip püskürtüyor suyu
kaşıkla mamasını zor yediriyorummm binbir nazlaaa
ben bu çocuğa nasıl su vercem
şaşal şişe bardak herşeyi denedim
ağzına hunimi dayasam diye düşündüm resmen
kakası sorunlu hala katıııı
dün hiçbirşey yedirmedim de bugün azıcık kaka yapabildi
çok zorlanıyor kaka yaparkennn
biberona koymadığım içecek kalmadıııı alışması içinnnn

ne yapabilirim??????????????????????

Ya kocaman kocaman koccamannnn maşallah bu bala yaa...Ses var mıydı bilmiyorum ama benim bilgisayarda ses yok görüntü var:)ay izlerken ay düştü ay düşecek diye heyecanlanmadım desem yalan olur.ama sunu fark ettim ecoş gerçekten korkusuz yani her deliğe sen cıss mıss desen de girecek öyle gibi görünüyor.valla çok mutlu oldum cnm.kuzuya maşallah subhanallah.paylaştığın için çok sağol.yerim ben onu ya.kotu da dötüne pek yakışmış.bir kere dötünü ısırabilir miyim?

cnm nasılsın?ev durumunu ne yaptınız taşıdınız mı?akabileri gördüm çok şirinler.o güzel kızosumuzun resmiyle de koyarsan çok sevinirim.
bu arada evi nereden ve ne kadara aldınız ayıp olmazsa bir öğreneyim çok merak ettim de....

babyceren canım yanlış hatırlamıyorsam senin bir teehlike vardı kocan tarafından sana yapılan
tahlil fln yaptırdınmı yada sonuc sölediysen ben kaçırmış olabilirim cnm..
yok cnm ben degilim ..
başka biriydi bende hatırlamıyorum kimdi..
kocamın bana yaptıgı tehlike şuan da kucagımda uyuyor minik çagla:)))
oğluşumun dişi çıktı kızlar ikinci de yolda korktuğum gibi,ateş ishal olmadı ama kuzumda biraz iştahsızlık yaptı....sizler iyisinizdir umarım....

hayırlı olsun dişiniz
bizim ilk diş patladıktan bir hafta sonra 2. de patladı iştahsızlık yapıyo cnm..
ateş olmadı zaten olsa bile 38 i geçmezmiş diş çıkınca..

nagihan3005 çok geçmiş olsun hem kızına hem sana..
kış geldi hastalıklar geldi,:18:
ne kadar dikkat etsekte olmuyor maalesef
hemen toparlarsınız inş cnm geçmiş olsun...

evet cnm.kıs geldi hastalıklar da geldi.inş. cnm herkese şifa diliyorum ben.bu arada o hamiş haberiyle ilgili o biangel_kujumdu.senin tehlike çağla hee güzelmiş valla.nasıl kızların iyi misiniz cnmcım?

cnm annelik zor dimi????:))))) ehehehhhh.valla kopardın beni remen yahu.kadın o uykusuzluğun ardından senden de bu lafı işitince aha böyle oldu.....

oğluşumun dişi çıktı kızlar ikinci de yolda korktuğum gibi,ateş ishal olmadı ama kuzumda biraz iştahsızlık yaptı....sizler iyisinizdir umarım....

bizimde bir tane patladı ishal kesin ondan olmuştur kusmada oldu ama kusma dişten olmazz diye düşünyorum:26:

nagihancım eneste bişey yokta ben bitkinim eneste bir okadar oynak cıldırtıyor beni orda en uslu haliyle gördünüz uykudan kalkmıstı tam acılamamıstı kızlar ne güzel oturuyorlar bizimki kaydırıyordu kendini zadacım gördü siz emzirmeye gittiginizde masaya saldırı düzenledi buarada cok mutlu oldum sizi tanıdıgıma
buarada herkeze gecmiş olsun dişi cıkanlara hayırlı olsun
azraececigim :kızzzzzzzz resmen yürüyor bu bıdık gülerek izledim azme bak nazarlardan koru rabbim sen bebeklerimizi maasallah
buarada kızlar geri cekilme yöntemiyle hamile kalınabiliyormus kaza olmazsa nasıl kalıncak yavvvv

suanda kızım uyuyo ve ben sinirden evi dip köşe temizlemeye başladım. sevgili kocacığımın bugün izin günü ve bugün sabah erkenden kalkıcak kahvaltı edecek sonra hazırlnıp kızıma mont kıyafet almaya gidecektik gezecektik hava güzel güneşli diye günü kocamın deyişiyle ''dolu dolu yaşayacaktık'' akşam bu sekilde program yaptı. veeeee bugün saat 10da kahvaltımızı yaptık sonra sevgili eşim dısarı cıktı gitmiş kızıma kıyafet almış getirdi ben tabi şok oldum çünkü beraber cıkacaktık sözde. sonra esyaları bıraktı ve akşama beraber anneme gideriz dedi benim dısarıda işim var halledip gelicem dedi tamam dedim gitti. simdi beni arıyo dışarı cıkmasak olurmu ben gelirim birazdan evde 1-2 saat takılırım diyo yaaa ben kaç gündür evdeyim bunaldım iyice bu adamın hiçmi aklı yok hiç mi düşünemiyo bu kadın cocukla evde iyice bunalmıştır 1 saaat en azından dısarı cıkarayım gezdireyim diye aklına gelmiyo yaa tabi eşimin kafasında haftada 1-2 gün kaynanaya gitmek beni dışarı cıkarmış hava aldırmış oluyo yaaa suanda sinirden ağlıyorum yaaa. EYYY KOCA ODUN KOCAAAA SANA SESLENİYORUM. BUNALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM. ama ben biliyorum yapacağımı bundan sonra bulur fanfini finfonu ilgilenmede yok cıksın gezsin o cok sinirliyim yaaaaaa. suanda kocama türlü işkenceler yapablirim.:84::84::84:

canım erkeklerden salgılanan sıvı var kayganlaştırmak için onun içinde azda olsa sperm oluyo ve o spermler yumurtayı tutarsa yandı gülüm keten helva oluyo o sekildede kaza olmadan hamile kalına biliyo tatlım

Öyle canım melesef ben en azından işe başlayana kadar konu komşu gezmeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı!
Evet canım ben de dün, öyle yapmaya karar verdim yoksa problem yaşayacağımız aşikar. Ben 2.dönem başlıycam göreve. Ömere de çok geçmiş olsun canım bence hastanede hünerlerini sergilerken nazar değmiştir kuzucuğa. Biraz aç kalırsa bence alır canım, bi dene istersen. Meme almaması da bence hastalıktandır canım inşallah tez vakitte iyileşir kuzum.
Hayırlı olsun canım dişiniz. Bizde birinci bile daha yolda değil.
Canım ikinize de çok geçmiş olsun. Bizler büyük olarak kendimizi kurtarıyoruz ama yavrularımız savunmasızlar insan ona çok üzülüyor. Umarım ikiniz de en kısa zamanda iyileşirsiniz. O odunları da takmamaya çalış emin ol ki her yerde aynılarından var.
Bakıcı arayan bir insan olarak bu konuda sana katılıyorum canım. Çünkü kafamda türlü türlü senaryolar kurmaktan yakında kafayı sıyırıcam. Ama kayınvalidem olsa en azından çocuğuma zarar gelmeyeceğini bilirim ve bu da bana yeter.

Canım sen her yolu denemişsin zaten bilemedim şimdi. Biberonunu değiştirsen (onu da almayabilir boşuna masraf). Pekmezi seviyorsa suya pekmez katıp versen canım?

evet cnm.kıs geldi hastalıklar da geldi.inş. cnm herkese şifa diliyorum ben.bu arada o hamiş haberiyle ilgili o biangel_kujumdu.senin tehlike çağla hee güzelmiş valla.nasıl kızların iyi misiniz cnmcım?
bomba gibiyiz cnm çok sagol..
evdeki seslerden dolayı bomba diyorum cnm..
cnm geri çekilme yöntemine güvenmeyin..
ben öyle hamile kaldım..
vakum gibi çekmişim spermleri heralde

Son düzenleme:

Valla sinirlenmekte çok haklısın canım. Ben de evde uzun süre kalınca tırlatıyorum. Seni etkilemek için söylemiyorum sadece kendimi senin yerine koyuyorum da eşim aynısını bana yapmış olsa kv ye de ben gitmiyorum o zaman derdim. Kusura bakmasınlar da her zaman onların dediği olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…