aminnnn canim aminnn insallah hep guzel mutlu haberler paylasiriz
Canim kv ye kizma belliki midesini usutmus yavrum ama ishal i dislerde yapar kusmuk ta koku yoksa onuda dis yapiyordur bol bol sivi yakviyesi yap ama havuc ishal i durdurur bebeklerde kv ye ofkelenme hayatim yoksa yaptigi her hareket batar
haydaaaaa sizede gecmis olsun canim Allah im tez vakitte sifasini versin insallah
zeynep cim ömer ime de insallah hastalik ugramaz
Biyolog sekerim ece nin icine kurbaga kacmis
Dun aksam Ankarada birden bir kar bastirdi arabalar in ustu falan bembeyaz oldu simdide gunes varrrhavalarda sapitti valla kizlar kar yagmadan bebecikleri cok fazla disari cikartmanizi tafsiye etmiyorum havalar kuru ve mikroplar geziyor kardan sonra temizlenir amannnnn dikkat edin yavrulara
canım valla doğru söylemişler nazar değebilir şekerim insanlar böyle şeylere çok meraklı oluyorlar ay bak nekadar yedi falan demişlerdir kesin, hadi bakalım bol meyve bombardımanınız afiyet bal şeker şifa olsunnncanım biberon için çok sagol çok düşüncelisin neo baby markası ama teyzem kargoyla gönderdi en son yine 5 tane:) uzun süre idare eder sonrada yine tatile geldiğinde getirir zaten madem başımıza sardı bu biberonu getircek artıkk napalım inat ediyor zeyno yok emmiyor başka biberon başlığını almıyor bol bol stok yaptık şimdilik rahatız çok teşekkür ederim teklifin için canımm
canım valla doğru söylemişler nazar değebilir şekerim insanlar böyle şeylere çok meraklı oluyorlar ay bak nekadar yedi falan demişlerdir kesin, hadi bakalım bol meyve bombardımanınız afiyet bal şeker şifa olsunnncanım biberon için çok sagol çok düşüncelisin neo baby markası ama teyzem kargoyla gönderdi en son yine 5 tane:) uzun süre idare eder sonrada yine tatile geldiğinde getirir zaten madem başımıza sardı bu biberonu getircek artıkk napalım inat ediyor zeyno yok emmiyor başka biberon başlığını almıyor bol bol stok yaptık şimdilik rahatız çok teşekkür ederim teklifin için canımm
Canim seni cok iyi anliyorum kv ile aran nasil bilmiyorum ama okuduysan benimki tam bir bas belasiHaklsın ama çok gerildim kocamda çok gerdi çocuk hasta olunca uyumayınca moralim bozuldu hiç keyfi yok:26:
bence kusma aşıdan olmaz bencede üşüttü aşıya giderken mi üşüttü bilemedim 2 gündür çok soğuk hava evde üşütmemiştir :26:
bende senin bebişi merak ediyorum hiç foto görmüyoruz burda artık
canım bizimkinin emzik ucu suna benziyor daha çok bak bizimkinin resminide ekledim dr. browns benziyor en çok ama o bile daha küçük kalıyor bizimkine göre ve onuda beğenmedi zeyno
yok cnm ben degilim ..babyceren canım yanlış hatırlamıyorsam senin bir teehlike vardı kocan tarafından sana yapılan
tahlil fln yaptırdınmı yada sonuc sölediysen ben kaçırmış olabilirim cnm..
oğluşumun dişi çıktı kızlar ikinci de yolda korktuğum gibi,ateş ishal olmadı ama kuzumda biraz iştahsızlık yaptı....sizler iyisinizdir umarım....
nagihan3005 çok geçmiş olsun hem kızına hem sana..
kış geldi hastalıklar geldi,:18:
ne kadar dikkat etsekte olmuyor maalesef
hemen toparlarsınız inş cnm geçmiş olsun...
oğluşumun dişi çıktı kızlar ikinci de yolda korktuğum gibi,ateş ishal olmadı ama kuzumda biraz iştahsızlık yaptı....sizler iyisinizdir umarım....
nagihan3005 çok geçmiş olsun hem kızına hem sana..
kış geldi hastalıklar geldi,:18:
ne kadar dikkat etsekte olmuyor maalesef
hemen toparlarsınız inş cnm geçmiş olsun...
nagihancım eneste bişey yokta ben bitkinim eneste bir okadar oynak cıldırtıyor beni orda en uslu haliyle gördünüz uykudan kalkmıstı tam acılamamıstı kızlar ne güzel oturuyorlar bizimki kaydırıyordu kendini zadacım gördü siz emzirmeye gittiginizde masaya saldırı düzenledi buarada cok mutlu oldum sizi tanıdıgıma
buarada herkeze gecmiş olsun dişi cıkanlara hayırlı olsun
azraececigim :kızzzzzzzz resmen yürüyor bu bıdık gülerek izledim azme bak nazarlardan koru rabbim sen bebeklerimizi maasallah
buarada kızlar geri cekilme yöntemiyle hamile kalınabiliyormus kaza olmazsa nasıl kalıncak yavvvv
Öyle canım melesef ben en azından işe başlayana kadar konu komşu gezmeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı!günaydın herkeseene güzel güneşli bir gün, inş günümüzde böyle aydınlık olurrr....
sagol teyzesi, fotolarını çekemedim henüz akşama çekicem inş minik zebramın, albüme koyunca yazarım
şekerim ne anasonu yahuu, neiçin veriyorsunuz anasonu anlamadım ya benim sevmediğim bir bitkidirde kendisi ne işe yarıyor anlamadım yanii:26:
canım sagolasın selam getirende gönderende sagolsunn
teşekkür ederiz teyzesi ama malesef foto yok yadün akşamüztü dişçiye gittim ve akşamın 9 unda eve döndüm bitkin ve yorgun halde, zeynomu öptüm öptüümmmm yıkadım yatırdım fotoda çekemedim tabii ama patikler süper oldu yaa birazcık büyük olsada birkaç ay sonrada çok rahat giyer sanırım fotolar gelicek tabiykiiii coming sooon
canım çok geçmiş olsun üşüttümü acaba, aşı olmuştu dimi böyle yan etkileri varmı acaba aşının:26:
canım benim kızımda öyle kalabalık bir ortama hemen adapte olamıyor yavaş yavaşnapsın çocuklar akşama kadar kimseyi görmüyorlar nerdeyse dışarı çıkarıyor annem ama aynı şey değil yani benim ailemde eşimin aileside başka şehirlerde ee arkadaşlarımızla haftasonları görüşüyoruz sonuçç zeyno kalabalık görünce korkuyor
Evet canım ben de dün, öyle yapmaya karar verdim yoksa problem yaşayacağımız aşikar. Ben 2.dönem başlıycam göreve. Ömere de çok geçmiş olsun canım bence hastanede hünerlerini sergilerken nazar değmiştir kuzucuğa. Biraz aç kalırsa bence alır canım, bi dene istersen. Meme almaması da bence hastalıktandır canım inşallah tez vakitte iyileşir kuzum.ILKIM farkli yuzler gormesi kalabaliga alismasi icin iyi olabilir
havalar da bozdu parka bahceye de cikamiyor insan
Avmlerde ve kars komsunla biraz daha fazla vakit gecirmeyi denesen?
Bu arada sen ne zaman basliyorsun canim?
Biangelkujum ve Koketa gecmis olsun
Omer de 2gundur hapsirik oksuruk seklinde her an hasta olabilirim diye sinyal veriyordu
Saftirik annesi kanguruya koyup disari cikarken patik ayakkabi tarzi birsey giydirmeyince sank biraz daha fazla belirti var bugun
Oyle pismanim ki o havada ciiktigima
Ya da patik giydirmedigime
Yavrumun yusyuvarlak ayaklari tek corapla bayaa bir ruzgar yedi
Site guvenligi uyarinca aklim basima geldi
Kizlar Omer biberon almiyor
Herseyi kasikla istiyor
Goguslerim dolu semsertken bile 5dakika emip hemen etrafa satasiyor
Hastalik belirtisi de olunca anne sutune yogunluk vermek istedim
Kasikla 50.60cc ancak icirebildim
Ac biraksam alir mi acaba diye dusunuyorum ama kiyamiyorum da
Ne yapacagimi sasirdim sutum varken doya doya emziremiyorum su an
O memekolik cocuk gitti yerine baska Omer geldi
Hayırlı olsun canım dişiniz. Bizde birinci bile daha yolda değil.oğluşumun dişi çıktı kızlar ikinci de yolda korktuğum gibi,ateş ishal olmadı ama kuzumda biraz iştahsızlık yaptı....sizler iyisinizdir umarım....
Canım ikinize de çok geçmiş olsun. Bizler büyük olarak kendimizi kurtarıyoruz ama yavrularımız savunmasızlar insan ona çok üzülüyor. Umarım ikiniz de en kısa zamanda iyileşirsiniz. O odunları da takmamaya çalış emin ol ki her yerde aynılarından var.Vallahi özledim sizleri ve buraya yazmayı;
Evet bugün işe geldim istek olmadan. Ne kadar KÖTÜ ARTIK SEVMEDİĞİN BİR YERDE ÇALIŞMAK. İnsanlarında bir odunluk almış başını gidiyor. Hastalığımı bildirmek üzere aradığımda geçmiş olsun diyen olmadı. Sabah geldim aynı şekilde. İnsani değerlerini kaybetmiş insanların arasında çalışıyorum ve ben bunu daha yeni farkediyorum. Herşey nasıl da başkaymış meğerse İşten ayrılmak farz oldu bana çünkü ben kendimi mutlu hissetmediğim bir yerde barınamam. Biliyorsunuz zada yazmıştı hasta olduğumu. Cumartesiden beri kızım da ben de dökülüyoruz ki hala tam iyileşemedik .Benim boğazlar sabah kalktım yine kilit. Kızımın da sümükler hat safhada ve tıkanıp duruyor. Onun dışında iyi maşallah keyfi ve iştahı yerine geldi.2 gün ve gece ateş içinde kaldı kuzum.Doğru dürüst yemedi içmedi hazırladığım ek gıdaları çöpe döküp durdum.Çok zordu.Bir de pazartesi akşamı ben işten eve geldikten yarım saat sonra ateşim 38,5a çıktı.Kv. gittikten sonra ölçmüştüm.Yaren Nur yattığı yerde bir kusmaya başladı ağzından burnundan ama öyle böyle değil.tıkanır gibi oldu.ödüm patladı.Her yer kusmuk öyle bildiğiniz gibi değil.ben,kızım,halı battık.neyse o halde toparladım yine eşim geldi son toparlamaları yaparken bırak ben yaparım dedi ama bırakmadım.Neyse adam sabaha kadar benim ateşim düşsün diye uğraştı,bir yandan kızımla.Bugüne kadar hiç mama hazırlamamış olan kocam mama hazırladı sayılır!!Bana ıhlamur yapmış falan Allah razı olsun ondan.Onunla evlendiğim için gerçekten çok şanslıyım .
Hastayken çok iyi okuyamadım ama umarım herkes çok iyidir.meleğim mahir hastaydı.biraz okuyabildim inş. Daha iyi olur.
Mutluanne;Yavruna çok geçmiş olsun.Öksürüyordu sanırım.Allah şifa versin.Birşeyler oldu valla herkes dökülüyor.Rabbime dua edip bol bol şifa diliyorum kızlar.hasta olmayan bebişler de var değil mi? ama sanki herkes hasta gibi geliyor bana ya
Lillac; Beyza nasıl oldu?Sanırım orada hepimiz şifayı kaptık ki beyza da tam iyileşememişti.evden çıkamayacağız sanırım.
Beykoz; Yoksun.Yoksa sen ve enes de mi hastalandınız?Umarım öyle bir şey yoktur.
Annezeynep; Bilgiler için çok sağol.Gerçekten çok yardımcı oldun .
Turuncu;Cnm 6 günde karatay diyeti ile çok iyiymiş valla.bende onu mu yapsam diye düşünüyorum.netten mi bilgiler yoksa kitaptan mı aldın?
Kızlar şimdilik bu kadar,çok yoğunum.Unuttuklarım varsa affola .Herkese slmlar
Bakıcı arayan bir insan olarak bu konuda sana katılıyorum canım. Çünkü kafamda türlü türlü senaryolar kurmaktan yakında kafayı sıyırıcam. Ama kayınvalidem olsa en azından çocuğuma zarar gelmeyeceğini bilirim ve bu da bana yeter.Canim seni cok iyi anliyorum kv ile aran nasil bilmiyorum ama okuduysan benimki tam bir bas belasiama annem yegenime bakiyor 7 yasina girecek subatta ve cocuk hastalansin yada dussun bir yeri acisin hemen gelin hanim anneme satasiyor bakarken Allah razi olsun demez ama boyle bir sey olunca hemen kadina kabahat bulurlar benim kv bile olsa torununun kotulugunu istemez yani hastalanacakta dusecekte Allah dert vermesin hayatim bak buradaki arkadaslar haril haril bakici ariyor ve bence sen onlarin icinde sansli olanlardansin gozun arkada kalmasin kv ne guven canim bebegine senin kadar olmasada eminim oda gozu gibi bakiyordur komsu gezmeleri ve gunlere goturmedigi surece sorun yok
zeynepcim
çok geçmiş olsun canım
aradım ama uzun çaldırmadım malum uyuyorsunuzdur diye
bursa nın havası berbat
sen benden iyi bilirsin
ben bursada üniversiteyle birlikte yaklaşık 7 yıldır yaşıyorum
7 yıldır hep hasta oluyorum ama öyle böyle değil 2 haftada bir hasta oluyorum
berbat bir havası varrrrr ben bu sene grip aşısı oldum inşallah işe yarar
kışı yatarak geçiriyordum canımmm
külotlu çorabını ihmal etmeee zeynepcimmm
ben uyku tulumunu çıkarır çıkarmaz külotlu çorap ve kısa çorap giydiriyorum ve hemen yelek yada hırka
eşimin patronu çocuklarını izmire yerleştirdi 2 yıldır her hafta içi gelip gidiyor işler için
sebebi ise çocuklar hep hasta oluyor bursada diye taşıdı adam eviniii
alışık olmayanı çarpıyor bursaaaaa....
kızlar yardım
Asya hanım biberon almıyor
alıştırma bardağıyla da biriktirip püskürtüyor suyu
kaşıkla mamasını zor yediriyorummm binbir nazlaaa
ben bu çocuğa nasıl su vercem
şaşal şişe bardak herşeyi denedim
ağzına hunimi dayasam diye düşündüm resmen
kakası sorunlu hala katıııı
dün hiçbirşey yedirmedim de bugün azıcık kaka yapabildi
çok zorlanıyor kaka yaparkennn
biberona koymadığım içecek kalmadıııı alışması içinnnn
ne yapabilirim??????????????????????
bomba gibiyiz cnm çok sagol..evet cnm.kıs geldi hastalıklar da geldi.inş. cnm herkese şifa diliyorum ben.bu arada o hamiş haberiyle ilgili o biangel_kujumdu.senin tehlike çağla hee güzelmiş valla.nasıl kızların iyi misiniz cnmcım?
nagihancım eneste bişey yokta ben bitkinim eneste bir okadar oynak cıldırtıyor beni orda en uslu haliyle gördünüz uykudan kalkmıstı tam acılamamıstı kızlar ne güzel oturuyorlar bizimki kaydırıyordu kendini zadacım gördü siz emzirmeye gittiginizde masaya saldırı düzenledi buarada cok mutlu oldum sizi tanıdıgıma
buarada herkeze gecmiş olsun dişi cıkanlara hayırlı olsun
azraececigim :kızzzzzzzz resmen yürüyor bu bıdık gülerek izledim azme bak nazarlardan koru rabbim sen bebeklerimizi maasallah
buarada kızlar geri cekilme yöntemiyle hamile kalınabiliyormus kaza olmazsa nasıl kalıncak yavvvv
suanda kızım uyuyo ve ben sinirden evi dip köşe temizlemeye başladım. sevgili kocacığımın bugün izin günü ve bugün sabah erkenden kalkıcak kahvaltı edecek sonra hazırlnıp kızıma mont kıyafet almaya gidecektik gezecektik hava güzel güneşli diye günü kocamın deyişiyle ''dolu dolu yaşayacaktık'' akşam bu sekilde program yaptı. veeeee bugün saat 10da kahvaltımızı yaptık sonra sevgili eşim dısarı cıktı gitmiş kızıma kıyafet almış getirdi ben tabi şok oldumçünkü beraber cıkacaktık sözde. sonra esyaları bıraktı ve akşama beraber anneme gideriz dedi benim dısarıda işim var halledip gelicem dedi tamam dedim gitti. simdi beni arıyo dışarı cıkmasak olurmu ben gelirim birazdan evde 1-2 saat takılırım diyo yaaa ben kaç gündür evdeyim bunaldım iyice bu adamın hiçmi aklı yok hiç mi düşünemiyo bu kadın cocukla evde iyice bunalmıştır 1 saaat en azından dısarı cıkarayım gezdireyim diye aklına gelmiyo yaa tabi eşimin kafasında haftada 1-2 gün kaynanaya gitmek beni dışarı cıkarmış hava aldırmış oluyo yaaa suanda sinirden ağlıyorum yaaa. EYYY KOCA ODUN KOCAAAA SANA SESLENİYORUM. BUNALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM. ama ben biliyorum yapacağımı bundan sonra bulur fanfini finfonu ilgilenmede yok cıksın gezsin o cok sinirliyim yaaaaaa. suanda kocama türlü işkenceler yapablirim. :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?