İlkim teyzesi ve ağır kanlı akranı besteden eceye kocaman alkış[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
Geçmiş olsun canım umarım sağlığına kavuşur kuzucuk.Aşının etkisi olabilir ama yine de bir dr'a göster istersen.iyi geceler annecikler bugun cok kotu birgun gecirdik oglusuma nazar degdi galiba hayatimda cagani hic bukdar bitkinn neşesiz gormedim ben isteyken cok kotu ustbas batmis altina fena yapmis ishal olmus aşilardanmi bilemedim kakasi sari ve sıvı malesef 5 kez ustunu batrir derece hersey degistik karni agriyo galiba cok agladi 5 kez feci derecede kustu havuclu yogurtlu pure vetmis k.v yogurt hic sebzele karistrilirmi dengesiz dedim nie tek vermedin ee kizm tek verincede kusuyo ozman vermee cokmu onemlii cocugun midesi alt ust oldu yok princ iyi gelir dedi haslatti bide bana getrdim az yedi lakkk haydi bidaha kustuu nasil bi kusma ben oglumu hic boyle gormedim.k.v cok sinir oldum allhim sabir ver nasil panik bagiryoo yetisss kosss cocuk.korktu agladii insallh bu geceyi rahat atlatriz yatrdim ama nobettteyim bide kusarsa yarin isede gitcemmm offfff
slm datlu mayıs datlulARI ve anneleri iyisiniz işlaa :)
hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :)
bi kaç gündür yoktum test yaptırdım hamie değilmişim şükür tek çizgi görünce bu kadar sevinceğimi söleselerdi inanmazdım
dünde hastalandım kazalar tutmaya bilyomuş
tavşanım hastalandı grip boğazları şiş bu akşam doktoruna götürdk babamla calpon antibiyotik .deniz suyu ( spreyve vitamin verdi
yem,yo içmiyo zilli ek gıda tam bi felaket küsüyo paso boğazından dedi doktor ileşince geçer dedi salıya kontrole gitcez bakalım off dişlerim sırayla ağrıyo öle işte allah başka dert vermesin
öptüm tüm mayıs bebişlerinin totişlerinden allah sağlık versin hepsine
planneer, ben kızının cicilerini kaçırmışım heralde
eskisi kadar takip de edemiyorum topiği :)
çok cicilermiş cnm, güle güle giysin Zeyno kızımız
kızının leopara bürünmüş halini bekliyoruz :)), albüme koyarsın artık
bu akşam ortalık tenha( maç var da benimki izliyor bende bundan istifade yazayım dedim. annem gerçekten şikayet etti bilgisayarda oturuyormuşum bütün gün diye eşime. o da dünden razı bunun için laf söylemeye. anneme de kızdım iyi halt ettin anne diye:))şiir gibi kafiyeli oldu:)) kızlar ya resimleri görüyorum acaba bir tane daha mı yapsak çocuk diye gaza geliyorum şekerleri görünce:))) tabi bunu içimden söylüyorum:)) ece bugün çok kudurdu bayağıdır anason vermiyordum yine verdim kötü anneyim sanırsam ( hasta olan herkese acil şifalar diliyorum rabbimden
lillac,meleğim,planer cim kızlar selamlarınızı ilettim nagişe onunda sizlere selamı var kendini iyi hissetmezse yarında rapor alıp gitmeyi düşünmüyor..
bunlar çok tatlııııZeynonun minik ayaklarıyla daha tatlı olucaklar eminim sabaha görürüz umarım
çok kötü bi gece geçirdik cnm patatesi püre yaptım dediğin gibi midesi bulandı öğürüp kustuu:26::26: yemedi hiç bişe yediremedim dün
k. çok panik yapmasından oğluşum gerildi çok ağladıgece çok ağladı karnı ağrıdı galiba ...
ishali sarı gerçii korkulcak bişe varmı?
sabah 5 te bir kaltı emzirdim az uyumadı şimdi uyanık hala ben işe geldim:26:
Biz dün kızımla raporumu vermek için okula gittik. Her gidişimizde olduğu gibi bunda da kızım coştu oradaki kalabalıktan mı sesten mi bilmiyorum katıla katıla ağladı zor sakinleştirdim. Benim kız okulu hiç sevmiyo sanırım okumayacakÇok fazla dışarı çıkamıyorum malum kimsem yok burda en fazla karşı komşuma gidiyorum bir de hafta sonu eşimle dışarıya. Bunun etkisi var biliyorum ama başka ne yapabilirim ki?
benim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah
.........
Bende,, annelik zor dimiii dedim
ILKIM farkli yuzler gormesi kalabaliga alismasi icin iyi olabilir
havalar da bozdu parka bahceye de cikamiyor insan
Avmlerde ve kars komsunla biraz daha fazla vakit gecirmeyi denesen?
Bu arada sen ne zaman basliyorsun canim?
Biangelkujum ve Koketa gecmis olsun
Omer de 2gundur hapsirik oksuruk seklinde her an hasta olabilirim diye sinyal veriyordu
Saftirik annesi kanguruya koyup disari cikarken patik ayakkabi tarzi birsey giydirmeyince sank biraz daha fazla belirti var bugun
Oyle pismanim ki o havada ciiktigima
Ya da patik giydirmedigime
Yavrumun yusyuvarlak ayaklari tek corapla bayaa bir ruzgar yedi
Site guvenligi uyarinca aklim basima geldi
Kizlar Omer biberon almiyor
Herseyi kasikla istiyor
Goguslerim dolu semsertken bile 5dakika emip hemen etrafa satasiyor
Hastalik belirtisi de olunca anne sutune yogunluk vermek istedim
Kasikla 50.60cc ancak icirebildim
Ac biraksam alir mi acaba diye dusunuyorum ama kiyamiyorum da
Ne yapacagimi sasirdim sutum varken doya doya emziremiyorum su an
O memekolik cocuk gitti yerine baska Omer geldi
zeynepcim çok üzüldüm acil şifalar insan napıcagını sasırıyor bu durumlarda okadar kabarık yemek listesinden sonra nazar mı deydi diye aklıma geldi inan Allah esirgesin yavrularımızıILKIM farkli yuzler gormesi kalabaliga alismasi icin iyi olabilir
Omer de 2gundur hapsirik oksuruk seklinde her an hasta olabilirim diye sinyal veriyordu
Saftirik annesi kanguruya koyup disari cikarken patik ayakkabi tarzi birsey giydirmeyince sank biraz daha fazla belirti var bugun
Herseyi kasikla istiyor
canım kocaman maşallahlar olsun kızına[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
aminnnn canim aminnn insallah hep guzel mutlu haberler paylasirizbenim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah
Canim kv ye kizma belliki midesini usutmus yavrum ama ishal i dislerde yapar kusmuk ta koku yoksa onuda dis yapiyordur bol bol sivi yakviyesi yap ama havuc ishal i durdurur bebeklerde kv ye ofkelenme hayatim yoksa yaptigi her hareket batariyi geceler annecikler bugun cok kotu birgun gecirdik oglusuma nazar degdi galiba hayatimda cagani hic bukdar bitkinn neşesiz gormedim ben isteyken cok kotu ustbas batmis altina fena yapmis ishal olmus aşilardanmi bilemedim kakasi sari ve sıvı malesef 5 kez ustunu batrir derece hersey degistik karni agriyo galiba cok agladi 5 kez feci derecede kustu havuclu yogurtlu pure vetmis k.v yogurt hic sebzele karistrilirmi dengesiz dedim nie tek vermedin ee kizm tek verincede kusuyo ozman vermee cokmu onemlii cocugun midesi alt ust oldu yok princ iyi gelir dedi haslatti bide bana getrdim az yedi lakkk haydi bidaha kustuu nasil bi kusma ben oglumu hic boyle gormedim.k.v cok sinir oldum allhim sabir ver nasil panik bagiryoo yetisss kosss cocuk.korktu agladii insallh bu geceyi rahat atlatriz yatrdim ama nobettteyim bide kusarsa yarin isede gitcemmm offfff
haydaaaaa sizede gecmis olsun canim Allah im tez vakitte sifasini versin insallahslm datlu mayıs datlulARI ve anneleri iyisiniz işlaa :)
hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :)
bi kaç gündür yoktum test yaptırdım hamie değilmişim şükür tek çizgi görünce bu kadar sevinceğimi söleselerdi inanmazdım
dünde hastalandım kazalar tutmaya bilyomuş
tavşanım hastalandı grip boğazları şiş bu akşam doktoruna götürdk babamla calpon antibiyotik .deniz suyu ( spreyve vitamin verdi
yem,yo içmiyo zilli ek gıda tam bi felaket küsüyo paso boğazından dedi doktor ileşince geçer dedi salıya kontrole gitcez bakalım off dişlerim sırayla ağrıyo öle işte allah başka dert vermesin
öptüm tüm mayıs bebişlerinin totişlerinden allah sağlık versin hepsine
zeynepcim çok üzüldüm acil şifalar insan napıcagını sasırıyor bu durumlarda okadar kabarık yemek listesinden sonra nazar mı deydi diye aklıma geldi inan Allah esirgesin yavrularımızı
Gunescim cok sagol biz de nazar mi diye dusunduk cunku annemin misafirlerinin yaninda koca bir tabak corba icip ustune de beni emmisti
Annem de ananem de kizdi bir daha kalabalik icinde beslememek icin tembihlediler
Tam olarak hasta degil ama hissediyorum halsiz
Uyanir uyanmaz meyve bombardimani yapacagim
Tabi keyifsizlikle uyumuyor dun gece ben 3 esim de 4saat uyudu sadece
Tabi araliksiz degil yarim saatte bir kalkarak
Bu halde nasil ilgilenecegim bilemedim
Evimi odasini guzelde temizleyip dezenfekte edeyim istiyordum ama kolum kalkmiyor
Planner canim biberonun markasi ne?
Italya.da arkadaslarim var noelde donecekler onlara aldiririm
günaydın herkeseene güzel güneşli bir gün, inş günümüzde böyle aydınlık olurrr....
sagol teyzesi, fotolarını çekemedim henüz akşama çekicem inş minik zebramın, albüme koyunca yazarım
şekerim ne anasonu yahuu, neiçin veriyorsunuz anasonu anlamadım ya benim sevmediğim bir bitkidirde kendisi ne işe yarıyor anlamadım yanii:26:
canım sagolasın selam getirende gönderende sagolsunn
teşekkür ederiz teyzesi ama malesef foto yok yadün akşamüztü dişçiye gittim ve akşamın 9 unda eve döndüm bitkin ve yorgun halde, zeynomu öptüm öptüümmmm yıkadım yatırdım fotoda çekemedim tabii ama patikler süper oldu yaa birazcık büyük olsada birkaç ay sonrada çok rahat giyer sanırım fotolar gelicek tabiykiiii coming sooon
canım çok geçmiş olsun üşüttümü acaba, aşı olmuştu dimi böyle yan etkileri varmı acaba aşının:26:
canım benim kızımda öyle kalabalık bir ortama hemen adapte olamıyor yavaş yavaşnapsın çocuklar akşama kadar kimseyi görmüyorlar nerdeyse dışarı çıkarıyor annem ama aynı şey değil yani benim ailemde eşimin aileside başka şehirlerde ee arkadaşlarımızla haftasonları görüşüyoruz sonuçç zeyno kalabalık görünce korkuyor
nagihancım çok geçmiş olsun canımVallahi özledim sizleri ve buraya yazmayı;
Evet bugün işe geldim istek olmadan. Ne kadar KÖTÜ ARTIK SEVMEDİĞİN BİR YERDE ÇALIŞMAK. İnsanlarında bir odunluk almış başını gidiyor. Hastalığımı bildirmek üzere aradığımda geçmiş olsun diyen olmadı. Sabah geldim aynı şekilde. İnsani değerlerini kaybetmiş insanların arasında çalışıyorum ve ben bunu daha yeni farkediyorum. Herşey nasıl da başkaymış meğerse İşten ayrılmak farz oldu bana çünkü ben kendimi mutlu hissetmediğim bir yerde barınamam. Biliyorsunuz zada yazmıştı hasta olduğumu. Cumartesiden beri kızım da ben de dökülüyoruz ki hala tam iyileşemedik .Benim boğazlar sabah kalktım yine kilit. Kızımın da sümükler hat safhada ve tıkanıp duruyor. Onun dışında iyi maşallah keyfi ve iştahı yerine geldi.2 gün ve gece ateş içinde kaldı kuzum.Doğru dürüst yemedi içmedi hazırladığım ek gıdaları çöpe döküp durdum.Çok zordu.Bir de pazartesi akşamı ben işten eve geldikten yarım saat sonra ateşim 38,5a çıktı.Kv. gittikten sonra ölçmüştüm.Yaren Nur yattığı yerde bir kusmaya başladı ağzından burnundan ama öyle böyle değil.tıkanır gibi oldu.ödüm patladı.Her yer kusmuk öyle bildiğiniz gibi değil.ben,kızım,halı battık.neyse o halde toparladım yine eşim geldi son toparlamaları yaparken bırak ben yaparım dedi ama bırakmadım.Neyse adam sabaha kadar benim ateşim düşsün diye uğraştı,bir yandan kızımla.Bugüne kadar hiç mama hazırlamamış olan kocam mama hazırladı sayılır!!Bana ıhlamur yapmış falan Allah razı olsun ondan.Onunla evlendiğim için gerçekten çok şanslıyım .
Hastayken çok iyi okuyamadım ama umarım herkes çok iyidir.meleğim mahir hastaydı.biraz okuyabildim inş. Daha iyi olur.
Mutluanne;Yavruna çok geçmiş olsun.Öksürüyordu sanırım.Allah şifa versin.Birşeyler oldu valla herkes dökülüyor.Rabbime dua edip bol bol şifa diliyorum kızlar.hasta olmayan bebişler de var değil mi? ama sanki herkes hasta gibi geliyor bana ya
Lillac; Beyza nasıl oldu?Sanırım orada hepimiz şifayı kaptık ki beyza da tam iyileşememişti.evden çıkamayacağız sanırım.
Beykoz; Yoksun.Yoksa sen ve enes de mi hastalandınız?Umarım öyle bir şey yoktur.
Annezeynep; Bilgiler için çok sağol.Gerçekten çok yardımcı oldun .
Turuncu;Cnm 6 günde karatay diyeti ile çok iyiymiş valla.bende onu mu yapsam diye düşünüyorum.netten mi bilgiler yoksa kitaptan mı aldın?
Kızlar şimdilik bu kadar,çok yoğunum.Unuttuklarım varsa affola .Herkese slmlar
ILKIM farkli yuzler gormesi kalabaliga alismasi icin iyi olabilir
Herseyi kasikla istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?