not:başlarız senin dişine demeyin gerçekten agırıyo
kızlar bugün lunaparka gittimmmmmm:118:
çocuklar gibi eğlendimmmmm
eşimle hava hokeyi oynadıkkkkk
annemle korku tüneline girdikkkkkkk
yeğenimle gondola binmedim eşim yok artık sen çocukmusun demeseydiiiiii
eşimle karar aldık bundan sonra her haftasonu lunaparkta eğlenmeye gideceğizzzzzzzz
muhteşemmm eğlenceliiiiiiiiiymişşş unutmuşuz yahuuuuuu
hepinize şiddetle tavsiye ediyorum ne stres kalıyor ne yorgunlukkkkkk
elimizde bebek arabası deli gibi yarıştıkkkkkk
doğumdan sonra sırt ve sol bacağımda ciddi ağrılar oluştu ve geçmedi.
yeni fırsat bulabildim ve yarına randevu aldım.
fakat telefonda danışman fiziktedavi ve ortapedi arasında kaldı.
en son fiziktedavi uygundur dedi. siz ne diyordunuz hangi bölüm bakar bilgisi olan varmı aranızda?
yoksa değiştireyim geç olmadan:26:
dis agrisi
Grip
bel agrisi
gozumun durumu
kulak agrisi derkennnn
birde dudagim ucukladiyani netice itibari ile agrisada uzuvlarimi kullana biliyorum elim ayagim tutuyor cuk sukur ya olmasaydi
Allah bu gunlerimizi aratmasin o guzel anamida basimdan eksik etmesin diyorum biraz uzun oldu kusura bakamayin diyerek hepinizi opuyorum
Ben bu yasadiklarimi nazara bagliyorum tabiki Allah cok sukur kimseye ihtiyacim yok ama bende bir olsun baskalarinda 5 olsunki bende 1 de kimsenin gozu olmasin diye elimdekilere hep sukrederim Ama hep derim ya yildizim cok dusuk nazara geliyorum diye Allah cumlemizin yuvasini sagligini kem gozden nazardan korusun iyi gecelerrrr
Bu gün dışarıyı pırıl pırıl görünce bizde dışarı çıktık
Gezdik bi şeyler yedik ablama gittik
Yavrumu orda yatağa yatırdım uyku saati geldiği için şarkı söylüyordu yine sesini duyuyorduk
Bi anda bi ses geldi gürültü yukarıdan geliyo zannettim ilk başta
Kuzum düştü
Öyle bi gürültü çıktı ki ablam hemen odaya koştu arkasından ben
Yavrum içini çeke çeke ağladı
Olduğum yere yığıldım kaldım bende ellerimin dizlerimin canı gitti
Kuzumun yanağı burnunun kenarı kızardı burnunun uç kısmıda kanadı
Doktora götürdük çok şükür bi şeyi yok
Ben daha kendime gelemedim
Yavrumu orda yatağa yatırdım uyku saati geldiği için şarkı söylüyordu yine sesini duyuyorduk
Kuzum düştü
canım çok büyük geçmiş olsun. azrada 2 aylıkken düşmüştü.
sen (ve bebeği düşen diğer arkadaşlarım) düşünce öyle bir ses çıktıki yazınca, hemen anlıyorum..
içim paramparça oluyo cız ediyor resmen. allahım öyle yaratmışki çok şükür kuzularımıza hiçbirşey olmuyor.
ama biz perişan oluyoruz tabi..
kuzularımız allaha emanet rabbim hepsini korusun.
ne diyim canım arkadaşım sakin ol, tarık buğramızın sana ihtiyacı var annesi.
allah beterinden korusun ve tekrar çok geçmiş olsun:26:
Cnm gecmis olsun, inan seni cok iyi anliyorum,benimkide yakin bir zaman icinde dustugu icin ne kadar cok uzuntu icinde olabilecegini kestirebiliyorum...
Ins bu dusmeler son olur, sende soguk kanli olmalisin cnm biliyorum cok zor ama ya ablan yaninda olmasaydi o zaman senin ayaklarin uzerinde durmakla birlikte soguk kanli olman gerek..allah hicbirimize acilarini gostermesin,cok zor analik
teşekkür ederim canım.Babyceren,geçmiş olsuuun canıııım...
ya canım birde arkadaşına sormuş çok teşekkür ederim:)evet ilaç içemiyorum malesef...yarın ilk iş dişçiye gitmek olacak..merak edilmek ne güzel bişeymiş yaaçok sağol canım benim , bu arada dişin için çok çok geçmiş olsun ama ne yapılacağı konusunda bi fikrim yok inan eczacı bi arkadaşıma bile sordum sadece ilaç tavsiye etti o da sana olmaz tabi, dişçiye gitmeden olmuyo ne yazıkki...
çok sevindim..hep bol bol aksın sütün..Kızlar müjdee,ısırgan otu bizzat tarafımdan denenmiş ve sütümü artırdığı tespit edilmişdir.İvedilikle kullanmanızı tavsiye ederim.
Sen bu disle nereye kadar gidersin , vah canim
Inan uzuluyorum bu haline, vah canim
Yarin ama ne olur hemen git disciye, vah canim.
Opsem seni gecermi acep, vah canim.
Kuzum düştü
Oyyy kiyamam ben yavruma bir seycik olmamis annesi bak melekler koruyor valla Allah a emanet yavrularimizBu gün dışarıyı pırıl pırıl görünce bizde dışarı çıktık
Kuzum düştü
tatlıcadı oldugum yerde yıgıldım demişsin ya benimde aklıma geçirdigimiz üzücü bir anı geldi
paylaşmak istiyorum..
çağlaya hamile kalmadan 2 ay kadar önce oldu...ceren 2yaşında...
2 bayan komşum ve ben.ve toplam 5 çocuk deniz kenarına gidelim dedik..
araba fiat doblo ve komşum kullanıyo..gidecegimiz yer 1 saatlik mesafe..
neyse gittik çok güzel eglendik,denize girdik yemek yedik vs...
akşam oldu eve dönüyoruz..çocukların hepsi arkaya oturmak istedi arka kısımda zaten bagaj gibi..
tamam dedik oturdular arkadaş dişardan kapıyı kitledi..bizde geçtik öne..
90 km hızla geliyoruz güle oynaya...çocuklar yorgunluktan arkada uyudu birtek ceren uyumadı oturuyodu...
kapıya yaslanmış ama kapı kilitli diye benim içim rahat..sonra arkadaki ışık yandı..bakıyoruz neden yandı birtürlü anlamadık...
neyse yola devam ettik..ben en öndeyim arkamda diger komşum var..trafikte kırmızı ışık yanıyodu komşum yavaşladı ki tam o esnada
pat diye bir ses arkadaki kapı açıldı...arkamdaki komşum öyle hızlı bir şekilde cereni yakaladı ki..o an zaten ben kaskatı kesildim...
inme indi derler ya işte banada ondan indi resmen..kımıldayamıyorumm...nasıl kapıyı açtım kendimi dişarı dizlerimin üstüne atmışım
hatırlamıyorum bile...komşum indi cereni aldı yanıma getirdi..tabi ben aglaya aglaya ne hale geldim..mahvolduk...
çokşükür binlerce şükür ceren düşmedi arabadan ama hala o yoldan geçerken kesinlikle benim tansiyonum düşer...
bu arada bilenler bilir burayı bahsettigim yol harbiye kavşagı...
samandagdan dönerken...
ya biz o hızla gelirken kapı açılsaydı ya ceren o hızla uçsaydı arabadan ve arkadaki araba onu ezseydi...
tek diyebildigim allah ım sana binlerce şükür yarabbim...
çokiyi bir ders oldu bu bize...
tatlıcadı oldugum yerde yıgıldım demişsin ya benimde aklıma geçirdigimiz üzücü bir anı geldi
paylaşmak istiyorum..
çağlaya hamile kalmadan 2 ay kadar önce oldu...ceren 2yaşında...
2 bayan komşum ve ben.ve toplam 5 çocuk deniz kenarına gidelim dedik..
araba fiat doblo ve komşum kullanıyo..gidecegimiz yer 1 saatlik mesafe..
neyse gittik çok güzel eglendik,denize girdik yemek yedik vs...
akşam oldu eve dönüyoruz..çocukların hepsi arkaya oturmak istedi arka kısımda zaten bagaj gibi..
tamam dedik oturdular arkadaş dişardan kapıyı kitledi..bizde geçtik öne..
90 km hızla geliyoruz güle oynaya...çocuklar yorgunluktan arkada uyudu birtek ceren uyumadı oturuyodu...
kapıya yaslanmış ama kapı kilitli diye benim içim rahat..sonra arkadaki ışık yandı..bakıyoruz neden yandı birtürlü anlamadık...
neyse yola devam ettik..ben en öndeyim arkamda diger komşum var..trafikte kırmızı ışık yanıyodu komşum yavaşladı ki tam o esnada
pat diye bir ses arkadaki kapı açıldı...arkamdaki komşum öyle hızlı bir şekilde cereni yakaladı ki..o an zaten ben kaskatı kesildim...
inme indi derler ya işte banada ondan indi resmen..kımıldayamıyorumm...nasıl kapıyı açtım kendimi dişarı dizlerimin üstüne atmışım
hatırlamıyorum bile...komşum indi cereni aldı yanıma getirdi..tabi ben aglaya aglaya ne hale geldim..mahvolduk...
çokşükür binlerce şükür ceren düşmedi arabadan ama hala o yoldan geçerken kesinlikle benim tansiyonum düşer...
bu arada bilenler bilir burayı bahsettigim yol harbiye kavşagı...
samandagdan dönerken...
ya biz o hızla gelirken kapı açılsaydı ya ceren o hızla uçsaydı arabadan ve arkadaki araba onu ezseydi...
tek diyebildigim allah ım sana binlerce şükür yarabbim...
çokiyi bir ders oldu bu bize...
meleğim komşum osmaniyelimiş. anne ve babası çok yaşlımış maddi olarak o bakıyormuş. abilerindede malum doğu kültürü bize dokunma kocanı çek tavrı. kızın arkası yok malesef kocasıda bunu bilerek eziyor. bugün çocuğu bana bırak sana tazminat vereyim boşanalım, ama çocuğu vermezsen zırnık koklatmam demiş. kızda boşlukta gibi ne yapacağını bilmiyor tabi çocuğu vermem diyor asla. bakalım zaman ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?