2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cocukken gitmistik en son ..valla ozlemimde dedigin gibi denemek lazim kesinlikle..hem yakinda bidiklarda buyuyunce isterler gitmek..simdiden atreman olur..
Guzel vakitlerin hic bitmesin umarim..

Gecmis olsun cnm., ben pek anlamam ama kendim olsam once gider iyi bir muayene olurdum..sonra karar verilirdi herhalde hangi duruma uygun oldugun dimi..

Allah sifa versin cnm, mevlam seni ve Okis i kem gozlerden sakinsin...cok gecmis olsun,ins tekrari olmaz.

Bu gün dışarıyı pırıl pırıl görünce bizde dışarı çıktık
Gezdik bi şeyler yedik ablama gittik
Yavrumu orda yatağa yatırdım uyku saati geldiği için şarkı söylüyordu yine sesini duyuyorduk
Bi anda bi ses geldi gürültü yukarıdan geliyo zannettim ilk başta
Kuzum düştü
Öyle bi gürültü çıktı ki ablam hemen odaya koştu arkasından ben
Yavrum içini çeke çeke ağladı
Olduğum yere yığıldım kaldım bende ellerimin dizlerimin canı gitti
Kuzumun yanağı burnunun kenarı kızardı burnunun uç kısmıda kanadı
Doktora götürdük çok şükür bi şeyi yok
Ben daha kendime gelemedim

canım çok büyük geçmiş olsun. azrada 2 aylıkken düşmüştü.
sen (ve bebeği düşen diğer arkadaşlarım) düşünce öyle bir ses çıktıki yazınca, hemen anlıyorum..
içim paramparça oluyo cız ediyor resmen. allahım öyle yaratmışki çok şükür kuzularımıza hiçbirşey olmuyor.
ama biz perişan oluyoruz tabi..
kuzularımız allaha emanet rabbim hepsini korusun.
ne diyim canım arkadaşım sakin ol, tarık buğramızın sana ihtiyacı var annesi.
allah beterinden korusun ve tekrar çok geçmiş olsun:26:

Cnm gecmis olsun, inan seni cok iyi anliyorum,benimkide yakin bir zaman icinde dustugu icin ne kadar cok uzuntu icinde olabilecegini kestirebiliyorum...
Ins bu dusmeler son olur, sende soguk kanli olmalisin cnm biliyorum cok zor ama ya ablan yaninda olmasaydi o zaman senin ayaklarin uzerinde durmakla birlikte soguk kanli olman gerek..allah hicbirimize acilarini gostermesin,cok zor analik

Sağolun kızlar o ses hala kulağımda
Allah kimseye yaşatmasın
Düştüğü yatakta normal yataklardan daha yüksek
Her gittiğimde oraya yatırıyorum kenarlarına koltuklarının yüksek ve ağır minderleri var onları dizip sürekli kontrol ediyoduk
Yine aynı şekilde dizdik ve kontrol ettik 5dk önce normal bi şekilde yatan çocuk nasıl düştü anlamadık
Minderler aynı dizdiğim gibi duruyordu heryeri kapalı tırmanmayıda bilmiyo
Sanki biri tutupta yere fırlatmış gibi ses geldi
İçim acıyo hala

Babyceren,geçmiş olsuuun canıııım...
teşekkür ederim canım.
ya canım birde arkadaşına sormuş çok teşekkür ederim:)evet ilaç içemiyorum malesef...yarın ilk iş dişçiye gitmek olacak..
teşekkür ederim canım:)
Kızlar müjdee,ısırgan otu bizzat tarafımdan denenmiş ve sütümü artırdığı tespit edilmişdir.İvedilikle kullanmanızı tavsiye ederim.
çok sevindim..hep bol bol aksın sütün..
Sen bu disle nereye kadar gidersin , vah canim
Inan uzuluyorum bu haline, vah canim
Yarin ama ne olur hemen git disciye, vah canim.
Opsem seni gecermi acep, vah canim.

ahh canım bana şiir bile yazmış..
ahh canım bende çok üzülüyorumm..
ahh canım yarın hemen gidecem dişçiye..
ahh canım öp belki geçer,geçmesede geçmişgibi numara yaparım ahh canım

dayanamadım kolonyayı bastım dişime:18:biraz daha iyiyim
dişçiden randevuda almadım kabul eder inşallah beni...acil hastayım sonuçta..
kabul etmesse markete gidip 70 lik alacam valla ne yapıyım...
hakkınızı helal edin

ya kıyamam çok üzüldüm ama hiçbirşey olmamış onada çok sevindim canım..
kızarıklıklar geçer merak etme canım benim..ama sen uzun süre kendine gelemeyecen sanırım..
geçmiş olsun..bir daha yaşamassınız inşallah..

Cnm ben su komsunla ilgili durumu okudugumdan beri kendime pek gelemedim galiba cok etkilendim..bizim yapabilecegimiz birsey olursa bebek ve anne icin ama ne olursa olsun banada ozelden ulasabilirsin...ben bu tip durumlara nedense gelemiyorum, hele bir bebek varsa..birde otelde kalmislar demissin ac sekilde ne biliyim varsa yapilabilcek birsey sonuna kadar varim..

Oyyy kiyamam ben yavruma bir seycik olmamis annesi bak melekler koruyor valla Allah a emanet yavrularimiz

canım çok geçmiş olsun dişin için.
abim dişi ağıdığında, ağrıyan bölgeye diş macunu sıkar ve bir müddet bekletirdi.
doktoru demiş ağrıyı hafifletir diye.
çok şiddetli olunca işe yararmı bilmem ama bir dene istersen belki faydasını görürsün canım.
sanada çok geçmiş olsun:26:

babycerendişin için geçmiş olsun canım çok çektim diş ağrısı çok zordur bilirim benimde bu gün dolgum düştü banada dişçi yolu gözüktü
mybabylovesanada geçmiş olsun canım bol bol dinlen..belim ağrıdığı zaman bende yavrumu kucağıma alamıyordum Allah şifa versin kızlar
çiçekçiçekresimleri görümde canım hangisine yorum yazacağımı şaşırdım..kafada kalmadı bu gün bende buraya yazim dedim..bütün resimlerde çok güzelsiniz Allah senide masalıda nazarlardan korusun

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar..

Son düzenleme:
tatlıcadı oldugum yerde yıgıldım demişsin ya benimde aklıma geçirdigimiz üzücü bir anı geldi
paylaşmak istiyorum..
çağlaya hamile kalmadan 2 ay kadar önce oldu...ceren 2yaşında...
2 bayan komşum ve ben.ve toplam 5 çocuk deniz kenarına gidelim dedik..
araba fiat doblo ve komşum kullanıyo..gidecegimiz yer 1 saatlik mesafe..
neyse gittik çok güzel eglendik,denize girdik yemek yedik vs...
akşam oldu eve dönüyoruz..çocukların hepsi arkaya oturmak istedi arka kısımda zaten bagaj gibi..
tamam dedik oturdular arkadaş dişardan kapıyı kitledi..bizde geçtik öne..
90 km hızla geliyoruz güle oynaya...çocuklar yorgunluktan arkada uyudu birtek ceren uyumadı oturuyodu...
kapıya yaslanmış ama kapı kilitli diye benim içim rahat..sonra arkadaki ışık yandı..bakıyoruz neden yandı birtürlü anlamadık...
neyse yola devam ettik..ben en öndeyim arkamda diger komşum var..trafikte kırmızı ışık yanıyodu komşum yavaşladı ki tam o esnada
pat diye bir ses arkadaki kapı açıldı...arkamdaki komşum öyle hızlı bir şekilde cereni yakaladı ki..o an zaten ben kaskatı kesildim...
inme indi derler ya işte banada ondan indi resmen..kımıldayamıyorumm...nasıl kapıyı açtım kendimi dişarı dizlerimin üstüne atmışım
hatırlamıyorum bile...komşum indi cereni aldı yanıma getirdi..tabi ben aglaya aglaya ne hale geldim..mahvolduk...
çokşükür binlerce şükür ceren düşmedi arabadan ama hala o yoldan geçerken kesinlikle benim tansiyonum düşer...
bu arada bilenler bilir burayı bahsettigim yol harbiye kavşagı...
samandagdan dönerken...
ya biz o hızla gelirken kapı açılsaydı ya ceren o hızla uçsaydı arabadan ve arkadaki araba onu ezseydi...
tek diyebildigim allah ım sana binlerce şükür yarabbim...
çokiyi bir ders oldu bu bize...

Off bu nee kabus gibi, allah gostermesin kimseye..
Buyuk gecmis olsun,nutkum tutuldu valla yazamiyorum tikandim

Allah korumuş canım yaa okurken düştü yazacaksın diye korktum komşunuzun yakaladığını okuyunca
İçime su serpildi
Allah kimseyi evladıyla sınamasın hastalıklarını acılarını göstermesin
Benimde tansiyonum düşer hemen ölçtük 4/3 tü
Kuzum 10 dk ağladı sustu benim başıma seferber oldular tuzlu ayranla falan
Olayın üstünden 6 saat geçti ben daha kendime gelemedim
Sürekli gidip kontrol ediyorum
Burnunun kenarında şişlik var kızarıklıkları azalmış
Allahım sen bütün yavrularımızı koru

mybabylove geçmişler olsun. iyice dinlenip bir an önce toparlanırsın inşallah.

tatlıcadı tarık buğramada sanada geçmiş olsun. sakın kendini suçlayıp daha da üzülme.

dilim varmıyor artık valla gece gece geçmiş olsun demeye noldu bize böyle yine(

babycerencim sende sabahtan at doktora kendini haftasonunu zehir eden ağrıdan kurtul inşallah.

meleğim komşum osmaniyelimiş. anne ve babası çok yaşlımış maddi olarak o bakıyormuş. abilerindede malum doğu kültürü bize dokunma kocanı çek tavrı. kızın arkası yok malesef kocasıda bunu bilerek eziyor. bugün çocuğu bana bırak sana tazminat vereyim boşanalım, ama çocuğu vermezsen zırnık koklatmam demiş. kızda boşlukta gibi ne yapacağını bilmiyor tabi çocuğu vermem diyor asla. bakalım zaman ne gösterecek.

bambucan,tatlıcadı,azraece sagolun kızlar şimdi daha iyiyim..kolonya bastım mecburen..sabah gidecem doktora...
ya aslında bu dişim dogum yaptıgım zamandan beri agırıyodu ama ara ara gelip gidiyodu..bende pek takmadım..
dişçiden çok korkarım çünkü:18:..çok uzun zaman önce gitmeliydim ama işte yumurta kapıya dayanınca bazı şeyler
oluyo..artık dayanacak gücüm kalmadı
hani üstümde nazar var diyecem ama ne alaka aylardır agrıyo zaten

Haklarinda ins en hayirlisi olur, ins anne kizindan ayrilmak zorunda kalmaz..bunu dusunemiyorum bile...
Ne ailemis ama abilere bak nasil kanindan canindan olan insani baskalarina ezdiriyorlar bir turlu aklim almiyor..

bize ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin vız gelir tırıs gider..yeter ki
çocuklarımıza birşey olmasın onlar üzülmesin hastalanmasın eminim herkes benim gibi düşünüyodur..
anne olmak bu demek bence..
Allah onların acılarını göstertmesin bize...
hiç bir anne ye bunu yaşatmasın..onlar bizim canımız kanımız ya..
ya benim moralim bozuldu..balkona gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…