Canim benim inan yeni gördüm bazen online görünüyo ama okuyamiyorum.Tuana iyi cok sükür bu aralar kacma kovalama oyununu cok seviyo ben geliyorum geliyorum diyorum o da kabin çığlık atarak yusuf emre de iyidir inşallah seni de çoktandır göremiyordum forumda bende çok sık göremiyordum herşey yolundadır umarımsiyahlale merhaba canım selam sadece ikimiz varız selam vermek istedim, nasılsın mina nasıl umarım iyidir tatlı prenses...
yine topikte kimse yok acaba ki ne yapıyo:))tahminler geliyo:)))
melegim__yine bir pogaça çeşidi demekle meşgul..
annezeynep__giyinmiş en cici şeylerini kocasının ateşini çıkarmaya çalışıyo:))
beykoz__kız valla aklıma senle ilgili başka bir şey gelmiyo ne yapıyım:))anladın sen
planner__biraz temizlik yapmıştır sonrada oyuncak bebegiyle oynuyodur:))kv de uyuyodur...
tatlıcadı__kesin yerde uzanmış saçları temizliyodur:)
ilkim70__bugün ugramadıgına göre gezmelere gitmiştir...
mutluanne__mirayı gece uyutabilmenin yollarını düşünüyodur..anasonmu versem acaba diyodur:))
edaack__bu sefer beni merak eden olmuşmudur diye düşünüyodur:))evet bennnn:)
çiçekçiçek__hımmm yaptıgı keki yiyodur:)çokmu güzel oldu bak canım çekti..
bambucan,azraece,yavrukedi,siyahlale,şekersizyeşilçay,nagihan, sizler ne yapıyosunuz bakiyim hııı:)))
offf dişimmmm
Aktardan aldım canım.yaaa masallah cnm ben de ariyorum 3gundur marketlerde yok nerden aldin sen?
Ben benzer sikayetlerle fizik tedaviye gittim tatlim
Dogru adres bence fiz tedavii
Mybabylove kuzum cok yorulmussun ya gecmis gitmis olsunlar artik o ne oyle!
azraececim cok sevinmistim seni gorunce ama kotu oldum okuyunca komsunun durumundan haberdar et nolur
kizlar biz de parktaydik bugun bahar havasini yakalayinca
Omer ilk defa salincaga bindi mest oldu indirirken aglar mi ki diye cekindik ama uyumlu yavrum hic aglamadi
Sallandikca etrafa guldu durdu havaya fln bakti yeri inceledi
Allah bir daha yaşatmasın canım,çok geçmiş olsun.Tarığın acıyan yerini doyasıya öpyoruuum.Bu gün dışarıyı pırıl pırıl görünce bizde dışarı çıktık
Gezdik bi şeyler yedik ablama gittik
Yavrumu orda yatağa yatırdım uyku saati geldiği için şarkı söylüyordu yine sesini duyuyorduk
Bi anda bi ses geldi gürültü yukarıdan geliyo zannettim ilk başta
Kuzum düştü
Öyle bi gürültü çıktı ki ablam hemen odaya koştu arkasından ben
Yavrum içini çeke çeke ağladı
Olduğum yere yığıldım kaldım bende ellerimin dizlerimin canı gitti
Kuzumun yanağı burnunun kenarı kızardı burnunun uç kısmıda kanadı
Doktora götürdük çok şükür bi şeyi yok
Ben daha kendime gelemedim
Cnm ben su komsunla ilgili durumu okudugumdan beri kendime pek gelemedim galiba cok etkilendim..bizim yapabilecegimiz birsey olursa bebek ve anne icin ama ne olursa olsun banada ozelden ulasabilirsin...ben bu tip durumlara nedense gelemiyorum, hele bir bebek varsa..birde otelde kalmislar demissin ac sekilde ne biliyim varsa yapilabilcek birsey sonuna kadar varim..
kizlar biliyorsunuz belim tutulmustu simdi ben size siralayalim su 20 gun icinde basima gelenleri bakalim ne diyeceksiniz
once sag azi disimin dolgusu dustu bir kac gunsonra sol azi disiminki dustu neyse gecen hafta temizlik yaptik yuksek ihtimal usutttum is yaparken halilar duvarlar derken yorgunluk ve usutme ile beraber en son ebeveyn banyomuzu yikarken ciplak olarakusuttum ertesi gunu aksam bir titreme basladi sonra belim agridi yorgunluktan dedim ama baktim sabaha kalkamiyorum kalkarken zaten altima kacirdim onuda esime yaziyorum diye esimin kuzenine msj da askim cok zor kalktim yataktan donuma kacirdim diye yazdim ama esimin kuzenine atmisim msji tabi dalga konusu oldum o ayri neyse hemen kuzenim i cagirdim kizla ilgilendi sagolsun aksaminada pilimizi pirtimizi toplayip anneanneye geldik o gece dahada siddetlenen ve sanki dis zonklamasi diye tabir edecegim bir zonklama ne saga ne sola donebildim yuz ustu yatinca rahat ediyorum ama bu seferde her yerim uyusuyor:18:kalkip sekil degistirmem daha da zor oluyor neyse dun aksam hem grip hem bel agrisi ile bogusurken birden bire gozum kanlanip iplik gibi sey gelmeye basladi sol gozumden sanki bir sey var ve batiyor gibi kizarikligi iyice artti icine baktik capak gibiydi temizledik yatttim ama batiyordu hala birseyler onun ustune gece kulak agrisi ile uyandim sag kulagimin icinde davul caliyorlar sanki titresim sesleri yanki ne ararsan var gozum iyice kapanmis esimi uyandirdim adam cagiz zaten ilk mesaisi yani hasta baktiklari ilk gnun yorgunlugu var 4 tane panik atak hastasi 5 tanede tercume yaptigi hasta olunca adam moloz yigini gibi geldi eve eee birde bizim evden 5 dk olan klinige gitmek icin annemlerden sabah 07-07:30 da cikmasi lazim neyse yorgundu ki oda erken yatmisti ama ben agridan duramiyorum uyandirdimmmm agliya agliya salya sumuk askim kulagim cok agriyor dedim gozum yaniyor dedim sipir sipir yas geliyor gozum den hem agridan hem iltihaptan ama dayanamiyorum yat askim uyursan gececek belin nsail oldu dedi belim biraz daha iyi ama kulagim cok kotu deyince beni hala yatirmaya calismasi na sinir oldum hayir gozum gorse kendim gidecem hastaneye ama puslu goruyorum neyse sinirlenip yattim ama 10 dk duramadim annemle babami kaldirdim gozumu gorunce zaten annem hemen gidelim dedi esas sikinti kulagimda deyince korktu kadin cunku anne tarafimda anneannem de dayimda ve annemde isitme kaybi var irsi olabilir hemen onlem alalim diye korktu kadin giyindik ciktik cikarken esime dedimki kulagin kizda olsun biz hast gidiyoruz dedim bozuldu megersem beyimiz benim ona naz yaptigimi sanip onemsememis orta kulak iltihabi ve gozdede enfeksiyon dedi belim icin birde agri kesici igne vurdurdum eve geldik benimki eeee dr nededi dedi bende seni sordu dedim kocan nerde niye babanla geldin diye sordu dedim kustu gitti yatti neyse ilaclarimi aldim goz damlasi merhem derken biraz rahatlayip uyumusum sabah gozum capak olmus sismis iyice:18:benim herif ise giderken bakmis durum ciddi klinige gidince msj atmis askim cok ozur dilerim ben sorumsuz bir koca degilim mizmizlandigini sandim demis bende dedimki eger boyle bir ozur girisiminde bulunmasaydin aksam kendi evimize git gelme diyecektim dedim eeee ta i aksama cicegimide almis gelmis simdi hata yaptiktan sonra bana cicek alma desem ama adam 15 gunde bir alir gelir yani Allah var simdi neyse kizlar durum bundan ibaret .......
dis agrisi
Grip
bel agrisi
gozumun durumu
kulak agrisi derkennnn
birde dudagim ucukladiyani netice itibari ile agrisada uzuvlarimi kullana biliyorum elim ayagim tutuyor cuk sukur ya olmasaydi
Allah bu gunlerimizi aratmasin o guzel anamida basimdan eksik etmesin diyorum biraz uzun oldu kusura bakamayin diyerek hepinizi opuyorum
Ben bu yasadiklarimi nazara bagliyorum tabiki Allah cok sukur kimseye ihtiyacim yok ama bende bir olsun baskalarinda 5 olsunki bende 1 de kimsenin gozu olmasin diye elimdekilere hep sukrederim Ama hep derim ya yildizim cok dusuk nazara geliyorum diye Allah cumlemizin yuvasini sagligini kem gozden nazardan korusun iyi gecelerrrr
günaydın canlar...herkese iyi bir hafta diliyorum...
yavrukedicim cnm resimleri bekliyoruz..hayrlı olsun dişşbuğdayınız...ne seçti prenses bakalım...
Ne mi seçtiii şey ııı annesi bu seremoniyi unuttuda yavrum bişey seçemedi iyi mi
aklımdaydı nasıl unuttum bilmiyorum kimsede hatırlatmadı
Eki Görüntüle 623835 Eki Görüntüle 623836
herkese iyi geceler....
sabah gelen arkadaşlarada günaydın diyorum..bakın ben dişçide olacam sizi pek takip
edemeyecem fazla kaynatmayın sonra okuması zor oluyo
özellikle planner ve nemutluanne size söylüyorumya size niye para veriyolar
biraz işinizle ilgilensenize
öpüyorum sizi
Ecesuelif: Bebeğin nasıl tatlım,iyiyleşme aşamasındadır umarım,öyle çok aklıma düşüyorsunuzki,hep dua ediyorum sizehastalıklar uzak olsun evinizden
HamişElifim: yoktun seni merak ettik kuzummm,,Gönül bebiş nasıl keyfin nasıl? iyi haberler ver bize
Mutlu annecim özür dilerim peşin hüküm vermişim beni merak eden varmış meğer herşey anlattığım gibi hafif bel ağrım kaldı o kadar gönülüm iyi binlerce şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?