2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anne_ZEYNEP canm evinize dönmüşsünüz çok sevindim, inş çok daha iyidir ömer paşa, kocaman öpüyorum sizi

BİYOLOG hoşgeldin canım, özelmiştik seni ve asya fındığını, seni yine burada görmek istiyoruz bol bol ona göreee

AZRAECE canım sizde evinize dönmüşsünüz, özlemiştik sizide canım hoşgeldin, komşunun durumunu okudum çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun, sizde ne güzel komşularsınız valla ya sevaba girmişsiniz işte insanın elinden başkada birşey gelmiyorki dua edicem valla o kızcağıza, buarada annen resmi çok güzeldi canım ya sağolasın bizide unutmamışsın dualarında, allah kabul etsin inş anneciğine çok selam söyleee annem içinde geçmiş olsun dileğin beni çok duygulandırdı atlamamışsın canım ne incesin ya sagol arkadaşımmmm

BABYCEREN dişin nasıl oldu canım doktoro gitmeden iyileşmez bu diş belası, şekerim işede yetiyoruz forumada yanii çocukta yaparım kariyerde boşuna demiyoruz heralde

TATLICADI geçmiş olsun yakışıklı oğluna canım ya allah koruyor kuzularımızı, öptüm sizi oğluşunlaaa

MYBABYLOVE canım sanada geçmiş olsun ya neler yaşamışsın öyle geçmiş gitmiş olsun inş, öpüyorum seni ve okişimizii

şimdi gidip ÇİÇEKin resimlerine bakayım, YAVRUKEDİ hadı koy sende sinemis i sevelim biraz

ubuttuğum kimse varsa kusura bakmayınız şekerlerrr

Teşekkür ederim mutlu anne bende sizleri ve dünya tatlısı bebişlerinizi çok seviyorum ve kokulu kokulu öpüyorum.Daha çok dikkat etmeye çalışacağım artık mutlu annecim merak etme.Bu arada doğum sancısının belden geldiğini bilmiyordum.Bel ağrısından doğum başlıyor olabilir tanısı çıkınca çok şaşırdım.

Kızlar dün bende ek gıda da devrim yaşadım şoktayım
Dışarı çıkarken kızın çorbasını yoğurdunu herşeyini hazırlayıp yanına aldım,bu arda hala günlük hazırlamaya devam
Neyse,yemeğe gittik eşimle, ben yemekleri çıkartırken baktım eşim kızıma yarım fırında mücver yedirmiş
sonra masada birkaç katı gıdadan da yedirdi,,bizimki de ağlıyo devamını istemiyormuşoktayım
blendıradan bugün ititbarıyla çatalla ezmeye geçtik

canım keşfetmeniz iyi olmuş bundan sonra daha pütürlü yer miracıkta, bende blendır kullanmıyorum çatalla eziyorum haşladığım sebzeleri, bende artık sütle ıslattığım ekmek içi vermye başladım haftasonu çok güzel yiyor sadece bız vermeye korkuyoruz galıba ya

Biliyosun ben az biraz veriyordum zaten blendırdan geçirmeden fakat artık tamamen bıraktım,tabi diş faktörü çok büyük,ön dişine getiriyo nine gibi eziyor ağzındaDediğin gibi biz korkuyoruz canım Babyceren bizden nefret edicek okurken az yazalım bari plannercım yada daha mı çok yazsak bıcır bıcır

Tatlım çok geçmiş olsun,sağlıklı bir doğum gerçekleşir inşallah,tabi zamanında.
Kızlar adam kızının saçını toplamış,,izlemelisiniz

BABA KIZININ SAÇINI BAKIN NASIL TOPLUYOR :) - YouTube

Hımm çok pratikmiş ve akıllıca.

yaz şekerim yaz dolsun taşsın sayfalar ya zeynonunda üst ve alt dişler üztüte geliyor ya artık dün nasıl gıcır gıcır sürtüyor dişlerini ya sinir olsum yapma kızım diyorum ama kaşınıyor heralde yada yadırgırıyor heralde minnoşlar bu dişlerde ne yahuu falan diye

Şimdi aranızda ne çok şey biriktirmiş konuşuyor da konuşuyor diyen varsa ona şunu yolluyorum
Ama bunu anlatmam lazım, 3 katlı bir apartmanda oturuyoruz,,alt kattan reçel istemeye indim,,kapıyı bana Hejar açtı
yengesine gelmiş,üzerinde esşofman var başı açık,dedim: sen kapalı değil misin Hejar,evde açıyorum başımı dedi,yengeme geldim
reçel yicez dedi,,Bende kız için reçel isticektim dedim,1kase reçel aldım,eve götüreyim sonra seni görmeye gelirim dedim.
merdivenleri çıkarken yolda azraeceyi gördüm(2.ye görüyorum) kucağında Ece var,,dedim hejar gelmiş sende gel oturalım anlatalım
Tamam dedi,ben eve gittim eşime dedim ben aşağıya iniyorum,,Sonra indim baktım Hejar abdest alıyor,,başlama diyorum azraece de gelsin...
Sonra bekledik,geldi..oturduk 3ümüz kuran_ı kerim tam açtık, okuyamadan yengesi bize lohusa şerbeti getirdi bunu için önce dedi,,sonrada uyandım,,
Rüyadan anlayan varsa yorumlar mı merak içindeyim,hayırlara vesile olsun inşallah.Çok etkilendim yahuNe güzel komşularım vardı

hayır olsun şekerimm, lohusa şerbeti falann ikinciye hamile kalmayasınız siz kızlar

haftasonu zeynomu doktora götürdük kendi doktorumuz 1 hafta yıllık izindeymiş yoktu bizde başka bir hastane ve doktora götürdük hem başka fikirler ve görüşler ediniriz dedik malum zeyno geceleri uyumuyor artık yani uyuyorda işte çok sık uyanıyor ve gözleri kapalı ağlıyor falan doktor çok güzel muayene etti kulağına boğazına falan çok güzel baktı hiçbişeyi yok turp gibi sadece dişleri 4 er beşer tane birden geliyor ondan husursuzluk yapıyordur dedi çok dayanılmaz olursa bitkisel bir diş jeli sürün dedi zeynoyu bigüzel sevdi ne cingöz bir bebek bu böyle dedi benim güzel kızıma şöyle bir süzdü eveett boylu poslu bir bebek maşallah yakındada yürür bu diyerek teşhisini tamamladı, sanırım artık iki doktora birden devam edicez çok güzel ilgilendi bizimle zeynom ağlamasın diye beyaz önlüğünü çıkardı oyuncaklar falan derken birgüzel muayne etti sevdik yani yeni bir doktor edindik sanırım ek gıdayla ilgilide birsürü şey sordum ama zaten hepsi bildiğimiz şeyler

çok konuştum ama aslında benim sormak istediğim şey şu;

-zeynomun kuyruk sokumunda yani popo birleşim yeri hala tam bitişmedi yani orası hani pişik olurda ayrılır ya çok az ama çok azıcık ayrık gibi eti ya çok takıyorum ona doktora gösterdik sorun değil dedi kendi doktorumuzda öyle demişti o ayrık çok büyük olduğunda problem yaratıyormuş beyin cerrahına gönderiyorlarmış ama zeynonunki öyle bir ayrık değilki dedi, sizin mınnoşların popolarının birleşim yerinde kuryk sokumunda yani böyle birşey varmı?

-kuzuların tırnaklarını kaç günde bir kesiyorsunuz, ben 3 günde bir kesiyorum zeynonun tırnaklarını ya çok çabuk uzuyor kızım sanki çamaşır bulaşık yıkıosun bu ne hal diyorum şaka gibi ama tırnaklarını çok güzel kestiriyor alıştı yavrum napsın görseniz parmaklarını ellerini öyle bir uzatıyorki manikür pedikür falan yaptırıyor havasında resmen hiç kıpırdamıyorda canım benim ya o halinin resmini ekleicem yakında babası her seferinde çekiyor çünkü çok komik duruyorr

evet sorularıma ceva verirseni çok mutlu olurum şekerlerrr, şimdiden çokkk teşekkürlerrrrr

Şu yazdıklarınızı okuma çabasını lisede gösterseydim kesin profösör olmuştum. Çenesi düşükler.

ÇİÇEK ÇİÇEK güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım bizde seni ve güzel kızını çok seviyor ve kocaman öpüyoruz

ZEYNEP evinize dönmenize çok sevindim canım gözünüz aydın. Bu arada sen benim kızın son halini görmedin DÜNÜR

MYBABYLOVE Allah bununla gelmiş geçmiş etsin canım dedikleri gibi üzerinizde nazar var canım.

BEYKOZ enesciğin 9. ayı kutlu olsun diş partisi hazırlıkları nasıl gidiyo?

AZRAECE hoş geldin canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Seni ve ecoşu özledik hep gel olur mu? Bu arada buluşma olursa seve seve geliriz kızımla. Komşuna da Allah akıl fikir versin o bebeğin halini düşündükçe içim parçalanıyo yavrum benim.

ŞEKERSİZYAŞİLÇAY bebeğin için bulduğun yuvanın içine sinmesine sevindim çünkü insanın aklının bebeğinde olması eminim çok kötü bir durumdur. Umarım defnecik de sonuna kadar mutlu olur yuvada.

BABYCEREN geçmiş olsun şekerim umarım dişin bugün daha iyidir. Ama mutlaka bi dr a görün diş ağrısı gerçekten çok fena bi şey. Bu arada tahminin doğru hafta sonu bol bol gezdik cicim.

MUTLU ANNE günaydın tatlım hafta sonunuz iyi geçmiş sizin adınıza çok sevindim bu arada miranın uykuları düzelmeye başlamış aferin ona Umarım hep böyle devam eder.

PINARDA geçmiş olsun demek yangın çıkmış Allahtan büyümeden müdahale edilmiş. Bu arada paylaşımın için de tşk ederiz. Üstün dökmen bizim ünv hocasıydı arada onun derslerine girerdik. Hiç sıkılmadan saatlerce dinlerdik çok tatlı biridir.

MELEĞİM ellerine sağlık canım keşke tr de olsaydın gelip o güzel böreklerinden yemek isterdim. Tabi börek bahane en çok da seninle tanışmayı...

EDACK canım benim kız da sallayarak uyuyor maalesef ilk başta ben de üzülüyodum kendi kendine uyuyan kız ne hale geldi diye; ama şu an takmıyorum. Allah sağlık versin öncelikle.

BİYOLOG hoş geldin canım asya kuzusunu ve seni çok özledik.

YAVRUKEDİ diş buğdayı yapmışsınız hayırlı olsun canım merakla foto bekliyoruz.

ELİF_344 canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. İnşallah vaktinde güzel bir doğum olur.

Canım biz de böyle bir durum olmadı ; ama eğer önemli bi durum olsaydı dr lar söylerdi zaten içini ferah tut.
Bestenin de tırnakları çok çabuk uzuyo ben de 3 günde bir kesiyorum bazen kesmeyi unutuyorum bi bakıyorum her yerini yolmuş cadı. Ama bizimki hiç durmuyo keserken makası tutmaya çalışıyo onu çekiştiriyor bunu çekiştiriyor 2 dk lık iş 10 dk sürüyo. Aferin zeynoma tam bi hanımefendi o zaten. Yesin onu teyzesi

çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm. Neyse ki bir şeyi yokmuş Tarık Buğranın umarım tekrar yaşamazsınız aynı şeyi.
Öpüyorum ikinizi de

O menü neydi öyle beni benden aldı. Ellerine sağlık hamarat hatunum benim. (Mutlu Anne senin de fikirlerine sağlık şekerim)

Planner;
Canım bizde herhangi bir aksilik yok ama dr.lar kötü bişey yok demiş çok şükür,sende dert etme
Tıknaklar bizde de fena uzuyor,batma olmasın diye düz kesiyorum ben,kenarları törpüleyemediysem yandım Allah durumu
Birde geçen akşam kaynım severken demezmi, annesi tırmaklarını kesmiyomusun bunun diyeuyuz oldum, kesiyorum ama siz fazla sıkıştırıyorsunuz diye
bizde gardımızı alıyoruz dedimkesin o da bana uyuz oldu

Teşekkür ederiz teyzesi, ben beğenicem hala alıcak canım. Aynen ben de içime sinsin isterim ilk doğum günü sonuçta. Ben de grapon kağıtlarıyla deniycem o süsleri, güzel olursa yazarım size de Pasta olayında sizin gibi düşünüyorum pastacıyla bi konuşayım bakalım ay inşallah bu kadar çabaya değer de çok güzel olur doğum günlerimiz. Çok heyecanlıyım yaaaa :18::18::18:

Pasta düşüncesi beni de sardı ama sonunda buldum,,kesinlikle pastam "1" olacak çünkü birdaha asla ilk yaşı olmayacak ve ben her formda pasta yaptırabilirim ama bunu yaptıramam diye düşündüm,temamı da bi şekilde pastayla bütünleştireceğim ve minnie ve 1 olsun istiyorum
Örnek bi resim buldum ekliyorum,bu değil ama bu tarz bişey yapacağım bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…