2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

$neren-agriyor[1].webp
benimde saç uçlarım agırıyo:1:
iyi uykular...
sabahki arkadaşlarada günaydınlarr:54::54:

Beykoz arkadaşın için seve seve ben de dua ederim.
Meleğim geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun herşey.
Benim kız bu saatte anca uyuyor ya. Acilen uyku saatlerini değiştirmeliyim. Ama hiç de kolay değil.

Sagol cnm, ins oyle olur,iyi dusunmeye calisiyorum..
Bade epey gec yatiyormus..demek yas ilerledikce fazla degismiyorlar desene..

Günaydın arkadaşlar...İki gündür ailecek ev gezmelerindeyiz.Doğa da iyi,yalnız hergün mutlaka 1 defa kusuyor bence reflü gene depreşti.Doktora görünmeli artık.Gezmeye giderken bayanlardan ve çocuklardan korkmuyor,gülücükler saçıyor fakat erkekler oldu mu başlıyor ağlamaya,erkek arkadaşların bulunduğu odaya bile gidemiyoruz.Bekliyorum alışır diye bir iki saat sonra alışır gibi oluyor ama bir şartla,illa yanında oturacağım.

ŞEKERİMŞERBETİM, çok geçmiş olsun,biliyorum gecikmeli mesaj ama gene de bilesin istedim.

günaydın tatlışkolar...

kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...

beykozcum arkadasın denizin inşallah rabbim gönlüne göre verir ve nur topu gibi çocukları olur..(amin)

Bugün neden kimsecikler yok sabah kuşlarından mutlu anne, yavrukedi, planner nerelerdesiniz şekerler:44:

beykozcum
bendende sana sevgiler emine beder:1:
çok sağol canımm..şeker hamuru pasta yapan heryerde satılır herhalde?aslında kendim öğrensemde yapsam..
burda ben isim yazan kalıp bulamam isimsiz olsun kurabiyelerimiz artıkk
çok sağol şekerim:54:

Canım pasta yapan değilde pasta malzemeleri satan yerlere bak,birde bazen buyuk aktarlarda getiriyor,bende iç içe geçmeli 4boy kalpli kalıp var mesela,
boy boy yapıyorum arada güzel oluyor:16:Allah nasip ederse dogumgununde yapıcam.

Babyceren:gecmis olsun canım,pazartesiye kadar dişin ağrırsa minoset iç istersen ben sana yazmıştım daha öncede,,diş ağrısını bilirim çok çektim dişten:31:
Meleğim:iyi haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle canım..

Rabbim,, arkadaşlarımızın arkadaşı olan Zuhal Ve Deniz kullarına bize tattırdığın gibi en güzel nimetin olan çocuk sevgisini yaşat.İsteyen herkesin, kucağına kendi bebeğini almasını nasip et...Senin hazinende herşey boldur,arkadaşlarımızın bebek isteklerinin gerçekleşmesini nasip et.Bilen arkadaşlar Meryem suresini okuyup yada dinleyip bu arkadaşlarımız için dua etsin isterseniz,ben okudum sabah,Rabbim mükafatını verecektir. Amin

Herkese iyi sabahlar güzel arkadaşlarım,
Meleğim,lohusa serbeti yaptıgım bebelerden 1'i kız 1'i erkek,hani annezeynoyla buluşacağım gün sabahtan alışverişe gitmiştim onlarla hatırdanı mı canım?
Erkek olan Ömer,kız olan Erva yada Azra ismiyle yaşayacak inşallah:nazar: Akşam şerbetlerini yaptım arkadaşlarımın,1'i gun sayıyor,digeri subat sonu mart başı doğuma girecek inşallah:emir_bebek: Sonra gelsin bebekli çılgın hayat:emir_bebek:
Mutlu günler diliyorum:3:

İyi insan lafının üstüne gelirmiş
Mutlu anne nasılsın anacım?

Canım arkadaşım günaydın:16:
O lafın başka bi şekli de var biliyosun dimi:1:
iyiyim walla bugun işe geç kaldım,doğal olarak burayada:1:
Aynı tas aynı hamam,akşam çok kalktı kuzum bende uykumu alamadım ama 1 kahve içip kendime geliyorum yavaş yavaş:16:
Beste nasıl?Sen nasılsın cicim?

Çağlanın yeni dişi gelmişş:nazar::nazar::nazar:Maşşallah kuzuma:emir_bebek:

kızlarr günaydınnn:16:

nasılsınız bakalım, umarım herkes iyidirr... gelirgelmez işlerimi toparladım şimdi rahat rahat geçmişe uzanaraktan kk takılabilirim:1:

hepinizi kocamannn kucaklıyor, musmutluu bir gün diliyorummm, umut hiç tükenmesin hayatlarımızda, heryeni gün yeni güzellikler getirsin hepimize:16:

Amannn giz dilini isir :)) masallah Zeyno ya ins hep boyle akilli akilli uyur hep..jel bazilarina etki ediyor diye duymustum ama bize hic etki etmedi..bizim oglan gece en az bes kes kalkar ve hep aglayarak kalkiyor..
emzik biraz dislerine iyi geliyor gibi

Himmm bende bayilirim ama bizim antepli gorumceler kadar malasef iyi yapamiyorum..ayni tarifi uyguluyorum ama yine nedense birseyler eksik..deli oluyorum yaa..nedir acep sirri:36:
Ben de bilemiyorum şekerim sırrını. Annem çok güzel yapar ama ben de beceremiyorum. Sorun biz de mi acep?:44::44::44:
ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım:43:
ben yerdeyim yere yapıştım:1:halı ayagıma takıldı:1:
neyse kalktım ama dizim acıdı:14:
sakarlıgıma doymıyım emi:ssz:
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış:14:
20 lik dişimmiş bu:ssz:
pazartesi çekilecek:ssz:
Aynen ben de çağla düştü diyeceksin sandım sonra senin düştüğünü okuyunca güldüm valla ne yalan söyleyeyim(Kızdın mı bacım)
Dişin için de geçmiş olsun canım sonunda kurtulacaksın ağrılardan.
ortalık tenha bebişlerle koca bebişler kuduruyorlar galiba:)

ece bugün ilk kuru fasulyesini yedi acayip tırtlıyor aynı kuru fasulye gibide kokuyor ay tiksincem bu gidişle:))

ilkimcim gözün aydın hadi düştün dört ayak üstüne ailen sayesinde:))

pınarda kaldı sanırım bir tek bakıcı bulamayan olmazsa o da senin taktiği denesin:))

benim cadı bugün çok şaşırttı beni bir baktım ece diyor:)) yavrum evladım megaloman mı olacan başıma dedim:))

bu arada kocamla benden size yeni inciler:))

koca: hafta sonu açık öğretim sınavı var hiç çalışamadım kalıcam galiba sınıfta
ben:30 yaşına kadar okumamışın evlendin okucağın tuttu her sene paramı yedircez buna kalırsan bir daha gitmezsin ona göre
koca:bu ne ya millet hep babam okutmadı der ben karım mı okutmadı dicem olmaz öyle şey.
ben:iyi o zaman bende okumak istiyorum seneye bende gidicem aöf ye
koca:aile indirimi yaparlarmı acaba bize. tamam tamam kalmam ben sen otur evinin kadını çocuklarının anası ol:))
ben: kıkırdamalar...:)))
Ben o megaloman eceyi yerim eminim çok tatlı söylüyodur:16:.
Ayrıca kocanla olan muhabbetinize bayıldım:9:
Evt cnm cok sorun ne bende cok merak ediyorum,elimden geldigi kadar olumlu dusunmeye calisiyorum rabbim sifa olsun dermansiz dert vermesin ins.
Amin canım, inşallah sonuçların temiz çıkar.
Bu arada elifle mahirin maceralarına bayılıyorum. Bakalım sonraki buluşmada neler olacak:46:
Günaydın arkadaşlar...İki gündür ailecek ev gezmelerindeyiz.Doğa da iyi,yalnız hergün mutlaka 1 defa kusuyor bence reflü gene depreşti.Doktora görünmeli artık.Gezmeye giderken bayanlardan ve çocuklardan korkmuyor,gülücükler saçıyor fakat erkekler oldu mu başlıyor ağlamaya,erkek arkadaşların bulunduğu odaya bile gidemiyoruz.Bekliyorum alışır diye bir iki saat sonra alışır gibi oluyor ama bir şartla,illa yanında oturacağım.

ŞEKERİMŞERBETİM, çok geçmiş olsun,biliyorum gecikmeli mesaj ama gene de bilesin istedim.
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım. Çok mu kusuyor kuzucuk?
günaydın tatlışkolar...

kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...

beykozcum arkadasın denizin inşallah rabbim gönlüne göre verir ve nur topu gibi çocukları olur..(amin)

Günaydın canım, ay maşallah adaya yerim onun ellerini, ayaklarını, parmaklarını, poposunu (kısaca her yerini):56:
Ne ara büyüdüler bu bıdıklar ya daha dün doğum telaşındaydık:18:

Canım arkadaşım günaydın:16:
O lafın başka bi şekli de var biliyosun dimi:1:
iyiyim walla bugun işe geç kaldım,doğal olarak burayada:1:
Aynı tas aynı hamam,akşam çok kalktı kuzum bende uykumu alamadım ama 1 kahve içip kendime geliyorum yavaş yavaş:16:
Beste nasıl?Sen nasılsın cicim?

Çağlanın yeni dişi gelmişş:nazar::nazar::nazar:Maşşallah kuzuma:emir_bebek:

Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni :9::9::9:
İnşallah miranın uykuları bir an evvel düzene girer de sen de kuzu da rahat edersiniz.
Biz de iyiyiz canım çok şükür. 5 gün sonra işe başlayacağım için kızımla bol bol oynaşıp koklaşıyoruz:emir_bebek:
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.

günaydın tatlışkolar...

Oyyy maşallahh Zeynep Ada'ya:16:O salladığı popsunu ısırırıımm:56:Ya büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor hala:9:kızım diyorum ben anne:52: bakıyor,abaaa diyor:53:yani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunu:1:anneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum:51:
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim:50:
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyor:9:Galiba sıkılıyor evde:9: yeni öprendiği uzun kelime bıyda:1:sürekli bıyda bıyda bıyda diyor:nazar:
Alkışla deyince alkış yapabiliyor:nazar:Dede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde:nazar: Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur:1:

Hmmm bence keke de aynı şekilde balla olur tatlım ama yine de bi vakit olduğunda arastırayım ben :) ben de seni öptüm muahhh :)

Bende arastırıcam canım,önce bulan söylesin:54:
Sende photoshop biliyormussun,biraz biseyler yapsan ortaya cikar susler,insan kullanmayınca unutuyo ama sonra calisinca eli alisiyo,
olmazsa autocad'de yaparsın boyutlu boyutlu susler Defne Karen'e:nazar: Bende program kullanmaktan el cizimini unutuyorum malesef,
unutmiyim diye arada Miranın portresini ciziyorum işteyken molada:1:

Amannn giz dilini isir :)) masallah Zeyno ya ins hep boyle akilli akilli uyur hep..jel bazilarina etki ediyor diye duymustum ama bize hic etki etmedi..bizim oglan gece en az bes kes kalkar ve hep aglayarak kalkiyor..
emzik biraz dislerine iyi geliyor gibi

Himmm bende bayilirim ama bizim antepli gorumceler kadar malasef iyi yapamiyorum..ayni tarifi uyguluyorum ama yine nedense birseyler eksik..deli oluyorum yaa..nedir acep sirri:36:

meleğim ısırdım dilimi şekerimm sagolll hatta tahtalarada vurdumm:9: bugünde deliksiz firesiz bir uyku uyudu zeyno çok şükür galiba keramet diş jelindee:1:

BEYKOZ ve AZRAECE kızlar arkadaşlarını için dua edicem bende, zaten zeyno doğduğundan beri dilimden düşmez hiç kızımı severken allahım isteyen herkese ver yarabbim isteyene tattır bu sevgiyi derim ve zeynoyu bir severim bin şükrederim allaha, bu kuzuları bize layık görmüş ya en büyük zenginlik en büyük mukafat çok şükür inş hayırlı evlat ve insan olur bütün kuzularımız:16:

dişçiden çıktık eşime dedim hadi markete geçelim bir kaç şey lazım:27:
dedi ne kadar tutar..dedim 70-80 arası bişey korkma:1:
neyse geçtik ben kendimi kaptırmışım :1:
sepete bir ben atıyorum bir ceren:1:çağlada uzanıyo ama yetişemiyo:1:
geldik kasaya..pippip pip pip pippppp bitmedi piplerin sesi:27:
kasiyer dediki 210 lira:53: aboww eşime baktım
adam böyle:59:
:1::1:
bir daha ne eksikse liste yapaymışım kendi alıp getirecekmiş
beni markete götürmeyecekmiş:1:
neyse dolap doldu biraz..

sabah sabahh ne güldüm ya süpersiniz şekerim, bizdede durum tam tersidir ben gereksiz şeyler almayı sevmem ama eşim sürekli eee bişey almadık daha bukadarmıı durr şurdan şunuda alayım hımmm bunuda alayım belki lazım olur, yok belki canımız isterrr, çocuklar gibi herşeye saldırır, bakalım zeyno alışveriş günlerimize katıldığında neler olacak:1:

çağlanın dişi çıktı:52::52::52:

evet daha öncede çıkmıştı yaklaşık 2 buçuk ay önce:27:
ama uzun zaman geçti aradan üstteki dişleri patlamış:32:
çok sevindikkkk:52:
sıradakilerde agrısız sızısız gelsin inş:8:

hayırlı olsunn canım üst dişler baya zorluyor sanırım ya zeynomu mahvetti valla inş sizin ve herkesin sorunsuz ağrısız gelsin hoşgelsinnn:54:

günaydın tatlışkolar...

maşallah zeynep ada'ya:nazar::nazar: büyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr:16:

Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni :9::9::9:
İnşallah miranın uykuları bir an evvel düzene girer de sen de kuzu da rahat edersiniz.
Biz de iyiyiz canım çok şükür. 5 gün sonra işe başlayacağım için kızımla bol bol oynaşıp koklaşıyoruz:emir_bebek:
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.

5 günmüü:53: canım benimm sende çalışanlar kulübüne dahil oluyorsun yani artık hadi bakalım hayırlısı, cumaları birlikte saymaya devam ederiz şekerimm, ben sabah uyanırken mesela hımm bugun çarşamba olsun yarın cumaya bir gün kalacak diye uyandımm:1: şaka gibi dimiii:1:

Günaydın canım, ay maşallah adaya yerim onun ellerini, ayaklarını, parmaklarını, poposunu (kısaca her yerini):56:
Ne ara büyüdüler bu bıdıklar ya daha dün doğum telaşındaydık:18:

valla öyle tatlım bende ara ara düşünüyorum daha dün krnımdaydı hangi ara büyüdü diye..hele yaza düşünemiyorum yürümeyede başlarlar bıdık bıdık ellerillerinden tutup gezdiririz inş..

Oyyy maşallahh Zeynep Ada'ya:16:O salladığı popsunu ısırırıımm:56:Ya büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor hala:9:kızım diyorum ben anne:52: bakıyor,abaaa diyor:53:yani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunu:1:anneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum:51:
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim:50:
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyor:9:Galiba sıkılıyor evde:9: yeni öprendiği uzun kelime bıyda:1:sürekli bıyda bıyda bıyda diyor:nazar:
Alkışla deyince alkış yapabiliyor:nazar:Dede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde:nazar: Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur:1:

cnm abimin çocuğuda öyle şimdi 1.5 yasında hala annesine abla diyo..annesi hayır anne diyo bağırarak abla diyo oyun yaptı artık heralde..bakıcısınada teyze abla diyo:))öldürüyo bizi gülmekten..

bide cnm bizde ilk anne derse arkası kız baba derse arkası erkek derler..miranın arkası erkek sanırım..bizimki ilk anne dedi arkasıda kız olabilir Allahım sağlık versin kız erkek farketmez gerçi...

püskürtme olayı ise bebelerin ortak bir özelliği olsa gerek hepsi çok başarılı...

kocaman maşşallah miraya ben bir türlü hoşçakalı öğretemiyorum yapmıyor öle bakıyor ben byebye yaparken:))
bıydaya koptum ne demek acaba burda flnmı demek istiyor:)) gerçekten alemler bu kuzular..şimdi miranın yanında olsam onu birgüzel mıncıklasam öpüyo zada teyzesi mis kokulu gıdısından..

Bende arastırıcam canım,önce bulan söylesin:54:
Sende photoshop biliyormussun,biraz biseyler yapsan ortaya cikar susler,insan kullanmayınca unutuyo ama sonra calisinca eli alisiyo,
olmazsa autocad'de yaparsın boyutlu boyutlu susler Defne Karen'e:nazar: Bende program kullanmaktan el cizimini unutuyorum malesef,
unutmiyim diye arada Miranın portresini ciziyorum işteyken molada:1:

Evet kullanmayınca unutuyo insan ama yeniden baslayınca patır patır dökülüyo :)

Valla mira ve zeynep adanın performanslarına hayran kaldım. Defne alkışın yanında gel gel yapmayı öğrensi ve zada gibi baba nerde veya anne nerde deyince yüzlerimîze bakıyo. Bi de annemlere gittiğimizde muhabbet kuşları var. Eve geldik. Maviş nerde diyorum mavişin durdugu köşeye bakıyo. Teyzrsi saklanarak geliyodu mutfaktan. Teyze nerde diyorum mutfak kapısına bakıyo :) kuzu yaaa:) bi de daha önceden duyduğu sevdiği sarkıları tekrar duyunca ya da ben soyleyince guluyo seviniyo. Dün de şunu keşfettim. İki ya da üç tane peluş oyuncağı birbiriyle konuşturuyorum. Mesela
Merhaba bobo, oyun oynayalım mı
Tamam rupert, ama defne de bizimle oynasın olur mu
Tabii ki olur bobo, hadi defneyi çağıralım" diye sesimi değiltirerek konuşturuyorum ve çığlık atıyo acaip hoşlanıyo :)

Veeee plannerrr. Ne olursun şu dil jelinin adını sanını söyle. 2 gecedir oert oldum yine uyumuyo nbu kız. Diş mi gaz mı naz mı anlamadım ama olan bana oluyo yani. Bi de sana sorayım organikçisin ya ondan :) bebek tarhanasını nerden alıyosun?

Back
X