ben geldimm
daha eve yeni girdikamma gezmişiz anlayın artık...
çarşı gezdik kendime ciciler aldım
çok mutluyum
arkadaşlarıma gittim..dedikodu yaptım:111:
ohh ohh
ama çok yoruldum
ayaklarım şişti
Hoşgeldin şekerim
Cicilerini güle güle giy sırtında paralansın
Dedikoduda yapmışsın bu gece rahat rahat uyursun
Canim gecmis olsun, ates olcerin alnindan veya kol altindan olcen bir tip degil galiba..sen yinede uyusada olcmeye calis, uyusa bile surekli kontrol et cnm., allah gostermesin 40 uzerine cikar falan bence sen uyuma cnm surekli takip et..
Aklima birsey takildi ates olceriniz hic mi yok acaba simdi yazini tkr tkr okudumda, genelde ben dudaklarimla alnini opuyorum gun icinde eger cok sicak hissedersem ates olcerle hemen kontrol ediyorum yani bunun disinda bildigim baska bir yontemim yok..ama sizde ates cikmis zaten bende sik sik araliklarla ates olcerle uyansa bile ol cnm.
canım varda şu klasik dijialler varya ondan onu koltuk altına sokunca uyanacak devamlı anlına vucuduna elimi sokuyorum yavaşca ateşi yoksa boşuna uyanmasın ateşli hissedersem kaldırıp poposundan ölçecem daha güvenli geliyor bana uyumayacağım ama dünde uyumadım vakitte geçmiyor bi sabah olaydı hayırlısıyla
ben geldimm
daha eve yeni girdikamma gezmişiz anlayın artık...
çarşı gezdik kendime ciciler aldım
çok mutluyum
arkadaşlarıma gittim..dedikodu yaptım:111:
ohh ohh
ama çok yoruldum
ayaklarım şişti
ehuehuehuee duan çok güzelmiş evet üstümde paralansın:)
şu kadınlar bir araya gelince malesef dedikodu yapmadan duramıyoruz:)
ama öylesine ya..kimseyi çekiştirmiyoruz..maksat gülelim biraz ehuehuehu:)
Hosgeldin sekerim..
Iyi etmissin gezmissin tozmussun, valla kurtlarini bir guzel dokup gelmisindir :)) bende oyle gezince bir rahatliyorumki sorma..Aldigin butun cicileri gule gule kullan, uzerinde parlasinlar:)) ben simdi paralansin diyemem malum calinti soz olur sonra :))
Evveeettt
Bugünkü yemekli misafirlerim gelmedi. Nasıl? Çok güzel değil mi? Hazırlandığıma mı yanayım bu yağmurlu havada kızımı da sürükleyerek markete gitmeye ve bir sürü para harcadığıma mı yanayım? Hangisine yansam acaba?
Eşim gelince mumlarla süslü güzel masada yedik. Tek olumlu şey bu sanırım. Adam bayağıdır masayı böyle görmemişti. Gözü gönlü açıldı valla.
Evveeettt
Bugünkü yemekli misafirlerim gelmedi. Nasıl? Çok güzel değil mi? Hazırlandığıma mı yanayım bu yağmurlu havada kızımı da sürükleyerek markete gitmeye ve bir sürü para harcadığıma mı yanayım? Hangisine yansam acaba?
Eşim gelince mumlarla süslü güzel masada yedik. Tek olumlu şey bu sanırım. Adam bayağıdır masayı böyle görmemişti. Gözü gönlü açıldı valla.
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 7 ziyaretçi)
TatliCadi, melegim34+, somebody29+, beykoz+
Kızlar mücver nasıl yapılıyo bilen var mı?
Üyeler ziyaretçiler hadi tarif edin
Tatlicadi:üzgünüm ben bilmiyorum
çok yakışıklı gördüm seniNasilim bari yakisikli olmusuyum
Evveeettt
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 7 ziyaretçi)
TatliCadi, melegim34+, somebody29+, beykoz+
Kızlar mücver nasıl yapılıyo bilen var mı?
Üyeler ziyaretçiler hadi tarif edin
Tatlicadi:üzgünüm ben bilmiyorum
Oleyyy ...adimi duyunca oley cekesim geliyorda :))
Cnm cok guzel bir mucver tarifim vardi dur bir defterime bakip donuyum sana..
biz ona mücver degilde öcce deriz..harika olur..
açıklıyım,
maydonoz,nane,sogan...neyse vazgeçtim
benim adım yok yukarda
kime sorduysan o cevaplasın
hıhh
Bak yaa bir de beceriksizim burdan çok öğreniyorum deyip duruyorsun
Sende çok cevherler varda sen gizliyorsun şekerim
Allah bilir o defterde ne tarifler var neler neler denedin
Ben bundan sonra hep meleğim diye yazarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?