cepten bağlanınca da hep yanlış yazıyorum.bu arada ben haziran annesiydim sezeryanla mayıs annesi olmak zırunda kaldım.sonra da doguştan bi hastalıkla uğraştığımızdan hiç bakamax oldum kimseyi tanımıyorum burdan.herkez ne güzel kaynaşmış.zamanım oldukça bende burda olurum inşallah sizlerle.baya bilgi paylaşımı var çok hoş
tatlıcadı canım tavuk çorbası yaptım demişsin,organik tavuk mu kullanıyosun canım
marketlerdeki tavukları ben alıp pişirmiyorum haliyle kızıma da daha tavuk yediremedim
bu organik diye satılan tavuklar gerçekten organik mi,
alan arkadaşlar nerden alıyolar acaba bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
hayırlı akşamlar
Canım ben daha önce organik diye tavuk aldım
Organik tavuk daha geç pişer ama benim aldığım hemen pişti
Organik diye organik satmayanlar var yanii
İnternette organik tavuk satış yapan siteler var bi incele istersen
Sana bu konuda en yardımcı olucak kişi bence organikçi planner arkadaşımızdır:)
Hafta içi cevap verecektir:)
teşekkür ederim canım bu bebelerin beslenmesi kafamı çok kurcalıyo
haa bir de bebe bisküvisi durumu var hazırını kullansam kansorojen deniyo
kendim yapmaya kalksam pekmez yüksek ısıda zararlı deniyo,gerçi az önce int araştırırken meyve püreli bir tarif buldum bi ara onu deniycem İnş.
yedirdiğim,z sebzeler ne kadar doğal tartışılır
ne yapıcağımı şaşırdım daha önce iki çocuk büyüttüm ama onların zamanında hiçbişey bilmiyomuşuz
zararlı zararsız verdik tabii
neyse kafanızı daha fazla şişirmiyim ben düşüncelerimi de alıp gidiyorum
tekrar iyi geceler
Kızlar bu gün Tarık Buğra ya şehriyeli tavuk çorbası yaptım
Tavuğu haşlarken içerisine patates ve minik bi havuç doğradım
Tavuk haşlandıktan sonra tavuğu minik parçalar halinde didikledim
Sonrasında patates ve havucu blendarla çektim ve içerisine minik bi sarımsak rendeledim
Didiklenmiş tavuklarıda suya ekledim bi taşım kaynattım şehriyesini ekledim
Üzerinede yağ ve nane ile sos yaptım
Sarımsaktan dolayı çok leziz bi çorba olmuştu
Ben ve eşimde çok sevdik
Tavsiye ederim sarımsak ekleyin..farklı sebzelerlede yapılabilir
Yavrum yerken ağzını şapırdattı ya çok beğendi yada çok acıkmıştı
Kızlar şu bakıcıma dünden beridir ulaşamıyorum,pazartesi göreve başlayacağım kızda tık yok arıyorum tel.i kapalı.Yani insan meşgulse ve yahut başka bir sebebi varsa haber verir değil mi?Çok gerginim,şimdi o sorumsuzluk yapıp gelmezse ben ne yapcam bu saatten sonra?:26::26:
Kızlar bu gün Tarık Buğra ya şehriyeli tavuk çorbası yaptım
Tavuğu haşlarken içerisine patates ve minik bi havuç doğradım
Tavuk haşlandıktan sonra tavuğu minik parçalar halinde didikledim
Sonrasında patates ve havucu blendarla çektim ve içerisine minik bi sarımsak rendeledim
Didiklenmiş tavuklarıda suya ekledim bi taşım kaynattım şehriyesini ekledim
Üzerinede yağ ve nane ile sos yaptım
Sarımsaktan dolayı çok leziz bi çorba olmuştu
Ben ve eşimde çok sevdik
Tavsiye ederim sarımsak ekleyin..farklı sebzelerlede yapılabilir
Yavrum yerken ağzını şapırdattı ya çok beğendi yada çok acıkmıştı
Ayy cnm cok zor bir durum gercekten ama belki yarin acar telini veya basina allah gostermesin birsey gelmis olmasin..yarin icin annen veya aileden biri yardim edemezmi bir seferligine malum acil bir durum cunku
Kızlar şu bakıcıma dünden beridir ulaşamıyorum,pazartesi göreve başlayacağım kızda tık yok arıyorum tel.i kapalı.Yani insan meşgulse ve yahut başka bir sebebi varsa haber verir değil mi?Çok gerginim,şimdi o sorumsuzluk yapıp gelmezse ben ne yapcam bu saatten sonra?:26::26:
Amanin ne guzel bir rastlandi:)) bizde bugun tavuk suyundan tarhana corbasi yaptik..
Ben bu sefer tavugu pisirirken sogan koydum, normalde patates ve havuc ta koyardim bu sefer koymadim..organik tavuk kullaniyorum ve sindirimi kolay olsun diye gogus kismindan tavugu pisiyorum..gec mi pisiyor evt galiba biraz daha gec pisiyor..tavuk pisiyor onun suyunu alip tarhanasini katip pisirdikten sonra didikledigim tavuklari atiyorum, kaynayan corba icine sonra tel sehriye yerine baby makarnasi atiyorum, birde az karabiber katiyorum gripsel durumlar icin cok iyi geliyor..valla iyi olmustu corbasi en azindan bizimki begendi ve yedi afiyetle bir guzel.
Tarik Bugrayada yarasin annesi ellerine kollarina saglik..
Sarmisak hic denemedim ama cok az belki icine atilabilir..gerci ben soganda cok az koyuyorum icine yani korkuyorum gaz yapar veya dokunur diye..
Cnm havuc ve patatesi blenderdan gecirme bence daha, catalla biraz ezilerek yemelerinde cok daha faydali olur kanimca ..dene bir kere bakalim yiyecekmi buyuk ihtimal yer aslan parcasi
Doğacığımın üst dişi çıktı,ama sormayın nasıl huysuz bilemezsiniz.Sürekli yanındayım.Yanndan ayrılmamla ağlaması bir oluyor.Babası kucağına aldığında beni görünce kollarını uzatıp bana gelmek istiyor.Tamam güzel de çok yorucu be kızlar...
ben de böyle yapıyorum çorbasını bayıla bayıla yiyor oğlum:))
oğlumun sabahtan beri ateşi var saat 6da makattan 39.5 çıktı fiitil verdim 38 e indi şuan uyuyor kafası sıcak ama nasıl ölçecem ateşini yada bırakayım uyusunmu azcık zaten kuş uykulu bugün bana uyku yok bu saatten sonra tekrar çıkarsa fitil verebilirim herhalde eşimde yok biraz tedirginim allaha emanetiz ....
Yahu şu zilan,lillyac ve dilekmete nerdeler acep??
oğlumun sabahtan beri ateşi var saat 6da makattan 39.5 çıktı fiitil verdim 38 e indi şuan uyuyor kafası sıcak ama nasıl ölçecem ateşini yada bırakayım uyusunmu azcık zaten kuş uykulu bugün bana uyku yok bu saatten sonra tekrar çıkarsa fitil verebilirim herhalde eşimde yok biraz tedirginim allaha emanetiz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?