2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım..daha öncede yazdım oglun için ama görmedin sanırım..
keşke doktora bir görünsen:26:

Himm anladim cnm, benim aileden gelen bir gelenektir pazar hep baba evde oldugu icin hic temizlik olmazdi, babam cok nefret ederdi ortaligin kalkmasindan hele o eletrik supurgesi sesi ile cinnet gecircek gibi olurdu rahmetli..simdi de bizim bey oyle oda sevmiyor evde iken temizlige deli olur zaten evi ancak pisletir hicc dokunmaz birseye oyle hazircidi kendisi..

Ayipsin cigerim seni oturtmazmiyim gel cnm sen gec ksaya :)) yalniz Mahirle kac sn orda dayanirsan bak onu bilemem..

Benim oglanin gozleri cin gibi nasil uyuturum bilmiyorum ama onu alip bir guzel uyutmaya yani bogusmaya goturuyorum ins cabuk uyur..
Geldigimde sizinle ninleriniz nelerdir onlardan bahsedelim olmazmi benim ninniler bitti de baska varsa bilmek isterim sekerler

çok geçmiş olsun canım..daha öncede yazdım oglun için ama görmedin sanırım..
keşke doktora bir görünsen:26:

sağol cnm...oğlum iyileşti çok şükür...son iki haftada yazdıysan görmemiş olabilirim...kusura bakma....gerçi görsemde her zaman tek tek cvp yazamıyorum..malum bir de hastalık olunca..inşallah dr'a gitmeye gerek kalmaz...bizim burda dr'a gitmek biraz sıkıntılıda...

babycerenim pasımı gol yapmışın şekerim :)) kaçmazdı senden zaten:))

meleğim bak fırınının başına mahiri koyarım dedin ya hemen aklıma kuzey geldi söylemesi ayıp acayip kıvanç tatlıtuğ takıntım varda:)) ondan öncede lostdaki sawyera takıktım. algida reklamlarında oynarken kocaman posterleri vardı bakkallarda birinden isteyip masamın altına yapıştırmıştım ara ara eğilir bakardım ahh ahh nereden nerelere gittim ben ya:))

kızlar jillian michaelle 30 gün de zayıflama diye bir program var ona başladım anam diyim size ölüyorum:)) level1 10 gün level2 10 gün level3 10 gün şeklindeymişde ben level2 görürmüyüm Allah bilir:)) nasıl bir acıdır. demin duş aldım duşa kabinden çıkcam bacaklarım titriyor:)) süt olsun diye yediğim tahinlerin laneti bu yaşadıklarım:))

Bende Antony Banderas hastasiyimdir..ona benzeyen veya yanindan hafiften gecenlere bile hayran olabilirim..o kocaman kara gozleri yeter ehuheuheuh
Umarim su zayifla metodu tutar cnm, eger ise yararsa banada haber et basliyim yavastan artik gayri,yoksa geri donusuumu olmayan yollara girip cikamiyacaz..malum sisiyoruz yollarda yuvarlanarakta gitmek var

Merhabayınn şekerler biz bu gün gezmelerdeydik yarım saat önce geldik..
Yavrum uyudu son günlerde çok tatlı oldu bebişim her gün yeni bi şeyler öğreniyo
Kızlar şu üst dişlerin zorluğundan bahsediyorsunuz ya gözüm çok korkuyo Tarık Buğra alt dişleri çıkarırkende huysuzlandı üstlerde nasıl olur acaba

Hayırlı olsun canım
Sana yarın için Allah'tan güç ve sabır diliyorum inş zaman akıp gider
Annen olucak canım çok fazla üzülme gözü gibi bakar beste me

Hayırlı olsun canımm..bende daha dün seni yazmıştım hemen duydun geldin di mi
Yeğenine çok üzüldümben hiç kıyamıyorum çocuklara Allah tüm annelere sabır versin

Euheuheuhe bi kaç tanesine çok güldüm
Beni bu kez bilemedin canım artık çok yapmıyorum temizlik haftada bir süpürüyorum görünen yerleri siliyorum toz alıyorum tmm
Önceden çok eziyet ediyodum kendime belim kopuyordu çok şükür şimdi iyi
Sadece minik danamı kucağıma alınca ağrıyo:)

İlk defa duydum bu diyeti hemen bakayım nasıl bi şeymiş:)
1 ayda 4 kilo sözü verdim..1 haftada 500 gr vermişim

azraece__ayy çokmu acıyo:18: ne yaptın ki çok merak ettim..
amuda kalktın diycem ama o zaman başın agırırdı,ayakların agırmış ipmi atladın canım...

melegim__benim kız sallanmadan gögsümde uyudugu için pek ninni bilmem ama bildigim 2 tanesini yazıyım,
1__dandini dandini dandini dandini dandini dandini dandini andini bunu söyleyebildigin kadar söylüyosun,
sonu yok yani

2__uyusun bebişim,uyusun minnoşum,uyusun aşkım,uyusun aşkitom,uyusun maşkitom,uyusun tatlişkom

kendim yazıyorum kendim gülüyorum
2.yi söyledigim zaman bizim kız bana böyle bakıyo

Son düzenleme:
Azraece canım jullian Michaels topiğinden link istemişsin
Gönderdierimi linki
Sende bana bi göndersen çok merak ettim
Vücudunda ağrı olduğuna göre yakıyorsun yağları
Bende istiyorummm

Son düzenleme:
kızlar eşime sevgililer günü hediyesi için bir şiir yazmaya çalıştım sizlerlede paylaşayım dedim sizce olmuşmu:))

Biricik Eşim ...'e,

Seni düşünüyorum
Seni ilk gördüğüm günün kalp çarpıntısıyla,
Senin eşin olmanın mutluluğuyla.

Seni hayal ediyorum
İzmirde kordondasın
Balıkçı oltasının ucuna evlenme teklifini takmaya uğraşıyorsun
Ve bende yüzümde koskocaman bir gülümseme
Benim için yaptıklarının gururuyla.

Seni hissediyorum
Duşdan çıkmışın mis gibi sen kokmuş ortalık
Beyaz gömleğini giymişin
Yakasındaki çıkmayan ruj izimden kızıyorsun bana
Sürme diyorsun bir daha tadını alamıyorum dudaklarının.

Seni özlüyorum
Bitmek bilmeyen bu hasretliklerin yorgunluğuyla,
Kavuşucağımız anın coşkusuyla
Bekliyorum seni gel artık can yoldaşım.

Sevgilim
Nice uzun seneler beraber olmak dileğiyle sevgililer günü kutlu olsun.
Seni çok seven Sevgilin

Azraece canım jullian Michaels topiğinden link istemişsin
Gönderdierimi linki
Sende bana bi göndersen çok merak ettim
Vücudunda ağrı olduğuna göre yakıyorsun yağları
Bende istiyorummm

yok kuzum ya göndermediler. bende youtubeden izledim. benim net kotalı komşununkinden bağlandım o da mutfakta çekiyor:)) valla yarım saatte kan ter içinde kaldım aman diyim sen öyle zorlama hemen belinde rahatsız senin. ben bir haftadırda pilates yapıyorum bayağı taktım bu işe sonum hayır olsa bari:))

Ayy iyimis ninniler agzina saglik cnm daha ne olsun, bende ku vakvak ku vakvak kuyrugun nerede kuyrugum yok kuyrugum yok kuyrugum derede..bununda otesini bilmiyorum bu kadarcik :))
birde su var; fisfis kayikci kayikcinin kuregi hop hop eder yuregi..bununda gerisini bilmiyorum..
Oglumun birde kendi soyledigi var..kart sesi ile eeeee aaaa seklinde..guya benim soyledigin eeee eee yi ogrenmis..kafa sallamasi ile bunu soyler kendini sallamasinida bilir :))
Oglen vakitlerinde de Ali babanin bir ciftligi var onu soyluyoruz, yakin zamanda kitabini gordum aliyim onuda bari hem sarki soyluyor hemde hayvanlari gosteriyor,ogretici gibi sanki.

çok begendim
bence eşinde çok begenecek
hemde çok güzel olmuş

Himmm yarim kafiyeli mi bu siir yoksa tam kafiyeye gore mi yazdin onu anlamadim :))
Cnm olmus bence tamamen ask var icinde, bu kadar sevgi dolu siir iyi olmazmi olur bence..

Ben çok beğendim canımm harika olmuş kalemine sağlık:)
Eminim eşinde mest olur

Bizim evde beyaz bi tahtamız var bazen notlar yazarız birbirimize bende oraya bi şiir patlatim
Mutlu anneninde salata üzerine havuçlu kalplerini yapıcam
Evin içinede kırmızı kalpli balonlar düşündüm
Yavrumuzla ilk sevgililer günümüz
Diğer yıllarda hiç kutlamadım sadece flört ederken kutladık:)

Videoları bende Youtube dan indiriyorum şu anda
İnş sakatlanmam
Bizimkide kotalı ama olsun incelmek için değer kociş sağolsun euheuheuh

bende kıskandım hemen bir şiir yazdım bakın;

sevgilim ..... 'ime;
ah yalan dünya yalan dünya
sen aşık olanı üzdüysen eger,
sabıkalısınnn

süpermen olsan durduramassın çok zorrrr
aşk kaç beden giyer
şans melegim nereerdeydin tam zamanında geldin
sürprizzzz adımızı göklere yazdırdım

gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak
acısada öldürmez cehenmeme döndürmez
öp öpöpöp doyamadımmm
konuşsana birtanem

seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nasıl anlatsam sana
ilk harflarine baksana

seni seni seniii

bende senden böyle bir performans bekliyordum kuduruk nolcak

Yetenekli topik arkadaslarim bu geceyi siir gecesi yaptim gettii:))
Birde ne var biliyormusun, sen biraz galiba sert hatunsun dimi...hani su kodun mu uzatan tarzlardan :))
Ellerine saglik cnm cok hos olmus siirin

Bayıldımmm süper olmuş
Beni çok güldürüyorsun şekerim Allah'ta seni güldürsün
Eşin çok şanslı böyle neşeli bi hatunu olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…