günaydın annelerin engüzelleri....
ya kızlar bizim kız banyo yapmayı hiç sevmiyo..sanki çocuğa işkence yapıomuşuz gibi kuveti görünce başlıyo kaçmaya ağlamaya..yıkarken sürekli ağlıyo etinden et koparmış gibi..çıkarıyoruz havlusuna sarıyoruz 10 dakıkadaha söyleniyo yani...napcaz bilmiyorum bir onerisi olan varmıdır acep..
plannerdiş buğdayınız hayırlı olsun canımm resimleri merakla bekliyorum..şimdi zeyno terzi mi olucakkendine kokoş kokoş elbiseler diker..üzerinede takım saç bantları
mutluannecim sağol cnm...cümlemizin inş...evet tatilde düzenli takip edemedim forumu,yoksa haberdar ederdim sizleri...
-MUTLU_ANNE naber şekerimmmdiş bayraklı kürdanlarım herkesin çok hoşuna gitti canım seni andım bol bol kulakların çınladımıı?
canım ben şu videoları dün indirdim 15 dk önce yapmaya başladım
şu anda 2. kez mola verdim
sen ilk yaptığında bunu dinlenmeden yapabildin mi
bu hatunlar çok hızlı hiç dinlenmiyolardasinir oldum 3ünede
daha şimdiden baldırlarım ağrıdı
ben sana demedimmi demedimmi:))) mola vermedim ama pestilim çıktı resmen iç çamaşırlarım sırılsıklamdı bütün gece heryerim ağrıdı:)) 5 yapışdan sonra alışıyormuşun. acayip yakıyon yağları ama hemde sıkılaşıyon. pes etmek yok yola devam:) ya nerden indirdinki bana atsana linki özelden şekerim sana zahmet olmazsa:))
Haftasonumu 4 çocuklu geçirdim,cenaze vardı(eltimiz babannesi)ufaklıkları bana bırakıp gittilerKulağım çınladysada farketmedim walla Keçileri kaçırıyordum,biri puding ister,biri makarna,hepsini yaparım yemezler büyüdüklerinde ne yapıcaz ben korktum walla:18:Evimi talan etmeleri de cabası Dün gece kesin yorgunluktan horlamışımdır bile
Diş buğdayınız hayırlı olsun canımcım,,demek senin kuzu da makası seçti,,bunlar büyüdüğünde modacı patlaması yaşanacak gibi Sanırım Defne de makas seçmişti,Mira da..Zeyno da
yok şeekrim link falan göndermem sen yorma kendinii euheuheuh
demez olurmusun canım dedinnn dedinnn..neyse 3 molayla bitirdim
baldırlarım çok ağrıdı kesin 5 cm inceldim
sen mola vermeden yaptıysan acayip hırs yapmışsın şekerim bravo sana
sen level 2 deydin dimi?plates toplarıda var platestemi yapıyolr acep?
bende sırılsıklam oldum gidimde duş alim gece yatmadan tekrar yapim ben bunu çok kaytardım arada işe yarasın barii
ZeynepAda sudan korkuyor demekki,istemediklerini yaptırmak işkence gibi oluyor malesef dimi.Ne şekilde yıkıyorsan taktik değiştirmeyi denesen canım?büyük küvette mi yıkıyorsun?kendi küvetini biraz suyla hazırlayıp banyoya koysan,içine de oyuncaklarını.yavaş yavaş yensin korkusunu.Akan suyu fazla göstermeden kovayla da dene istersen,belki suyu akışı korkutuyordur kuzuyu??Neler denedin bilmiyoruma ama denemediklerini dene mutlaka,hatta birkez sen yıkanıyormuş gibi yap oyunla o izlesin
babasının kucağındaaklıma bunlar geldi
zadacanım küvete suyun içerisine oyuncak doldursan önce küvetin dışından oyuncakları izlettirsen sonra yavaş yavaş suya soksan:)faydası olur mu acaba:44:şimdiki bebişlerde çok uyanık belkide o seni kandırırbizimkide tam tersi suya girince şap şup oynuyo..çıkıncaa ağlamaya başlıyo:18:
kızlarçok teşekkür ederim öneriler için... biz bebek küvetinde yıkıyoruz salonun ortasına örtü yayıp üstüne küveti koyuyoruz ve öyle yıkanıyor ama daha küveti görünce ağlamaya kaçmaya başlıyor..sımsıkı sarılıyor inmiyor üstümüzden ve sonra banyo bitene kdr ağlamaya devam..gözü oyuncak fln hiç bişey görmüyor..ayakta duruyor zaten babasına sarılıp ben öle yıkamaya çalışıyorum..
7 aya kdr korkmuyordu ağlamıyordu ama biz o ara cok hastalanınca haftada 1 fln yıkmıstık üşümesin die o ara unttu heralde o zmndan beri bu şekildeyiz..sudan korktugu kesin çünkü musluğu fln acıp elini yıkamak istediğimdede korkuyor..
farklı odalarda yıkamak ıstedık ama yıne aynı..birde benimle kuvete sokım bakım ama zannetmiyorum değişceğini..
ve size bir itirafta bulunayım bende küçükken hiç sevmezdim yıkanmayı annem zorla yıkardı beni ve 1 saat çırılçıplak banyo taşında oturup ağlardım sen beni niye yıkadın diye..acaba anneme yaptıklarımımı çekiyorum..bu kızda bana benzedi bu konuda sanırım....
kızlar bide 3536 sayfaya gıremıyorum ben neden anlamadım..
ecesuelifcim cnm çok geçmiş olsun benim gözümden kaçmış Allahım acil şifalar versinn..
plannerim diş buğdayınız hayırlı olsun. bu zeyneplerde hem kuduruk oluyor canım kendimden bilirim:))
mutlu anne yorgun anne olmuşun:)) tebrik ederim seni sağ salim dönebilmişin aramıza o canavarların arasından:)) Miramın uykusuna da maşallah
zada bende 10 defa yıkamayı tercih ederim eceyi ama giydirirken tam işkence oluyor. hiç sevmiyor giyinmeyi. yıkamadan önce yatağına çıplak bırakıyorum heryerini yalıyor öpüyor kuzum:)) ben bir gün küvete sadece su koyup oynamasına izin veriyorum. ikinci gün duşakabine havlu koyup yatırıyorum eline oyuncak o sırada sabunluyorum. başlarda hergün yıkamıyordum kış gelince. burdan gaza geldim şimdi üşenmeyip yıkıyorum. zeynepcimde alışır belki zamanla sık sık yıka .
Canım bebişinin iyileşmesine çok sevindim,merak ettik seni ve bebişi buraya da yazdık ama sen kaçırdın herhalde,,Allah sağlığınızı huzurunuzu daim etsin
Seni nüfusuma almammı şekerim,,büyük ve güzel kızım olursunMiraya da bu ablan benim ilk kocamdan derim ,hergün poğaça yaptırım sana kötü anne olarak
Malum ben hiç güzel poğaça yapamıyorum,yaptıklarım daha çok pestile benziyor:26:
Dıgıl dıgıl gece uykusunun startını 23:30'a çekti MAŞALLAH teyzesievet sonrasında çok kalksada artık koca karı gibi 2'lere kadar oturmuyor çok çükür Dua dinleterek uyutmaya devam ediyoruz,devam da edeceğiz
Oleeeyyy,,maşalah Enes'e.Alttaki dişler dimi bunlar beykoz,2'lediniz demekEvet gelirken çok zorladı kuzularımızı ama ek gıdada çok yol katettiriyor gelen dişler
Hepimize harika,mutlu,güzel,çok eğlenceli,sağlıklı,neşeli bir hafta diliyorumHep iyi haberler verelim birbirimize inşallah
Şaircanlar,şiirleri çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?