2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ZeynepAda sudan korkuyor demekki,istemediklerini yaptırmak işkence gibi oluyor malesef dimi.Ne şekilde yıkıyorsan taktik değiştirmeyi denesen canım?büyük küvette mi yıkıyorsun?kendi küvetini biraz suyla hazırlayıp banyoya koysan,içine de oyuncaklarını.yavaş yavaş yensin korkusunu.Akan suyu fazla göstermeden kovayla da dene istersen,belki suyu akışı korkutuyordur kuzuyu??Neler denedin bilmiyoruma ama denemediklerini dene mutlaka,hatta birkez sen yıkanıyormuş gibi yap oyunla o izlesin
babasının kucağındaaklıma bunlar geldi

İlkimcimYeni iş günün hayırlı olsun canımDile kolay ama yaşanması zor bir gün,,herşey gönlünce olsun

-ECESUELİF canım minnoşunun iyileşmesine çok sevindim, allah başka hastalık dert göstermesin inş, kocamann öpüyorum oğluşunuuu

-AZRAECE ve BABYCEREN kızlar şiiirlerini alkışlıyorummm

-İLKİM canım inş güzel bir iş günü olur hem senin için hemde minnoşun için canım aklımda ve dualarımdasın sende tüm çalışan annelerimiz gibi, allah yardımcımız olsun hepimizinn

-ZADA daha küçük zamanlarındamı sevmiyordu banyo yapmayı zeynep ada'cık, bence bir süre bebek küvetinde odasında yada başka odada falan yıkamayı dene oyun sansın eğlensin, banyo onun için kötü hatıralar bırakmış olabilir suyla ilgili sonra alışınca tekrar banyoya dönersiniz olabilirmi acabaa:26: bide birsüre yıkamak yerine bırak suda oynasın eğlensin gerçi üşücekler diye korkuyoruz ozmanda ama bu şekild banyo yapmayı sevmeyen ve sudan hoşlanmayan çok bebek var canım ya yaz gelse daha zevkli olcak onlar içinde aslında şuanda bize bile zor geliyor

- NAGİŞŞ senide verdiğin kılolar için alkışlamak istiyorum canımm benimmm aynı azmi kendimede diliyorumm inş arkadaşımm darısı başıma

-MUTLU_ANNE naber şekerimmm diş bayraklı kürdanlarım herkesin çok hoşuna gitti canım seni andım bol bol kulakların çınladımıı?

günaydın güzel annelerrrrr
çalışan hatunlar hoşgeldinizzz:)

mutluannemmira nın uykusu artık düzeliyo galibainş hep böyle devam eder..gece uyanmalarıda olmasa ne iyi olucakgeçen gün pazarda bi bayan gördüm bebeği ağlamaya başladı bayan hemen telden Kuran-ı Kerim açtı bebek sustu
biz evde açtığımız zaman bizim oynak sıpa müzik zannedip parmak şıklatıp kafa sallamaya başlıyo

plannerdiş buğdayınız hayırlı olsun canımm resimleri merakla bekliyorum..şimdi zeyno terzi mi olucakkendine kokoş kokoş elbiseler diker..üzerinede takım saç bantları

beykozum fingirdeğimyeni incinizde çıkmış gözünüz aydın..benim kuzuda 2 ledi inciyi minicikler ama daha şimdiden çok sevimli duruyolar:)oğlum dişini göster dediğim zaman ağzını açıp sırıtıyo

pınardabakıcının meydana çıkmasına çok sevindim:)inş merhametli vicadanlı biridir Doğa ya iyi bakar

zadacanım küvete suyun içerisine oyuncak doldursan önce küvetin dışından oyuncakları izlettirsen sonra yavaş yavaş suya soksan:)faydası olur mu acaba:44:şimdiki bebişlerde çok uyanık belkide o seni kandırırbizimkide tam tersi suya girince şap şup oynuyo..çıkıncaa ağlamaya başlıyo:18:

nagihanbi an Yarennuru öyle tittreyerek ve ağzını kocaman açarak hayal ettim çok acıkmış demek ki kuzumverdiğin kilolar içinde bravoooo..beni acayip gaza getiriyosun ama benim kilolar takıldı kaldı gitmiyo yahu..evde biraz hareket falan yapim diyorum fırsat bulamıyorum

ecesueliffsen nasıl oldun canım?boğazının ağrısı geçti mi?umarım yavruna bulaşmadan atlatırsın

Günaydın canım annelerrr. Herkesler iyi olsun bebişlerin canı acımasın.Sizi çok seviyorum.

plannerdiş buğdayınız hayırlı olsun canımm resimleri merakla bekliyorum..şimdi zeyno terzi mi olucakkendine kokoş kokoş elbiseler diker..üzerinede takım saç bantları

canım valla terzimi olur modacımı olur görcez ama annenesi ve babanesi makası seçerse doktor olsun dediler onların canı öyle istiyor yanii hayırlısı yani buda işin eğlencesi

mutluannecim sağol cnm...cümlemizin inş...evet tatilde düzenli takip edemedim forumu,yoksa haberdar ederdim sizleri...

Benimde bi ara boğazım çok ağrımıştı,dr.a gitmedim ama ecz. tavsiyesiyle emzirme döneminde olduğumuzdan maltlı ekstraktlı pastil kullandım,ismi: Smart-drops Malt canım

-MUTLU_ANNE naber şekerimmm diş bayraklı kürdanlarım herkesin çok hoşuna gitti canım seni andım bol bol kulakların çınladımıı?

Haftasonumu 4 çocuklu geçirdim,cenaze vardı(eltimiz babannesi)ufaklıkları bana bırakıp gittilerKulağım çınladysada farketmedim wallaKeçileri kaçırıyordum,biri puding ister,biri makarna,hepsini yaparım yemezlerbüyüdüklerinde ne yapıcaz ben korktum walla:18:Evimi talan etmeleri de cabasıDün gece kesin yorgunluktan horlamışımdır bile
Diş buğdayınız hayırlı olsun canımcım,,demek senin kuzu da makası seçti,,bunlar büyüdüğünde modacı patlaması yaşanacak gibiSanırım Defne de makas seçmişti,Mira da..Zeyno da

canım ben şu videoları dün indirdim 15 dk önce yapmaya başladım
şu anda 2. kez mola verdim
sen ilk yaptığında bunu dinlenmeden yapabildin mi
bu hatunlar çok hızlı hiç dinlenmiyolardasinir oldum 3ünede
daha şimdiden baldırlarım ağrıdı

ben sana demedimmi demedimmi:))) mola vermedim ama pestilim çıktı resmen iç çamaşırlarım sırılsıklamdı bütün gece heryerim ağrıdı:)) 5 yapışdan sonra alışıyormuşun. acayip yakıyon yağları ama hemde sıkılaşıyon. pes etmek yok yola devam:) ya nerden indirdinki bana atsana linki özelden şekerim sana zahmet olmazsa:))

yok şeekrim link falan göndermem sen yorma kendinii euheuheuh
demez olurmusun canım dedinnn dedinnn..neyse 3 molayla bitirdim
baldırlarım çok ağrıdı kesin 5 cm inceldim
sen mola vermeden yaptıysan acayip hırs yapmışsın şekerim bravo sana
sen level 2 deydin dimi?plates toplarıda var platestemi yapıyolr acep?
bende sırılsıklam oldum gidimde duş alim gece yatmadan tekrar yapim ben bunu çok kaytardım arada işe yarasın barii

oooo şöyle bir gözlerimin önüne geldi anlattıklarında okadar yorulmuş olman çok normal canım ya alaım bizimkiler büyüyünce nasıl olacaklar, haftasonu bursada eltimin zeynodan 15 gün küçük oğlu ve ilkokula giden bir kızı, zeyno ikisininde saçlarını yoldu tırmakladı, bebekle oynamak istiyor ya oyuncak sandı heralde yaşıtını görünce yüzünü gözünü yolcak çocuğun olabildiğince uzak tuttuk bebeleri birbirinden, o çok yavaş yavrum ne masum öyle bizimki gibi kuduruk değil, tabi kızımın adıda kuduruğa çıktı aile içinde bayadır toplanmamıştık böyle kalabalık yorucu oldu benim içindee

yok kuzum be nerdeee level 2 o çok daha zormuş hemde 1 haftadır pilates yaptığımdan senin kadar ham değildim zorladım kendimi bayağı o yüzden. ah Allahmı söyletti hedefim 5cm benimde:) inşallah o günleride görürüz

plannerim diş buğdayınız hayırlı olsun. bu zeyneplerde hem kuduruk oluyor canım kendimden bilirim:))

mutlu anne yorgun anne olmuşun:)) tebrik ederim seni sağ salim dönebilmişin aramıza o canavarların arasından:)) Miramın uykusuna da maşallah

zada bende 10 defa yıkamayı tercih ederim eceyi ama giydirirken tam işkence oluyor. hiç sevmiyor giyinmeyi. yıkamadan önce yatağına çıplak bırakıyorum heryerini yalıyor öpüyor kuzum:)) ben bir gün küvete sadece su koyup oynamasına izin veriyorum. ikinci gün duşakabine havlu koyup yatırıyorum eline oyuncak o sırada sabunluyorum. başlarda hergün yıkamıyordum kış gelince. burdan gaza geldim şimdi üşenmeyip yıkıyorum. zeynepcimde alışır belki zamanla sık sık yıka .

.bu kızda bana benzedi bu konuda sanırım....annem zorla yıkardı beni ve 1 saat çırılçıplak banyo taşında oturup ağlardım sen beni niye yıkadın diye...

zadacım çok güldüm ya:))

oyy yavrum benm kendine yalıyor demek..bende o totosundan öpüyorum minik kuşumu...
cnm bende ozmn duşakabine havlu seriyim biraz oynasın ve yavaş yavaş sabunlayım bakalım nolcak..birde ben kış olduğu iin 3 günde bir yıkıyorum ama hergün yıkayayımki alışssın inş..alışır ya..çok saol tatlım..

planercim diş buğdayınız hayrlı olsun o sayfayı okuyamıyorum ama alıntılardan anladığım kadarıyla makas almış zeyno hadi hayrlısı olsun cnm..

beykozcum 2. dişiniz hayrlı olsun bizimde 6. dişimiz çıktı...

canım cok saol evet altlar biz diş cıkmasına 9.ayda basladık zaten ek gıda konusuna gelince biz dişimiz yokken bile ekmek köfte makarna falan yiyebiliyordu enes teyzesi cok öptük sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…