2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aaa gittin bile (
cnm evt Mahir artik delikanli oldu, nasil bu kadar buyudu bende anlamadim :)) Sagol teyzesi ellerinden opuyor..

canım bana herkez derki isimmi kalmdı ada hepsi ben daha hamileyken cinsiyet ögrenmeden bu ismi begeniyordum nisanur nurlu kadın demek kesin koycam demiyorum ama begeniyorum hem kızım olcakmı oda bilinmez ya

Nisanur da cok guzel isim, cnm allah ins gonlumuze gore hayirlisi ne ise onu nasip etsin, saglikli kuzular olsunda oncelikle yoksa bu isim koyma isi sadece eglence isi..

bende gidip yatıyım bari çok yorgunum
hepinizi seviyorum ve öpüyorum
bu arada unutmadan melegim yerim ben o mahirin çeketini çok yakışmış

ya kızlar nerde mahir ben göremedim..
meleğim nereye sakladın kuzumu çıkar meydana bende görücem

gördümmm yeşil bi mont gymiş maşallah büyümüş bu kuzum
çok tatlı çooookk

Son düzenleme:
Canimsin ya benim yaptigimi bir sayfada yazip halletmissin , temiz is olmus ellerine saglik...benim yazmaktan parmakciklarim acidi galiba :))

2 gündür tam gidecekken sana cevap yazmak için geri dönüyorum
canım sakın atma dişinin kaplamasını yazık dünya para verdin sen ona
hemen götür yapıştırsın...
bak bizim burda bir doktor var acayip dolgu yapıyo..inanırmısın tam 11 yıl önce yaptıgı dolgular
sapasaglam duruyo..sanırım çimento döküyo dişe ama çok saglam
memnun kalırsınyolun düşerse beklerim canım

Canim avatarda yesil ceketli yakisikliyi nasil gormezsin,, uuuu sen uyuma mi basladin yoksa sekerim..

canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)
sende alıntı yap şekerim tek tek yazma

atarmıyım kızz ben delimiyim
benimki 5 senelik güzel yapamamış demek ki benim dişçi
11 yılmaşallah siyah dolgumu yapıyo?daha uzun süre dayanıyo diyolar?

off offf benim sıpa bu saat oldu daha uyanık yatağında yine mi diş çıkarıcak napıcak:44:

canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)
sende alıntı yap şekerim tek tek yazma

Canim bende balik beyin var :)) oyle okuyorum sayfa sayfa ancak yaziyorum yoksa unutuyorum ne yazacagimi..senin iyimis ama pratik olmustur,genelde ikili ve uclu alinti ile yazabiliyorum..tek tek sikiyor banada zor geliyor valla :))

evet canım siyah dolgu gülerken agzını fazla ayırmassan sorun olmuyo..kimse görmüyo
eskiden beyaz doldu vardı da bizmi yaptırmadık
bu sefer kesin gidiyorum

kızlar su zayıflama şeysini zar zor 15 dk yaptım eşim karsımda kikirdemese zorlayacaktım ama 32dişiyle gögüslere bak diye gülmesi bitirmeme sebep oldu bide cok zordu nasıl yaptınız gıı yarın 30dk yapcm inş kocamsız inş işe yararda kocam görür kendisi beyaz ekmegi kesti saglıklı besleniyor 95den 92e düştü 1ay bile olmadı

Ben artik kaciyim kizlar..saatlerce burda oku yaz sasibes oldum resmen, yoruldum ama guzel oldu herseyi bir guzel okudum, sanki karsilikli muhabbet ediyormusum gibi oldu :))
Iyi geceler..

Canım,eşimin o ideal! ailesi İzmirde,benimkilerde burda fakat varlıklarıyla yoklukları bir.Çağırsam gelmezlerSebebini ne sen sor ne ben söyleyeyim...Eşiminkiler ise çağırmayı haketmeyen cinsten,hala torununu sormayan bir aileye doğum günü daveti yapamam.

Çok haklısın canım,bizim arkadaş çift geçen harbiyeye kalabalık bir şekilde yemeğe gitmişler süriyelilerin olduğu masa bunları taciz etmiş,uyarılara ve şikayetlere rağmen devam etmişler terbiyesizliğe,bizim arkadaş da kalkmış bir güzel dayak atmış bunlara(tabi arkadaşlarıyla beraber)
Burda ise her adım attığın yer süriyeli dilencilerle dolu...Başımıza bela aldık...

Herkese günaydınlar iyi Salılar:))

ooo ne güzel oldu ya çoğaldık:)) sen, tatlıcadı birde yeşilçayda yapıyorsa süper olur. sonuçları muhakkak güzel olacak ve birlikte yapmış oluruz. eşinede çok güldüm:)))

GÜNAYDIN

ilk iş günümden herkese merhabalar ifindiimmm :126:

naptınız bakem ben yokken

geçmişe bakmaya çalışacağım bir koşu

Himm bide erkegin kalbine giden yolu soylemem gerek yok healde
Evet canım midesi kalbi kadar genistir bizimkinin zaten
Aslına bakarsan hiç çiçek göndermediğim için içimde kaldı yıllardırO yüzden aklımda vardı ama fikirleriniz sayesinde yine göndermeyeceğim canım

Canım kendi nazarında hazırlandığında,onlara değmeyeceğini düşünüyorsan,hiç çağırıp tatlı canını sıkma bile.Sen düşündüğün gibi giyin süslen,güzeller güzeli kızını da süsle püsle oooohhhCok kalabalık olmaya gerek yok zaten,yakın bulduğun 1-2 arkadaşın varsa onları da alıp mükemmel bir yaşgünü kutlarsınız eminim,,kimse yoksa bile kızının annesi babası,ona aldığın cicileri ilerde gördüğü birkaç resimde onu mutlu etmeye yetecektirHerşey gönlünüzce olsun inşallah

Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye
Demek bu kekler referanslı çıktıbende onlardan söyleyeyim bari,,sağolun kızlar

Herkese güzel günler,,benim halim içler acısı bugün,,yeni kombi takıldı hemde yeri değişti,,ev:"kalk gidelim" diyo,ben: "boşver oturalım"
bıraktım herşeyi işe geldim,altından kalkamayacağım kadar pislendi herşey,bugun kadın gelecek ama 3gün falan kalır bizde o derece battık yani
bi ara eve kaçıp bişeylerin ucundan tutabilirsem ne mutlu bana...

bizim de lojmanın kapılarını geçen hafta değiştirdiler bizim ev bırak kalk gidelim demeyi ister gel ister gelme ben gidiyorum göçtüm dedi resmen iyiki komşularımız varmış dedim onlarda kaldık efemiz tozlu havayı solumasın diye sabahta yardımcı kadın geldi efe bakıcı da iken temizledi yoksa evime gitmek istemiyordum o durumdaydı yani

uffff ya insan sinir oluyo,evi toplamıştım dün,banyodaki rulo halindeki paspasıma bile ayakkabıyla basmışlar,eve gidince sinirimden ağladım,sonra kolları sıvadımm hemen kabasını aldım,kızı da eltime bıraktım onlarda yemek yerken bizim kıza kuru pilav yogurt yedirmişlersabaha kadar gazman gibiydi yavrumzaten eve ilk kızla girince hapşıdı 3 kez hemen geri çıktım bende eltime bıraktım.çok sinir olurum pis yapılan usta işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…