Meleğim senin o oğlunu yerim ben maşallah kocaman olmuş yavrum benim,,sizi görmeye geldim yavrukuslar,,isin dogrusu Mahir'in resmine vurulup geldimbaktım adım geçiyor selam vermeden olmaz tabi,öpüyorum sizi cok kaynatmayin aklım sizde kalmasın emi
canım bana herkez derki isimmi kalmdı ada hepsi ben daha hamileyken cinsiyet ögrenmeden bu ismi begeniyordum nisanur nurlu kadın demek kesin koycam demiyorum ama begeniyorum hem kızım olcakmı oda bilinmez ya
ya kızlar nerde mahir ben göremedim..
meleğim nereye sakladın kuzumu çıkar meydana bende görücem
Eki Görüntüle 630869 Eki Görüntüle 630870
bende gidip yatıyım bari çok yorgunum
hepinizi seviyorum ve öpüyorum
bu arada unutmadan melegim yerim ben o mahirin çeketini çok yakışmış
Canim avatarda yesil ceketli yakisikliyi nasil gormezsin,, uuuu sen uyuma mi basladin yoksa sekerim..
2 gündür tam gidecekken sana cevap yazmak için geri dönüyorum
canım sakın atma dişinin kaplamasını yazık dünya para verdin sen ona
hemen götür yapıştırsın...
bak bizim burda bir doktor var acayip dolgu yapıyo..inanırmısın tam 11 yıl önce yaptıgı dolgular
sapasaglam duruyo..sanırım çimento döküyo dişe ama çok saglam
memnun kalırsınyolun düşerse beklerim canım
canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)
sende alıntı yap şekerim tek tek yazma
canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)
sende alıntı yap şekerim tek tek yazma
atarmıyım kızz ben delimiyim
benimki 5 senelik güzel yapamamış demek ki benim dişçi
11 yılmaşallah siyah dolgumu yapıyo?daha uzun süre dayanıyo diyolar?
off offf benim sıpa bu saat oldu daha uyanık yatağındayine mi diş çıkarıcak napıcak:44:
Canım,eşimin o ideal! ailesi İzmirde,benimkilerde burda fakat varlıklarıyla yoklukları bir.Çağırsam gelmezlerBence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye
Bence iyi fikir canim. Bizim bir arkadas esiyle kiziyla benzer renklerde giyinmis cok hosuma gitmisti fotograflari
Ikinizin aileleri uzakta miydi belki onlardan gelen olur?
aslina bakarsan ben ozel gunleri abartmaya karsiyim eskiden anilari paylasirdik konusurduk sus pus azdi simdi sus pus cok ani yok faceden fotograf bakip duruyoruz ama fotograflar bile binlerce adet oluyor anlami yok
Ilk dogumgunu diye ozeniyorum sonrakiler daha sade olur okula basladiginda kutlariz yine ozene bezene
Ben ogluma hediye almak istiyorum. Seneler sonra bile baksin annesinin onu cok sevdigini hatirlasin.
melegim__evet sınır kapısında reyhanlıda patlama olmuş..vallahi allah a emanet yaşıyoruz..
bu tayyip amca suriyelileri yıgdı başımıza sonumuz hayır olsun inşallah...her adımda onlar karşımızda,
hastaneler onlarla dolu..avm desen sanki sahipleri onlar gibi geziyolar..
bari insan olsalar ama yok hepsi hanzonun önde gideni...gece gece sinirlendim bak
kızlar su zayıflama şeysini zar zor 15 dk yaptım eşim karsımda kikirdemese zorlayacaktım ama 32dişiyle gögüslere bak diye gülmesi bitirmeme sebep oldu bide cok zordu nasıl yaptınız gıı yarın 30dk yapcm inş kocamsızinş işe yararda kocam görür kendisi beyaz ekmegi kesti saglıklı besleniyor 95den 92e düştü 1ay bile olmadı
Evet canım midesi kalbi kadar genistir bizimkinin zatenHimm bide erkegin kalbine giden yolu soylemem gerek yok healde
Aslına bakarsan hiç çiçek göndermediğim için içimde kaldı yıllardırCanım,erkeğin kalbine giden yol burnundan geçmez midesinden geçer.Sen bırak çiçek miçeği,artık bizim karnımızı bile doyurmuyor(yani gözümüzü,kendi adıma konuşuyorum) kaldı ki eşin ne yapsın çiçeği böceği.Sen iyisi mi kekte karar kıl.Aslında ben de kol düğmesi almak istiyorum ama nasıl alacağım ki,kızımla evdeyiz ve eşim akşama doğru eve geliyor.
Canım kendi nazarında hazırlandığında,onlara değmeyeceğini düşünüyorsan,hiç çağırıp tatlı canını sıkma bile.Sen düşündüğün gibi giyin süslen,güzeller güzeli kızını da süsle püsle oooohhhAslında ben de doğum günü telaşına girmek isterdim,fakat büyük ihtimal eşim ve kızımla başbaşa kutlayacağız.Nedenine gelince arkadaş çevreme bakıyorum kimse doğum günü kutlamasına beni çağırmadı,kendi aralarında yani akraba ile kutladılar.Yani beenim de pek içimden gelmiyor onlar için o kadar yorulmak.En azından kızımı tütülü kıyafetiyle güzel bir pastaneye gider kızıma yaraaşır bir pasta üfler keseriz,ardından fotoğrafçıya gider bol bol özel günümüzü resmederiz diye planlıyorum.Siz ne dersiniz?
Demek bu kekler referanslı çıktıBence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye
bizim de lojmanın kapılarını geçen hafta değiştirdiler bizim ev bırak kalk gidelim demeyi ister gel ister gelme ben gidiyorum göçtüm dedi resmen iyiki komşularımız varmış dedim onlarda kaldık efemiz tozlu havayı solumasın diye sabahta yardımcı kadın geldi efe bakıcı da iken temizledi yoksa evime gitmek istemiyordum o durumdaydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?