2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, birde haberlerde okudum patlama olmus galiba..topluca gecmis olsun..rabbim korusun hepinizi..
Dis icinde ins biran once kurtulursun bu cileden..
Caglaya bak sen findik iki kas iki goz arasi kaciyor demek..dikkat et cnm pitirciga, guzelim acitmasin bir yerini kiyamam kuzuya,

Ada naz da guzel isim cnm, rabbim ismi ile yasatsin ins.. belki senin ikinci ye nasip olur Zeynep Ada dimi

Hayirli olsun cnm demek sizde dis hedigi yaptiniz ne guzel...ben icim buruk bu konuda malasef oyle herseyden uzak kaliyoruz ki burda iken bir gonul rahatligi ile birsey yapamiyorum ogluma ...en azindan sizinkileri gordukce mutlu oluyorum, ozelimimi gideriyorsunuz azda olsa ..simdiden herseyin en guzeli olmasini dilerim.Azra miz neyi secti annesi, birsey yazmamisda merak ettim..

yüzde isterim ama ben de :) o kadar payımız olsun yani di mi :)

Vermem mi hec, ayipsin cnm sayende paraya para demicez :)) yani milyoner olurumda sana vermemem ayip olur dimi

Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye

Bence iyi fikir canim. Bizim bir arkadas esiyle kiziyla benzer renklerde giyinmis cok hosuma gitmisti fotograflari
Ikinizin aileleri uzakta miydi belki onlardan gelen olur?

aslina bakarsan ben ozel gunleri abartmaya karsiyim eskiden anilari paylasirdik konusurduk sus pus azdi simdi sus pus cok ani yok faceden fotograf bakip duruyoruz ama fotograflar bile binlerce adet oluyor anlami yok
Ilk dogumgunu diye ozeniyorum sonrakiler daha sade olur okula basladiginda kutlariz yine ozene bezene
Ben ogluma hediye almak istiyorum. Seneler sonra bile baksin annesinin onu cok sevdigini hatirlasin.

Ne guzel bir konuya el atmissin cnm, gercekten bizimde artik sorunumuz bu oyuncak olayi...Ben valla sikilsada oglana artik oyuncak olarak ogretici muzikli resimli oyun kitaplari almaya baslayacam..birde su kitap seklinde bezden yapilmis hatta dokunuldugunda janjanliymis gibi ses cikaranlar var onlarida dusunebiliriz gibi geliyor bana..
Arastirmadayim eger guzel bir sey bulursam hemen sizlerede yazarim hatta resmini dahi paylasirim cnm,

melegim__evet sınır kapısında reyhanlıda patlama olmuş..vallahi allah a emanet yaşıyoruz..
bu tayyip amca suriyelileri yıgdı başımıza sonumuz hayır olsun inşallah...her adımda onlar karşımızda,
hastaneler onlarla dolu..avm desen sanki sahipleri onlar gibi geziyolar..
bari insan olsalar ama yok hepsi hanzonun önde gideni...gece gece sinirlendim bak

Ikeadan alinan o vincten bizde de var ehuehuehu bize hediye geldi yakin bir zaman icinde, cok guzel , geometrik sekilli olmasi benim hosuma gitti..bizimki ipi ile vincide cekiyor..erkekler icin simdiden hem araba gibi hemde algida secicilik icin iyi olur kanimca..

Ben burdan okurken sinir oldum kimbilir sen ne kadar cok kizmissindir, ne bileyim ben bu tip insanlari bir turlu anlamiyorum nedir acaba dertleri bilmem ki..
En guzeli o insanlara; oyuncak ile getirmeyi dusunenlere firsat vermeyip hic ugramamak..oyuncak iside kolay bulunur mutlaka Masal inda cok sevecegi dimi?

Makarna benim favorim yemegimdir, hele bana bolenez yapin tamamdir baska yemege gerek yok gayri..birde feslegen sosu varsa bak iste o zaman degmeyin keyfime yummy yummy
Su dis iside gercekten yilan hikayesi oldu , birsey degilde yazik sanada cilesini cekiyorsun ..ins tez zamanda kurtulursun su curuk disten

Haklisin cnm, ben iyi bilirim suriyeli olanlari inan burda da aynilar onlar bence nereye giderlerse gitsinler ayni tas ayni hamam gibi degismezler..allah sabir versin gercekten, oylece geliyorlar kimkime dumduma, ne yapacaklari belli degil..Allah verede ulkeme baska zararlar vermezler..

Ben Tayyip selamın aleykum,Mutlu annelere geldik aleykum selam,sana bi selam vereyim dedim,5 cocuk yap evladım
Gidin yatın artık.
Not:Emine yengenin de Selami var aleykum selam

aleyküm selam tayyip amca:18:
valla severim! seni:18:
en büyük app en büyük app:18:
oyum sana oyum sana:18:
emine yenge nasılsın yinge:18:
5 çocuk yapamam sezeryanlıyım kusura bakma sıkıyosa sen yapsaydın

Meleğim senin o oğlunu yerim ben maşallah kocaman olmuş yavrum benim,,sizi görmeye geldim yavrukuslar,,isin dogrusu Mahir'in resmine vurulup geldimbaktım adım geçiyor selam vermeden olmaz tabi,öpüyorum sizi cok kaynatmayin aklım sizde kalmasın emi

canım bana herkez derki isimmi kalmdı ada hepsi ben daha hamileyken cinsiyet ögrenmeden bu ismi begeniyordum nisanur nurlu kadın demek kesin koycam demiyorum ama begeniyorum hem kızım olcakmı oda bilinmez ya

ohh be çok şükür sayfaların sonuna gelemyi görücekmiydimm
oku oku bitmedi zaten bacaklarım ağrıyo
yaşlılar gibi oturup kalkıyorum ay ayy ayyy diye:)
üstüne bir de kocam olucak şahıs beni düşürdü

pilatesin gözünü sevim ben eskiden bende yaptım ama bu kadar zorlanmamıştım..yada zorlandım hatırlamıyorum
pilatestede ilk gün karnım ve bacaklarım çok ağrımıştı zor yatmıştım..ben bu gün bir de üstüne pilates yaptımmrobot gibi yürüyorum ve oturuyorum

deprem migeçmiş lsun canım Allah bi daha göstermesin
dişinde çekilmemiş başına bela oldu o diş:)
benimde geçen dolgum düşmüştü..bu günde kaplama dişimin kaplaması düştü euheuehuh
şok oldumm..eşimde çöpe at diyo sıyırmış mı ne zamanında ben ona bi sürü para verdimm gidip yapıştıttırıcam

diş buğdayınız hayırlı olsun canımm
özledikk tabiii

bizimki bu aralar kaşıklarla oynamaya bayılıyoplastik bi kaşık birde tabak aldım birbirine vurup duruyo:))
küçük topları var onlarıda çok seviyo topla birlikte evin içinde geziniyo:)
hayvan sesleri ve çocuk şarkıları çalan bi gitarı vardı kırdı daha çok sevmeye başladı sesi çıkmıyo ama çok güzel oynuyo:)
birde çıngırdamayan çıngırdağı sesi çıkmamasına rağmen aylardır elinde

Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?

aferim bestemeee
inş bütün günleriniz böyle güzel geçer canım

ne vicdansız insanlarmış!insan yabancı bi çocuğa bile sevdiği için verebilir ki torununa vermemiş
aynısından al canım onlarında gözüne sok:)

euheueh türk filmi gibi sekreter kontrol etmee

yok tatlım yaa tutmuyoo
ama pes etmek yok devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…