meraba...
sabah sallanarak uyandık,3.4 şiddetinde deprem oldu..
çok sallanmadık ama yinede korktum:18:
cerende diyoki''anne evimizi kim sallıyo'':18:
inşallah devamı gelmez
birazdan dişçiye gidiyorum dişim çekilecek:18:
ha bide sabah çağlayı yanıma yataga aldım emzirdim,
sonra uyumuşum bir süre sonra çağlanın mızırdanma sesi geldi
döndüm bir baktım çağla beşikle yatak arasında arada sıkışmış ama ayakta
hay allahım yanında yastık vardı nasıl inmiş aşagıya anlamadım..
bugünü hiç sevmedim
zadacım maasallah saol biz gerilerdeyiz diş konusunda bunada şükür ablamın kızı olacak ada naz istiyor adını bende zeynep ada neden olabilir cnkü ben zeynep adaların cok güzel ve neseli fıldır fıldır oldugunu gördüm burda bitanede bizde olsun istedim ama ablam istemedi cok sey kaybetti farkında degil nese adıyla yasasın resmini paylaşırım sizle inş
cuma günü diş bulgurumuzu yaptık kızlar..
1 haftadır kv lerdeydik. bgn geçtik evimize..
bgn elimde olan resimlerden yüklemeye çalışacağım..
çok güzeldi fakat çok kalabalıktı.
öyleki pasta börek yerine pide yaptırdık
yorucu ama kızıma değerdi..
hepinizi özledim 1 haftalık geçmişi okumak zor olacak ama umarım okurum...
sizde beni özledinizmi bakayım
yüzde isterim ama ben de :) o kadar payımız olsun yani di mi :)
Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diyeanneuzman arkadaşlarım,fikrinize ihtiyacım var yine,
eşime 14şubat için jest yapıp çiçek mi gondereyim aşklı güzel bir notla(kızım ve benden)
yoksa erkek çiçekten anlamaz deyip çiçekli kalpli keklerden mi gondereyim?
not: birkac yıl önce çiçekli çikolatalardan yaş gününde yollamıştım ama futbol topu şeklindeydi.cok begenmisti,iştekilerle afiyetle yemişler:)
Yardımlarınızı bekliyorum şekerler
sol enustteki güllü kekler yada diger resimdeki cicegi dusunuyorum ama karar veremedim:)Eki Görüntüle 630556 Eki Görüntüle 630555
Bence iyi fikir canim. Bizim bir arkadas esiyle kiziyla benzer renklerde giyinmis cok hosuma gitmisti fotograflariAslında ben de doğum günü telaşına girmek isterdim,fakat büyük ihtimal eşim ve kızımla başbaşa kutlayacağız.Nedenine gelince arkadaş çevreme bakıyorum kimse doğum günü kutlamasına beni çağırmadı,kendi aralarında yani akraba ile kutladılar.Yani beenim de pek içimden gelmiyor onlar için o kadar yorulmak.En azından kızımı tütülü kıyafetiyle güzel bir pastaneye gider kızıma yaraaşır bir pasta üfler keseriz,ardından fotoğrafçıya gider bol bol özel günümüzü resmederiz diye planlıyorum.Siz ne dersiniz?
kızlar zeyno artık mevcut oyuncaklarından sıkıldı, en çok dokun hisset kitaplarını seviyor ama onlarda biryere kadar oyalıyor artık aynı oyuncaklarını görmekten sıkılıyor sanırımm:26: sizin buaralar aldığınız ve kuzunuzun severek oynadığı birkaç oyuncak fikri verseniz çok mutlu olurum
ya şu ziyaretçileri çok merak ediyorum kimler acaba tanıdıklar mı:))
aynı durumdan muzdaribiz
bu aralar legolara merak saldı annemlerde sürekli lego oynuyor
dokun hisset srisinin OYUN ZAMANI kitabını aldım haftada 1-2 kere onu çıkarıyorum baya oyalanıyor
ikeadan aldığımız vinç de oldukça iş görüyor ama bunların dışındakiler rafda süs gibi kaldı
sanırım halkalardan alacağım bizde içiçe geçen üstüste konulan yarım küre şeklinde kaplardan vardı ama hem çok yer kaplıyor hem de halkaları geçirmeye çalışması motor becerisine daha faydalı gibi geldi
!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur
Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim
ben geldim
süslendim püslendim(niye süslendigimi birazdan anlayacaksınız:))
dişçiye gittim ama dişim çekilmedi çünkü daha iltihabı geçmemişperşembeye kaldı..
benim bu dişte yılan hikayesine döndü resmenbizi takip etmeye devam edin:)
dişçiye giderken kırmızı rujumu sürmedim çünkü adam kızıyodişçide işim bitti geçtim lavaboya
rujumu sürdüm sonra dedim eşimin işyerine gidiyim..çok oldu ugramamşıtım..
yeni sikreter gelmiş dedim onu bir görüyüm..
oda beni görsün istedimneyse gösterdim boyumu posumu kıza beni pek bir begendi
neyse eşimin yanında çalışmasında bir sakınca görmedim..
zaten pekte güzel degilmişohhh içim rahatladı evime geldim...
akşam misafirim var hemde yemegegidiyimde bir makarna suyu koyayım
melegim__evet sınır kapısında reyhanlıda patlama olmuş..vallahi allah a emanet yaşıyoruz..
bu tayyip amca suriyelileri yıgdı başımıza sonumuz hayır olsun inşallah...her adımda onlar karşımızda,
hastaneler onlarla dolu..avm desen sanki sahipleri onlar gibi geziyolar..
bari insan olsalar ama yok hepsi hanzonun önde gideni...gece gece sinirlendim bak
ya şu ziyaretçileri çok merak ediyorum kimler acaba tanıdıklar mı:))
4 ziyaretçi var,
1_mutluanne
2_kıvanç tatlıtuğ
3_suriyeli
4_tayyip:18::18:
valla yakaladım seni:))sen tuttun ya tayyipte tutarsa:18::18:
Ben Tayyip selamın aleykum,Mutlu annelere geldik aleykum selam,sana bi selam vereyim dedim,5 cocuk yap evladım
Gidin yatın artık.
Not:Emine yengenin de Selami var aleykum selam
valla yakaladım seni:))sen tuttun ya tayyipte tutarsa:18::18:
Gecmis olsun cnm, birde haberlerde okudum patlama olmus galiba..topluca gecmis olsun..rabbim korusun hepinizi..
Dis icinde ins biran once kurtulursun bu cileden..
Caglaya bak sen findik iki kas iki goz arasi kaciyor demek..dikkat et cnm pitirciga, guzelim acitmasin bir yerini kiyamam kuzuya,
Ada naz da guzel isim cnm, rabbim ismi ile yasatsin ins.. belki senin ikinci ye nasip olur Zeynep Ada dimi
yok kuzum be nerdeee level 2 o çok daha zormuş hemde1 haftadır pilates yaptığımdan senin kadar ham değildim zorladım kendimi bayağı o yüzden. ah Allahmı söyletti hedefim 5cm benimde:) inşallah o günleride görürüz
kızlarçok teşekkür ederim öneriler için... biz bebek küvetinde yıkıyoruz salonun ortasına örtü yayıp üstüne küveti koyuyoruz ve öyle yıkanıyor ama daha küveti görünce ağlamaya kaçmaya başlıyor..sımsıkı sarılıyor inmiyor üstümüzden ve sonra banyo bitene kdr ağlamaya devam..gözü oyuncak fln hiç bişey görmüyor..ayakta duruyor zaten babasına sarılıp ben öle yıkamaya çalışıyorum..
7 aya kdr korkmuyordu ağlamıyordu ama biz o ara cok hastalanınca haftada 1 fln yıkmıstık üşümesin die o ara unttu heralde o zmndan beri bu şekildeyiz..sudan korktugu kesin çünkü musluğu fln acıp elini yıkamak istediğimdede korkuyor..
farklı odalarda yıkamak ıstedık ama yıne aynı..birde benimle kuvete sokım bakım ama zannetmiyorum değişceğini..
ve size bir itirafta bulunayım bende küçükken hiç sevmezdim yıkanmayı annem zorla yıkardı beni ve 1 saat çırılçıplak banyo taşında oturup ağlardım sen beni niye yıkadın diye..acaba anneme yaptıklarımımı çekiyorum..bu kızda bana benzedi bu konuda sanırım....
kızlar bide 3536 sayfaya gıremıyorum ben neden anlamadım..
ecesuelifcim cnm çok geçmiş olsun benim gözümden kaçmış Allahım acil şifalar versinn..
meraba...
sabah sallanarak uyandık,3.4 şiddetinde deprem oldu..
çok sallanmadık ama yinede korktum:18:
cerende diyoki''anne evimizi kim sallıyo'':18:
inşallah devamı gelmez
birazdan dişçiye gidiyorum dişim çekilecek:18:
ha bide sabah çağlayı yanıma yataga aldım emzirdim,
sonra uyumuşum bir süre sonra çağlanın mızırdanma sesi geldi
döndüm bir baktım çağla beşikle yatak arasında arada sıkışmış ama ayakta
hay allahım yanında yastık vardı nasıl inmiş aşagıya anlamadım..
bugünü hiç sevmedim
cuma günü diş bulgurumuzu yaptık kızlar..
1 haftadır kv lerdeydik. bgn geçtik evimize..
bgn elimde olan resimlerden yüklemeye çalışacağım..
çok güzeldi fakat çok kalabalıktı.
öyleki pasta börek yerine pide yaptırdık
yorucu ama kızıma değerdi..
hepinizi özledim 1 haftalık geçmişi okumak zor olacak ama umarım okurum...
sizde beni özledinizmi bakayım
kızlar zeyno artık mevcut oyuncaklarından sıkıldı, en çok dokun hisset kitaplarını seviyor ama onlarda biryere kadar oyalıyor artık aynı oyuncaklarını görmekten sıkılıyor sanırımm:26: sizin buaralar aldığınız ve kuzunuzun severek oynadığı birkaç oyuncak fikri verseniz çok mutlu olurum
Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?
!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur
Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim
ben geldim
süslendim püslendim(niye süslendigimi birazdan anlayacaksınız:))
dişçiye gittim ama dişim çekilmedi çünkü daha iltihabı geçmemişperşembeye kaldı..
benim bu dişte yılan hikayesine döndü resmenbizi takip etmeye devam edin:)
dişçiye giderken kırmızı rujumu sürmedim çünkü adam kızıyodişçide işim bitti geçtim lavaboya
rujumu sürdüm sonra dedim eşimin işyerine gidiyim..çok oldu ugramamşıtım..
yeni sikreter gelmiş dedim onu bir görüyüm..
oda beni görsün istedimneyse gösterdim boyumu posumu kıza beni pek bir begendi
neyse eşimin yanında çalışmasında bir sakınca görmedim..
zaten pekte güzel degilmişohhh içim rahatladı evime geldim...
akşam misafirim var hemde yemegegidiyimde bir makarna suyu koyayım
ilkimcim ilk gününüzü atlatmışınız hayırlısıyla. darısı diğer günlerin başına.
defnekarencim yazmıştı jillian michael diye bir kadının programı çok zorlu ama etkiliymiş. sende dene bakalım:)
pınarda cuma günü için gitmem gerekte ben hala karar veremedim:)
çiçek al benimkileri vur seninkilere. dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor. ne var yani o çocuğu sevindirselerdi. bencde ne yap et bul al o oyuncağı sonlara gözlerine sok:))
babmbucan azramızın diş buğdayı hayırlı olsun.
bu arada enesimin 2. dişini unutuyom hep. dişli resim isteriz:))
tatlıcadı ne alemdesin bacakların tutuyormu:))
annezeynepcim sütüme bende şaşırıyorum inan:)) çok stres yaşamıştım ilk 6 ay bu konuda. ama ne zaman rahatladım kafama takmadım işler yoluna girdi. geçen hafta komşumun bebeğini de emzirdim ya acaba çocuğumun rıskını başkasına vermem iyimi diye düşündüm. yetmezse eceye dedim ama tam tersi arttı. aslında hiç iyi beslenemiyorum kendime yemek yapmak çok zor geliyor bana. suyumu asla ihmal etmiyorum ve bol bol ecenin ağzına tıkıyorum bebemi:)) ek gıdayla arası olmayan ecede hayır demiyor ama nereye kadar sürecek böyle bakalım. mesela regl olduğumda azalmıştı sütüm.
babyceren korkulur kuzum senden:)) gözüktün yeni sekretere mesajını verdin yani:))
nagihan tebrik ediyorum verdiğin kilolar için seni şekerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?