2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn herkeseee

ne güzel bir gün güneşli ve güzel:) inş herşeyin yolunda gittiği iyi bir gün olsun hepimiz içinnnn

canım sagol, resimleri bilg a bir atabilsem gerisi kolay olacak coming soon yaniii zeyno büyüyor teyzesi valla hepsi nede güzel büyüdüler ya el kadar bebeciklerimiz vardı hepsi güzel güzel kızlar yakışıklı delikanlılar oldular, daha güzel günlerini görelim inş hep birliktee mahirim çiçek abbasım ne tatlı olmuş öyle ya senin avatarın olmasa tanıyamıcam ne güzel büyümüş ne yakısıklı olmuşş öyleee öp benim için kocamannnn makas için terzi yani modacı diyelin ona yada doktor olacak derler, bizim annane ve babanne makası seçerse doktor olsun dediler bizim kuşta gitti makası seçti hayırlısı olsunda ben doktor olmasını istemem

canım hoşgeldin merak ettik seni ama anladık yoğun olduğunu, nasıl gidiyor master işleri, beyzamiz nasıl, kv gelmiş yine üzmüş senii sinir oldum, daha çok uğra özlüyoruz canım, kocamannn öpüyorum seni ve tatlı minnoşunuu

canımmm allah yardım etsinn ya dağınıklığı hiçç sevmiyorum bende hem zor geliyor hemde ev düzene girene kadar huzursuz oluyorum inş biranönce temizlenirsinizz canım merak ettim bakıcı sizin evdemi bakıyor mira'ya yoksa kendi evindemi bakıyor?

( Günaydınlarr hepinize ben bu işi beceremiyorum.kendi topiğimde burdaki gibi samimi insanlar yok.
Herkes sadece işine geleni duyuyor,görüyor.En iyisi kadınlar kulübüne veda etmek bana göre değildi zaten.Hepinizi seviyorum mayıs anneleri.Kendinize ve dünya tatlısı bebeklerinize çok iyi bakın.

Günaydın güzel anneler :)

Ben muhabbeti kaçırmışım galiba? Ne yapıyorsunuz toplu olarak?

AAAAA aşkolsun Elifcan Bu cümleleri hamişliğine veriyorum,,sakın bizi bırakma,,Gönül'ün doğuşuna şahit olamazsak,senin güzel cümlelerine hasret kalırsak Babyceren'i evine yollarız merak ederiz olmaaaaz Şimdi kız 2 çocukla seni mi arasın yani Biz burada ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz,herkes içten ve samimi,,seni de bağrımıza bastık,kardeşimiz oldun ciğerimDikkat dikkat Ablan konuşuyor: hiçbiryere gitmek yok,üzülmek desen asla yok,,doğuma kadar bizimlesin,,doğumdan sonra 41.gün ise Gönül bebeğin güzel fotolarını ekleyerek topiğimizi neşelendirmelisin

Dağınıklık desen toplanıyor ama pislik o biçim canım,Mira'ya bizim evde bakıyor ama ayda yılda bir götürüyorum(şimdiye kadar 3 kez sabah bıraktım akşam aldım)Dün ustalar olacak bebek üşümesin diye eşim bıraktı bakıcı teyzenin evine,iş çıkşı ben aldım eve geldik kuzumla
Şimdi de evde temizlik startı verildi,deterjan kokacak diye onun odasından başlandı,meyve saatinden sonrada biraz parka çıkacaklar biraz da evimizin dibindeki avm ye.idare edecekler yani,,kadın bugün de evime götüreyim dedi ne biliim işte istemiyorum çok fazla gitmesini.

Hamileliğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum mutlu anne.Ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum iyice tembelleştim,elimi kaldıracak halim bile yok,deli dilbaz ben kelime üretemiyorum üşengeçlikten saçmalayıp duruyorum kendimi dinlenmeye alsam iyi olacak.Babbyceren e ev adresimi bırakırım ben sizi bırakmak en son isteyeceğim şey ama tat alamıyorum.

Asıl son zamanlar tam anlamıyla hamilelik oluyor zaten,ağırlaşıyorsun,,bazen öyle bir hırs gelirki bütün evi silip süpürecek gücün olur,bazende elini kaldıracak halin olmaz haklısın canım.Ama kimseye kırlıp canını üzme olur mu Paylaşımlarını,keçelerini,yaptıklarını ve yapacaklarını,herşey önemlisi tatlı mı tatlı bebişini merak ediyoruz ve seni çok seviyoruzBebeğin kucağına almana çok az zamanın kaldı,,tadını çıkar ve içinden geliyorsa yap canım

Dün senin adını gördüm eti karam siparişi verdim canım çektiçok severim bomba etkisi yapıyor bendesöylemek istedim
oğluşunu öperim

Tamam ben varım.. ne sporu yapıyoruz? plates mi? Biryerden izleyerek mi yapıyorsunuz..

jillian michael adlı kadının programı canım. youtube de var. level1 10 gün, level2 10 gün, level3 10 gün şeklinde. 8 kiloya kadar veriyormuşun hemde sıkılışıyormuşun. tabi ama çok zor ilk 3 gün tutuluyorsun. amma reklamını yaptım bu kadının ben ya:))

bu arada ecenin resimlerini babyceren dışında kimse görmedi galiba:))

Yandin o zaman kuzum, cira gibi hemde..iyi bir avukatin varmi bari
Bu arada Mutlu anneyi gordum cok mutlu mutlu oldum..ne guzel seni aramizda gormek

Canım ya saat farkımız yüzünden göremez olduk birbirimizi
Ama olsun gönüller bir Evden girince tabletten yazamıyorum pek,beğenince sayfa yukarı atıyor direk,yazsam yazılar evrim geçiriyor
Bi de kızım faktörü var tabi Ben okuyorum zaten sizi,,gözüm üzerinizde yani

herekse kocaman selamm
gece hem dişim ağrıdı hem bacaklarım uyuyamadım
ben uyudum tarık buğra başladı..uykusuz bi gecenin ardından yine sizlerleyim:)
hava güneşli minnoşum uyansın dışarı çıkarıcam..bu gün sular kesiliceki burda dünden yemeklerimi yaptım bulaşık olmsın diye çok hamaratım

Canim bende balik beyin var :)) oyle okuyorum sayfa sayfa ancak yaziyorum yoksa unutuyorum ne yazacagimi..senin iyimis ama pratik olmustur,genelde ikili ve uclu alinti ile yazabiliyorum..tek tek sikiyor banada zor geliyor valla :))

estğf. şekerim ne balığı ne hafızası:)topluc alıntı yap canım daha rahat olur

euheueh sen yanlızken yap bu işi..ben 30 dkyı 3 kez dinlenerek yaptımhadi kolay gelsin canım sana

yupyyyy herkes sporaaaaaben bu gün yapamadım bacaklarım çok fenaa dün o ağrının üstüne pilateste yapınca çok fena oldum hala oturup kalkamıyorum bakalım dışarda napıcaz

tatlım seni çok iyi anlıyorum hamileliğinin sonlarına yaklaştın..bazı hamişler aynı anlattığın gibi oluyo..elim ayağım kalkmıyo.çok halsizim vs. gibi şeyler söylüyolar..
kendini mutsuz hissetme canım Gönülüne kavuşmana çok az kaldı bebeğini düşün..bol bol dinlen göbüşünü okşa yavrunla konuş
arada bi buraya uğra bizleri haberdar et..merak ederiz seni
gönül doğduğuktan sonrada kuzumuzu bizde görelimm
baktın kendini iyi hissediyosun hmen gel özletme canım kendini

Tamam ben varım.. ne sporu yapıyoruz? plates mi? Biryerden izleyerek mi yapıyorsunuz..

canım yaa hemen tamam ben varım demişsin yaa..kendi kendime ahh ahhh düştüğümüz hallere bak dedim
azraece söyler söylemez hemen bende videoları indirdim daha ne olduğunu bilmeden
yaza kadar incecik olucaz inş

Canım hemen bu akşam bu programa başlıyorum bende.. size katılıyorum :)
Ecenin resmini koydun? Hemen bakıyorum şimdi.. ececğie bakalım da gözümüz gönlümüz açılsın günümüz aydınlansın :)

Dün size çok güzel bir enerjim olduğundan bahsetmiştim. Ama bu güzel enerji çabuk dibe vurdu.

Çok kötü bir gündü dün ve bir daha öyle bir görmeyeyim inş.

Dün annem ölümden döndü.saat 11:00 suları iş yerinden uçup gittim.Yanlış duymadınız annemi az kalsın kaybediyorduk.Ahh babam tesadüfen eve gitmeseydi.Ya gitmeseydi?Babam da korkuttu bizi.Ayrıntılı yazmayacağım.Sizleri ve özellikle süt veren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum.Çok şükür iyi şimdi.Ben de daha yeni yeni toparlanıyorum.Sizlerden dua istiyorum.

İş yerindeyim…

O kadar kötüyüm ki allak bullağım.onu kaybetmenin korkusunu yine derinden yaşattı bana.Ama bu öncekilerden de beterdi.Ambulanslar falan..Ahhh ahhh…Rabbim bize bağışladı canım anamı.Allah hiçbir evladı anasız, anayı da evlatsız bırakmasın.Kıymetini bilenlerden eylesin bizleri inş.Amin,amin,amin…

Canım çok geçmiş olsun.. okuyunca bile çok etkilendim.. Allah korusun.. anneciğin şimdi iyi değil mi?

bende spor yapmak istiyorum siz yazınca baktım evde yapılacak şeyler bakalım kolumuz bacağımız tutulmadan yapabilirsek eğer yaza kadar kalan kiloları vererek rahatça bikinimizi giyeriz

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah şifa versin inş tez zamanda, dualarına da amin diyorum ve sizin içinde dua ederiz tabiyki, sağlık durumundan haberdar et bizi yine, öpüyorum çokk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…