ben de o keklerden yolladım
Hayirli olsun dis hediginiz..resimleri dort gozle bekliyor olucam ..
Avatarda Zeyno cok buyumus gozukuyor..masallah annesi super bakiyorsunuz bu kizceye helal olsun.
Makas secmis diyorsunda acep ne anlama gelir yani ne olabiliyormus..
Guzel bir hafta sonu olmus umarim her haftan sonun boyle olur cnm,
kızlaarrr napıyosunuz bakim :)))
ben ne var ne yok diye bakmaya geldim
yazamasam da bakıyorum arada, takip etmeye çalışıyorum :103:
acaba unutuldummu derken babycerenin mesajını fark ettim :98::98:öpücüklerim babycerene ve tüm mayıs anne&bebelerine :)
beni sorarsanız okul, iş, ev gibi koca bir üçgende köşe kapmaca oynuyorum
bugün temizlik de yaptım, süperwomen hissediyorum kendimi :)))
resimlere de baktımm..
nagihan, planner, meleğim, beykoz, zada, sekersizyesilcay, hejar, cicek, dilekmete, berrum, annezeynep, turuncu, tatlıcadı, siyahlale, ilkim, zilan, biyolog sizler nasılsınız şekerler
uffff ya insan sinir oluyo,evi toplamıştım dün,banyodaki rulo halindeki paspasıma bile ayakkabıyla basmışlar,eve gidince sinirimden ağladım,sonra kolları sıvadımm hemen kabasını aldım,kızı da eltime bıraktım onlarda yemek yerken bizim kıza kuru pilav yogurt yedirmişlersabaha kadar gazman gibiydi yavrum zaten eve ilk kızla girince hapşıdı 3 kez hemen geri çıktım bende eltime bıraktım.çok sinir olurum pis yapılan usta işine
Herkese günaydınlar iyi Salılar:))
ooo ne güzel oldu ya çoğaldık:)) sen, tatlıcadı birde yeşilçayda yapıyorsa süper olur. sonuçları muhakkak güzel olacak ve birlikte yapmış oluruz. eşinede çok güldüm:)))
( Günaydınlarr hepinize ben bu işi beceremiyorum.kendi topiğimde burdaki gibi samimi insanlar yok.
Herkes sadece işine geleni duyuyor,görüyor.En iyisi kadınlar kulübüne veda etmek bana göre değildi zaten.Hepinizi seviyorum mayıs anneleri.Kendinize ve dünya tatlısı bebeklerinize çok iyi bakın.
canımmm allah yardım etsinn ya dağınıklığı hiçç sevmiyorum bende hem zor geliyor hemde ev düzene girene kadar huzursuz oluyorum inş biranönce temizlenirsinizzcanım merak ettim bakıcı sizin evdemi bakıyor mira'ya yoksa kendi evindemi bakıyor?
AAAAA aşkolsun ElifcanBu cümleleri hamişliğine veriyorum,,sakın bizi bırakma,,Gönül'ün doğuşuna şahit olamazsak,senin güzel cümlelerine hasret kalırsak Babyceren'i evine yollarız merak ederiz olmaaaaz Şimdi kız 2 çocukla seni mi arasın yani Biz burada ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz,herkes içten ve samimi,,seni de bağrımıza bastık,kardeşimiz oldun ciğerim Dikkat dikkat Ablan konuşuyor: hiçbiryere gitmek yok,üzülmek desen asla yok,,doğuma kadar bizimlesin ,,doğumdan sonra 41.gün ise Gönül bebeğin güzel fotolarını ekleyerek topiğimizi neşelendirmelisin
Günaydın güzel anneler :)
Ben muhabbeti kaçırmışım galiba? Ne yapıyorsunuz toplu olarak?
Hamileliğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum mutlu anne.Ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum iyice tembelleştim,elimi kaldıracak halim bile yok,deli dilbaz ben kelime üretemiyorum üşengeçlikten saçmalayıp duruyorum kendimi dinlenmeye alsam iyi olacak.Babbyceren e ev adresimi bırakırım ben sizi bırakmak en son isteyeceğim şey ama tat alamıyorum.
dlberegecim deli danalar gibi evde zıplıyoruz pardon spor yapıyoruz:)) istersen senide bekleriz:))
Tamam ben varım.. ne sporu yapıyoruz? plates mi? Biryerden izleyerek mi yapıyorsunuz..
Yandin o zaman kuzum, cira gibi hemde..iyi bir avukatin varmi bari
Bu arada Mutlu anneyi gordum cok mutlu mutlu oldum..ne guzel seni aramizda gormek
Canim bende balik beyin var :)) oyle okuyorum sayfa sayfa ancak yaziyorum yoksa unutuyorum ne yazacagimi..senin iyimis ama pratik olmustur,genelde ikili ve uclu alinti ile yazabiliyorum..tek tek sikiyor banada zor geliyor valla :))
kızlar su zayıflama şeysini zar zor 15 dk yaptım eşim karsımda kikirdemese zorlayacaktım ama 32dişiyle gögüslere bak diye gülmesi bitirmeme sebep oldu bide cok zordu nasıl yaptınız gıı yarın 30dk yapcm inş kocamsızinş işe yararda kocam görür kendisi beyaz ekmegi kesti saglıklı besleniyor 95den 92e düştü 1ay bile olmadı
Herkese günaydınlar iyi Salılar:))
ooo ne güzel oldu ya çoğaldık:)) sen, tatlıcadı birde yeşilçayda yapıyorsa süper olur. sonuçları muhakkak güzel olacak ve birlikte yapmış oluruz. eşinede çok güldüm:)))
( Günaydınlarr hepinize ben bu işi beceremiyorum.kendi topiğimde burdaki gibi samimi insanlar yok.
Herkes sadece işine geleni duyuyor,görüyor.En iyisi kadınlar kulübüne veda etmek bana göre değildi zaten.Hepinizi seviyorum mayıs anneleri.Kendinize ve dünya tatlısı bebeklerinize çok iyi bakın.
Hamileliğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum mutlu anne.Ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum iyice tembelleştim,elimi kaldıracak halim bile yok,deli dilbaz ben kelime üretemiyorum üşengeçlikten saçmalayıp duruyorum kendimi dinlenmeye alsam iyi olacak.Babbyceren e ev adresimi bırakırım ben sizi bırakmak en son isteyeceğim şey ama tat alamıyorum.
Tamam ben varım.. ne sporu yapıyoruz? plates mi? Biryerden izleyerek mi yapıyorsunuz..
jillian michael adlı kadının programı canım. youtube de var. level1 10 gün, level2 10 gün, level3 10 gün şeklinde. 8 kiloya kadar veriyormuşun hemde sıkılışıyormuşun. tabi ama çok zor ilk 3 gün tutuluyorsun. amma reklamını yaptım bu kadının ben ya:))
bu arada ecenin resimlerini babyceren dışında kimse görmedi galiba:))
Dün size çok güzel bir enerjim olduğundan bahsetmiştim. Ama bu güzel enerji çabuk dibe vurdu.
Çok kötü bir gündü dün ve bir daha öyle bir görmeyeyim inş.
Dün annem ölümden döndü.saat 11:00 suları iş yerinden uçup gittim.Yanlış duymadınız annemi az kalsın kaybediyorduk.Ahh babam tesadüfen eve gitmeseydi.Ya gitmeseydi?Babam da korkuttu bizi.Ayrıntılı yazmayacağım.Sizleri ve özellikle süt veren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum.Çok şükür iyi şimdi.Ben de daha yeni yeni toparlanıyorum.Sizlerden dua istiyorum.
İş yerindeyim…
O kadar kötüyüm ki allak bullağım.onu kaybetmenin korkusunu yine derinden yaşattı bana.Ama bu öncekilerden de beterdi.Ambulanslar falan..Ahhh ahhh…Rabbim bize bağışladı canım anamı.Allah hiçbir evladı anasız, anayı da evlatsız bırakmasın.Kıymetini bilenlerden eylesin bizleri inş.Amin,amin,amin…
Dün size çok güzel bir enerjim olduğundan bahsetmiştim. Ama bu güzel enerji çabuk dibe vurdu.
Çok kötü bir gündü dün ve bir daha öyle bir görmeyeyim inş.
Dün annem ölümden döndü.saat 11:00 suları iş yerinden uçup gittim.Yanlış duymadınız annemi az kalsın kaybediyorduk.Ahh babam tesadüfen eve gitmeseydi.Ya gitmeseydi?Babam da korkuttu bizi.Ayrıntılı yazmayacağım.Sizleri ve özellikle süt veren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum.Çok şükür iyi şimdi.Ben de daha yeni yeni toparlanıyorum.Sizlerden dua istiyorum.
İş yerindeyim…
O kadar kötüyüm ki allak bullağım.onu kaybetmenin korkusunu yine derinden yaşattı bana.Ama bu öncekilerden de beterdi.Ambulanslar falan..Ahhh ahhh…Rabbim bize bağışladı canım anamı.Allah hiçbir evladı anasız, anayı da evlatsız bırakmasın.Kıymetini bilenlerden eylesin bizleri inş.Amin,amin,amin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?