• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncum söyledide aklıma geldi eneste sürünüyor ve koltuktan kalkıyor
turuncum maasallah büyümüş serpilmiş dahada boncuk boncuk olmustur yakışıklımmm
turuncum yazmaya doyamıyorum turuncum
turuncum özlttin kendini balböcegimmm:16::16::16:

Canımsınnnn :16:
Enesin dötünü ısır yerime sürünürken emiiii.

Canım benim Mira iyi çok şükür,,yazdıklarınla aynı dertlerden muzdaribiz.:ssz:Aşırı hareketlendiler maşallah ama çok atikler gözümüzü :53::53:açıyoruz bizde:emir_bebek: Umarım gıda alerjiniz biran önce geçer,,yakışıklımın resimlerini bekliyoruz:16:
Tatilin Kayra ile yapışık ikiz gibi dolaşsanızda güzel geçti inşallah,,sen nasılsın??Yaradımı tatil sana:34:

Valla bu bıdıkları tutabilene aşk olsun.Kıçında kurt var diyorum ben :9:
Tatilim eş dost akraba ziyareti ile geçti...Eşim geldiğinde beraber biraz gezdik.Genel olarak fındığımın huysuzluklarını saymazsak çok güzel geçti.:46:

bizde seni özledik..
çağla iyi çok şükür teyzesi:54:
çocuk 1 aydır tu tu tuu diyo megerse turuncu demek istiyomuş oda seni çok özlemiş:17:
kayranın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz:54:
bu arada geçmiş olsun canım

Yerim ben o tuuu tuu diyen dilleriiii :49:
Yurtdışında kuzenim çok güzel fotoğraflar çekti kuzumun ama havalanında bavulumuzun biri kayboldu.Resimlerde onun içindeydi.
Neyse ki haber geldi bu akşam bavulunuz gelecek diye.
En kısa zamanda yükleyeceğim :34:

canım enesin 2dişi var saglıgı iyi çok şükür hala azman ama artık dahada tatlılaştı istedigi seyi söylüyor mama meme gel ver anne baba dede abla diyor normal yemek yiyor ayakta duruyor canım :49:

Ayyy yerim ben o dilleriiii.Kayra da ilk defa bugün anne dediii..14 şubat hediyesi oldu bu bana :9:
Biz henüz normal yemeklere geçemesekte normal çorbalara geçiş yapabildik.En güzeli ise artık pütürlü yiyor.Birden bire öğürdüğü şeyleri yemeye başladı.Bu da bana tatil hediyesi oldu :21:

turuncu hoşgeldin..

hoşbulduk ecesuelif :34:

bende neyi atladım diyorum :26: turuncu avrupa fatihi hoş geldiniz sefalar getirdiniz. yediğiniz içtiğiniz gördükleriniz sizin olsun resimleride bizim olsun:)) kayram için kolay değil bu kadar değişiklik yaşamak ama inşallah en kısa zamanda tekrar eski düzeninize dönersiniz.

Azramın güzel annesi,hoşbulduk :16:
Evet Kayra şu 3 haftada çok büyük değişiklikler yaşadı.Düzenli yaşamaya alışmışken birden bire herşeyi alt üst oldu.Doğal olarak tepkisini huysuzlaşarak veriyor ama düzeleceğine inanıyorum :10:

evimin hemen yanındaki evi yıktılar ve temeli attılar..hem evimin manzarası kapanacak hemde inşaat pisligiyle ugraşacam..
diye düşünürken hemen belediyeyi aradımm..
_alooo bizim mahallemizde hiç çocuk parkı yok..bir park yapsanız diyorum
+bi rdakika bayan hemen ilgili kişiye baglıyorum..
_bekliyorum...
+evet buyrun ben çevre düzenleme bilmemne müdürü..
_meraba bizim mahallede park yok keşke yapsanız çocuklarımız oynasa..
+mahalleniz hangisi bayan..
__ga... mahallesi..
+ha bende o mahllede oturuyorum evet park yok ama yapacak boş alanda yok..
__ben size boş alan buldum..hemen ışıkların orda..yeni temel attılar..inşaat başlamadan durdurun park yapın oraya..
+hanfendi ne diyosunuz siz,ordan bende ev alıyorum evimizdenmi edeceksiniz bizi:53:
__aa öylemi neyse güle güle oturun o zaman..gerçekten çok zevklisiniz çok güzel bir apartman olacak orası..:1::1:
+teşekkür ederim evet iyiki aldım..
__kaça aldınız:27: ay neyse teşekkür ederim kolay gelsin:1:
:1::1:
hay allah ya :14::14:

Özlemişim muhabbetiniii :60:

:1::1: google ya 69 yazınca bu çıktı:1::1:niye söylemiyosunuz :1::1:
gerçi böylede tavşan yapılır heralde dimi:))
Eki Görüntüle 632959
ben sustum smiley konuşsun :60: :60: :60:

TURUNCU,keske senin yaninda su ozel gunde birde kocisi dileseydim,senin yazinin birkac ustunde sana seslenmistim canim iyiki geldin hosgeldin,ozledik ve merak ettik :-)

Ayyy canım yaaaa,inşaallah eşinle aranızdaki mesafe en kısa zamanda biter ve kavuşursunuz :16:
Bu arada hoşbulduk,ben de sizleri çok özledim :54:

Temel günlerden bir gün eve yanında Nataşa ile gelmiş, Fadime;
- "Ne la bu" demiş, "Bu da mi başıma gelecekti?" Temel;
- "Sakin ol Fadime, senin için getirdim oni, hani belki fantazi filan yapariz diye" demiş.
Saf Fadime de;
- "İyi bari" diyerek Temel'in tarifine göre soyunup yatağa sırtüstü yatmış. Zaman geçmiş, Fadime bakmış kendisi ile ilgilendiği yok yandaki ikilinin, mızmızlanmış:
-Ula Temel emun misin 169 diye bi pozisyon olduğundan?

Not: sakın denemeyin:9:

hahahahah :27:

beykoz__canım kolyen hayırlı olsun canım..tak bir foto çekilde görelim..:)

şekersizçay__yazını okudum canım çok güzel çok mantıklı:54::54:62 yide ögrenmiş olduk:)

ilkim63__:3::3:

tatlıcadı__canım ya ne güzel sürprizler yapmışsın ama bazen aksilikler üstüste gelebiliyo..geçmiş olsun cicim
hem sana hem eşine...

eşim bana suni deri bir ceket almış..rengi koyu yeşil:1:
pek begenmedim:1:hiç zevklerimiz uyuşmuyo ya..ben bu adamı karanlıktamı gördümde evlendim:1:
neyse dedi begenmediysen degiş..dedim tamam öyle diyosan öyle olsun:1:
tabiki düşünmesi yeterdi:17:
ben ona birşey almadım ama ayakkabı alacam haftasonu karar verdim..nette begendim çarşıdan aynısını bulurum..
markası belli zaten..

günün en güzel olayı çağla..
güzel kızım bugün tam 8 adım attı inanamadım:8:
4 adım bana dogru geldi sonra durdu sonra tekrar 4 adım daha attı:46::46:
ahanda buraya yazıyorum bu kız 1 aya kadar kesin yürür:52:

mutlu annem güldürdün beni yine sabah sabah:) 1983 senesinde yaşıma girdiğimde oluyor saçım çıkmadığı için doktora götürülmüş bir insanım ben:)) babasının ve kendisinin kelliğiyle ilgili esprilere maruz bırakılan bir bebeğin annesiyim ben:))) eşi tarafından dökülen saçlarım için sürekli yakında sende kel kalıcan diye taciz edilen bir insanım ben:)) nedir bu saçlardan kellikten çektiğimiz ya:))

pınarda seni yılın gelini ilan ediyorum:)) kız helal valla kadını afişe ettin iyi mi:)) beynime yazdım kadını gördüğüm yerde tükürcem suratına ne olduğunu asla anlayamayacak:)) bende koymak isterdim röfleli cadıyıda hard diskte hepsi o da eşimde:))

yeşilçay günde 3 bardağa çıkardım yeşilçay içmeyi günde 3 defa çınlatıyorum kulaklarını:)) bu arada içime dert oldu biliyonmu organik tarhana sormuştun ya yakın olsak öyle benim de çok yok ama annemin tarhanasını paylaşırdık. ece de çok sevmeye başladı defne gibi. hatta öyle bir şey keşfettim ki içine balık koyup verdiğimde bile sevdi:)) nasıl bir ağız tadı varsa yavrumun:))

çiçek bohçayı vermemekle ne kadar iyi yapmışın:)) eşim martta gelmicek diyordun ya peki ne zaman dönecekki? seni görünce bende utanıyorum bende sıksam mı dişimi diye. bizde bayağı yemedik içmedik her ay tonla para verdik uçak biletlene:((

uğurböcüğüm çok şükür azminle atlatmışınız probleminizi.ece memeye çok meraklı değildi baştan bizde 4. ayda yaşamıştık o problemi kaşıkla sağıp verdim. bütün gece emsin diye uğraştım. çok şükür 6. aydan sonra düzeldi şimdi bende emince çok mutlu oluyorum.
Sağol canım beğenmediğine sevindim doğrusu:1:
selam şekerlerrr
dün sizin kvdeleri okuyunca kendi kvdeme olana sinirim kat kat katlandı :1:
siz yine kötüde olsa bohça görmüşsünüz benim kvdem gelirken 1 iğne bile getirmedi:47:tabii bende ona yaptığım bohçayı vermedim ohhh iyi yaptım..oraya gittiğimiz zaman görümcem sizde kv deye falan bohça yapılmıyo galiba dedi laf sokucak ya..
bende bizde gelinlerede kvdelerede bohça yapılır..önce gelinin bohçası gider sonrada karşı tarafın..glin bi iğne bile görmezse kvde ve diğer kişilerde bi iğne göremezler dedim euheuehu çok bozulmuştu..uyuz yüzsüz şeylerr:47:

turuncummmhoşgeldin canım..özledik seni ve Kayrayı..uyku düzeni bozulmuş:(umarım kısa zamanda düzenlersinzi tekrar..geçmiş olsun yakışıklı kuzuya

uğurböcüğüm
yazdıklarına çok üzüldüm:(inş Yusuf Ömer eskisi gibi emmeye başlar..benim kuzuda emmiyo gündüzleri göğüs kısmı dekolte olan bi şeyler giyince arada bi çekiştirip emmek istiyo..biz cıbıl cıbıl gezelim evde:)

çiçekçiçekarzular şelale canım bende seni seviyorumm:)keşke yakın olsakk hiç eve girmezdik..ben hamileliğimdede çok gezdim bana sokaklarda doğurucaksın diyolardı:27:kuzumda şimdi dışarı çıkınca çok seviniyo:16:

pınarda,azraece,annezeynep,çiçekçiçek,mutluanne ve diğer kv mağduru arkadaşlarım boşverinn cadıları pardon kvdeleri:1:
Oh oh sizler kv ye böyle cevap verdikçe ben deşarj oluyorum vallahi...Bu yaza ordayım bakalım gene neler yaşatacak bana,patlasam mı patlamasam mı bilemiyorum ya sabır diliyorum sadece.
selam olsun mayıs annecikleriyle bebiklerine :D

anam kızlar ne kv ler varmış valla korktum yahu :D

azra ecem hayran kaldım şu an sana ve azmine. ben pilatese devam etmeye karar verdim jillian abla beni bozuyo :) bu arada iç yeşilçayını an beni. çok sevindim. ve son olarak çok duygulandım tarhananı benimle paylaşacak olma fikrine bile :) tatlım bende de vardı annem vermişti ama bitti. sonra başka verdi annem ama öteki gibi sevmedi defne karen onu. tadı farklı geldi herhalde. neyse şimdi kreşe başlayacak nasılsa. ben de migrosta bi tane buldum onu alcam bakalım inşallah sever. gerçekten düşünmen bile çok güzel canım arkadaşım :D

anne zeynep telefon konuşmanıza bayıldım valla kv ile olan :) ay cümle düşük oldu ama napiim :) yüzüne kapattı demek... cık cık cık...

lavinya ve köşeminderi hoşgelmiş :D (sana gitme demeyeceğim lavinya-hastasıyım)

azraece bu arada eşinin geliyor olması da ayrı bi güzel. çatır çatır çatlayacaklar ohhh en güzelini yaptın valla

ve benden haberler... arkadaşlarım ben yarın itibariyle defne kareni kreşe götürmeye başlıyorum kısmetse. gerçi araya haftasonu giriyor ama olsun. çok merak ediyorum nasıl tepki vereceğini. çamaşırlarını yıkayıp ütülüyorum bi yandan. haftalık çamaşır bırakacakmışız. ve deli saçma rüyalar görüyorum. "defneyi kreşe bırakıyorum. beni gönderiyolar. bi süre sonra ağlamaya başlıyo. beni arıyolar ve ben zamanında yetişemiyorum." falan... çok zor olcak ama inşallah zamanla her sey guzel olcak... uzun zaman sonra ilk defam dun aksam 8 de uyudu sabah 7 de uyandı canım kızım. (tabii 1.5-2-2.5 saatte bir kalkarak) ve sabah 9 da sabah uykusuna yattı. sanki okula hazırlıyor kendini :) off psikolojim bi tuhaf.
Canım bence hiç endişelenme hatta çok da şanslısın bu konuda.Bence bakıcılardan daha profesyonel ilgileneceklerdir.İki gündür kızım bakıcıyla sabahlar vakit geçiriyor,ağlamıyor fakat yemek de yemiyor umarım düzelir...
evimin hemen yanındaki evi yıktılar ve temeli attılar..hem evimin manzarası kapanacak hemde inşaat pisligiyle ugraşacam..
diye düşünürken hemen belediyeyi aradımm..
_alooo bizim mahallemizde hiç çocuk parkı yok..bir park yapsanız diyorum
+bi rdakika bayan hemen ilgili kişiye baglıyorum..
_bekliyorum...
+evet buyrun ben çevre düzenleme bilmemne müdürü..
_meraba bizim mahallede park yok keşke yapsanız çocuklarımız oynasa..
+mahalleniz hangisi bayan..
__ga... mahallesi..
+ha bende o mahllede oturuyorum evet park yok ama yapacak boş alanda yok..
__ben size boş alan buldum..hemen ışıkların orda..yeni temel attılar..inşaat başlamadan durdurun park yapın oraya..
+hanfendi ne diyosunuz siz,ordan bende ev alıyorum evimizdenmi edeceksiniz bizi:53:
__aa öylemi neyse güle güle oturun o zaman..gerçekten çok zevklisiniz çok güzel bir apartman olacak orası..:1::1:
+teşekkür ederim evet iyiki aldım..
__kaça aldınız:27: ay neyse teşekkür ederim kolay gelsin:1:
:1::1:
hay allah ya :14::14:

Süpersin canım ya:1::1:Artık seni okumaktan ziyade tanımak daha uygun olacaktır eminim.

$521631_10152551227920364_1488825791_n[1].webp

hadi yine iyisiniz gazozlar benden:1::1::1:

eşim bana suni deri bir ceket almış..rengi koyu yeşil:1:
pek begenmedim:1:hiç zevklerimiz uyuşmuyo ya..ben bu adamı karanlıktamı gördümde evlendim:1:
neyse dedi begenmediysen degiş..dedim tamam öyle diyosan öyle olsun:1:
tabiki düşünmesi yeterdi:17:
ben ona birşey almadım ama ayakkabı alacam haftasonu karar verdim..nette begendim çarşıdan aynısını bulurum..
markası belli zaten..

günün en güzel olayı çağla..
güzel kızım bugün tam 8 adım attı inanamadım:8:
4 adım bana dogru geldi sonra durdu sonra tekrar 4 adım daha attı:46::46:
ahanda buraya yazıyorum bu kız 1 aya kadar kesin yürür:52:

geçmiş olsun dileğin için sağol şekerimm

çağlaya kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar:
yürüyüncede ne tatlı olur kuzum minik boyuyla pıtır pıtır:16:
benim yavruda bu gün öpücük yapmayı öğrendi..bi kaç gündür öğretmeye çalışıyodum meğer bizim bıdık öğrenmiş haberim yok babası bu gün öpücük olduğunu anladı ben hala öğretmek için uğraşıyodum:17:
alt dudağını içe doğru çekiyo o kadar tatlı bi ses çıkarıyo ki:16:bende hemen saldırıp öpüyorum:1:

geçmiş olsun dileğin için sağol şekerimm

çağlaya kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar:
yürüyüncede ne tatlı olur kuzum minik boyuyla pıtır pıtır:16:
benim yavruda bu gün öpücük yapmayı öğrendi..bi kaç gündür öğretmeye çalışıyodum meğer bizim bıdık öğrenmiş haberim yok babası bu gün öpücük olduğunu anladı ben hala öğretmek için uğraşıyodum:17:
alt dudağını içe doğru çekiyo o kadar tatlı bi ses çıkarıyo ki:16:bende hemen saldırıp öpüyorum:1:

ayy canım ben tarık bugranın o içe çektigi dudagını dışarı çıkarır ısırırım:))
benide öpsün benide:)
bizim tembel daha baybay bile yapmıyo:1:öpücügümüzü seneye alırız biz..
ama ben öpücük atmayı biliyorum bakkk:54::54::54:

ayy canım ben tarık bugranın o içe çektigi dudagını dışarı çıkarır ısırırım:))
benide öpsün benide:)
bizim tembel daha baybay bile yapmıyo:1:öpücügümüzü seneye alırız biz..
ama ben öpücük atmayı biliyorum bakkk:54::54::54:

yeter ki iste teyzesi senide öper Çağlayıda:52:
her bebeğin gelişimi farklı oluyo tatlım bizimkide adım atmayı bırak daha yeni yeni ayakta duruyo..kendi kalkamıyo tabii totosunu kaldıramıyo ben kaldırıyorum öyle basıyo:1:

topiğin bütün fıstık kızlarını oğlum öpüyoo:54:
tabii kankalarını ve tüm teyzelerinide:54::54:

ben o anlamlara pek takılmadım ölüm çiçeği ne takılmadım öncelikli özdemir asafın şiiri olması ve bu şiiri mükemmel bir şarkıya dönüştüren feridun düzağaç olması yeterli bi anlam benim için ben soranlara mükemmel sevgili diye söylüyorum sadece .. maşallah zaten şiir gibi bi kız çocuğuna sahibim :)

bencede takılma cünkü ölüm çiçegi kötü ...mükemmel sevgili güzel adıyla yaaasın
buarada bunu su yüzden paylaştım hiç böle isim duymadım acaba sadece şiirden dolayımı koydun ölüm çiçegi oldugunu biliyomuydun diye cevabımıda aldım zaten niyet önemli çünkü bir ismin cok anlamı var mesela oglusmun adı enes bir anlamı hz.peygamberimzn sağ kolu enes bin.malik Allah dostu diğer anlamı soylu arap atı umarım anlaatabilmişimdir

babycerenim desene çağlada ayaklandı babası koşsun artık kızlarının peşinden maşallah:))

tatlıcadı çok heveslenince böyle oluyor ya insan üzülüyor. geçmiş olsun.

sevgililer günü malum hediyeleşiyordur herkes :))

kızlar hatırlayanlar vardır turuncu milföy külahları yapmış fotosunu koymuştu yarın misafirim var şimdi sarayımda sabah pişireyim dedim netten baktım ugraştırıcı falan diyorlar nesi varki kolay ben beş dakkada sararım dedimmmmm ....

anammmmm iki saat sürdü külahları yapamadım saramadım sardıkça hamur uzuyo öyle böyle zar zor on tane yaptım umarım bi işe yarar bir daha yaparmıyım bilmiyorummmm

kızlar hatırlayanlar vardır turuncu milföy külahları yapmış fotosunu koymuştu yarın misafirim var şimdi sarayımda sabah pişireyim dedim netten baktım ugraştırıcı falan diyorlar nesi varki kolay ben beş dakkada sararım dedimmmmm ....

anammmmm iki saat sürdü külahları yapamadım saramadım sardıkça hamur uzuyo öyle böyle zar zor on tane yaptım umarım bi işe yarar bir daha yaparmıyım bilmiyorummmm

ya o külahlar el alışkanlığı istiyor keşke daha önce deneseydin. milföyleri çok çözdürmüşün ki sünmüş. kolay gibi gözüküyor ama zor bende ilk denemede yapamamıştım:))

bencede takılma cünkü ölüm çiçegi kötü ...mükemmel sevgili güzel adıyla yaaasın
buarada bunu su yüzden paylaştım hiç böle isim duymadım acaba sadece şiirden dolayımı koydun ölüm çiçegi oldugunu biliyomuydun diye cevabımıda aldım zaten niyet önemli çünkü bir ismin cok anlamı var mesela oglusmun adı enes bir anlamı hz.peygamberimzn sağ kolu enes bin.malik Allah dostu diğer anlamı soylu arap atı umarım anlaatabilmişimdir

tabiki de anlatabildin niyet önemli dediğin gibi :) :)

iyi geceler herkese.malum 14 şubata girdik.biz kutlamiyoruz ama kutlayanlarin günü kutlu olsun.umarım güzel hediyeler alırsınız:)

Geçtiğimiz 3 gün içinde yaşadıklarımı kısaca ozetlicem.çünkü emziren bütün annelere uyari niteliğinde.
Okulda müdürün son anda bana kazık atıp başvuru formumu imzalamaması nedeniyle gorevlendirmem yapılmadı.bu duruma öyle çok üzüldüm ki okuldan eve dönene kadar arabada ağladım.akşam eve gelir gelmez oğlumu kucağıma aldım ve ona sarılıp daha şiddetli ağlamaya başladım. Sonra salya sümük emzirmeyim dedim.çünkü saatlerdir ayriydik ve emzirememistim.emerken benim aglamamdan etkilenmiş olacak birden memeyi bıraktı bırakınca süt akmaya başladı eşim süt akıyor diye seslendi.ellerimi yikamamistim eşime parmaginla bastir dedim.ve o andan sonra yusuf ömer memeyi her denemeler reddetti. Deli gibi emen çocuk,her kucağıma çıkışta mememye sarılan cocuk memeyi gosterdigimde öcü görmüş gibi tepkiler vermeye başladı.ertesi gün hiç emmedi.memeyi görünce ağlıyor ve itekliyordu.emmeye dokunamiyordu bile o kadar yani.tabi durum böyle olunca benim sıkıntım ikiye katlandı ve kahroldum.goguslerim gün boyu yusuf ömer eklediği için şişti ve agrimaya başladı.ben de satmak zorunda kaldım.o akşam normalde biberonu sevmeyen çocuk saydığım sütü bir dakika içinde hupletti. Benim oğlan dogdugundan beri geceleri sık uyanır.gece ne de olsa uyku sersemi olur ve emer diye umut ederken malesef yine memeyi reddetti saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladı.sagidigim sütü de bir muddet reddettikten sonra bir kısmını içti ama uyumadi.en son artık aglamaktan yoruldu sızdı ama uyurken bile hala hickiriyordu.o agladikca ben de hickiriklara boguldum tabi.gecenin kaciydi bilmem hemen tele sarildim internetten arastirdim.meme grevi diye bir olay varmış.tarife uyuyordu yaşadığım durum.merak edenler netten bakabilir.bir sonraki uyanmasinda mememi açık tuttum.ömeri kucağıma aldım.o ağlıyor kendini ittiriyor ben bağıra bağıra şarkı söylüyorum.neyse bir zaman sonra uykuya daldı kucagimda ve ben yavaşça memeyi ağzına soktum besmeleyle ve emdi çok şükür.tabi uyku halinde olduğu için yarım yamalak emdi.tamamdir herşey düzeldi derken ertesi gün yine memeyi reddetti.ama bu sefer üzülüp salya sümük ağlamak yerine nette okuduklarını uyguladim.atletle gezdim.ten temasimi artirdim.yanından hic ayrılmadım.sürekli onunla oyunlar oynadım.gülücükler sactim.mememi belli aralıklarla açtım.memeye once uzaktan bakıp bakıp kaçtı.sonra ben hic ilgilenmiyor gibi yaptım ve hep şarkı söyledim derken elini değil çekmeye başladı neyse çok uzattım boyle boyle sonunda başardım ve bugün tekrar emmeye başladı ama bu seferde üzüntüden sutum acayip azaldı.

Diyeceğim o ki ne yasarsaniz yaşayın lütfen bebeklerinize hissettirmeyin.onların sezgileri çok güçlü ve herşeyi anlıyorlar.ben ettim siz etmeyin.emzirmek manyak bir duygu umarım sütü olan bütün anneler sonuna kadar bu duyguyu yaşayabilirler. Daha dune kadar geceleri milyon kere kalkıp emmeden uyumuyor diye şikayet ediyordum.şimdi ise uyanır uyanmazo koşup gık demeden emziriyorum. Işte nankör bir kul olarak Rabbimin bana imtihanı boyle oldu.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar sizi ve bebislerinizi kocaman öpüyorum...

Canim benim yasadiklarin ins son olur ve bir daha yasamamani dilerim...okurken gercekten cok uzuldum, rabbim yardimcin olsun..Yusuf Omer inde cok sukur keyfi yerine gelmeye baslamis, cabani gercekten taktir ettim bende bu kadar ugrassaydim emerdi belki ama benim sutuum olmadi bu yuzden bizimki birakti..malum gurbet hayatinda dogumdan beri tek basima mucadele veriyorum insan bir yere kadar dayanabiliyor ..stres gercekten sutu cok etkiliyor bu yuzden ins sizin sorunlariniz biran once duzelir ve bol bol sutun olur..demek uzulurken bile cocuklarin rizki icin uzulmemek lazim ama elde degilki, keske olabilse ...

MELEGIM, umarim birgun seninle soyle guzel bir teras keyfi yapariz,karsilikli ruyamdaki gibi uzucu seyler degilde kipir kipir mutluluk veici seyler konusuruz.Aaaa bu arada teastaki korkuluklar yuksek degilmi aklimiz Mahir ve Masal da kalmasin :1::16:

Ooo ayipsin korkuluklarim tamamdir..bastan basa guvenli cnm, merak etme cnm icin rahat olsun..birde bu yaz gittigimde salincak alicam soyle kocamanindan :)) beraberce sallananirlar artik, ayrica havuz olcak..simdi artik kesin gelirsin..hersey onlar icin dimi:34: Eminimki Masal da , Mahir de cok mutlu olurlar:16::16::16:

Bastaki resime bittim cok sirin..ben boyle basit yapilmis ama icerigi cok dolu olan seylere bayiliyorum..cok natural geliyor bana:16::16:
Ins ayrilmayan parmaklar gibi oluruz eslerimizle..rabbim hepimizin evine huzur ve afiyet verir ins,amin

Neeeeee:53: Saç mı dedin?Kurutmamı:53: Yaaaaa:14:hassas yerimden vurdun beni:14:
Sen kel bebek annesi olmak ne demek bilir misin:14: olmayan saçların üstüne toka koyup foto çektin mi hiç:14:
Bebeğinin saçına bant takıp,,"saçları önüne gelmesin diye mi taktın annesi" esprilerine gülüp, tuvalette içerledin mi:50:
Kırdın beni cicim:51:

Eeee sizin hic degilse ilerde buyunce toka takacaginiz kizceleriniz var, ben ne yapayim peki :)) nasil meramimi alicam hadi simdi burdan yakin bakem :))
Ben onlarin keltos kafalarini operim..varsin saclari olmasin, hem bak kel bebeklerin satisi cok revancta neden sizce cunku cok sirin oluyorlar :))

kızlarcım Sevgililer Gününüz kutlu ve mutlu olsun heryanınız sevgiyle dolsun sevgi kumkuması olun işallah :16::16: :103:

mercimekler fırına hobaaaa :92:

Kızlar dün görüşmmeden bahsetmiştim size

dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Çok güzel geçti görüşmem ve sonuç inşallah en yakın zamanda belli olacak netleşecek diyelim :21::21:

öperim sizi ve yavrularınızı :nazar::54:

kaynanalar ne gazapçıymış yahuuu benim kaynanam yok malesef rahmetli oldu biz evlenmeden ama tanıyorum kendisini az çok
ve sürekli eşim bahsettiği için nasıl biri olduğunu biliyorum keşke yaşasaydı diyoruz sürekli öyle tatlı öyle sevecen bir insanmş ki
zaten görür görmez anlaşılıyordu off off çok sarsılmıştım vefatında:14::14: Allah genç ölüm vermesin... annelerimize babamıza ailelerimize eşimize yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin aminn:nazar::nazar:

ama cici bi kaynanam var :37::27: aynen buna benziyo :37: saçı başı dağınık :9:
tam kp göre bir tip hiç bir muhabbetimiz yok eşim uyuz oluyo ben ondan daha çok uyuz oluyorum :9:
pek görüşmüyoruz görüştüğümüzde ise samimiyetsiz bir muhabbetmiz oluyo yavruma dokunmasına bile gcık oluyorum:19:

ayy ne yazdım yaaa çenem düştü bir anda dolmuşum :9: bugun işler yogun az görüşebiliriz :ssz:

Hakkinda hayirlisi olsun cnm, dun gec okudugumdan dua edemedim ama tum kalbimle yaninda oldugumu bilesin kardesim, ins senin gonlundeki olur..

Bizde merak ediyoruz tamam:1:
ne konuştuğunuzu tamam:1:
bizede söyleyin tamam:1:
söylemezseniz söylemeyin tamam:1:
ama çok merak ediyoruz tamam:1:

çok gizli bir iş çeviriyoruz tamam:1:
çok merak ettiysen kutuna yollarım şimdi tamam:1:
kutunda ne hissediyosun tamam:1::1:
10 dan geriye dogru say tamamm:1:

Muluanne ve BabyCeren sizler cok tatlisiniz yaa..bu topigin cok guzel iki rengisiniz kizlar..opuyorum sizi..beni cok gulduruyorsunuz mevlamda sizleri guldursun ins, tamam

Cekirge misali atlaya atlaya sayfanin sonuna geldim, bugun inanilmaz yorulduk..sabah bir ciktik evden Mahirle aksam saat 9 gibi esimle eve donduk..sormayin ayakciklarima kara sular indi resmen.
Aklimda olanlardan Bismillah deyip basliyim yazmaya..pek basarili degilim bu konuda ama olsun deniyim yinede ehueheu
Tatlises; cnm gecmis olsun ben kacirmisim agrilarin umarim hemen gecer
Turuncu; Cnm sende hosgeldin..Vatan gibi yok bilirim, eminimki burnunuzda tutmustur..
Zeynepanne; Allah sabir versin, kv ile ilgili durumlari biran once atlatmaniz dilegiyle cnm
BabyCeren; senin kizce duydum ki yuruyormus hadii masallah..allah nazarlardan sakinsin ins.
Beykoz; Kolyen Hayirli olsun cnm. gule gule kullan ins..senin hediyen de iyimis:34:
Pinarda; cnm kv nin resmini gorunce ne yalan soyleyim biraz urperdim..allah yinede aranizi bozmasin...
Sekersizyesilcay; Cnm ins yuva denemeniz cok kolay olur sizler icin..Defre Karen in hemencecik alismasini dilerim.
Kalan oldu ise valla atlayarak sektirerek geldim dedim yaa..yani atladigim icin olmustur mazur gorun hemi..simdi jet hizi ile uyumaya gidiyorum tabii Mahir izin verirse.:32:

Back
X