- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
turuncum söyledide aklıma geldi eneste sürünüyor ve koltuktan kalkıyor
turuncum maasallah büyümüş serpilmiş dahada boncuk boncuk olmustur yakışıklımmm
turuncum yazmaya doyamıyorum turuncum
turuncum özlttin kendini balböcegimmm![]()
Canımsınnnn

Enesin dötünü ısır yerime sürünürken emiiii.
Canım benim Mira iyi çok şükür,,yazdıklarınla aynı dertlerden muzdaribiz.Aşırı hareketlendiler maşallah ama çok atikler gözümüzü
açıyoruz bizde
Umarım gıda alerjiniz biran önce geçer,,yakışıklımın resimlerini bekliyoruz
Tatilin Kayra ile yapışık ikiz gibi dolaşsanızda güzel geçti inşallah,,sen nasılsın??Yaradımı tatil sana![]()
Valla bu bıdıkları tutabilene aşk olsun.Kıçında kurt var diyorum ben

Tatilim eş dost akraba ziyareti ile geçti...Eşim geldiğinde beraber biraz gezdik.Genel olarak fındığımın huysuzluklarını saymazsak çok güzel geçti.

bizde seni özledik..
çağla iyi çok şükür teyzesi
çocuk 1 aydır tu tu tuu diyo megerse turuncu demek istiyomuş oda seni çok özlemiş
kayranın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
bu arada geçmiş olsun canım
Yerim ben o tuuu tuu diyen dilleriiii

Yurtdışında kuzenim çok güzel fotoğraflar çekti kuzumun ama havalanında bavulumuzun biri kayboldu.Resimlerde onun içindeydi.
Neyse ki haber geldi bu akşam bavulunuz gelecek diye.
En kısa zamanda yükleyeceğim

canım enesin 2dişi var saglıgı iyi çok şükür hala azman ama artık dahada tatlılaştı istedigi seyi söylüyor mama meme gel ver anne baba dede abla diyor normal yemek yiyor ayakta duruyor canım![]()
Ayyy yerim ben o dilleriiii.Kayra da ilk defa bugün anne dediii..14 şubat hediyesi oldu bu bana

Biz henüz normal yemeklere geçemesekte normal çorbalara geçiş yapabildik.En güzeli ise artık pütürlü yiyor.Birden bire öğürdüğü şeyleri yemeye başladı.Bu da bana tatil hediyesi oldu

turuncu hoşgeldin..
hoşbulduk ecesuelif

bende neyi atladım diyorum :26: turuncu avrupa fatihi hoş geldiniz sefalar getirdiniz. yediğiniz içtiğiniz gördükleriniz sizin olsun resimleride bizim olsun:)) kayram için kolay değil bu kadar değişiklik yaşamak ama inşallah en kısa zamanda tekrar eski düzeninize dönersiniz.
Azramın güzel annesi,hoşbulduk

Evet Kayra şu 3 haftada çok büyük değişiklikler yaşadı.Düzenli yaşamaya alışmışken birden bire herşeyi alt üst oldu.Doğal olarak tepkisini huysuzlaşarak veriyor ama düzeleceğine inanıyorum

evimin hemen yanındaki evi yıktılar ve temeli attılar..hem evimin manzarası kapanacak hemde inşaat pisligiyle ugraşacam..
diye düşünürken hemen belediyeyi aradımm..
_alooo bizim mahallemizde hiç çocuk parkı yok..bir park yapsanız diyorum
+bi rdakika bayan hemen ilgili kişiye baglıyorum..
_bekliyorum...
+evet buyrun ben çevre düzenleme bilmemne müdürü..
_meraba bizim mahallede park yok keşke yapsanız çocuklarımız oynasa..
+mahalleniz hangisi bayan..
__ga... mahallesi..
+ha bende o mahllede oturuyorum evet park yok ama yapacak boş alanda yok..
__ben size boş alan buldum..hemen ışıkların orda..yeni temel attılar..inşaat başlamadan durdurun park yapın oraya..
+hanfendi ne diyosunuz siz,ordan bende ev alıyorum evimizdenmi edeceksiniz bizi
__aa öylemi neyse güle güle oturun o zaman..gerçekten çok zevklisiniz çok güzel bir apartman olacak orası..
+teşekkür ederim evet iyiki aldım..
__kaça aldınızay neyse teşekkür ederim kolay gelsin
hay allah ya![]()
Özlemişim muhabbetiniii

ben sustum smiley konuşsungoogle ya 69 yazınca bu çıktı
niye söylemiyosunuz
gerçi böylede tavşan yapılır heralde dimi:))
Eki Görüntüle 632959

TURUNCU,keske senin yaninda su ozel gunde birde kocisi dileseydim,senin yazinin birkac ustunde sana seslenmistim canim iyiki geldin hosgeldin,ozledik ve merak ettik![]()
Ayyy canım yaaaa,inşaallah eşinle aranızdaki mesafe en kısa zamanda biter ve kavuşursunuz

Bu arada hoşbulduk,ben de sizleri çok özledim

Temel günlerden bir gün eve yanında Nataşa ile gelmiş, Fadime;
- "Ne la bu" demiş, "Bu da mi başıma gelecekti?" Temel;
- "Sakin ol Fadime, senin için getirdim oni, hani belki fantazi filan yapariz diye" demiş.
Saf Fadime de;
- "İyi bari" diyerek Temel'in tarifine göre soyunup yatağa sırtüstü yatmış. Zaman geçmiş, Fadime bakmış kendisi ile ilgilendiği yok yandaki ikilinin, mızmızlanmış:
-Ula Temel emun misin 169 diye bi pozisyon olduğundan?
Not: sakın denemeyin![]()
hahahahah