vakti saati gelmeden olmuyor ciddenben de bir vakitler denemiştim kule vs yapmayı fekat Orhan Cemal de hiç oralı olmamıştı. belki de bu işler zamanı gelince kendiliğinden oluyordur, belki de eşyaları tanıma aşamasındadır, evirip çevirip dağıtması bundandır diye düşündüm. evde eline verebileceğim basit mutfak eşyalarını eline verdim. uzun zaman topladı, dağıttı, evirdi, çevirdi. sonra birgün matruşkanın parçalarını ve mutfak ölçü kaşıklarımı düzgün bir şekilde iç içe koyduğunu gördüm. bay bay, alkış, ceee'leri öğretmeyi ise hiç denemedim zaten normalde biz yaparken taklit eder diye. onları da bizi izlerken öğrenmiş. bir akşam eve gittiğimde alkışla karşıladı beni. ki esasında son derece ciddi bir çocuktur, oyunbaz değildir. demem o ki, zamana bırakalım azizim, olacaktır. bizimki de oturduğu yerden kalkmayıp, herşeyi oturarak yapmaya çalışıyor. biz de babasıyla masabaşı bir işe vereceğiz :)))
ayrıca kız bebekler erkeklere göre daha hareketli ve canlı oluyorlar, bu da gerçek.
ömer sağından soluna dönemezken kendş kendine oturmaya başladı
sürüne sürüne ilerlemeye çalışırken birden ayaklanıp 1-2 hafta içinde koltuktan koltuğa geçmeye başladı
dün parmaklarını sayıyor gibi bir hareket yaptı şok olduk gözlemleri çok kuvvetli yavrucakların vakti gelince hemen uygulamaya geçiyorlar
Hayırlı olsun yeni dişeriniz canım
Selam kızlar,,aynı dertlerden muzdaribiz çook yaramaz oldu kızım,dun gece yatağına dikilip korkulugunu oyle bir salladı ki gece gece yüreğime iniyordu,,artık uyanınca ağlamak
yerine bunu yapıyor,çok korkuyorum ya..Mızmızlandi diye odasına pratik bir yer yatagim var onu actım ve yanıma yatırdım,,bi ara içim geçmiş gelen ses gümmmm
Yer yatagından!!kafalama parkeye çakmış burnunu o kadar ağladı ki...burnunun bi kenarı morardı,,4-6 nobetine gectik tabi hemen buzlar...oyalamalar..uff
sabah sadece biraz kırmızılık biraz morarma vardı,,Allah beterinden korusun...Eşimin de her kötü şeyi benden bilmesi cabası...
Herkes için güzel bir gün diliyorum,,Allah'ım yavrularımızı kötülüklerden korusun..
Birde Hejar'ı merak ediyorum???
yatak yüksek miydi ki kuzum nedne morardı o kadar?
kıyamam ben prensesime ya düşe kalka büyüyecekler ki kendilerini korumayı öğrenecekler ama gece uykusunda düşünce kıyamıyor insan
valla biz de korkuluklardan korkuyoruz henüz boyu çok geçmiyor ama sıpam kollarını sarkıtıp dışardan tutunup kendni çekmeye çalışıyor düşmem lazım dercesine
tekmeleye tekmeleye çatlattı danacık değişmesini istedik
tekrar geçmiş olsun canım