2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

$69546_419747901440403_706499824_n[1].webp $imagesCAUYG12Z.webp
:27::27::27:

1 üye 1 ziyaretçi...heyyyy gececiler nerdesiniz....oğlum tammm 9 aylık oldu...ve de ilk iki dişi 5,5 aylıkken çıkan oğlumun,3ve 4.dişi bugün patlamış...gözüm yollarda kalmıştı....nerde bu dişlerin devamı diye...çok şükür...iyi geceler...

1 üye 1 ziyaretçi...heyyyy gececiler nerdesiniz....oğlum tammm 9 aylık oldu...ve de ilk iki dişi 5,5 aylıkken çıkan oğlumun,3ve 4.dişi bugün patlamış...gözüm yollarda kalmıştı....nerde bu dişlerin devamı diye...çok şükür...iyi geceler...

Hayirli olsun cnm, ins bundan sonra gule oynaya buyur oglun..siz yine iyisiniz bizim ilk dis 6 aylik 10 gunluk iken cikti simdi oglumun 6 disi var :)) ne hiz dimi ama...sana iyi geceler ozletme kendini bransdasim gel sik sik..

ecesuelif ohh be desene bir 19 mayıslı daha varmış bizim gibi:))

Eki Görüntüle 637450 kızlar eşim bize bu resmi hediye ediyormuş:))

işler güçler sağolsun eşim izlerken bende size yazayım dedim ama resimlere bakmaktan zamanım kalmadı:)) anladımki bana kastınız var giremicem diye kk ya fullemişiniz resimleri:))

güzel zeynomla güzel annesi, londranın en yakışıklı ve en çapkın erkeği mahirim, forumun damat feridi ömerim hepinize koccaman maşallah:nazar:

ben geldim:10::10:
ama kimse kalmamış:(
akşam yemekten sonra dedim cevizli kek yapıyım..
hazırladım tam fırına atacakken telefon geldi..arkadaşlar bize gelecekmiş
kahve içmeye dedim tamam gelin..geldiklerinde kek yeniçıkmıştı fırından,
''ay canım benim ne hamaratsın 2 dakkada kek yapmış bize'' dedi:1::1:
''ne olacak canım siz gelirsinizde ben size kek yapmam mı' dedim:1::1:

:)) eşim çaktırmadan sırıtıyodu pişmiş kelle gibi:)
ya ne deseydim yok ben size yapmadım siz kekin üstüne geldinizmi, deseydim:1:

neyse gittiler:)çocuklarda uyudu..ee ben ne yapacam burdada kimse yok:)

Kek yemesini cok severim ama yapamam malasef, bunda da iyi olmak lazim gerek diye dusunuyorum bu yuzden yine sizlere basvurucam..her turlu kek tarifi alinir ama uzgunu verilemez cunku hic bilmiyorum..kek kabim bile yok simdi bir kek kalibi aliyimda baslayim onda da branslasmaya dimi ehueheuh ..nede olsa pogaca isinden yirttik simdi sirada kek var..
Afiyet olsun bu arada...guzel olmusmuydu..nasil yesin gizz bizsiz :))
Bu arada online gorunuyorsun ama topikten firarda gozuyorsun hemen nerde isen gel kuzum..laflicaz da

işler güçler sağolsun eşim izlerken bende size yazayım dedim ama resimlere bakmaktan zamanım kalmadı:)) anladımki bana kastınız var giremicem diye kk ya fullemişiniz resimleri:))

güzel zeynomla güzel annesi, londranın en yakışıklı ve en çapkın erkeği mahirim, forumun damat feridi ömerim hepinize koccaman maşallah:nazar:

Ece ninde hayirli olsun 9. ayi ins. ..sagol Mahir guzel teyzesi , Mahir in bugun kizinca bana soyle alttan bakisini gorse idiniz gulermisiniz yoksa sinir olurdunu bilezdiniz..bu cocuk niye boyle oldu bilmiyorum ama baba gencken cok capkinmis galiba ona benziyecek..
Esini hediye ettigi resim isabet olmus evt tam bizleri anlatiyor..yazik bize yaa'

Oğluşum yeni uyudu ama bende de hal kalmadı bir bakayım dedim foruma ama sanırım uyuyacağım. Bana hiç zaman kalmıyor. İki çocuk bakıp hem ev işi yapanlara çok hayranım ben bir taneyle zor baş ediyorum. Dişleri çıkan bebişleri hemen babannelerine götürün, hediyeler malum:) Bizimkinin daha diş falan yok. Damaklarıyla eze eze yiyor, dedeler gibi:)Hepinize iyi geceler hanımlar. İnşallah bir ara vaktim olur da bol bol katılabilirim foruma.

eşinin hediyesi çok güzelmiş..bence tam bizleri anlatıyo:)
ee ne yaptınız eşinle nasılsınız:1:ece nasıl ...
:1:
Kek yemesini cok severim ama yapamam malasef, bunda da iyi olmak lazim gerek diye dusunuyorum bu yuzden yine sizlere basvurucam..her turlu kek tarifi alinir ama uzgunu verilemez cunku hic bilmiyorum..kek kabim bile yok simdi bir kek kalibi aliyimda baslayim onda da branslasmaya dimi ehueheuh ..nede olsa pogaca isinden yirttik simdi sirada kek var..
Afiyet olsun bu arada...guzel olmusmuydu..nasil yesin gizz bizsiz :))
Bu arada online gorunuyorsun ama topikten firarda gozuyorsun hemen nerde isen gel kuzum..laflicaz da

kek süper olmuştu melegim herkes bayıldı..bildigin klasik bir kek ama benim parmaklarım degdi ya ondan bu kadar lezzetli oldu:1:
yaparken bir parmak almıştım içinden:1:
ayrıca benimde kek kalıbım yok,ben borcamda yapıyorum..
sende boşuna para verme dök borcama olsun bitsin:1:
2 saattir burda sizi bekledim başka forumlara daldım bende..
bir daha beni yanlız bırakırsanız başka topiklere gidecem artık oralara yazacam:1:
bu bir tehdittir:1:

Oğluşum yeni uyudu ama bende de hal kalmadı bir bakayım dedim foruma ama sanırım uyuyacağım. Bana hiç zaman kalmıyor. İki çocuk bakıp hem ev işi yapanlara çok hayranım ben bir taneyle zor baş ediyorum. Dişleri çıkan bebişleri hemen babannelerine götürün, hediyeler malum:) Bizimkinin daha diş falan yok. Damaklarıyla eze eze yiyor, dedeler gibi:)Hepinize iyi geceler hanımlar. İnşallah bir ara vaktim olur da bol bol katılabilirim foruma.

duydumki bana hayranmışsın:) teşekkür ederim..:1:
bende 2 tane var valla zar zor yetişiyorum herşeye..onlar uyuyuncada bende buraya damlıyorum..
bizim dişimiz çıktıgında babaanne gördü ama elini cebine atmadı çünkü cebinde akrep varrrr:))
sanada iyi geceler...

Cnm seni ilk defa goruyorum daha evvel katilmismiydin yani yazmismiydin hatirlamadim ama neyse bekleriz sohbetimize her zaman..oglunada masallah, merak etme cikar annesi mayis bebeklerinde var halan disi cikmamis..damagiyla ezmesi bile guzel bir beceri Aferin ogluna..bol bol vaktin olmasini dilerim senin icin..gorusmek dilegiyle cnm.

$282631_10151330687524102_195274147_n[1].webp
bende gidip yatıyım..bu gece dişimi fırçalamadan yatacam,hiç çekemem dişimin agrısını bu saatte..
temizlik yaramıyo bu dişe...dişimin maceralarını okumaya devam edin:1:
melegim öptüm canım:54:çok yorgunum ben kaçar:10::10:

kek süper olmuştu melegim herkes bayıldı..bildigin klasik bir kek ama benim parmaklarım degdi ya ondan bu kadar lezzetli oldu:1:
yaparken bir parmak almıştım içinden:1:
ayrıca benimde kek kalıbım yok,ben borcamda yapıyorum..
sende boşuna para verme dök borcama olsun bitsin:1:
2 saattir burda sizi bekledim başka forumlara daldım bende..
bir daha beni yanlız bırakırsanız başka topiklere gidecem artık oralara yazacam:1:
bu bir tehdittir:1:

Ne guzelmis o parmak..markette satisini yapalim biz onun :)) banada gonder parmak isterim :))
Borcamda oluyorsa tamamdir ama onu ters cevirip guzel kalip seklinde nasil cikaricam..ben simdi boyle plastik seklinde gordum hemde kalp seklinde olanlar bilem vardi..alsam belki tadi iyi olmaz seklinden yirtariz olmazmi :))

Eki Görüntüle 637466
bende gidip yatıyım..bu gece dişimi fırçalamadan yatacam,hiç çekemem dişimin agrısını bu saatte..
temizlik yaramıyo bu dişe...dişimin maceralarını okumaya devam edin:1:
melegim öptüm canım:54:çok yorgunum ben kaçar:10::10:

Peki cnm tatli ruyalar sana., umarim bu gece agrisiz gecer ve esinde horlamaz..

Cnm seni ilk defa goruyorum daha evvel katilmismiydin yani yazmismiydin hatirlamadim ama neyse bekleriz sohbetimize her zaman..oglunada masallah, merak etme cikar annesi mayis bebeklerinde var halan disi cikmamis..damagiyla ezmesi bile guzel bir beceri Aferin ogluna..bol bol vaktin olmasini dilerim senin icin..gorusmek dilegiyle cnm.

Ben yeni katıldım aranıza, aslında izliyordum ama oğlum bana hiç zaman bırakmıyordu, bir türlü katılmak fırsat olmadı. Gerçi şimdi de pek vaktim olmuyor. Çok düşkün bana hiç rahat bırakmıyor beni. Pek uykusu da yok. O nedenle genelde çok yorgun oluyorum. Pek zamanım olmuyor. İnşallah fırsat buldukça arada da olsa buradayım.

Ne guzelmis o parmak..markette satisini yapalim biz onun :)) banada gonder parmak isterim :))
Borcamda oluyorsa tamamdir ama onu ters cevirip guzel kalip seklinde nasil cikaricam..ben simdi boyle plastik seklinde gordum hemde kalp seklinde olanlar bilem vardi..alsam belki tadi iyi olmaz seklinden yirtariz olmazmi :))

canım ya parmak dedinde bak geri döndüm:))
daha önce bir karikatür yollamıştım parmakla ilgili şimdide yollıyım ama sakıın üstüne alınma,
üzülürüm sonra...
$488003_10151448528806259_406655651_n[1].webp
öptüm canım:54:

slm şekerlerim,ciğerlerimmm:3::1:
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?beni özlediniz mi?:)
benim minik canavarım uyudu bi bakayım ne var ne yok dedim..
tabii geçmişe bakamadım yarın umarım bakabilirim
tüm anneler ve kuzularım iyidir umarımm

kızlar dün annemin evine yakın bi ev bulduk taşınma ihtimalimiz var ve annemle karşılıklı binalarda oturucaz olursa çok mutluyummm

benim kuzum minik bi canavar oldu durduramıyoruz sıpayı o kadar hızlandı ki bu gün 5 sn içinde mutfağa girdi ve sandalyeyi kafasına düşürdü:5:
o çok az ağladı ama çok ağladım..kafası şişti buz koydum eminim canı çok acıdı ama yavrumun doğru düzgün sesi bile çıkmadı..ben öpüp ağlarken bi şeyler anlatarak suratımı izledi yavrum
inanılmaz hareketlendi..umarım bu son kazamız olur

hepinizi öpüyorum ve dinlenmeye çekiliyorum:54::54::54:

kızlar dün annemin evine yakın bi ev bulduk taşınma ihtimalimiz var ve annemle karşılıklı binalarda oturucaz olursa çok mutluyummm

benim kuzum minik bi canavar oldu durduramıyoruz sıpayı o kadar hızlandı ki bu gün 5 sn içinde mutfağa girdi ve sandalyeyi kafasına düşürdü:5:
o çok az ağladı ama çok ağladım..kafası şişti buz koydum eminim canı çok acıdı ama yavrumun doğru düzgün sesi bile çıkmadı..ben öpüp ağlarken bi şeyler anlatarak suratımı izledi yavrum

canım çok üzüldüm neyse birşey olmaış abimize ama sen korkmuşsun..
umarım dedigin gibi bu son kazanız olsun...çok hareketlendiler bazışeylerin önüne geçemiyoruz malesef..
bizde seni ve abimizi öpüyoruz:54:

Gecmis olsun cnm, Tarik Bugra demek sandelyede devirmeye basladi..oy basima gelenler vah ki vah..bizimkide artik mama sandelyesi icinde iken ileri geri kendini atarak hareket ettiriyor, gulermisin aglarmisin bilmiyorum ama acaip tirsiyorum bir gun devrilcek diye mama sandelyesi ile beraber diye..allahtan cok saglam birsey almisiz yoksa bizimki iki gunde darmadagan yapardi..varmi aranizda mama sandelyesinin icinde iken kendini saldelye ile hareket ettiren merak ettim valla yoksa benimki mi boyle numune kerata..

Back
X