- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
herkese günaydınlar da bana gün aymadı malesefbir gün önce ece kıymalı mercimeğini 10. dk ağzında tutunca öyle üstünle balkona çıkarıp kucağımda yedirdim ve yedi yemeği
dün de çekiliş heyecanına attım mama sandalyesini balkona orada yedirdim 10 dk da
akşam her zamanki gibi yattı bende duş alıp yasin okuyum dedim. 1 saatlik duayı 2 saatte bitirebildim. aynı Mirada olduğu gibi ağzı kokuyordu çocuğun hafif ateşi var ve burnu tıkalı. bende salak gibi uyuyan çocuğa aldım sıktım serumu. en son 2 ay önce sıkmıştım ve uyanıktı. tabi korktu herhalde çocuk çıldırdı resmen ne ağlamak ne çığlık kucağımdan atıyor kendini. bende korktum noluyor çocuğa diye. inanın 1 saat gözyaşlarıyla ağladı. sabahı sabah ettim şimdi keyfi yerinde üst dişimizden biri de çıkmış nihayet 3 ay aradan sonra . defnekaren dün gece yalnız değildiniz ama senin tabi bugün ilk iş günündü umarım güzel geçer. turuncu yemek konusundada sizi yalnız bırakmıyoruz. eceye yemek yedirirkenki harcadığım enerji ile bütün evi temizleyebilirim:)) balkonda yedirirken karşı binadan bana bakıyorlar bu kadın manyak diyorlardır resmen:))
Gecmis olsun cnm umarim Ecemiz hasta olmaz..
Bizi ancak biz gibi olanlar anlar..yani ben bazen cocuk yesin diye yapmadigin sey kalmiyor hatta bazen disarda yer diye kalkip disari cikariyorum belki ozaman yer diye ki bizim bir disari cikmamiz icin verdigimiz enerjide oyle boyle degil bir iki saati tutuyor..hem disarisi buz gibi..
Meleğim;Dün ben çekiliş için;pembemaviler,sisiada ve ugurbocugumden
her mesajımda defalarca yazıp irtibat bekledim ama cevaplamadılarHatta planner da alıntımı her sayfada
dolaştırdı ama bir cevap gelmedi,,son anda ugurbocugumden haber geldi ve listemize eklendi zaten
Lütfen yanlış anlaşılmasın,,burada bir kasıt ve alınma olmasın,,sadece kendisinden teyid almadan arkadaşları
listeye eklemek yanlış olurdu. Umarım bu hediyeleşme sorunsuzca geçer,,herkes hediyesini gönderir ve alır,
birdahaki etkinlikte herkes katılır ve daha geniş katılımcı bir aile oluruz![]()
Evt gecmise baktigimda gordum tekarlarini yalniz bir gun icinde yapilan duyuru olmasi kotu olmus malum ben bile bazen gunduz vakti giremiyorum..keske duyularimizi biraz daha yaygin zaman diliminde yapmis olsaydik..saglik olsun herseye ragmen guzel bir emek ve dayanisma oldu..ins hayirli olur hepimize..