bugün azra beni mahvetti yaa sormayın..
evimin biraz derlenip toparlanması lazımdı. ama saat 2 oldu uyumuyor.
baktım hava güzel, bende iyice patlıcam evde. kızımda hava alsın dedim.
birazda cicek_cicek'i kıskanaraktan alayım kızımı gezeyim yeyim içeyim dedim.
ben kapının önünde arabasını açarken azrada mutfağa doğru ilerliyordu ses etmedim.
arabayı açayım yok çantayı kontrol edeyim eksik falan olmasın derken baktım azranın çıtı çıkmıyo.
anladım bi muzurluk yaptığını. birde ne göreyim
sen 5 litrelik su şaşalını devir oynarkende kapağını aç (ki çok sever) oluk oluk su nasıl akıyor halının üstüne..
görünce şok oldum hiiiiii diye bi bağırmışım refleksten. allahım azranın bi kaçışı vardı anlatamam
giydirmiştimde bi güzel tam çıkıyoduk ama yaahemen azrayı aldım üzeri az ıslansada değiştirdim.
mutfağı boşalttım masa sandalyeler dışarı taşındı. halıyı aldım balkona attım.
sinirlendim evi o halde bırakıp çıktım azrayla..
pastaneye gittik bi güzel pasta çay molası verdik.. birazda gezip geldik.
sonra azrayı uyutup mutfağı hallettim..
şimdide bi ton gömleği ütülemekle meşgulken, sütlaç molası verdim..
bu gidişle sizler zayıflarken ben kapılardan sığmıycam
canım sana bir tüyo verdim almadınmı:)sabahları çocukları yazılı yapsana sende sınıfta uysana
ben olsam öyle yapardım:))
hadi git yat sen canım çok uykusuz kalıyosun sen..
biangel kujum__canım sende affet artık X meni ya..valla üzülüyorum..
X le Y buluşsun artık:)sen en iyisi Z yi uyut,X le mercimek olayına gir:)bak herşey düzelecek..
denklem çözmeyide benmi ögretecem sana:)
sonuca ulaşmak için şu formülü kullan,
X+Y+69 sayısı:)) eşittir yeni datlu bir tavşan
Bugün Doğa ya ilk defa balık yedirdim:Somon balıklı sebze çorbası.Tarifini vereyim,
2 kibirt kutusu büyüklüğünde(aklıma bu ölçü geldi) somon
1 küçücük patates,
1 orta boy havuç,
1-2 dal dereotu,
1 küçük brokoli dalı,
1 yemek kaşığı dolusu bezelye, 1 arpacık soğan,
1 küçük sarımsak,
2 tatlı kaşığı irmik,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
ve su...
Somonların derisini yüzdüm:) tüm malzemeleri tencereye koyup haşladım.Balık yumuşayınca irmik ve zeytinyağı ekledim.Bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan aldım ve azcı tuz-karabiber ilave ettim.Son olarak yememek için kendimi zor tuttum:)
bugün birkaç parça çağlaya yeni ciciler aldım..ha bunda ne var diyeceksiniz..
çağla genelde ablasının eskilerini giyiyo:)zavallı kızım benim..
bugün yeni cicilerin içinde çok tatlı oldu rengi açıldı kızımın:)))
çok yorgunum ama uykum yok..ayaklarımın altı yusuf yusuf:))
sizlerinde sohpetine doyum olmuyo
konuşmaya niyetiniz varmı:)
yoksa söyleyin amerika topigine gidecem
Ben az önce tartıldımm
Ağlamak istiyorum
Az yesemde olmuyo çok yesemde olmuyo
Aç mı gezim yanii ben incelmem gerekirken şişiyorum
Bu yazdıklarımı diyet topiklerine yazmam gerekiyor biliyorum ama üzüntümü sizlerle paylaşmak istedim
kızlar moralim bozuldu diş bugdayı yaptım ama pastamız konustugumuz gibi yapılmamıs görseniz bir tarafınızla gülersiniz ortaya sadece bir diş kondurmuslar ne dişe benziyorr ne dişde gülen surat var bir fırca yapmıslar dişin üzerine ne diye cıkarana kadar gün bitti eşime kızdım niye bişey demedin bune diye seker hamuru olmasın dedim ama böylede demedim resmen dişi büyütecle aradım
Allahtan burda kimse diş bugdayı yapmıyorda benim pastamı bile lüks buldular bide seker hamurundan güzel olanı yaptırsaydım dahada garipserlerdi nese Allahtan ailemiz yanımızdaydı ablam hamile haliyle cok ugrastı saolsun eh bunuda atlattık ama içine sindimi derseniz hayır pasta beni cok üzdü ben üzerine uzun büyük ince seker hamurundan diş ve gülen bir diş olsun istedim enesin dişi cıktıda seker hamurundan olsun dedim ama gelin görün gerizekalılar normal pasta yapıp üzerine yazı yazıp minicik diş koymuslar oda tasa benziyor dişe benzer yanı yok nese daha fazla sinir olmadan bitti gitti diyim bidahakine ders olsun elimde resimle gitcem pasta yaptırmaya
iyi akşamlar... ben antibiyotik kullanıyorum oğlumda hastalandı ateş öksürük mızmızlık.... tam emziremiyorumda aaz emziriyorum ilaç kullandığımdan offf kafam karışıkk ama kullanmalıyım yarında devam ederse oğluşumu dr götürcemmm onların hastalığı çok zor tadımız tuzumuz kalmıyorrr...
Yok tatlim yaa kameramiz bozuldu icim huzursuz kirk kez kalktim kiza baktim birde okudunmu bilmiyorum yataginin yerini degistirdim camin yanina koydum acaba usudumu diyede uyuyamadim her girdigimde benim kizi ariyorum karanlikta sipa yatmasi gereken yerin haricinde her yerde olabiliyor eee birde kalkmisken mama yapayim dedim sen sut sagiyorsun o belli azraece ne yapiyor:44Bu saatte 13 ziyaretçi
MYBABYLOVE ,AZRAECE hayırdır tatlım mekanımı basmışsınız?Biliyorsunuz ki bu saatlerde sadece benim borum öter:))
Yok tatlim yaa kameramiz bozuldu icim huzursuz kirk kez kalktim kiza baktim birde okudunmu bilmiyorum yataginin yerini degistirdim camin yanina koydum acaba usudumu diyede uyuyamadim her girdigimde benim kizi ariyorum karanlikta sipa yatmasi gereken yerin haricinde her yerde olabiliyor eee birde kalkmisken mama yapayim dedim sen sut sagiyorsun o belli azraece ne yapiyor:44nunda uykusu kacmis belli ece rahatsizdi canim iyi degilmi simdi yoksa nobettemisin?
Yok tatlim yaa kameramiz bozuldu icim huzursuz kirk kez kalktim kiza baktim birde okudunmu bilmiyorum yataginin yerini degistirdim camin yanina koydum acaba usudumu diyede uyuyamadim her girdigimde benim kizi ariyorum karanlikta sipa yatmasi gereken yerin haricinde her yerde olabiliyor eee birde kalkmisken mama yapayim dedim sen sut sagiyorsun o belli azraece ne yapiyor:44nunda uykusu kacmis belli ece rahatsizdi canim iyi degilmi simdi yoksa nobettemisin?
Haydaa ne isi varmisda kalkmis bu saatte zillimybabylovem kız hiç uykum kaçarmı ah ahhh nerde o günler( ece kalktı uyumuyorda bende açtım pcyi
Haydaa ne isi varmisda kalkmis bu saatte zillihastaliktan olmasinda keyfiii kalkmalarina artik yapcak yok kizlar ben kacar okis hanim su mamayi bi hortumlasin
pinarcim ne kadar cikiyor sutun?doga iciyormu bari canim sanada Allah kolayliklar versin
canım sana bir tüyo verdim almadınmı:)sabahları çocukları yazılı yapsana sende sınıfta uysana
ben olsam öyle yapardım:))
hadi git yat sen canım çok uykusuz kalıyosun sen..
biangel kujum__canım sende affet artık X meni ya..valla üzülüyorum..
X le Y buluşsun artık:)sen en iyisi Z yi uyut,X le mercimek olayına gir:)bak herşey düzelecek..
denklem çözmeyide benmi ögretecem sana:)
sonuca ulaşmak için şu formülü kullan,
X+Y+69 sayısı:)) eşittir yeni datlu bir tavşan
Ohh iyi iyi maasallah yarasin guzel kizimizaValla tatlım günde 3 defa sağıyorum bazen 400 cc çıkıyor bazen daha fazla ...Mesela şu an 125 cc çıktı.Evet kızım içiyor fakat aylardır bu saatlerde ağzına bir şey koymaz belki 40 cc kadar alır.Gerisini uyanınca veriyorum.
Pinarcim hayatim bizim ulkemizde milli egitimin okullarda serbest kiyafet yapabilmesi icin evvela insanlarin gelir duzeyini dengelemesi lazim ahmetin durumu cok iyiyken hergun degisik kiyafet giyebilme imkani varken mehmet oyle bir imkana sahip degil ve kucuk yasta basliyor ezik buyumeye hal boyle olunca aile ici savas cikiyor asi cocuklar yetisiyor kimisi sansl olup hirs yapip okuyor kiminin gozude yuksekte kolay parada oluyor sana cok katiliyorum canim tek tip forma super olmasi gerektigi gibiBabyceren bayılıyorum sanaKeşke daha yakın olsaydık...Bazı esprilerini eşime de anlatıyorum çok gülüyor o da...
Canım bu öğrenciler fırlamanın teki,yazılıda hiç uyunur mu ortalığı dağıtırlar evvela...Zaten okuldaki öğrenci profili berbat.Okulun efendisi artık veliler olmuş,çocuğa bir şey diyemiyorsun ertesi gün hemen veli atlıyor okula,ya da haberin yokken bir bakıyorsun milli eğitimden uyarılmışsın...İş böyle olunca herkes şımarıveriyor ve disiplin diye bir şey kalmıyor.Yani yaptırımımız sıfır düzeyde.Ben ki disipline hayran biri olarak bu durumla karşılaşınca iyice verimsizleşiyorum.Bir ara kılık kıyafet serbestliği geldi sonra kaldırıldı fakat şimdi gel okula bak kimsenin umurunda değil,eşofmanlı gelen mi dersin,kotla gelen mi dersin,belki bana katılmayanlar olur ama ben tek tip öğrenciliği severim.
Uzme tatli canini bende oyle tostoparlak yuzyuvarlak :))ne yapalim kaderimizde bunuda gormek varmis, canlarimiz sagolsun dimi..
Canim arkadasim pastaniz umdugunuz gibi cikmamiz ama onemli olan birlik olamaniz sizde guzel bir sekilde bunu yerine getirmissiniz ins baska kutlama pastalariniz daha guzel olur..Bu arada hayirli olsun dis bugdayiniz..Enes ne cekti merak ettim..
Gecmis olsun cnm, cok karisik bir durum olmus..senin antibiotik kullanim esnasinda oglunun hastalanmasi tatsiz olmus belki ama ins sifa bulursunuz kisa zamanda, rabbimden saglik diliyorum sizler icin
canım aslında karısık oldu tam önüne getirecekken ben durun foto mak. alıyım dedim alırken steteskobu almıs ama sonra resim cekcektim altını elledi almadı sonra kalemi aldı onu bırakıp iki elle kuranı alıp sayfalarını karıstırdı benim oglusumun aklı cok karısık birtek makasa dokunmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?