2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ugurbocugum canım bu kontesin halide ne böyle

tatlıcadı sanada bu kaşıktan sipariş verdim eheueeuheue
kesin zayıflarsın artık:))
dua edersin bana

Bak sen su yaramaza hele..artik basladilar ufaktan haylazliklara..bu arada sakin mutfak dolablarinin altinda pirinc, mercimek ve bunun gibi seyler birakmayim cunku harika bir sekilde yere dokup hepsini harmanlamasini cok iyi biliyorlar..sonrada gel sec secebilirsen :))

Guzel bir formulle baglamissin sen, oh super olmus ama ellerine saglik..ben matematikci oldum olasi boyle guzel formul gormemistim, hem yarari da olan bir formul..en azindan kagitta kalmiyor..teorik yaninda pratigede donusebiliyor kolayca:))

HIMMM mis gibi olmus afiyet olsun valla cokta zengin bir icerik olmus..bol bol sifa olur ins Doga kuzumuza,paylasim icinde ayrica tsk..
ben somon baligini cok onceden basladim vermeye Omega 3 alsin diye ama az miktarda ve haftada bir kere olcak sekilde verdim..cok yararli bir balik vermek verekiyor azda karar kilindiktan sonrada zararindan cok yarari olur.

Oy Caglamizin cicilerimi olmus..kiyamam kuzuma demek ablanin kiyafetlerini giyiyormus, allahtan akli kesmiyor yoksa bastirirdi ben giymem banane diye :)) gule gule giyinsin ins..yalniz merak ettim resimlersen bizde gormus oluruz..ben cok severim kizce kiyafetlerini mutlaka gormek isterim sekerim...

Uzme tatli canini bende oyle tostoparlak yuzyuvarlak :))ne yapalim kaderimizde bunuda gormek varmis, canlarimiz sagolsun dimi..

Canim arkadasim pastaniz umdugunuz gibi cikmamiz ama onemli olan birlik olamaniz sizde guzel bir sekilde bunu yerine getirmissiniz ins baska kutlama pastalariniz daha guzel olur..Bu arada hayirli olsun dis bugdayiniz..Enes ne cekti merak ettim..

Gecmis olsun cnm, cok karisik bir durum olmus..senin antibiotik kullanim esnasinda oglunun hastalanmasi tatsiz olmus belki ama ins sifa bulursunuz kisa zamanda, rabbimden saglik diliyorum sizler icin

Bu saatte 13 ziyaretçi
MYBABYLOVE ,AZRAECE hayırdır tatlım mekanımı basmışsınız?Biliyorsunuz ki bu saatlerde sadece benim borum öter:))

Son düzenleme:
kızlar oha filan oldum yani 8 ziyaretçi diyor:) pınardanın burada olması zaten normal. mybabylove hayırdır şekerim hangi rüzgar attı seni buraya:))

Bu saatte 13 ziyaretçi
MYBABYLOVE ,AZRAECE hayırdır tatlım mekanımı basmışsınız?Biliyorsunuz ki bu saatlerde sadece benim borum öter:))
Yok tatlim yaa kameramiz bozuldu icim huzursuz kirk kez kalktim kiza baktim birde okudunmu bilmiyorum yataginin yerini degistirdim camin yanina koydum acaba usudumu diyede uyuyamadim her girdigimde benim kizi ariyorum karanlikta sipa yatmasi gereken yerin haricinde her yerde olabiliyor eee birde kalkmisken mama yapayim dedim sen sut sagiyorsun o belli azraece ne yapiyor:44nunda uykusu kacmis belli ece rahatsizdi canim iyi degilmi simdi yoksa nobettemisin?

mybabylovem kız hiç uykum kaçarmı ah ahhh nerde o günler( ece kalktı uyumuyorda bende açtım pcyi

Hııımm,anladım kolay gelsin canım...

mybabylovem kız hiç uykum kaçarmı ah ahhh nerde o günler( ece kalktı uyumuyorda bende açtım pcyi
Haydaa ne isi varmisda kalkmis bu saatte zillihastaliktan olmasinda keyfiii kalkmalarina artik yapcak yok kizlar ben kacar okis hanim su mamayi bi hortumlasin
pinarcim ne kadar cikiyor sutun?doga iciyormu bari canim sanada Allah kolayliklar versin

Haydaa ne isi varmisda kalkmis bu saatte zillihastaliktan olmasinda keyfiii kalkmalarina artik yapcak yok kizlar ben kacar okis hanim su mamayi bi hortumlasin
pinarcim ne kadar cikiyor sutun?doga iciyormu bari canim sanada Allah kolayliklar versin

Valla tatlım günde 3 defa sağıyorum bazen 400 cc çıkıyor bazen daha fazla ...Mesela şu an 125 cc çıktı.Evet kızım içiyor fakat aylardır bu saatlerde ağzına bir şey koymaz belki 40 cc kadar alır.Gerisini uyanınca veriyorum.

Babyceren bayılıyorum sanaKeşke daha yakın olsaydık...Bazı esprilerini eşime de anlatıyorum çok gülüyor o da...
Canım bu öğrenciler fırlamanın teki,yazılıda hiç uyunur mu ortalığı dağıtırlar evvela...Zaten okuldaki öğrenci profili berbat.Okulun efendisi artık veliler olmuş,çocuğa bir şey diyemiyorsun ertesi gün hemen veli atlıyor okula,ya da haberin yokken bir bakıyorsun milli eğitimden uyarılmışsın...İş böyle olunca herkes şımarıveriyor ve disiplin diye bir şey kalmıyor.Yani yaptırımımız sıfır düzeyde.Ben ki disipline hayran biri olarak bu durumla karşılaşınca iyice verimsizleşiyorum.Bir ara kılık kıyafet serbestliği geldi sonra kaldırıldı fakat şimdi gel okula bak kimsenin umurunda değil,eşofmanlı gelen mi dersin,kotla gelen mi dersin,belki bana katılmayanlar olur ama ben tek tip öğrenciliği severim.

Ohh iyi iyi maasallah yarasin guzel kizimizasutun de insallah bol bol olur maasallah diyelim

Pinarcim hayatim bizim ulkemizde milli egitimin okullarda serbest kiyafet yapabilmesi icin evvela insanlarin gelir duzeyini dengelemesi lazim ahmetin durumu cok iyiyken hergun degisik kiyafet giyebilme imkani varken mehmet oyle bir imkana sahip degil ve kucuk yasta basliyor ezik buyumeye hal boyle olunca aile ici savas cikiyor asi cocuklar yetisiyor kimisi sansl olup hirs yapip okuyor kiminin gozude yuksekte kolay parada oluyor sana cok katiliyorum canim tek tip forma super olmasi gerektigi gibi

canım aslında karısık oldu tam önüne getirecekken ben durun foto mak. alıyım dedim alırken steteskobu almıs ama sonra resim cekcektim altını elledi almadı sonra kalemi aldı onu bırakıp iki elle kuranı alıp sayfalarını karıstırdı benim oglusumun aklı cok karısık birtek makasa dokunmadı

hanımlar cevaplarınız için teşekkur ediyorum.kitap konusunu da yanlış anlaşılmışım.ben sizleri kastetmiştim çocuk gelişimi konusunda neler okuyorsunuz demem gerekiyordu galiba. bir de ben adem güneş dinliyorum anadolu pedagojisi sizlere de tavsiye ederim bu zamanda anne baba olmak zor ama çocuk olmak da kolay değil... harika çocuk nasıl yetiştirilir (tim seldin) en yakın zamanda kitapçıdan temin edeceğim eserlerden. ben şöyle düşünüyorum yavuruyu büyütmekse mesele onu kedi köpek bile yapıyor onu yetiştirmek ona kişilik katmak çok daha mühim.o açıdan çok tedirginim onun ruhunu incitmeden kişiliğini beslemek istiyorum bu konuda da hep eksiğim çünkü kendim de çok sağlıklı bir çocukluk geçirmedim...sizlerinde önerilerinize ihtiyacım var...

:))enesin aklı başında annesi o işini biliyo..
zamanında ben cerene diş hedigi yapıyodum altını seçti,benimde aklıma geldi anneme dedimki,
''anne ben küçükken neyi seçmiştim''
annem düşündü düşündü hatırlayamadı ama dediki,
''senin okumanı çok istemiştim ama sen evlenmeyi seçtin,kesin zamanındada salatalıgı seçmiştin sen'' dedi

hepimiz çok gülmüştük
beykoz sendemi yoksa salatalık seçmiştin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…