cnm yaa sen emzirmiyormuydun emzirince bişekilde gidiyor tabi dikkat etmek harekette önemli istersen verirsin ama kararlı olmak lazım
bende biara zayıflıyamıcam sanmıstım ama neyseki biraz verdim daha 2-3 kg verdim mi yaza hazırım
canım ben bu işte bir kasıt oldugunu düşünüyorum..birileri sana tuzak kuruyo olmasın:)
sen incecik narin nadide kuzumuzsun bizim:)
Eki Görüntüle 646147
ehueheueheue
bu arada çağla günde 2 kaşık sekrol içiyo canım..
mideside bulanmıyor...
Bugün Doğa ya ilk defa balık yedirdim:Somon balıklı sebze çorbası.Tarifini vereyim,
2 kibirt kutusu büyüklüğünde(aklıma bu ölçü geldi) somon
1 küçücük patates,
1 orta boy havuç,
1-2 dal dereotu,
1 küçük brokoli dalı,
1 yemek kaşığı dolusu bezelye, 1 arpacık soğan,
1 küçük sarımsak,
2 tatlı kaşığı irmik,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
ve su...
Somonların derisini yüzdüm:) tüm malzemeleri tencereye koyup haşladım.Balık yumuşayınca irmik ve zeytinyağı ekledim.Bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan aldım ve azcı tuz-karabiber ilave ettim.Son olarak yememek için kendimi zor tuttum:)
Ben az önce tartıldımm
Ağlamak istiyorum
Az yesemde olmuyo çok yesemde olmuyo
Aç mı gezim yanii ben incelmem gerekirken şişiyorum
Bu yazdıklarımı diyet topiklerine yazmam gerekiyor biliyorum ama üzüntümü sizlerle paylaşmak istedim
kızlar moralim bozuldu diş bugdayı yaptım ama pastamız konustugumuz gibi yapılmamıs görseniz bir tarafınızla gülersiniz ortaya sadece bir diş kondurmuslar ne dişe benziyorr ne dişde gülen surat var bir fırca yapmıslar dişin üzerine ne diye cıkarana kadar gün bitti eşime kızdım niye bişey demedin bune diye seker hamuru olmasın dedim ama böylede demedim resmen dişi büyütecle aradım
Allahtan burda kimse diş bugdayı yapmıyorda benim pastamı bile lüks buldular bide seker hamurundan güzel olanı yaptırsaydım dahada garipserlerdi nese Allahtan ailemiz yanımızdaydı ablam hamile haliyle cok ugrastı saolsun eh bunuda atlattık ama içine sindimi derseniz hayır pasta beni cok üzdü ben üzerine uzun büyük ince seker hamurundan diş ve gülen bir diş olsun istedim enesin dişi cıktıda seker hamurundan olsun dedim ama gelin görün gerizekalılar normal pasta yapıp üzerine yazı yazıp minicik diş koymuslar oda tasa benziyor dişe benzer yanı yok nese daha fazla sinir olmadan bitti gitti diyim bidahakine ders olsun elimde resimle gitcem pasta yaptırmaya
iyi akşamlar... ben antibiyotik kullanıyorum oğlumda hastalandı ateş öksürük mızmızlık.... tam emziremiyorumda aaz emziriyorum ilaç kullandığımdan offf kafam karışıkk ama kullanmalıyım yarında devam ederse oğluşumu dr götürcemmm onların hastalığı çok zor tadımız tuzumuz kalmıyorrr...
teşekkür ederim artık özel mesaj atablicem bu 100. mesajım
Bugün Doğa ya ilk defa balık yedirdim:Somon balıklı sebze çorbası.Tarifini vereyim,
2 kibirt kutusu büyüklüğünde(aklıma bu ölçü geldi) somon
1 küçücük patates,
1 orta boy havuç,
1-2 dal dereotu,
1 küçük brokoli dalı,
1 yemek kaşığı dolusu bezelye, 1 arpacık soğan,
1 küçük sarımsak,
2 tatlı kaşığı irmik,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
ve su...
Somonların derisini yüzdüm:) tüm malzemeleri tencereye koyup haşladım.Balık yumuşayınca irmik ve zeytinyağı ekledim.Bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan aldım ve azcı tuz-karabiber ilave ettim.Son olarak yememek için kendimi zor tuttum:)
canım ben bu işte bir kasıt oldugunu düşünüyorum..birileri sana tuzak kuruyo olmasın:)
sen incecik narin nadide kuzumuzsun bizim:)
Eki Görüntüle 646147
ehueheueheue
bu arada çağla günde 2 kaşık sekrol içiyo canım..
mideside bulanmıyor...
bugün birkaç parça çağlaya yeni ciciler aldım..ha bunda ne var diyeceksiniz..
çağla genelde ablasının eskilerini giyiyo:)zavallı kızım benim..
bugün yeni cicilerin içinde çok tatlı oldu rengi açıldı kızımın:)))
çok yorgunum ama uykum yok..ayaklarımın altı yusuf yusuf:))
sizlerinde sohpetine doyum olmuyo
konuşmaya niyetiniz varmı:)
yoksa söyleyin amerika topigine gidecem
aynen öyle oldu hatta 2. mesajı da sana yazdımQUOTE=
hadi gözün aydın ilk msj banamı çektin yoksa
:[/B]
Valla benim var ama bünyem izin vermiyor
bugün birkaç parça çağlaya yeni ciciler aldım..ha bunda ne var diyeceksiniz..
çağla genelde ablasının eskilerini giyiyo:)zavallı kızım benim..
bugün yeni cicilerin içinde çok tatlı oldu rengi açıldı kızımın:)))
çok yorgunum ama uykum yok..ayaklarımın altı yusuf yusuf:))
sizlerinde sohpetine doyum olmuyo
konuşmaya niyetiniz varmı:)
yoksa söyleyin amerika topigine gidecem
canım sana bir tüyo verdim almadınmı:)sabahları çocukları yazılı yapsana sende sınıfta uysana
ben olsam öyle yapardım:))
hadi git yat sen canım çok uykusuz kalıyosun sen..
biangel kujum__canım sende affet artık X meni ya..valla üzülüyorum..
X le Y buluşsun artık:)sen en iyisi Z yi uyut,X le mercimek olayına gir:)bak herşey düzelecek..
denklem çözmeyide benmi ögretecem sana:)
sonuca ulaşmak için şu formülü kullan,
X+Y+69 sayısı:)) eşittir yeni datlu bir tavşan
aslında ben cerenin küçülenlerini abimin kızına saklıyodum ama kısmet yengem dogum yaptıgıKıyamam boncuk kuzuma 2. Çocuğun kaderi bu:)
Bende geçen Tarık buğranın küçülmen kıyafetlerini ayırırken 5 çocuk büyütürüm dedim
2. Çocuk olarak süt oğluşum büyüyor
Benim 3 çocuk daha doğurmam lazım
İlk bebiş olunca insan bi heves her beğendiğini alıyo çoğunu giyemiyorlar bile
Sen beni öldürüce valla yaa
Dişim şu anda çok fena ağrıyo
Gözlerimden yaşlar. Süzülmeye başlamıştı ki
Senin bu yazdıklarını okuyunca kahkaha atmaya başladım
Kociş hem ağlayıp hem kahkaha attığım için senden iyi tiyatro oyuncusu olur dedi
Adama burda tavşan yapma formulünü okuyorumda diyemedim
Çok güldüm çok
babyceren 69la bebekmi olur bacımmmm tavsan bile 62yle oluyor denkleminde hata var sen caglayı ve cereni nasıl yaptın kız süphelendim şimdi :18:
aslında ben cerenin küçülenlerini abimin kızına saklıyodum ama kısmet yengem dogum yaptıgı
gün ben hamile oldugumu ögrendim..dedim 2 ay bekliyim belki kızdır hemen vermiyim cerenin küçülenlerini..
çağlaymış megerse:))ablasnın cicileri başkasına gitmesin diye sürpriz yapıp geldi bize:))
ama artık çağlanın küçülenlerini başlkalarına veriyorum..başka çocuk istemiyorum
sen doğur canım sen yaparsın 3 çocuk:))
sendemi diş magdurusun canım ya..benimki hala çekilmedi biliyomusun:))
kaç kökü var ona bakacaktı doktor ama hala haber vermedi bana..
sanki karekökünü al dedik adama:)) buda mutluannelerden eli agır gillerden
bu arada sanada yeni tarık bugra yapma formülü vereyim canım:)
sen X sin,kocan Y,
X+Y+kafayla göz morartma+banyoda dişi kanatma+gardrop:)) eşittir yeni bebeeeeekkkkkkkk
babyceren 69la bebekmi olur bacımmmm tavsan bile 62yle oluyor denkleminde hata var sen caglayı ve cereni nasıl yaptın kız süphelendim şimdi :18:
canım biliyorum tavşan 62 yle oluyo ama daha önce acaba 69 mu diye falan yazmıştık ya:))
aklına gelmiyomu:)
o yüzden öyle yazdım:)
hem senin iyi bilmen lazım 69 lada bebek oluyo
ben cereni 11 le yaptım:))
ama çağlayı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?