2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız? ya hep telden giriyorum yazmak zor olduğu için okumakla yetiniyorum ne yazık ki, maşallah mayıs bebeklerine ne kadar güzel şeyler yapıyolar öyle tarık buğraya bayıldım maşallah kuzuya
dün CHİHİRO79 bizi sormuşsun canım kusura bakma şimdi gördüm ancak, biz de herşey aynı hala sadece sıralıyoruz ama düşe kalka tam hakim değil ne yaptığını bilmiyo gibi hayırdan anlıyo bizim ki hayır deyince yapmayıp yüzüme bakıyo sonra çağırıyorum yaptığı şeyi bırakıp hemen geliyo kuzum ya, pek fazla oyunlar bilmiyo bizmki ya yada ben mi fazla ilgilenmiyorum bilmiyorum ama ne gel gel yapıyo ne el sallıyo ne öpüyo ne biliyim pek bişey yok bakalım o günleride görücez inşallah...orhan cemal nasıl en son düşünüyo diyodun ben de yusuf emre için öyle derken bir de baktım sıralıyo Allah sağlık versin yavrularımıza hepsi olur inşallah...

Bugün Doğa ya ilk defa balık yedirdim:Somon balıklı sebze çorbası.Tarifini vereyim,
2 kibirt kutusu büyüklüğünde(aklıma bu ölçü geldi) somon
1 küçücük patates,
1 orta boy havuç,
1-2 dal dereotu,
1 küçük brokoli dalı,
1 yemek kaşığı dolusu bezelye, 1 arpacık soğan,
1 küçük sarımsak,
2 tatlı kaşığı irmik,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
ve su...
Somonların derisini yüzdüm:) tüm malzemeleri tencereye koyup haşladım.Balık yumuşayınca irmik ve zeytinyağı ekledim.Bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan aldım ve azcı tuz-karabiber ilave ettim.Son olarak yememek için kendimi zor tuttum:)

beykoz boşver canım takma pastanızı kafaya..
önemli olan dış degil iç güzelligidir:))
tadı nasıldı güzelmiydi..resim ekle görelim canım..

bu arada hasta bebişler varmış hepsine geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin kuzulara, MATRAX canım benim bebeğime de annem ve halası 1 er aylığına sırayla bakıyolar ve ben de bi kaç ay önce seninle aynı duyguları hissediyodum sonra farkettim ki halası benden çok oyunlar oynuyo onunla ben temel bakım işlerini yapıp ev işlerine koşuyodum yemek ütü ev işi malum bir de çalışıyorum baktım olmuyo onları askıya aldım biraz ve oğluma daha çok vakit ayırdım sürekli güldürdüm oyunlar oynadım ve şimdi benim kucağımda oldu mu kimseye gitmek istemiyo inan seni çok iyi anlıyorum ama sen onun annesisin ve onun için özelsin bunu düşünerek daha fazla zaman da ayırarak bebğinle arandaki bağı güçlendirebilirsin umarım oluna girer herşey...

Emziriyodum canım bana ters etki yaptıdikkatte etmedim çok fazla süt olsun diye yedim yedim şiştim
Doğumdan 10 gün sonra eski pantolonlarımı giyebiliyodum şimdi düğmesi iliklenmiyo 3 parmak var arada
Oh ne güzel senin kilolar gitmiş kısa zamanda da 2-3 kg yi verirsin tamamdır

Karikatüre bayıldımmm sağol şekerim yine güldürdün beni
Nadide kuzu ve ben
Bizim Dr niye 1 kaşık verdi acep :44:

ellerine sağlık bayılıyorum senin tariflerine yarasın tatlı Doğamıza

bugün birkaç parça çağlaya yeni ciciler aldım..ha bunda ne var diyeceksiniz..
çağla genelde ablasının eskilerini giyiyo:)zavallı kızım benim..
bugün yeni cicilerin içinde çok tatlı oldu rengi açıldı kızımın:)))

çok yorgunum ama uykum yok..ayaklarımın altı yusuf yusuf:))
sizlerinde sohpetine doyum olmuyo
konuşmaya niyetiniz varmı:)
yoksa söyleyin amerika topigine gidecem

QUOTE=TuRuNCu;29127827]

*
Canım sen de mi eşinden ayrı olanlardansın ?

[/QUOTE]

evet bacım bu ara biraz kafa dinleyendenim bide rahat bıraksa tel sapığı oldu çıktı başıma

verirsin canım ya takma kafana o kadar ve o tartıyı biraz uzaklaştır kendinden bende aldım kilo napım sütten kesince datluşları veririz sıkı rejime gireriz tek derdin kilo olsun

aman sıkma datlı canını senden oğluşndan kıymetlimi pasta ablan bile gelmiş yardıma 2 canlı haliyle

sen pastaya sıkılıyon acısını doğum gününde çıkarısın

geçmiş olsun en iyisini yaparsın götür dr ALLAH şifa versin her ikinizede

teşekkür ederim artık özel mesaj atablicem bu 100. mesajım

hadi gözün aydın ilk msj banamı çektin yoksa

eline sağlık bacım

benım tavşanda seviyo somonu geçen tel şehriyeli yaptım yedi bi mutlu oldumki

bacım nerden buluyon böle manyak karikatürleri

işlaa ileşmiştir senın datlular ya yaz gelsin ya kıştan nefret etcam yakında hep bebeler hasta offf

bende calpol veriyorum ama sevmiyo tadını gerçi haklı ireç tadı var ben denedim

iyi hafta sonları mayıs anneleri ve datluşları HASTALARIN DEF OLDUĞU BOL DİŞLİ KAKALI UYKULU AKŞAMLAR OLSUN

az önce X beyum )geldi elinde kırmızı gülle ben görmiiyeli çok incelmiş ya yoksa özledimde banamı öle geldi
annem dedi hayırdır olum kız istemeyemi geldin ay bi güldüm

bakalım ne olcak süründürme taraftarıyım

babamlar var ben kaçar çay falan fıstık

Son düzenleme:

Valla benim var ama bünyem izin vermiyor

Valla benim var ama bünyem izin vermiyor

canım sana bir tüyo verdim almadınmı:)sabahları çocukları yazılı yapsana sende sınıfta uysana
ben olsam öyle yapardım:))
hadi git yat sen canım çok uykusuz kalıyosun sen..

biangel kujum__canım sende affet artık X meni ya..valla üzülüyorum..
X le Y buluşsun artık:)sen en iyisi Z yi uyut,X le mercimek olayına gir:)bak herşey düzelecek..
denklem çözmeyide benmi ögretecem sana:)
sonuca ulaşmak için şu formülü kullan,
X+Y+69 sayısı:)) eşittir yeni datlu bir tavşan

Kıyamam boncuk kuzuma 2. Çocuğun kaderi bu:)
Bende geçen Tarık buğranın küçülmen kıyafetlerini ayırırken 5 çocuk büyütürüm dedim
2. Çocuk olarak süt oğluşum büyüyor
Benim 3 çocuk daha doğurmam lazım
İlk bebiş olunca insan bi heves her beğendiğini alıyo çoğunu giyemiyorlar bile

Sen beni öldürüce valla yaa
Dişim şu anda çok fena ağrıyo
Gözlerimden yaşlar. Süzülmeye başlamıştı ki
Senin bu yazdıklarını okuyunca kahkaha atmaya başladım
Kociş hem ağlayıp hem kahkaha attığım için senden iyi tiyatro oyuncusu olur dedi
Adama burda tavşan yapma formulünü okuyorumda diyemedim
Çok güldüm çok

Son düzenleme:
aslında ben cerenin küçülenlerini abimin kızına saklıyodum ama kısmet yengem dogum yaptıgı
gün ben hamile oldugumu ögrendim..dedim 2 ay bekliyim belki kızdır hemen vermiyim cerenin küçülenlerini..
çağlaymış megerse:))ablasnın cicileri başkasına gitmesin diye sürpriz yapıp geldi bize:))
ama artık çağlanın küçülenlerini başlkalarına veriyorum..başka çocuk istemiyorum
sen doğur canım sen yaparsın 3 çocuk:))

sendemi diş magdurusun canım ya..benimki hala çekilmedi biliyomusun:))
kaç kökü var ona bakacaktı doktor ama hala haber vermedi bana..
sanki karekökünü al dedik adama:)) buda mutluannelerden eli agır gillerden
bu arada sanada yeni tarık bugra yapma formülü vereyim canım:)
sen X sin,kocan Y,

X+Y+kafayla göz morartma+banyoda dişi kanatma+gardrop:)) eşittir yeni bebeeeeekkkkkkkk

babyceren 69la bebekmi olur bacımmmm tavsan bile 62yle oluyor denkleminde hata var sen caglayı ve cereni nasıl yaptın kız süphelendim şimdi :18:

Son düzenleme:
babyceren 69la bebekmi olur bacımmmm tavsan bile 62yle oluyor denkleminde hata var sen caglayı ve cereni nasıl yaptın kız süphelendim şimdi :18:

canım biliyorum tavşan 62 yle oluyo ama daha önce acaba 69 mu diye falan yazmıştık ya:))
aklına gelmiyomu:)
o yüzden öyle yazdım:)
hem senin iyi bilmen lazım 69 lada bebek oluyo

ben cereni 11 le yaptım:))
ama çağlayı hatırlamıyorum

Euheuheuhe tam bizlik bi formül bana kalsa uygulamaya geçerimde oğluma kıyamıyorum küçük diye:)
Bende diş mağduruyum canım Evt kaplama dişim düşmüştü ya daha yapılmadı
Yılan hikayesine döndü bizim dişler
Senin dişçide o kadar gitti bi kare kökünü alamamış

bugün azra beni mahvetti yaa sormayın..
evimin biraz derlenip toparlanması lazımdı. ama saat 2 oldu uyumuyor.
baktım hava güzel, bende iyice patlıcam evde. kızımda hava alsın dedim.
birazda cicek_cicek'i kıskanaraktan alayım kızımı gezeyim yeyim içeyim dedim.
ben kapının önünde arabasını açarken azrada mutfağa doğru ilerliyordu ses etmedim.
arabayı açayım yok çantayı kontrol edeyim eksik falan olmasın derken baktım azranın çıtı çıkmıyo.
anladım bi muzurluk yaptığını. birde ne göreyim
sen 5 litrelik su şaşalını devir oynarkende kapağını aç (ki çok sever) oluk oluk su nasıl akıyor halının üstüne..
görünce şok oldum hiiiiii diye bi bağırmışım refleksten. allahım azranın bi kaçışı vardı anlatamam
giydirmiştimde bi güzel tam çıkıyoduk ama yaa hemen azrayı aldım üzeri az ıslansada değiştirdim.
mutfağı boşalttım masa sandalyeler dışarı taşındı. halıyı aldım balkona attım.
sinirlendim evi o halde bırakıp çıktım azrayla..
pastaneye gittik bi güzel pasta çay molası verdik.. birazda gezip geldik.
sonra azrayı uyutup mutfağı hallettim..
şimdide bi ton gömleği ütülemekle meşgulken, sütlaç molası verdim..
bu gidişle sizler zayıflarken ben kapılardan sığmıycam

eee babycerenin msjına bi uzman dokunuşu lazımdı beykozcan dokundu tam oldu
cık cık cıkcıık babyceren gerçekten çağla ceren nasıl oldu bak bende merak ettim şimdi

bambucanım afferim azraya okurken güldüm:))
sana iş çıkarmış ama kaçmasını hayal ettim çok tatlı olmuştur:)
fenamı olmuş bak halın havalanmış, yerler silinmiş
azra akıllı bir kız,bakmış mutfak kirli kendince su dökmüş ortalıga eheheuehue

hehehe bilmemmi
canım senin cagla prensesi süpriz yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…