Twitterda duyurdum linki de verdim hatta hashtagledim de yakında trend topik olabilirsiniz. #şanlıurfalıçocuklariçinkitap
merhabalar güzel 2012 mayıs anneleri,
topiğin ilk üyelerinde ve takipçilerindenim bende. uzun zamandır yoktum.zaman zaman aklıma gelince açıp bakıp kapatıyordum. uzun süre olmayınca ve takip etmeyince fransız kalınıyor malum konulara ve üyelere. ilk isimleri hatırlıyorum biraz ama bizden sonra dereden çookk sular akmış. Turuncumu hiç unutmadım mesela görünce oda hatırlıycaktır diye düşünüyorum. gebeliğimizin ilk aylarında face transfer olan gruptandım ben :) kendimi uzun uzun tekrar tanıtmak için vs yazmıyorum tabiki şuanda. öncelikle hepinize ve sevgili miniklerinize sağlıklı güzel günler dilerim. rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık ve mutluluk versin.
yazma nedenime gelince;
Pınarda hanımın kitap kampanyasını gördüm ve bu küçük toplulukta böyle bir kampanya yapmış olmanız çok hoşuma gitti. izniniz olmadan kampayanızın duyurusunu facegrup sayfamızda yaptım. bizim kendi küçük grubumuzdanda katkısı olan olucaktır eminim bunu paylaşmak istedim sizlerle. İnş güzel sonuçlar alınır kampanyanızdan
sevgiler
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Hoş geldin canım nasılsın bebişin nasıl ve adı ne? (soru yağmuruna tuttum kusura bakma:26:biraz meraklı bi topiğiz de)güzel sözlerin ve kitap kampanyası için göstermiş olduğun çaba için teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için. Milupaya üye olayım bakalım neler yollayacaklar sağol chemcat
Planner aslında pembe beyaz ama foto da kırmızı çıkmış. Ben tema seçmedim canım çiçekleri sevdiğim için onlardan yapayım dedim. Aslında bizim kız penguen delisi tema da penguen yapmak istemiştim; ama uğraştıracağı için vazgeçtim. Senin de ellerine sağlık canım, en kısa zamanda foto istiyorum ona göre
Forumun acele bacıları :ilkim,planner acelemizden doğum gününü de öne alırsak şaşırmam valla
Çok güzel ismi varmış hilal kızımızın Allah bağışlasın canım. İncileriniz de hayırlı olsun.hoşbuldum İlkim81 , iş hayatı ev ve çock bakımı arasında parçalanan annelerden biriyim işte bende elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum. Bebişim iyi Allah a çok şükür. Adı Hilal. Hilal bebek bize süpriz yaparak 6 mayısta kendilerini beklerken 20 nisanda çıkıp geldi. şimdi 10,5 aylık oldu 20 gün önce ilk dişimiz ve hafta sonuda 2.dişimiz uzuuunn bekleyişten sonra nihayet kendini gösterdi ve sıkıntılarımız incilerimizle birlikte bi nebze azaldı. henüz yürümüyoruz tay tay duruşlar başladı sıralıyoruz ve örümcek artık bizi kesmiyor çoktan dolapta beklme yerini aldıkısaca böyle işte.
aceleci bacıım valla doğum gününü öne almak fikri süper şekerimmm koptumm valla neden olmasınnnnöptüm senii bide güzel kızınııı kocamannnnından hemdeee ben henüz bilgisayarda yapıyorum hazırlıkları cicim senin kadar becerikli değilim ben yahuu ne güzel kesip biçmişsin bende ne arar o kabiliyet bak senin için henüz ham olan çalışmalarımdan ekliyorum ama kesin hali bumu olur bilemiyorum malum daha zaman var ve ben hergün bişeyler ekleyip çıkarıyorummm renkerl burda çok canlı görünüyor ama baskı alınca daha soluk çıktıkları için ancak böyle gzel oldu renklerin tonu dahada çokkk değişir ya
Eki Görüntüle 657589 Eki Görüntüle 657588 Eki Görüntüle 657587
ilkimmm ne güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık arkadaşımmmm...
planercim seninde ellerine sağlık herşey yavrularımız için....
kızlar en yakın doğum günü bizim ve henüz ne yapıcağımı bilmiyorum...ben peçetelikleri fln eşime yaptırdım ama cok bastan sağma yaptı gibi geliyor bende anlamıyorum ki düzeltme yapayım üzerinde...şişe süsü nasıl yapıcam bi tarif edin bende aksam kocama tarif ediyim...off off
Kizlar matematik hocam okadar cok odev veriyorkikizimdan kalan sure zarfinda malesef ancak odevleri yetistirmeye calisiyorm.Okumaya calisiyorum ama yazamyiorum puffff,neyse surda ne kaldi sinava hepinizi opuyorum,unutmayin beni ama heeeee
(Allahü teâlânın en sevdiği iş, elbise vererek veya yedirip içirerek yahut başka bir ihtiyacını karşılayarak, bir mümini sevindirmektir.) [Taberani]ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
kızlar en yakın doğum günü bizim ve henüz ne yapıcağımı bilmiyorum...ben peçetelikleri fln eşime yaptırdım ama cok bastan sağma yaptı gibi geliyor bende anlamıyorum ki düzeltme yapayım üzerinde...şişe süsü nasıl yapıcam bi tarif edin bende aksam kocama tarif ediyim...off off
pardonda duşingen yapmaya fırsatın oluyoda süs yapmayamı olmuyo
ben anlamam zeynep adanın süslerini hemen hazırla
görmek istiyoruz..
palnner senin temanda çok güzelmşş..
ilkim50 seninkilerede bayıldııııımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?