2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Twitterda duyurdum linki de verdim hatta hashtagledim de yakında trend topik olabilirsiniz. #şanlıurfalıçocuklariçinkitap

Ben ara ara tweetlerim, ilgi gösterirler inşallah. Bayağı bir firma var takipçim. İnşallah iyi şeyler olur.

Hoş geldin canım nasılsın bebişin nasıl ve adı ne? (soru yağmuruna tuttum kusura bakma:26:biraz meraklı bi topiğiz de)güzel sözlerin ve kitap kampanyası için göstermiş olduğun çaba için teşekkür ederiz.

Sadece 3-4 sn. gözlerinizi kapatın ve bizlerden bir hediye alıp yüzü gülecek olan bir çocuğun mutluluğunu hayal edin

Merhaba gonlu guzel arkadaslarim ve minnoslari Cok sukur kizimin dokuntuleride gecti.Umarim kisla beraber bu hastalikta biter...

MUTLUANNE,canim ya Miranin dokuntuleriyle Masalin dokuntuleri ayniydi,gevmek bilmeyen yuksek ateste tutuyor,tek fark bogaz enfeksiyonu,belkide benim kizim malesef ayni anda iki rahatsizligi birden gecirdi bilemiyorum ama doktoruma teshis konusunda guvenemiyorum.Insallah Miracigiminda tum skintilari gecip gider.Bu arada kolyen cok guzel canim,Allahim iyi gunlerde takmani nasip etsin,eeee o kolya ancak mutlu annemin gerdanina yakisirdi dimi ama eniste bey isi biliyor.

PINARDA,evim ve esyalarim yani kutuphanemde Niksarda bir depoda ama ama ama bu kampanyaya katilmama engel olamaz Ne yapip yapar toparlarim birseyler etraftan,olmadi alirim

Bir araştırma paylaşmak istedim.
Columbia Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre, bebekler sevmedikleri bir insan zarar görünce zevk alıyor ya da düşmanının düşmanının kendi dostu olduğunu biliyor. Bebeklerin kendilerine ilgi gösteren kişileri daha çok sevdiğini öne süren önceki araştırmaların aksine, son araştırmaya göre bebekler kendilerine benzeyen kişileri dostları olarak görüyor. Araştırmayı yürüten ekipten Profesör Kiley Hamlin “Farklılık ve benzerlikler üzerinden çevrelerini ve insanları değerlendiriyorlar” dedi. Hamlin’e göre bu durum yetişkinlerde etnik köken, dil ve görünüş konusundaki ön yargıların da temelini oluşturuyor.

hoşbuldum İlkim81 , iş hayatı ev ve çock bakımı arasında parçalanan annelerden biriyim işte bende elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum. Bebişim iyi Allah a çok şükür. Adı Hilal. Hilal bebek bize süpriz yaparak 6 mayısta kendilerini beklerken 20 nisanda çıkıp geldi. şimdi 10,5 aylık oldu 20 gün önce ilk dişimiz ve hafta sonuda 2.dişimiz uzuuunn bekleyişten sonra nihayet kendini gösterdi ve sıkıntılarımız incilerimizle birlikte bi nebze azaldı. henüz yürümüyoruz tay tay duruşlar başladı sıralıyoruz ve örümcek artık bizi kesmiyor çoktan dolapta beklme yerini aldı kısaca böyle işte.

aceleci bacıım valla doğum gününü öne almak fikri süper şekerimmm koptumm valla neden olmasınnnn öptüm senii bide güzel kızınııı kocamannnnından hemdeee ben henüz bilgisayarda yapıyorum hazırlıkları cicim senin kadar becerikli değilim ben yahuu ne güzel kesip biçmişsin bende ne arar o kabiliyet bak senin için henüz ham olan çalışmalarımdan ekliyorum ama kesin hali bumu olur bilemiyorum malum daha zaman var ve ben hergün bişeyler ekleyip çıkarıyorummm renkerl burda çok canlı görünüyor ama baskı alınca daha soluk çıktıkları için ancak böyle gzel oldu renklerin tonu dahada çokkk değişir ya

kızlar ne güzel düşünmüşsünüz..bizim evde bir kütüphanemiz yok evimiz küçük diye yapmadık...kitap fırsat buldukça okuruz ama ondan bundan fln alırım kendı aldıklarımıda okuduktan sonra birilerine veririm kalır öyle..teknik kitaplarımız var eşimle ikimizin bir dolap kadr ancak onlara yer ayırabildik...ama ama kampanyaya tabiki katılacağım...benim var olan eski kitaplarım yazlıkta onları belki alamam ama eşimin kitapları kv dede onları bi karıstırayım ve şirketteki çalışma arkadaşlarıma bir sorayım belki katılmak isteyen olur..olmadı bende yeni kitaplar alır gonderirim....yaşasın kampanyamız...

Kizlar matematik hocam okadar cok odev veriyorki kizimdan kalan sure zarfinda malesef ancak odevleri yetistirmeye calisiyorm.Okumaya calisiyorum ama yazamyiorum puffff,neyse surda ne kaldi sinava hepinizi opuyorum,unutmayin beni ama heeeee

Çok güzel ismi varmış hilal kızımızın Allah bağışlasın canım. İncileriniz de hayırlı olsun.
Hem çalışıp hem anne olmak gerçekten çok zor Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun.

Harika olmuş canım ellerine sağlık. Çok beğendim. Olsun sen de bilgisayarda kabiliyetlisin acele bacım benim ben de seni ve Zeynep adamızı öpüyorum hem de kocamanından

ilkimmm ne güzel şeyler yapmışsın ellerine emeğine sağlık arkadaşımmmm...

planercim seninde ellerine sağlık herşey yavrularımız için....

kızlar en yakın doğum günü bizim ve henüz ne yapıcağımı bilmiyorum...ben peçetelikleri fln eşime yaptırdım ama cok bastan sağma yaptı gibi geliyor bende anlamıyorum ki düzeltme yapayım üzerinde...şişe süsü nasıl yapıcam bi tarif edin bende aksam kocama tarif ediyim...off off

Teşekkür ederim tatlım

Kizlar matematik hocam okadar cok odev veriyorki kizimdan kalan sure zarfinda malesef ancak odevleri yetistirmeye calisiyorm.Okumaya calisiyorum ama yazamyiorum puffff,neyse surda ne kaldi sinava hepinizi opuyorum,unutmayin beni ama heeeee

masal iyleşmiş sevindim canım..bir daha yaşatmasın rabbim..
sana gelince,
içim parçalandıdemek çok ödevin varkopya çeksenetegine yazsan
bilemedim ne yapalım
benimde matematigim iyidir sorun olursa cevaplarım..2+2:5 nasıl:))
kolay gelsin canım..

(Allahü teâlânın en sevdiği iş, elbise vererek veya yedirip içirerek yahut başka bir ihtiyacını karşılayarak, bir mümini sevindirmektir.) [Taberani]

İlkim&Planner,kızlar ellerinize sağlık
Çiçekçim seni unutmak mümkün müAklımızdasın

pardonda duşingen yapmaya fırsatın oluyoda süs yapmayamı olmuyo
ben anlamam zeynep adanın süslerini hemen hazırla
görmek istiyoruz..

palnner senin temanda çok güzelmşş..

ilkim50 seninkilerede bayıldııııımmmmmmmmmmmm

kolyen çok hoşmuş iyi günlerde kullan canım. Mira'nın haberleri de daha iyi çok sevindim
Ben kızım sayesinde bi geçmişe bakıyorum bi son sayfaya serseme döndüm arada bana yazanlar oldu da kaçırdıysam kusuruma bakmayın hepinizi seviyorum

Canım ben şişe süsünü geçen hafta hafta arkadaşımın doğumun yaptım,blogumda da var buraya da ekliyorum,5x20cm sticker çıkışı.
Mirada da kapaklarına kurdele bağlamayı düşünüyorum.

Sağol tatlım ben de kolyene bayıldım ben de aynısını istiyorum ama kargo parasını ödemem haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…