Ben asıl çocukların tepkisini yani gözlerindeki o ışıltıyı merak ediyorum.
Arkadaşlar verdiğim adrese yolladığınız vakit beni haberdar eder misiniz?
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Haydi dünyanın en güzel anneleriGönlü büyük katılımcıları bekliyoruz kampanyamıza
Eki Görüntüle 657518 Eki Görüntüle 657519 Eki Görüntüle 657520
anne zeynebin peçeteden yaptığı topları grapon kağıdı ile denedim.
Çiçekleri ve yazıyı keçeden yaptım biraz uğraştırdı ama kızıma feda olsun
Bir bağlantı adresi gibi bişey olsa twitterdan duyuralım bence en fazla ordan yayabiliriz.
Çok güzel bir düşünce oldu. Ben taşınırken evde ne kadar kitap kırtasiye varsa hepsini burdaki okullara dağıttırmıştım eşime. Evde hiç kitap kalmadı. Bizim vaktimiz yok okuyamıyoruz okuduk nasıl olsa deyip göndermiştim eşimle. Etrafa sorayım ama burdaki okullarda da durum pek iç açıcı değil. Neyse ki buradaki insanların hali vakti iyi de biraz yardım da bulunuyorlar.
Selam kızlar,
Bugün extra bir yoğunluk var,sabahtan beri toplantıdayım,textil sektörümüz zor durumdayani en azından
bizim işler sıkıntıdaGeçmişi okuyamadım,akşam Mira ile uğraştım hep,,çok bitkin küçük prensesim ,az sonra dr. için izin alacağım:18:,öğlenden sonra size iyi haberlerle dönmeyi planlıyorum.
Pınarda notumu aldın mı canım? İlkim,, Beykoz herşey yolunda dimi?
Özletmeyin kendinizi kızlar,bunu da Nagihana yolluyorum içimden geldi
Masal nasıl merak ediyorum,,iyileşmiş olmasını temenni ediyorum
Hepinizi çok öpüyorum,döndüğümde acısı çıkartır sayfa sayfa gevezelik ederim kesin
İstanbulda hava kapalı,,kızım iyileşmedikçe kalbimdeki havada da aynı kasvet hakim,,Mira için teyze duası çok makbulmüş,,
lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
Bir bağlantı adresi gibi bişey olsa twitterdan duyuralım bence en fazla ordan yayabiliriz.
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Eki Görüntüle 657518 Eki Görüntüle 657519 Eki Görüntüle 657520
anne zeynebin peçeteden yaptığı topları grapon kağıdı ile denedim.
Çiçekleri ve yazıyı keçeden yaptım biraz uğraştırdı ama kızıma feda olsun
AYYY COK SEVİNDİM begenmene öpüyorum sizi kocaman
bende seni cok seviyorum gülmek sana cok yakısıyor görüsmemiş olsakta kalbimdesin degerlisin benim için
Çok güzel olmuş eline sağlık. Milupanın sitesine üye olursan oradan da d. günü paketi yolluyorlar. İçinde süsler falan var. Bebişin doğum tarihini 1 ay önce yaz. Bayağı bir parti paketi yolluyorlar.
baktım bu sayfada yoktu oyüzden alıntı yaptım dikkat dikkat dikkatttt sonra yok ben duymadım ben görmedim demeyin heee
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık, temanız kırmızı beyaz çiçek olacak galiba çok hoş, bende yine kürdan bayrakları peçete halkası, su şişesi süsleri falan yapmaya başladımm, daha var ama biz heyecanlı tipleriz sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?