2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben asıl çocukların tepkisini yani gözlerindeki o ışıltıyı merak ediyorum.
Arkadaşlar verdiğim adrese yolladığınız vakit beni haberdar eder misiniz?

Ederiz canım,,gönderenler sana özel mesaj yazar bilgi verirler istersen.Yalnız foruma akşam giren arkadaşlar,,adres ve kampanya mesajlarını da alıntılayın lütfen çünkü bazen geçmiş gözden kaçabiliyor

Haydi dünyanın en güzel anneleri Gönlü büyük katılımcıları bekliyoruz kampanyamıza

topikte 4 kullanıcı 10 ziyaretçi var

ziyaretçiler öyle bakmayın uzaktan

ilkokul çocuklarına başta kitap olmak üzere ihtiyaç malzemeleri gönderiyoruz, lütfen siz de katkıda bulunun !!!

Pınarda hanım, notumuzu aldık. bugünden tezi yok göndereceğiz kitapları.

ayyyy, umarım beğenirler. o çocuklar bizim çocuklarımızın imkanlarına sahip değiller, ellerinden tutalım ne olur. inşallah geleceklerine bir katkı da biz yapmış oluruz.

Merhaba 2012 mayısının güzel anneleri sayfalar yine uçmuş ah babyceren ahhh hep sensin de mi
Sanırım kitap kampanyası var. Ben de seve seve yardım ederdim ama biz zaten okulca toplayıp ihtiyacı olan bi okula yolladık.
Ben de doğum günü için kızıma kendi ellerimle süs falan hazırladım birazdan resimlerini koyacam bakalım beğenecek misiniz

Haydi dünyanın en güzel anneleri Gönlü büyük katılımcıları bekliyoruz kampanyamıza

mutlu_anne, duyuru mesajınızı aralıklarla yenilerseniz önceden görmeyen arkadaşlarımız da görebilirler. biz de özel mesaj yazarak haberdar edeceğiz topikte olmayan arkadaşlarımızı

Çok güzel bir düşünce oldu. Ben taşınırken evde ne kadar kitap kırtasiye varsa hepsini burdaki okullara dağıttırmıştım eşime. Evde hiç kitap kalmadı. Bizim vaktimiz yok okuyamıyoruz okuduk nasıl olsa deyip göndermiştim eşimle. Etrafa sorayım ama burdaki okullarda da durum pek iç açıcı değil. Neyse ki buradaki insanların hali vakti iyi de biraz yardım da bulunuyorlar.

anne zeynebin peçeteden yaptığı topları grapon kağıdı ile denedim.
Çiçekleri ve yazıyı keçeden yaptım biraz uğraştırdı ama kızıma feda olsun

Bir bağlantı adresi gibi bişey olsa twitterdan duyuralım bence en fazla ordan yayabiliriz.

benim de evimde 3 kütüphane dolusu klasik kitaplar var ama çoğu ilk basım ve sahaflardan aldım. eski püskü görürler diye endişe ediyordum. yeni alıp göndereceğim. 100 lirayı yeri geliyor bir gömleğe veriyoruz ama bu şekilde belki bir çocuğun hayatını değiştireceğiz. belki sırf kendisine tanımadığı birinden gelen kitabı okuyacak ve o da başkalarına kitap göndermek için çalışacak, meslek sahibi olacak. bilemeyiz ki...

ayrıca kitap olması şart da değil. kırtasiye malzemesi de olabilir. defter, kalem vs burda hepimiz rahatça alabiliyoruz çok şükür ama onlar alamıyor. kırtasiye malzemesi de gönderebilirsiniz.

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

İyiyim tatlım teşekkür ederim bir kaç sayfa önce sana yazmıştım. Mira'm ve diğer bebişler için hep dua ediyorum tatlım umarım dualarımız kabul olur. Öpüyorum seni ve güzel gözlümü

Bir bağlantı adresi gibi bişey olsa twitterdan duyuralım bence en fazla ordan yayabiliriz.

mutlu_anne kullanıcısından alıntı

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

hediye çekilişinde bir anda 26 kişi toplanabilmiştik. her evden 10 kitap gelse 260 kitap eder. herkes yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışsa, bu kadar kişiyken bile birçok şey toplayabiliriz. tweet atabilen arkadaşlar ise ayrıca duyururlar

baktım bu sayfada yoktu oyüzden alıntı yaptım dikkat dikkat dikkatttt sonra yok ben duymadım ben görmedim demeyin heee

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık, temanız kırmızı beyaz çiçek olacak galiba çok hoş, bende yine kürdan bayrakları peçete halkası, su şişesi süsleri falan yapmaya başladımm, daha var ama biz heyecanlı tipleriz sanırımmm

AYYY COK SEVİNDİM begenmene öpüyorum sizi kocaman
bende seni cok seviyorum gülmek sana cok yakısıyor görüsmemiş olsakta kalbimdesin degerlisin benim için

Teşekkür ederim tatlım sen de benim için değerlisin tabii enesim de ikinizi de kocaman öpüyorum

Çok güzel olmuş eline sağlık. Milupanın sitesine üye olursan oradan da d. günü paketi yolluyorlar. İçinde süsler falan var. Bebişin doğum tarihini 1 ay önce yaz. Bayağı bir parti paketi yolluyorlar.

Teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için. Milupaya üye olayım bakalım neler yollayacaklar sağol chemcat
Planner aslında pembe beyaz ama foto da kırmızı çıkmış. Ben tema seçmedim canım çiçekleri sevdiğim için onlardan yapayım dedim. Aslında bizim kız penguen delisi tema da penguen yapmak istemiştim; ama uğraştıracağı için vazgeçtim. Senin de ellerine sağlık canım, en kısa zamanda foto istiyorum ona göre
Forumun acele bacıları :ilkim,planner acelemizden doğum gününü de öne alırsak şaşırmam valla

merhabalar güzel 2012 mayıs anneleri,
topiğin ilk üyelerinde ve takipçilerindenim bende. uzun zamandır yoktum.zaman zaman aklıma gelince açıp bakıp kapatıyordum. uzun süre olmayınca ve takip etmeyince fransız kalınıyor malum konulara ve üyelere. ilk isimleri hatırlıyorum biraz ama bizden sonra dereden çookk sular akmış. Turuncumu hiç unutmadım mesela görünce oda hatırlıycaktır diye düşünüyorum. gebeliğimizin ilk aylarında face transfer olan gruptandım ben :) kendimi uzun uzun tekrar tanıtmak için vs yazmıyorum tabiki şuanda. öncelikle hepinize ve sevgili miniklerinize sağlıklı güzel günler dilerim. rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık ve mutluluk versin.
yazma nedenime gelince;
Pınarda hanımın kitap kampanyasını gördüm ve bu küçük toplulukta böyle bir kampanya yapmış olmanız çok hoşuma gitti. izniniz olmadan kampayanızın duyurusunu facegrup sayfamızda yaptım. bizim kendi küçük grubumuzdanda katkısı olan olucaktır eminim bunu paylaşmak istedim sizlerle. İnş güzel sonuçlar alınır kampanyanızdan
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…