herkesi merakta bıraktıgım için özür diliyorum..
keşke hiç yazmasaydım
yani bu analizim ben daha aranıza girmeden önceydi sizleri pek tanımıyodum açıkçası..
şimdi herkesi tanıyorum ve fikirlerimde degişti:))
neyse uzatmıyım,
en akıllı yani bilgili diyim turuncu ve annezeynep ti..
güldürenler beykoz ve biyolog tu..
pek hoşlanmadıklarımda tatlıcadı ve ugurböcügümdü:18:
ama ama amaaaaa şimdi sizleri çok seviyorum
hele tatlıcadı seni varya seni:)alıp içime koyasım geliyo
kızmadın dimi cigerim..üzdüysem affet
ne zaman farkedecek de arkadaşlığını lutfedecekdiye bekliyordum. kabul ederseniz Allah'ın emri peygamberin kavli ile dest-i arkadaşlığınıza talibim
gerçi çok farklı bir çocuk değil, koyayım birkaç fotograf da en azından fikriniz olsun Orhan Cemal neye benziyor :)
:44: hııımmm...pek şaşırmadım...dıştan biraz ukala havası sezdiriyorum galiba..tanıyınca sever genelde insanlar beni...sorun değil ben seni çok sevimli buluyorum...
Bir vitamin desteği plasebo falan kullanmayı deneyin isterseniz. Ben hamilelikte kullandığım vitaminleri kullanmaya devam ediyorum emzirdiğim için. Ayrıca antioksidan falan da alıyorum. İnsanın bünyesini toparlıyorlar gerçekten.Kızlar ben niye böyle oldum...Doğum yaptığımdan beri bi türlü 4*4 lük sağlıklı hissedemedim kendimi...etrafımdakilere en çok ta eşime artık şuram ağrıyor buram ağrıyor demeye çekinir oldum hiç derdim bitmiyor ki kendim bile kendime sinir oldum...pasif depresif biri oldum çıktım eskiden hiiiçç böyle değildim....sanki etrafımda dünya dönüyor insanlar sürekli bişeylerle uğraşıyor sürekli bi canlılık var ama ben tiyatro gibi izliyorum herşeyi ama bi türlü müdahil olamıyormuşum gibi hissediyorum ...ve yeni görev yerimde işlere adapte olmak için çookk çabalamam gerekiyor pöööfffffff çok sıkılıyorum....sanırım benim tatile ihtiyacım var....( gecikmiş lohusa depresyonunda olabilir miyim acaba?... (( ne dersiniz???
Tatlım ben senin mesajını görememişim,malum yarı uykulu gezmekteyim,en son sayfaya bakındığımda annezeynebin kitap ile ilgili yazısıyla karşılaştım ve hemen araya giriverdim.Canım benim aslında benden önce davrandın,çünkü ben de işe yeni başlarken bununla ilgili projelerim vardı.Sen sağol ki hızlandırdın bunu,annezeynebe de belirttim.O da katılıyor.Şİmdi okul adı ve adresi hazır ,öncelikle ben adres verceğim yalnız göndermek isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşırsa çok memnun olurum.Mutluanneciğimin öncülüğünde böyle bir sosyal sorumlulukla uğraşmak bizler için en keyifli bir meşguliyet olacaktır.BU ARADA KİTAP GÖNDERMEYENLERLE DE KÜSECEĞİM HABERİNİZ OLSUN
Mutlu anneciğm beni nasıl mutlu ettin anlatamam.Okadar ihtiyaç var ki burda kitaba,çocukların elverişsiz ekonomik durumları yüzünden,ayrıca okul kütüphanesinin de bu konuda fakir kalışından ötürü kitap eksikliği içerisindeyiz.Yardımınızı,desteğinizi canı gönülden istiyor,bekliyoruz.Adresi ve no.yu özelden mi atayım canım?
Mutlu anneciğm beni nasıl mutlu ettin anlatamam.Okadar ihtiyaç var ki burda kitaba,çocukların elverişsiz ekonomik durumları yüzünden,ayrıca okul kütüphanesinin de bu konuda fakir kalışından ötürü kitap eksikliği içerisindeyiz.Yardımınızı,desteğinizi canı gönülden istiyor,bekliyoruz.Adresi ve no.yu özelden mi atayım canım?
Neeeekeçileri kaçırırım ama konan videoyu kaçırmam diyodum
Olmadı bu zada rezil oldum rica etsem bana özel koyar mısın tatlım
Motherceren sen bakma gördün sen
ZeynepAda,Çağla,Enes,Ömer...maşallahx41 size bitanelerim benim
yürüyün be kim tutar sizi
kızlar selam nasılsınız? ya bana oğlum için önereceğiniz bi ateş ölçer var mı bizim ki koltuk altından ölçenlerden çok zor oluyo geceleri özellikle dijitaller daha rahat sanırım hadi size güveniyorum kızlar kurtarın beni bu çileden
ismini altta okuyunca dedim ki''ayy inşallah geçmişi okumaz'':))
demek yakalandım ablacım:)
ben açıklamamıda yaptım ama bir daha yapıyım..
çok eskidendi yani sizleri pek tanımıyodum gerçekten..
ama şimdi öyle düşünmedigimi bir kaç kez yazdım..
affet ablacım:)öpüyorum seni ve seviyorum..
bizimki 10. ayında bi ayağının üstüne basmayı öğrendiğine göre dediği gibi 2 yaşında da yürür yavrumm
sağlıklı olsunda geç yürüsün kuzum napimm.. benim belim zaten bitmiş artık battı balık yan gider misali dayanırım
koltuğun kenarına belki bi ümit sıralar diye bırakıyorum dikkatini çeksin diye oyuncakları koyuyorum hiç kıpırdamıyo bile kuzum gelll deyip duruyo oyuncaklara sırıtarak
babasıda kıyamıyo gel yavrum gel annenin yüzünden bu yaşta bacaklarında varis oluşucak diyo kapıyo kucağına
tATLIM HİÇ FARKETMEZ HEM SEN DE EĞİTİMCİSİN VE ÇOCUKLARIN NELER OKUYACAKLARINI ÇOK İYİ BİLİRSİN,GÖNLÜNDEN NE KOPARSA ARTIK.YANİ ŞİMDİ KİTAP İSMİ VERSEM Mİ BİLMİYORUM ÇÜNKÜ BEN DE ÇOOOOOOOK İSİM VAR.YANİ ŞİMDİ SINIR KOYMAMAYIM DİYORUM DEĞİL Mİ?benim de kütüphanedemde dünya ve Türk klasikleri var fakat çoğu ilk basım, sahaftan alınma. çocuklara çok ayıp olur eski püskü kitap göndermişim gibi. istediğiniz kitapların adlarını veya türlerini (dünya klasikleri veya 100 eser gibi) burada paylaşırsanız yepyeni alıp göndermek isterim. adres ve no.yu özelden yazarsanız ben de çok isterim kütüphanenize katkısa bulunmayı.
Dediğim gibi radyoda dinledim de aklıma sen geldin,,biz güzel oraginize olabilen bir ekibizi burada,,ihtiyacı olan bir çocuğum yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bizeRabbim mükafatımızı da kendi evletlarımızdan güldürerek verir inşallah
Adres ve telefonu(okulun) forumda bold bold yaz canım,,akşam eve gidince bende hemen topalarım okuduğumuz kitapları,
forumda da alıntılarını sayfalara dolaştırırız(planner,babyceren...) Ne güzeldir,ne sevaptır...
Kampanyamız kitap olsun fakat extra bir ihtiyaç varsa(mesela soğuktur ve hırka yelek lazımdır..gibi) onu da belirt,yaş aralığı belirt,hayırsever birileri de olabilir.Sen de yardım yapan annelerin isimlerini(nicklerini) forumda söyler onurlandırırsın
Kampanyamızın ismi karınca kararınca kitap...gibi sevimli bişey olsunYardımlaşmak güzel şeydir
Hadis-i şerif:
Allah, insanların ihtiyaçlarını gidermek için bir kısım insanlar yaratmıştır ki, insanlar ihtiyaç duyunca onlara koşarlar. işte onlar, Allahın azabından güvende olanlardır *
sen iste ben yeni videolar çeker koyarım teyzesi...dün çok çekmiştim aksam başka bitane koyarım kimse iki kere izlememiş olur:)))
kolyen cok guzelmiş cnm güle güle kullan..eniştenin cüzdan sağlam bakıyorum:))
cnm ben bu linktekinden kullanıyorum kulaktan ölçüyor ve memnunum...
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4020 (Oyuncak Tavşan Hediyeli) - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
tATLIM KİTAPLAR;ROMAN,HİKAYE,KLASİKLER,ŞİİR KİTAPLARI,BİYOGRAFİK ESERLER,BİLİMSEL KİTAPLAR,DERGİLER OLABİLİR.pınarda banada adresi yaz canım elimden geldigince yardımcı olurum..
ne tür kitaplar lazım yaz olurmu..
kargo bana ait:))
ben gidiyorum cerenin okununa..
biriniz bana birşeyler söyleyin sinirlenmem lazım
kızdırın beniburda sinirleniyimde orda patlıyım
şimdi ben sinirli sinirli giderim orda yelkenleri suya indiririm
bu huyumu hiç sevmiyorum
Pınarda özel yazıcam diye uğraşma hepimizle,,buradan detay yaz bence,,hem yoğunsundur sen,
neticede gideceği adres bir okul
Hadi 2012 mayıs anneleri,,sıvayalım kolları...Bakarsınız birgün o kütüphane buluşmak nasip olur bize
Ve ben bunula kızımın ilk yaş günü hediyesini verdiğimi düşünüyorum
[sıze=2]adres: 75.yıl iö hilvan /şanlıurfa.isim olarak,müdür yrd.
Sn.nihat dalarslan adına "gönderici ödemeli" olarak kitap kampanyamız başlamıştır arkadaşlar
Ayrıca kırtasiye,kılık kıyafet artık elden ne gelirse yollanabilir çünkü çocuklar köyden gelen taşımalı eğitim gören çocuklar.
Forumdan gönderıcı arkadaşlar küçük bir kağıda pınardaya iletılmek uzere nıckını notta göndersin lütfen,
öğretmenimiz pınarda da kampanya dahilinde eline kitaplar vb. Ulaştıkça nottaki anne isimlerini forumumuzdan okur hep beraber teşekkür ederiz(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
Haydi kızlar,,kollar sıvansın,,okunmuş değerli kitaplar bağışlansın lütfen
Allah durumu olupta bağış yapan annelerin ellerinde dert göstermesin
[/sıze]
tATLIM KİTAPLAR;ROMAN,HİKAYE,KLASİKLER,ŞİİR KİTAPLARI,BİYOGRAFİK ESERLER,BİLİMSEL KİTAPLAR,DERGİLER OLABİLİR.
cANIM O KADAR HIZLI YAZIYORUM Kİ HEYECANDAN KELİMELER EKSİK BOZUK ÇIKIYORaDRESİ VERDİM CANIM HATTA BİR DAHA YAZAYIM:
75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA
NİHAT DALARSLAN İSMİNE YOLLANACAKTIR.şİMDİDEN 4 ARKADAŞIMIZ GÖNÜLLÜ OLDU,ÇOK MUTLUYUM ŞİMDİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?