2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:44: hııımmm...pek şaşırmadım...dıştan biraz ukala havası sezdiriyorum galiba..tanıyınca sever genelde insanlar beni...sorun değil ben seni çok sevimli buluyorum...

arkadaş olmak için tıklıyorum ama zaten sizin kontak listenizde diyor:26:
anlamadım ben:26:
acaba sen ayarlardan beni engellemişmisin
ne yaptıysan düzelt canım:)

:44: hııımmm...pek şaşırmadım...dıştan biraz ukala havası sezdiriyorum galiba..tanıyınca sever genelde insanlar beni...sorun değil ben seni çok sevimli buluyorum...

ismini altta okuyunca dedim ki''ayy inşallah geçmişi okumaz'':))
demek yakalandım ablacım:)
ben açıklamamıda yaptım ama bir daha yapıyım..
çok eskidendi yani sizleri pek tanımıyodum gerçekten..
ama şimdi öyle düşünmedigimi bir kaç kez yazdım..
affet ablacım:)öpüyorum seni ve seviyorum..

Tatlım ben senin mesajını görememişim,malum yarı uykulu gezmekteyim,en son sayfaya bakındığımda annezeynebin kitap ile ilgili yazısıyla karşılaştım ve hemen araya giriverdim.Canım benim aslında benden önce davrandın,çünkü ben de işe yeni başlarken bununla ilgili projelerim vardı.Sen sağol ki hızlandırdın bunu,annezeynebe de belirttim.O da katılıyor.Şİmdi okul adı ve adresi hazır ,öncelikle ben adres verceğim yalnız göndermek isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşırsa çok memnun olurum.Mutluanneciğimin öncülüğünde böyle bir sosyal sorumlulukla uğraşmak bizler için en keyifli bir meşguliyet olacaktır.BU ARADA KİTAP GÖNDERMEYENLERLE DE KÜSECEĞİM HABERİNİZ OLSUN

Bir vitamin desteği plasebo falan kullanmayı deneyin isterseniz. Ben hamilelikte kullandığım vitaminleri kullanmaya devam ediyorum emzirdiğim için. Ayrıca antioksidan falan da alıyorum. İnsanın bünyesini toparlıyorlar gerçekten.

canım sana özelden msj yazıyorum şimdi adresi bilgilerini banada yaz olurmuuu

benim de kütüphanedemde dünya ve Türk klasikleri var fakat çoğu ilk basım, sahaftan alınma. çocuklara çok ayıp olur eski püskü kitap göndermişim gibi. istediğiniz kitapların adlarını veya türlerini (dünya klasikleri veya 100 eser gibi) burada paylaşırsanız yepyeni alıp göndermek isterim. adres ve no.yu özelden yazarsanız ben de çok isterim kütüphanenize katkısa bulunmayı.

Dediğim gibi radyoda dinledim de aklıma sen geldin,,biz güzel oraginize olabilen bir ekibizi burada,,ihtiyacı olan bir çocuğum yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bizeRabbim mükafatımızı da kendi evletlarımızdan güldürerek verir inşallah

Adres ve telefonu(okulun) forumda bold bold yaz canım,,akşam eve gidince bende hemen topalarım okuduğumuz kitapları,
forumda da alıntılarını sayfalara dolaştırırız(planner,babyceren...) Ne güzeldir,ne sevaptır...
Kampanyamız kitap olsun fakat extra bir ihtiyaç varsa(mesela soğuktur ve hırka yelek lazımdır..gibi) onu da belirt,yaş aralığı belirt,hayırsever birileri de olabilir.Sen de yardım yapan annelerin isimlerini(nicklerini) forumda söyler onurlandırırsın
Kampanyamızın ismi karınca kararınca kitap...gibi sevimli bişey olsun Yardımlaşmak güzel şeydir

Hadis-i şerif:
Allah, insanların ihtiyaçlarını gidermek için bir kısım insanlar yaratmıştır ki, insanlar ihtiyaç duyunca onlara koşarlar. işte onlar, Allahın azabından güvende olanlardır *

sen iste ben yeni videolar çeker koyarım teyzesi...dün çok çekmiştim aksam başka bitane koyarım kimse iki kere izlememiş olur:)))

kolyen cok guzelmiş cnm güle güle kullan..eniştenin cüzdan sağlam bakıyorum:))

cnm ben bu linktekinden kullanıyorum kulaktan ölçüyor ve memnunum...

Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4020 (Oyuncak Tavşan Hediyeli) - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

pınarda banada adresi yaz canım elimden geldigince yardımcı olurum..
ne tür kitaplar lazım yaz olurmu..
kargo bana ait:))

ben gidiyorum cerenin okununa..
biriniz bana birşeyler söyleyin sinirlenmem lazım
kızdırın beni burda sinirleniyimde orda patlıyım
şimdi ben sinirli sinirli giderim orda yelkenleri suya indiririm
bu huyumu hiç sevmiyorum

eveettt yakalandın kaldır ellerini çabuk yaw ablayız tamam ama öcü değiliz ya..ne bu korku bu çekingenlik yaaaa ben de seni seviyorum canıımmm

Pınarda özel yazıcam diye uğraşma hepimizle,,buradan detay yaz bence,,hem yoğunsundur sen,
neticede gideceği adres bir okul
Hadi 2012 mayıs anneleri,,sıvayalım kolları...Bakarsınız birgün o kütüphane buluşmak nasip olur bize
Ve ben bunula kızımın ilk yaş günü hediyesini verdiğimi düşünüyorum

senin oğlanla bizimkisi aynı hımıllar bunlar bizimki kıçının üstünden gıdım oynamıyor yüreteç aldım az hareketlensin diye azcık ileri geri gidince seviniyorum annemler 1 yaşına geliyor sevindiğin şeye bak diyorlar asla kendini yormayan bir çocuk bi alkış yapar istekli istekli onuda yaparken görsen sanki ne yapıyor bi gururla ....

tATLIM HİÇ FARKETMEZ HEM SEN DE EĞİTİMCİSİN VE ÇOCUKLARIN NELER OKUYACAKLARINI ÇOK İYİ BİLİRSİN,GÖNLÜNDEN NE KOPARSA ARTIK.YANİ ŞİMDİ KİTAP İSMİ VERSEM Mİ BİLMİYORUM ÇÜNKÜ BEN DE ÇOOOOOOOK İSİM VAR.YANİ ŞİMDİ SINIR KOYMAMAYIM DİYORUM DEĞİL Mİ?

TAMAM CANIM ADRES:
75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK DA ABİM ORADA MÜDÜR YRD. NİHAT DALARSLAN ADINA GÖNDERİRSİNİZ.
EVET KAMPANYAMIZIN ADI:KARINCA KARARINCA MİNİK KALPLERE KİTAP. OLSUN NASIL?
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFEWT ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.

Yazdığını görünce likte video var sandım kolyem minicik kız,,havalı olsun diye kocamam resmini bulup ekledim
Akşama forumda misafiriniz var o zaman Zeynomun videosunu izlemek için sabırsızlanıyorum

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

tATLIM KİTAPLAR;ROMAN,HİKAYE,KLASİKLER,ŞİİR KİTAPLARI,BİYOGRAFİK ESERLER,BİLİMSEL KİTAPLAR,DERGİLER OLABİLİR.

cANIM O KADAR HIZLI YAZIYORUM Kİ HEYECANDAN KELİMELER EKSİK BOZUK ÇIKIYORaDRESİ VERDİM CANIM HATTA BİR DAHA YAZAYIM:
75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA
NİHAT DALARSLAN İSMİNE YOLLANACAKTIR.şİMDİDEN 4 ARKADAŞIMIZ GÖNÜLLÜ OLDU,ÇOK MUTLUYUM ŞİMDİ.

harikasın canım seni şimdiden kutluyorum,bu ince davranış ta bulunman senin; ince ruhlu ,yardımsever,paylaşmayı seven,girişimci biri olduğunun bir kanıtı.bunu Ve bunu Hakediyorsun.

Ben asıl çocukların tepkisini yani gözlerindeki o ışıltıyı merak ediyorum.
Arkadaşlar verdiğim adrese yolladığınız vakit beni haberdar eder misiniz?

Var mı 2012 mayıs anneleri topiği gibisiAllahın izninle kütüphane de yaparız,sende bize resim çeker gösterirsin
Bende ilerde Mira'ya gösteririm ona verdiğim ilk yaş günü hediyesinin; onu adına tanımadığı bir arkadaşına kitap göndermek olduğunuYarın yani Cuma da yardım etmek için ne mübarek gündür dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…