aaa ben ekliyorum videoyu ama kimse görmüyo
melegim ve zadacannnn
siz bana cevap yazarken ben de oğluşumun motorundan bahsedeyimoturduğu yerden bi yerlere tutunarak ki genelde bu ben oluyorum kalkıyo,sıralıyo ama sadece koltuk kenarında duvarlara tutunma falan yok henüz, inanmıycaksınız ama hala yuvarlanamıyo yan dönüp uyuyo ama 360 derece dönüş yok sırt üstünden yüz üstüne ,tam tersi yöne dönebiliyo ama, elinden tuttuğumuzda yürüyo bazen gaza gelip koşuyo ama kendi başına duramıyo hala anında devriliyo, enne, baba, dede ve goll diyo, en bilinçli sözü gol topa ayağıyla vurup gol diyo en sevdiği oyun bu , bunların dışında da bi motorumuz yok iyi ama dimi bunlarda ve hala emeklemiyo emekleme işinden umudu kestik biz
Bakmazsan olur şekerim, forumdan gitmene gerek yok,zaten daha önce koymuş biz yokken baksana
bende erol büyükburç'un versiyonu gibiyimEn çok ben izleyeceğim yeğenlerimi en çok bennnn
Dur bende beykozum için bişey koyayım
Aktarma kablom yanımda değil netten resmini buldum beykozcum
Eki Görüntüle 657398
bunuda kaçırırsaız başka yok ona göre
yükle sil yükle sil bir hal oldum
hıhhhh
[video=youtube;auALZi9CoW0]http://www.youtube.com/watch?v=auALZi9CoW0[/video]
o küçük dil hepinize gelsin:)
Pinardam ne guzel meslegin var senin ya. Muhendis olmayi seviyorum mutluyum ama ogretmen olsam eminim musmutlu olurdum! Allah ogrettigin her harf kadar sevap yazsin cnm...Çok teşekkürler,sayenizde kampanyamız hızla büyüyor.
Evet canım haklısın zaten ilk senden duydum,hem bu konudaki duyarlılığın tartışılmaz.Sen az evvel kaç ton mu dedinÇığ gibi oluyoruz galiba
Canım benim Allah kazadan beladan korusun,bak şimdi suçlu hissettim kendimi,benim yüzümden oldu sanki:18:Çünkü fuara gitmeseydin bu olay yaşanmazdı.
sagol tatlim cidden cok korktum kus sesi gibi bir ciyaklamayla kendime geldim meger lastik kaldirima surtmeye baslamis neyse esime kizginim biraz bu konuyu hic acmayayimAnnezeynep gecmiş olsun cnm yaaa. Dikkatli ol
Sagol zadacim Alla hepimizi evlatlarimiza onlari da bize bagislasin aminn!cnm Allah korumus seni yavruna bağışlamışş...cok dikkat et cnm araba kullanırken bir anlık dalgınlıktan oluyor hersey...yorgun oldugunda kullanma tatlım...cok gecmıs olsun...
Sagol kuzucum asiri yorgunluktan olduAyy cnm allah gostermesin seni rabbim sevdiklerine bagislasin, cok sukur atlatmissiniz..verilmis sadakaniz varmis demek..cok uzuldum inan yorgunlugun bu sekilde ortaya cikmasi cok uzucu ama allahtan birsey olmamis..dedigin gibi cok uykulu kulanmaman en guzeli olucaktir..
öyle yapacam canım sagol..neyse cerende geldi evde yanımda kuzum..
kızma tmm birşey demeyiz
salon kadınına sinirlenmek hiç yakışmadı
sen dua ette kimse sana çikita demesin
Eki Görüntüle 657993
Bu da benim dogum hediyem
Tepedeki babamiz etraftaki ben ve rahmim ortadaki de omer
Omer evlenince gelinime verecekmisiz esim oyle munasip gormus ben de once dogursun sonra veririm dedim
Dogum hediyelerini paylastiniz galiba o yuzden koydum he yanlis anlasilmasin :s
Bi de herkesin esi o kosturmacali donemde hediye alamamis olabilir ama musmutlu 3kisi olmak en guzel hediye zaten hepimize
Babyceren internette dolanirken gordum kece bulabilirsen kizlara yaka rozeti yapsana?
Kucuk prenses, buyuk prenses, ana kralice diye yazmislar cok hosuma gitti ama telden yukleyemedim
Rengimdesign yazinca cikiyor facebookta
Hem Cerene de motivasyon olur sadece Cagla.ya odakli bir kutlama olmamis olur
Sagol kuzucum asiri yorgunluktan oldu
Omer 3.gecedir uyumuyor ayagimda sallamayacagim diye inat etmistim ama bu gece tabuyu yiktim su an o ayagimda babasi salonda ben de forumda
Sende ne var ne yok gece kusu oldun iyice Mahirim ne yapiyor ne ediyor kaciriyorum hep!
Allah iyiligini versin ya nasil bu kadar cin fikirli olabiliyorsun yikildim yinecanım kolyen çok ama çok güzel..çok anlamlı..
inşallah eşinin dedigi gibi gelinine takarsın bunu..
ve hemen kolyeni yavaşça kutusuna koy:)dikkat et düşürme:))nazarım degmesin çok begendim
Eki Görüntüle 657998
Cnm ne olsun her gun bir kosturmaca pesindeyiz..malum gece kusu olmamizin sebebide ancak gece firsatim oluyor buraya gelmeye ondan..yani mecburiyetten :)) herkes gibi bende kendim capimda cok yogunum..Mahir simdilik iyi teyzesi, arada bir kuduruyor benim iflami kessede olsun boyle bala can kurban deyip bagrimiza basiyoruz..
Cenazeniz varmış başınız sağ olsun tatlım Allah kalanlara sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?