2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızcıklar teşekkür ederiz tekrar...mutluannemde izlemiştir inş...

babyceren ben yine izleyemedim çağlayı(

beykozcum ben kacırdım sanırım bi yakınınızmı vefaat etti başınız sağolsun cnm..Allahım sabır versin..takdiri ilahi demekten baska bişey gelse keşke elimizden..

azraececim bende eski hamamcılardanım cnm cok severım hamıle kalmadan once her ay muhakkak giderdim ama hamılelıkten berı fırsat bulup gıdemıyorum..ama cok heveslendım sımdı ayarlayıp gıtcem hmn...

vee bütün kalbi yüreği guzel arkadaslarım hepinize iyi geceler dılıyorum tatlı uykular...

o kadar video çektik ki çocuk artık sersemleşti:))
sallanıyo uykusu var:)hadi anneee bitirde uyuyacaaaaammm:)))
[video=youtube;ltGIq4umxRU]http://www.youtube.com/watch?v=ltGIq4umxRU[/video]

canım inan bir anda yapıyrlar sasırıyorsun ben motorunu begendm acıkcası

bunuda kaçırırsaız başka yok ona göre
yükle sil yükle sil bir hal oldum
hıhhhh
[video=youtube;auALZi9CoW0]http://www.youtube.com/watch?v=auALZi9CoW0[/video]

o küçük dil hepinize gelsin:)

ay kolyen gercekten cok hos onu boynunda düşündüm gercekten cok yakısır
beykoz yazdıgınız her yazıda mutlu oluyorum arada adım varmı diye bakıyorum önce onu okuyorum sonra digerlerini bak bunu dedim diye beykoz yazıp bos bırakmayın heee

bunuda kaçırırsaız başka yok ona göre
yükle sil yükle sil bir hal oldum
hıhhhh
[video=youtube;auALZi9CoW0]http://www.youtube.com/watch?v=auALZi9CoW0[/video]

o küçük dil hepinize gelsin:)

yaaa cok tatlı maşşallah yaaa...o dilini ısısrırım onun poposunuda yerimmmm valla cok mutlu oldum cok guzell...eşimde uzaktan gördü aaa onu nezmn cektın dıyor:)) Ada sandı...
ohh yatabılırım iii geldi..

Pinardam ne guzel meslegin var senin ya. Muhendis olmayi seviyorum mutluyum ama ogretmen olsam eminim musmutlu olurdum! Allah ogrettigin her harf kadar sevap yazsin cnm...
Suclu hissetmek de neymis hem fuara gitmekten vazgecip eve giderken oldu fuara gitseydim hemen varirdim orda da uykum acilirdi :)
Bizim sirket afedersin 6bin kisilik bir fabrika olunca, ben de bu tarz sosyal sorumluluk duyurularinda eli kolu uzun olunca, genelde hedefimizin 2katina cikariz :)
Isler azicik durulsa ben de etraflica duyuracagim bakalim. Fazlasini da Bursa.nin koylerine yollariz...

Annezeynep gecmiş olsun cnm yaaa. Dikkatli ol
sagol tatlim cidden cok korktum kus sesi gibi bir ciyaklamayla kendime geldim meger lastik kaldirima surtmeye baslamis neyse esime kizginim biraz bu konuyu hic acmayayim
Su an salonda atletiyle yerde uyuyakalmis durumda ben de uyandirmicam iste hihh
Omerle guresirlerken o uyuyakaldi Omer de mutfakta oyalansin diye verdigim tahta kasikla neresine denk gelirse vuruyordu

Yalniz tatlim sen yazdikca ben fena duygulaniyorum zaten hasretligiz hepten depresiyorum
allah baska hasretlik vermesin
Aminnn

cnm Allah korumus seni yavruna bağışlamışş...cok dikkat et cnm araba kullanırken bir anlık dalgınlıktan oluyor hersey...yorgun oldugunda kullanma tatlım...cok gecmıs olsun...
Sagol zadacim Alla hepimizi evlatlarimiza onlari da bize bagislasin aminn!
o kizinin tatliligi ne oyle yaa hayal gibi geliyor yurumesi sanki dusuverecekmis gibi tutmak istiyorum Omer yuruse deliye donecegim demek ki onu anladim asiginim adaaa

Sagol kuzucum asiri yorgunluktan oldu
Omer 3.gecedir uyumuyor ayagimda sallamayacagim diye inat etmistim ama bu gece tabuyu yiktim su an o ayagimda babasi salonda ben de forumda
Sende ne var ne yok gece kusu oldun iyice Mahirim ne yapiyor ne ediyor kaciriyorum hep

MUTLUANNEM gec oldu diye mesajina donmedim sagol tatlim
Sekersizcaya yazarken yav bunu yazdim ama Allah korusun som agzim tutmasin diye dusunmustum
Dusundugum gibi de oldu Allah beterinden korusun
Yarin dedigin gibi ilk is sadaka verecegim

AZRAECE ecemin dis bugdayi ve mevlidini hatirliyorum da hersey super ozenli ve guzeldi
Dogumgununde babaniz yaninizda olmasa bile yine ayni ozenle kutlarsiniz hayatim
Bak ne dicem sen bir tema sekil vs secsen ben de elimdeki standart formatlara onlari ekleyip sana kurdan bayrak sise bandi ani karti fln yollasam?
Ayni teklif BABYCERENim icin de gecerli
Cerenin doneminde bu kadar populer degilmistir kutlamalar
Ona da kart hazirlayabilir ve ilk dogumgununde farkli birseyler planlayabilirsin
Eminim favori oyuncagi karaklteri fln vardir el birligiyle ayarlariz birseyler
Mutlukurtluanne duramaz zaten hemen olaya el koyar :)

Son olarak AZRAECEcim esin acilacakmis sanirim hayirlisiyla gitsin gelsin cnm napalim soz konusu gecim olunca herseye goz yumuluyor
Bak ben yurtdisina gitmedim ama kacisim yok yoneticim pasaportu istedi muhtemelen bir sonraki projede gonderecek
Omer yurudukten sonra bahanem de kalmayacak mecbur gidecegim
Demem o ki Allah yardimcimiz olsun tatlim
Akca pakca hatundun hamamdan sonra lokum gibi olmussundur kar beyaz
Bayilirim hamam sonrasi pambik yumusakligina!

öyle yapacam canım sagol..neyse cerende geldi evde yanımda kuzum..

kızma tmm birşey demeyiz
salon kadınına sinirlenmek hiç yakışmadı
sen dua ette kimse sana çikita demesin

Aklima cikita muz muz sarkisi geldi

Cnm Caglam pusetten dusmus gecmis olsun.opsun teyzesi hemen gecsin olurmu..
Cerende okulda tek kalmis aglamis,kiyamam kuzuma..deli olmak icten degil bazen ama malasef oluyor..

Bu da benim dogum hediyem
Tepedeki babamiz etraftaki ben ve rahmim ortadaki de omer
Omer evlenince gelinime verecekmisiz esim oyle munasip gormus ben de once dogursun sonra veririm dedim
Dogum hediyelerini paylastiniz galiba o yuzden koydum he yanlis anlasilmasin :s
Bi de herkesin esi o kosturmacali donemde hediye alamamis olabilir ama musmutlu 3kisi olmak en guzel hediye zaten hepimize

Babyceren internette dolanirken gordum kece bulabilirsen kizlara yaka rozeti yapsana?

Kucuk prenses, buyuk prenses, ana kralice diye yazmislar cok hosuma gitti ama telden yukleyemedim

Rengimdesign yazinca cikiyor facebookta

Hem Cerene de motivasyon olur sadece Cagla.ya odakli bir kutlama olmamis olur

canım kolyen çok ama çok güzel..çok anlamlı..
inşallah eşinin dedigi gibi gelinine takarsın bunu..
ve hemen kolyeni yavaşça kutusuna koy:)dikkat et düşürme:))nazarım degmesin çok begendim

bakıyım canım sagol ama yaparmıyım bilemiyorum
aslında çok istiyorum ama kararsızım..ceren zaten kkıskanıyo kardeşini:18:
ben bir düşüneyim:18:
sagol hayatım

Cnm ne olsun her gun bir kosturmaca pesindeyiz..malum gece kusu olmamizin sebebide ancak gece firsatim oluyor buraya gelmeye ondan..yani mecburiyetten :)) herkes gibi bende kendim capimda cok yogunum..Mahir simdilik iyi teyzesi, arada bir kuduruyor benim iflami kessede olsun boyle bala can kurban deyip bagrimiza basiyoruz..

uzerinize afiyet bu sene 22 gun yillik iznim var
ama hala tam olarak planlayabilmis degilim islerden firsat bulup icime sinesi arastiramadim tam birkac yere icim isindi aklima su takildi:
Biz otelde tatil yaparken bidiklari nasil besleyecegiz? Ek gidalarini nasil hazirlayacagiz? Birkac otelle gorustum mesela, mutfaklarini kullandirmiyorlar
Voyage Sorgun.a gidecek biri vardi bebikini nasil besleyecegini planladi mi mesela?

Bu is cok kafami karistirdi ben oglumun beslenmesine bagisikliginin en hizli gelistigi su donemde cok dikkat etmeye calisiyorum sirf tatil yapacagim diye onu ihmal edemem :s

Tatile gidecekler bana bir akil verin kafam cok karisti :s

Babyceren gibi sayfalari kendi kendime doldrmaya basladim galiba :)

annezeynep aşkolsun ya..ben yazını büyük zevkle okurken altta bana attigin taş kafamı yardı:)
herkes bana taş atmaya başladı..çokmu konuşuyorum
gidersem geri gelmem haaa
küserim hepinize
neyse daha az konuşacam söz sustum tıp pıt pırrtt:))

Allah iyiligini versin ya nasil bu kadar cin fikirli olabiliyorsun yikildim yine
Ben evde tadilat ve 4tane usta varken saf gibi sifonyerin sutunde biraktim bi kere
Aksam olmak bilmedi kaybedersem isin ucunda caktirmadan aynisini bulmak var

Ahh Rabbim hayirli bir gelin nasip etsin oglumla mutlu olsun da Allah biliyor ya asla kendi zevkime gore degil muhakkak ya onunla ya da agzini arayarak kiymetlim oldugunu hissettirmek icin elimden geleni yaparim
Kaynanalari hic anlamiyorum ben
Oglumu mutlu edecek bir kiz dusunuyorum da basimin taci yaparim yahu oglum mutlu olsun diye yapmiyor muyum zaten herseyi

sen universiteye donecek miydin kuzum? Evde ayri yorgunluk oluyor iste ayri. Gecen bir arkadas 1hafta izin alip evde durdu ise kosa kosa geldim evde olmak daha yorucu diyor :)

offf ne kadar çok birikmiş sayfalar iyiki bi misafir ağırladık

mutluannemiyiki şu kitap kampanyasına ön ayak oldun çok büyük bi hayır işledin ve Allahın izniyle miniklerimize dolu dolu kitaplar göndeririz inş.biz evdeki kitapları eşimin görev yaptığı okulun kütüphanesine hediye ettik ama pınardanın verdiği adres içinde alırızz

annezeynepgeçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasınn..yorgun olduğun zamanlar oturma cnm direksiyona..

ilkim-planner-mutluannedoğum günü fikirlerinize bayıldımm..ilkim keçerle süper olmuş el emeği göznuru
yahu kzılar siz bunları nasıl yapıyosunuzz:44:

babycerençağla yine düşmüşson zamanlarda ne çok düştü kuzum..yürümesini son videoda izledimm Allah nazarlardan korusun nasıl tatlı meleğimmo totosundan ıssırasım geldii

beykozzfingirdeğim seni seviyorummbak sadece beykozz yazıp bırakmadım

daha çok şey vardı unuttum işte hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…