2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aklima cikita muz muz sarkisi geldi

Cnm Caglam pusetten dusmus gecmis olsun.opsun teyzesi hemen gecsin olurmu..
Cerende okulda tek kalmis aglamis,kiyamam kuzuma..deli olmak icten degil bazen ama malasef oluyor..

senin için melegim:))
[video=youtube;8OLA5K4iDkk]http://www.youtube.com/watch?v=8OLA5K4iDkk[/video]

tatlıcadım videoyu izlemene sevindim..evet çağla yine düştü..
9 ay hiç düşmeyen çocuk 3 haftada 3 defa düştü
son olur inşallah..

Sensiz olmaz bebeğim hele az konusursan hic olmaz sen bu forumun demirbasisin (yalan dünyada tülayin arkadasi gibi soyledigimi dusun ve hemen beni affet:))
DEMIRBAS nedir ya kim nasil bir ruh haliyle turetti acaba bu kelimeyi

kızlar 9 martta regl olmam gerekiyodu 14 marta sarktı..
o aradaki 5 günde ben eşime hiç böyle gecikme olmazdı..biliyosun diğer gebeliklerimde 1 gün geçtiğinde test yapmıştık ve pozitifi görmüştük,hamile olabilirim vs diye bi sürü şey söyledim
en son dünde ben hamileyimmmm deyip bombayı patlattım..tabii olmayan bomba
halbuki dün regl oldum.
bi kaç gün öncesinde hep gebelikten bahsettiğim için çabuk inandı..hani test nerde,ciddimisin falan diye sorular sordu
bende testi çöpe attım keşke saklasaydım canım yaa dedim..
dün akşam öptü 2. bebekmi geliyo erken oldu ama onuda Allah ın izni ile büyütürüz dedi senin psikolojin nasıl tarık buğra daha küçük üstesinden gelebilicen mi vs bi sürü sorular sordu
benim üzgün olduğumu düşündü ve rahatlatmaya çalıştı
sonrasında da regl olduğumu söylemedim:))
adamcağız bu gün gün boyu planlar yapmış..daha büyük bi ev,benim psikolojim,ya hamileliği bulantılı geçerse tarık buğra ne olucakk bi sürü şey düşünmüş
yeni bebeğimizin doğum tarihini bile hesaplamış,burcuna bakmış..
akşam evde aşkımm yeni bebeğimiz babası gibi akrep burcu olucak dedi
bende şaka yaptığımı söyledim..ama oğlak veya kova burcuna bi bebek yetiştirebilirz dedim
her an 2. bebek çalışmalarına başlayabilirizzz

Bak yaa yine koymasiyla kaldirmasi bir olmus kiz bi dur ne tez canlisin surekli online iken 1ini izleyemedim daha kac aylik dogdun sen BABYCEREn :)

tatlıcadı evet hemen 2. bebegi yap
şaka yapıyorum canım eger aklın varsa bekle biraz daha..çok zorlanırsın..
hiç tahmin ettigin gibi degil heleki aralarında 2 yaş bile olmayacak..
bence 3 yaş ideal..bakınız örnek ben:)cerenle çağla arasında tam 3 yaş var..
beni arkadaşın çocuklarının arası 2 yaş ve kız şuanda depresyonun dibinde..
çok üzülüyorum ona..
yinede sen bilirsin ben karışmıyorum:)
bende az önce eşime dedim ki..ay 10 aydır adet olmadım kazaya kurban gitmem inşallah..
dedi ki olsun git birşey olmaz dogurursun
erkekler daha rahat..
ben istemiyorum spiral taktıracam ama hala adet olmadım

Tatlicadi valla masallah masallah esine yazik ya ne planlar kurmus adam helal olsun boyle ese 4cocuk da dogurulur 5 de! Dogur ursun di mi kiz?

Ben esime 3tane dogururum mesela. 6ya kadar yolu var 45yasina gelene kadar bakarim diyor ama biri der gitar al biri der basket kursu var biri der ben kampa yazilicam bas edilmez onlarla :)

Bens eviyorum kalabalik aileleri ya Rabbim saglikla uremeyi nasil etsin saglikli evlatlar versin amin

Babyceren senin icin supaneke dinimiz amin

Bak yaa yine koymasiyla kaldirmasi bir olmus kiz bi dur ne tez canlisin surekli online iken 1ini izleyemedim daha kac aylik dogdun sen BABYCEREn :)

8 ay 10 günlükfırlamayım benitiraf ediyorum
istersen koyarım senimi kıracam:)istersen yarın koyarım hem gündüz kuşagıda izler:)

benim çenemden ne zaman mı kurtulacaksınız:)
ben geberip gidince:)o da biraz zor..çünkü 102 yaşıma kadar yaşayacagım:)))

istersen koyarım senimi kıracam:)istersen yarın koyarım hem gündüz kuşagıda izler:)

Evet evet yarin koy uyku sersemi ustunkoru olur detaylari anlamam evet evet yarin koy ama randevulasalim kacta nasil kiminle nerede kim gormus ne demis?

Evet evet yarin koy uyku sersemi ustunkoru olur detaylari anlamam evet evet yarin koy ama randevulasalim kacta nasil kiminle nerede kim gormus ne demis?

allah kısmet ederse yarın saat 2 de bizim topikte..sayfa kaçta olur bilemiyorum sanahkilerin çenesine bağlı:)
belki fazla konuşmazlar 5-10 sayfa sonra buluşuruz:)ne çok konuşuyolar bende anlamıyorum:))
ben az ve öz konuşanları severim,konu dagıtanlardan hiç hoşlanmam(mutluanne yine burdamısın kız:))neyse ne diyoduk..
yarın görüşürüz

Bak surda bi tane calisan anne var mi hepsi beligi bebegi uyutmus kocasinin gonlunu yapmis bulasiklarini yikamis vermis sirtini yataga uyuyor
Benim ne isim var çan çan çan sabah alarm beynimi delerken pişman olayim da goreyim gunumu bana mustehak!

Saat 1bucuk olmus ya niye soylemiyosunuz şabyceren Tatlicadi askolsun !

Bu gariban calisan anne kocasini salon halisindan kaldirip koynuna almaya gidiyorr
Muhtemelen popom yatak gordugu an Omer uyanir

Seviyorum kiz sizi
Iyi geceler ve guzel haber YARIN CUMAAAA YIFUUUUUUU

8 ziyaretci 2uye bu saatte ne isiniz var burda arkadasim kimsiniz kimliginizi aciklayin uyeyyn surda babyceren saat 2de koymakla alakali espri yapacaktim kursagimda kaldi!

canım ben yaş farkının az olmasının daha iyi olucağını düşünüyorum:)
kıskançlık nedir bilmiycek..ama 3 ten sonra herşeyin bilincinde olucak
süt oğluşum ve ablasının yaş aralığı aynı ceren ve çağla gibi
çok kıskanıyo kardeşini kuzum gün içinde altına çişini yapmaya başladı,okula annesini bırakıp gitmiyo,yemek yemiyo çok zayıfladı
minik bebekte çok huysuz çok ağlayan bi bebek hep kucakta..doğal olarak kıskanıyo
annem 5 aydır orda kalıyo sırf ablayla ilgilenmek için ama evden dışarı çıkmıyo yavrum annesini bırakmıyo
yardım almaya başlıycaklar önümüzdeki hafta..
ya çok küçükken olucak çocuk kıskanmıycak..yada arada yaş farkı fazla olucak
bende ablamı ve yeğenimi görünce gözüm korktu hemen oğlumun krdeşi dünyaya gelmeli diye düşündüm

hiç sorma canım yaa en ince detayına kadar herşeyi düşünmüş çocuklara oda bile hazırlamış:))
planlarını anlatınca uzattığım için üzüldüm..işide çok yoğunmuş beynini boşuna meşgul etmiş
bende kalabalık aileyi ve çocukları çok seviyorum
ekonomik dururumuz iyi olsa hiç düşünmeden en az 3 tane doğururm
bakabilme gücü olan ve iyi bi nesil yetiştiriceğine inanan aileler tek çocukla kalmamalı diye düşünüyorum
tarık buğra ikiz olsaydı keşke dediğimiz çok oldu:)
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn
ama 2. yi ciddi ciddi düşünüyorum Allah kısmet ederse iki kuzumu büyütür emekliye ayrılırım:)

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
TatliCadi,
anneZEYNEP+

iyi geceler arkadaşlarrrr
yavrumu emzirme nöbetime başlıyorum:)

şimdiden herkese hayırlı cumalar diliyorum

yarın hava güzel olursa çok kaynatmayın kızlar oğluşla gezmeye gidicezde..hava kapalı ve bulutlu olursa kaynatabilirsiniz bende size eşlik ederim

Canım aynen ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Bir yanım deniz,kum,güneş,bol bol dinlenmek diye iç geçirirken bir yanım da eeee kızımı nasıl besleyeceğim diye düşünüyorum.Doğa ya o yemeklerden veremem,kaldı ki kahvaltı faslı var,meyve pürelenek(hadi o kolay)ya sebze çorbasını nasıl yapacağım?e tabi yoğurt da var...Galiba bu tatil olamayacak...Hem kaynanamgilllere mecburen gitmek zorunda kalacağım yazın,o multi pasaklının evinde ne yaparım ben?Yaramı deştin annezeynepciğim...

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

gunaydin mayisin gullleri bugun nasil guzel bir gun boylee koca haftayi yine bitirdik de haftasonuna erdik ohh ya rabbi sukurrr
aksam 40gunluk baska bir bebek daha gormeye gidecegiz miss gibi kokar o simdi
Hamile gordukce bebek gormeye gittikce nasil ozeniyorum nasil ozeniyorum

TATLICADI sana katiliyorum canim 3yastan sonra aralari acildikca kiskanma durumu artiyor soyle bi 7 8sene gececek ki buyuk olan okuluna alismis olsun kendine ait bir duzeni olsun
Ama bir yandan da cesaret edemiyorum azicik dinlensek diyorum
Seneye yaptik yaptik sonra Omerin en simarik donemi olacak 3yasindaki cocuklara bayiliyorum tatli tatli konusmalar bidik bidik oyunlar o donemde yeni bebek gelirse oglumun keyfine varamam :s
Huff ne zaman dogurcaz ya toplu soz verip and icip ayni anda kalalim cesaret gelsin ne dersiniz

PINARDAM dun gece burdan ciktim ama uyku tutmadi birkac butik otel arastirdim
Sanki oyle biryer olursa beslenmelerini hazirlamak daha kolay olur
butun gece bozulmayacak pratik menuler dusunup durdum:

Yogurdunu 3 4gunluk mayalasak eksime olmaz 1ogun cepte
Bebe kurabiyesi yapsak rondodan gecirip yanimiza alsak ara 1ogun daha cepte (ben istanbula gidince boyle yapmistim suyla kivamlandirip vermistim cok sevdi)
Bugday haslayip kuru meyvelerle asure yapsak ilk 2gun tuketebilir diye dusunuyorum
Yine kurumeyveler + rondo olmazsa olmaz ve bozulmaz
Kahvaltiliklari alip minibara doldururuz o da hazir
1 2patates haslasak nolur nolmaz diye onu da minibarda muhafaza edebiliriz zor anda imdadimiza yetisir
Corbalar ve muhallebi kaliyor sadece

Sabahtan corbasi aksam da muhallebisi icin otelden yardim alabiliriz herhalde
Cok kolay olmayacagi muhakkak
O nedenle bir yerde 3gunden fazla kalamayiz diye dusunuyorum :26:

Günaydın kızlarrrr.Hayırlı cumalar.
Bol bereketli bir gün olsun inşaallah.

Hepinizi de çok özledimmmmmmm.
İnternetimdeki sorun nedeni ile bir kaç gün giremedim.Umarım her şey yolundadır.
Hasta bebişler iyileşti mi ?
Geçmiş çooook birikmiş,okumayı çok istiyorum ama bakalım oğluşum izin verirse artık

Kızlaar ben kayranın doğum günü için pantalon askısı arıyorum.Buralarda bulamayacağım için muhtemelen internetten almak zorundayım.Bulursanız,görürseniz bana haber verin emi.
Eğer bulabilirsem ekoseli bir pantalon,üzerine beyaz gömlek veya badi,üzerine papyon ve eski zaman dede kasketleri var ya,ondan alacağım.Birde pantalon askısı tabi
Alışveriş sitelerinde gözünüze çarparsa mutlaka haber verin ama canlarım.

Hepinizi öpüyorum ve çalışan anneler için hemencecik akşam olmasını diliyorum

itiraf edıyorum:
sana gıcıkmoluyorum ,senı kıskanıyorum,sana hayranım
nıyemı?2 cocuğun var herseye yetışebiliyon buraya fazlasıyla zaman ayırabılıyon hep pozıtıf hep keyıflı bırısın
masallah sana

ben gecen ay gıttım tatıle. Şöyleki yogurt olarak babymix aldım zaten oda da dolap var muhafaza edılebiliyo. Gerıkalan herseyı otel mutfagından yedırdım. Sebze corbası tavuk corbası mercımek mutlaka her oğun bırı cıkıyodu. Dıyet bufesınden haslanmış sebze mesela karnıbahar brokolı... Balık patates puresı köfte et vs... Kahvaltı içinse zaten evımden cok kahvaltılık var orda ustelik blender mikrodalga vs de vardı...etımek bebe buskıvısı bıle vardı.ve envaı cesit ekmek...
tıtız bı anne oldugunu bılıyorum ama en az senın kadar yeme konusunda takıntılı oldugumu sanıyorum... Hersey rahattı valla bız rahatca tatılımızı yaptık. Ustelik ben bunları 8-9 aylıkken yaptıysam yaza 14-15 aylık olacaklar ve cok daha rahat olcaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…