Aklima cikita muz muz sarkisi geldi
Cnm Caglam pusetten dusmus gecmis olsun.opsun teyzesi hemen gecsin olurmu..
Cerende okulda tek kalmis aglamis,kiyamam kuzuma..deli olmak icten degil bazen ama malasef oluyor..
canım kolyen çok ama çok güzel..çok anlamlı..
inşallah eşinin dedigi gibi gelinine takarsın bunu..
ve hemen kolyeni yavaşça kutusuna koy:)dikkat et düşürme:))nazarım degmesin çok begendim
Eki Görüntüle 657998
annezeynep aşkolsun ya..ben yazını büyük zevkle okurken altta bana attigin taş kafamı yardı:)
herkes bana taş atmaya başladı..çokmu konuşuyorum
gidersem geri gelmem haaa
küserim hepinize
neyse daha az konuşacam söz sustum tıp pıt pırrtt:))
Bak yaa yine koymasiyla kaldirmasi bir olmus kiz bi dur ne tez canlisin surekli online iken 1ini izleyemedim daha kac aylik dogdun sen BABYCEREn :)
8 ay 10 günlükfırlamayım ben itiraf ediyorum
istersen koyarım senimi kıracam:)istersen yarın koyarım hem gündüz kuşagıda izler:)
Evet evet yarin koy uyku sersemi ustunkoru olur detaylari anlamam evet evet yarin koy ama randevulasalim kacta nasil kiminle nerede kim gormus ne demis?
tatlıcadı evet hemen 2. bebegi yap
şaka yapıyorum canım eger aklın varsa bekle biraz daha..çok zorlanırsın..
hiç tahmin ettigin gibi degil heleki aralarında 2 yaş bile olmayacak..
bence 3 yaş ideal..bakınız örnek ben:)cerenle çağla arasında tam 3 yaş var..
beni arkadaşın çocuklarının arası 2 yaş ve kız şuanda depresyonun dibinde..
çok üzülüyorum ona..
yinede sen bilirsin ben karışmıyorum:)
bende az önce eşime dedim ki..ay 10 aydır adet olmadım kazaya kurban gitmem inşallah..
dedi ki olsun git birşey olmaz dogurursun
erkekler daha rahat..
ben istemiyorum spiral taktıracam ama hala adet olmadım
Tatlicadi valla masallah masallah esine yazik ya ne planlar kurmus adam helal olsun boyle ese 4cocuk da dogurulur 5 de! Dogur ursun di mi kiz?
Ben esime 3tane dogururum mesela. 6ya kadar yolu var 45yasina gelene kadar bakarim diyor ama biri der gitar al biri der basket kursu var biri der ben kampa yazilicam bas edilmez onlarla :)
Bens eviyorum kalabalik aileleri ya Rabbim saglikla uremeyi nasil etsin saglikli evlatlar versin amin
Babyceren senin icin supaneke dinimiz amin
uzerinize afiyet bu sene 22 gun yillik iznim var
ama hala tam olarak planlayabilmis degilim islerden firsat bulup icime sinesi arastiramadim tam birkac yere icim isindi aklima su takildi:
Biz otelde tatil yaparken bidiklari nasil besleyecegiz? Ek gidalarini nasil hazirlayacagiz? Birkac otelle gorustum mesela, mutfaklarini kullandirmiyorlar
Voyage Sorgun.a gidecek biri vardi bebikini nasil besleyecegini planladi mi mesela?
Bu is cok kafami karistirdi ben oglumun beslenmesine bagisikliginin en hizli gelistigi su donemde cok dikkat etmeye calisiyorum sirf tatil yapacagim diye onu ihmal edemem :s
Tatile gidecekler bana bir akil verin kafam cok karisti :s
Babyceren gibi sayfalari kendi kendime doldrmaya basladim galiba :)
PINARDAM dun gece burdan ciktim ama uyku tutmadi birkac butik otel arastirdimCanım aynen ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Bir yanım deniz,kum,güneş,bol bol dinlenmek diye iç geçirirken bir yanım da eeee kızımı nasıl besleyeceğim diye düşünüyorum.Doğa ya o yemeklerden veremem,kaldı ki kahvaltı faslı var,meyve pürelenek(hadi o kolay)ya sebze çorbasını nasıl yapacağım?e tabi yoğurt da var...Galiba bu tatil olamayacak...Hem kaynanamgilllere mecburen gitmek zorunda kalacağım yazın,o multi pasaklının evinde ne yaparım ben?Yaramı deştin annezeynepciğim...
8 ay 10 günlükfırlamayım ben itiraf ediyorum
istersen koyarım senimi kıracam:)istersen yarın koyarım hem gündüz kuşagıda izler:)
uzerinize afiyet bu sene 22 gun yillik iznim var
ama hala tam olarak planlayabilmis degilim islerden firsat bulup icime sinesi arastiramadim tam birkac yere icim isindi aklima su takildi:
Biz otelde tatil yaparken bidiklari nasil besleyecegiz? Ek gidalarini nasil hazirlayacagiz? Birkac otelle gorustum mesela, mutfaklarini kullandirmiyorlar
Voyage Sorgun.a gidecek biri vardi bebikini nasil besleyecegini planladi mi mesela?
Bu is cok kafami karistirdi ben oglumun beslenmesine bagisikliginin en hizli gelistigi su donemde cok dikkat etmeye calisiyorum sirf tatil yapacagim diye onu ihmal edemem :s
Tatile gidecekler bana bir akil verin kafam cok karisti :s
Babyceren gibi sayfalari kendi kendime doldrmaya basladim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?