Bak bu fikrine bittim ben, cok iyi duusunmussun sekerim aklinla bin yasa...
Benimde artik dogum gunu icin hizlanmam lazim..kizlar uzgunum bu konuda ama galiba biz dogum gununde Tr de bulunamiyacagiz..oglumun 12 ve 13 aylik asilari var birinci sorunumuz bu, ikincisi ise esimin isi malaasef o siralarda musait olamuyacak..bu yuzden bende burda kutlama icin yer arastirmasina basladim..cok can sikici bir durum ama ne yapalim oraya bir sekilde geldigimizde de kutlar meramimizi yine aliriz ins..hersey kismet diyelim
Canım inşallah eşinde bi şekilde yanında olur da ailecek mutlu bir yaşgünü geçirirsiniz hepinizkızlar ya çok güzel şeyler yapıyorsunuz doğum günleriniz için ellerinize sağlık ama ben hiçbirşey yapmıcam herhalde. zaten elimdende gelmiyor. babamızda büyük olasılıkla olamıcak ilk doğumgününde ecenin. sizinkileri görünce kendim yapmış kadar mutlu oluyorum en azından.
Seni çok seviyorum ama kızdırma benidüşündüm taşındım karar verdim:)
cerenin ilk dogum gününü nasıl yaptıysam çağlanınkinide öyle yapacam..
sizin yaptıgınız şeyler çok hoşuma gidiyo ama ilerde çocuklar büyüdügü zaman
ceren kıskansın istemiyorum..neden kardeşime kart bastırdın,neden anı defteri tuttun vs...
demesin..belkide demez ama olsun yapmıycam..hak geçmiyim daha iyi..
ben kendimden biliyorum 3 buçuk yaşındaydım ve abime alınan oyuncak gözümde kalmıştı:))
neden onun ki daha güzel diye hep düşünmüştüm:))o sahne dün gibi aklımda..ondan öncesine dair hiç bir
şey hatırlamıyorum..
MUTLUANNEM gec oldu diye mesajina donmedim sagol tatlim
Sekersizcaya yazarken yav bunu yazdim ama Allah korusun som agzim tutmasin diye dusunmustum
Dusundugum gibi de oldu Allah beterinden korusun
Yarin dedigin gibi ilk is sadaka verecegim
Kızların dediklerine katılıyorum ve rahat ol lütfen pimpiriklim benim,otellerde artık herşey var,,buharlı pişen bölümlerden destek alınabilir bencede ve yoğurt hazır yada 1 gece önceden kavanoza mayalanarak verilebilir bebişe..Çok zor bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum ben,,en kötü anne bir personelle konuşup durumu anlatıp,minik bir tencereyi otel mutfağında kaynattırmak zor olmaz sankiuzerinize afiyet bu sene 22 gun yillik iznim var
ama hala tam olarak planlayabilmis degilim islerden firsat bulup icime sinesi arastiramadim tam birkac yere icim isindi aklima su takildi:
Biz otelde tatil yaparken bidiklari nasil besleyecegiz? Ek gidalarini nasil hazirlayacagiz? Birkac otelle gorustum mesela, mutfaklarini kullandirmiyorlar
Voyage Sorgun.a gidecek biri vardi bebikini nasil besleyecegini planladi mi mesela?
Bu is cok kafami karistirdi ben oglumun beslenmesine bagisikliginin en hizli gelistigi su donemde cok dikkat etmeye calisiyorum sirf tatil yapacagim diye onu ihmal edemem :s
Tatile gidecekler bana bir akil verin kafam cok karisti :s
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Sen,eşin ve Mahir kısacası çekirdek aileniz birarada olsunda,,zaten maksat güzel bir pastayla birkaç foto değilmi
Geldiğinde tr de acısını çıkartırsınız zaten,bakarsın biz de oluruz canım
Canım inşallah eşinde bi şekilde yanında olur da ailecek mutlu bir yaşgünü geçirirsiniz hepinizAyrıca sen gayet yetenekli bir annesin,diş buğdayın,Ecemin tütüsü herşey mükemmeldi,,yine öyle olacaktır eminim ben
Seni çok seviyorum ama kızdırma beniGelir basarım Hayat'da seni götürürüm süsçüye
Ceren'e de yapıyosun,Çağlaya'da...Örnek: daha önce bahsettiğim İzmirdeki arkadaşım oğlu için yaşgünü hazırlıyor bu ay sonuna ama 4 yaşında kızı var,,aynı süslemeleri ona da yapıyor,,sonuçta bu süslerden Ceren doğduğunda haberin olsaydı ona yapılacaktı dimi? Tabiki evet çünkü pastanın güzelliğinden belliydi ne kadar önemsediğin...Zaten süsleme dediğimiz şeyler maliyetli şeyler değil kağıt,makas,sticker,balon,keçe...toplasan 3 balkon parasıAma çocukların mutluluğu paha biçilemez Ayrıca annezeynomun da dediği gibi birlikte kolları sıvarız olur biter,,senin dişine bile sticker hazırladım,,Güzel kızlarına mı yardım etmicem
Canım yeniden geçmiş olsun diyorum sana
Kızların dediklerine katılıyorum ve rahat ol lütfen pimpiriklim benim,otellerde artık herşey var,,buharlı pişen bölümlerden destek alınabilir bencede ve yoğurt hazır yada 1 gece önceden kavanoza mayalanarak verilebilir bebişe..Çok zor bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum ben,,en kötü anne bir personelle konuşup durumu anlatıp,minik bir tencereyi otel mutfağında kaynattırmak zor olmaz sanki
Hayırlı cumalar herkese,,dün gecemi ZeynepAda ve Çağla'mın güzel videolarayıla güzelleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim
Zadacım ben sana tel.den mesaj yazdım videpyu izleyince ama başkasına mı gitti acaba:18:
Mira bu sabah daha iyi uyandı,,haftasonu kızımı kampa alacağım tatamıyla iyileşecek inşallah
Güzel bir gün diliyorum herkese
Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
kızlar illa ki kitap mı göndermek zorundayız urfa daki minik kalplere.giymediğimiz yada doğumdan sonra giyemediğimiz kıyfetlerdende eklesek kolimize olur mu acep:26:
gunaydin mayisin gullleri bugun nasil guzel bir gun boylee koca haftayi yine bitirdik de haftasonuna erdik ohh ya rabbi sukurrr
aksam 40gunluk baska bir bebek daha gormeye gidecegiz miss gibi kokar o simdi
Hamile gordukce bebek gormeye gittikce nasil ozeniyorum nasil ozeniyorum
TATLICADI sana katiliyorum canim 3yastan sonra aralari acildikca kiskanma durumu artiyor soyle bi 7 8sene gececek ki buyuk olan okuluna alismis olsun kendine ait bir duzeni olsun
Ama bir yandan da cesaret edemiyorum azicik dinlensek diyorum
Seneye yaptik yaptik sonra Omerin en simarik donemi olacak 3yasindaki cocuklara bayiliyorum tatli tatli konusmalar bidik bidik oyunlar o donemde yeni bebek gelirse oglumun keyfine varamam :s
Huff ne zaman dogurcaz ya toplu soz verip and icip ayni anda kalalim cesaret gelsin ne dersiniz
Günaydın kızlarrrr.Hayırlı cumalar.
Bol bereketli bir gün olsun inşaallah.
Hepinizi de çok özledimmmmmmm.
İnternetimdeki sorun nedeni ile bir kaç gün giremedim.Umarım her şey yolundadır.
Hasta bebişler iyileşti mi ?
Geçmiş çooook birikmiş,okumayı çok istiyorum ama bakalım oğluşum izin verirse artık
Kızlaar ben kayranın doğum günü için pantalon askısı arıyorum.Buralarda bulamayacağım için muhtemelen internetten almak zorundayım.Bulursanız,görürseniz bana haber verin emi.
Eğer bulabilirsem ekoseli bir pantalon,üzerine beyaz gömlek veya badi,üzerine papyon ve eski zaman dede kasketleri var ya,ondan alacağım.Birde pantalon askısı tabi
Alışveriş sitelerinde gözünüze çarparsa mutlaka haber verin ama canlarım.
Hepinizi öpüyorum ve çalışan anneler için hemencecik akşam olmasını diliyorum
Canım dün gece kitapları ayırırken eşimin kütüphanesinden buldum bunu,,kulaklarını çınlattım,,oğluşuna kitap bile yapılmış bak
İlgilenirsen sana saklarım
Bu arada benden ilk silkelenmede 30 adet kitap hazır bile kızlarAma koliyi kapatmadım henüz,süprizim olacak hilvandaki minik kalplere
Eki Görüntüle 658162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?