2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarım benimmmm....bugünün cuma olması sebebiyle cok cok cok mutluyum...

annezeynep....cnm tatile biz ada 5 aylıkken gittik ek gıdayada başlamıstık ama şimdiki gibi değildi...cok zor olmamıştı...bu senede kısmetse gitmeyi duşunuyoruz ve ben söyle düşünüyorum...

sabah kahvaltısını zaten alıp dolaba koyarız problem olmaz...yanımızda bol bol yiyeceği meyvelerden götürürüz yada otelde vardır...ee artık 1 yaşşını gecmıs olacaklar ve normal corba ıcebılırler..öğlende corbasını içiririz..ikindi dediğin gibi yoğurt yapıpı gotururuz..aksama dogru biz gecen sene kumpir bolumu vardı otelın ordan pişmiş patates alıp içini yediriyoduk yada brokoli vb haslamalardan sebzeler yedirebiliriz genelde otellerin diyet bölümleri oluyor ve haslamalar yapıyorlar.....yine oyle yapabılırız..aksam muhallebiside hazır kasık mamalarından verdıkmı olur gıbı gelıyor...aralardada bol bol emzirdikmi olur gibi sanki...sonucta bol bol gunes alacaklar kumlarda oynayacaklar denıze gırecekler ayyy cok heycanlandım sımdı...

Sen,eşin ve Mahir kısacası çekirdek aileniz birarada olsunda,,zaten maksat güzel bir pastayla birkaç foto değilmi
Geldiğinde tr de acısını çıkartırsınız zaten,bakarsın biz de oluruz canım

Canım inşallah eşinde bi şekilde yanında olur da ailecek mutlu bir yaşgünü geçirirsiniz hepinizAyrıca sen gayet yetenekli bir annesin,diş buğdayın,Ecemin tütüsü herşey mükemmeldi,,yine öyle olacaktır eminim ben

Seni çok seviyorum ama kızdırma beniGelir basarım Hayat'da seni götürürüm süsçüye
Ceren'e de yapıyosun,Çağlaya'da...Örnek: daha önce bahsettiğim İzmirdeki arkadaşım oğlu için yaşgünü hazırlıyor bu ay sonuna ama 4 yaşında kızı var,,aynı süslemeleri ona da yapıyor,,sonuçta bu süslerden Ceren doğduğunda haberin olsaydı ona yapılacaktı dimi? Tabiki evet çünkü pastanın güzelliğinden belliydi ne kadar önemsediğin...Zaten süsleme dediğimiz şeyler maliyetli şeyler değil kağıt,makas,sticker,balon,keçe...toplasan 3 balkon parası Ama çocukların mutluluğu paha biçilemezAyrıca annezeynomun da dediği gibi birlikte kolları sıvarız olur biter,,senin dişine bile sticker hazırladım,,Güzel kızlarına mı yardım etmicem

MUTLUANNEM gec oldu diye mesajina donmedim sagol tatlim
Sekersizcaya yazarken yav bunu yazdim ama Allah korusun som agzim tutmasin diye dusunmustum
Dusundugum gibi de oldu Allah beterinden korusun
Yarin dedigin gibi ilk is sadaka verecegim

Canım yeniden geçmiş olsun diyorum sana

Kızların dediklerine katılıyorum ve rahat ol lütfen pimpiriklim benim,otellerde artık herşey var,,buharlı pişen bölümlerden destek alınabilir bencede ve yoğurt hazır yada 1 gece önceden kavanoza mayalanarak verilebilir bebişe..Çok zor bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum ben,,en kötü anne bir personelle konuşup durumu anlatıp,minik bir tencereyi otel mutfağında kaynattırmak zor olmaz sanki

Hayırlı cumalar herkese,,dün gecemi ZeynepAda ve Çağla'mın güzel videolarayıla güzelleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim
Zadacım ben sana tel.den mesaj yazdım videpyu izleyince ama başkasına mı gitti acaba:18:
Mira bu sabah daha iyi uyandı,,haftasonu kızımı kampa alacağım tatamıyla iyileşecek inşallah

Güzel bir gün diliyorum herkese

Haydi arkadaşlar,toplayalım okumuş olduğumuz yada hediye olarak seçtiğimiz güzel kitaplarımızı
Sloganımız: "KARINCA KARARINCA MİNİK KALPLERE KİTAP"

cnmcım teşekkür ederiz...ben aksam olunca telefonu bi koşeye atıyorum şimdi gördüm msjını:))

Canım dün gece kitapları ayırırken eşimin kütüphanesinden buldum bunu,,kulaklarını çınlattım,,oğluşuna kitap bile yapılmış bak
İlgilenirsen sana saklarım
Bu arada benden ilk silkelenmede 30 adet kitap hazır bile kızlarAma koliyi kapatmadım henüz,süprizim olacak hilvandaki minik kalplere

Kızlar bunu söylemeden geçemem,,dün gece Zeynepada'nın videosu geldi foruma,,ben tabi pür dikkat misafirm o anda,,bi gördüm dünyalar benim oldu,,ne kadar güzel giydirmiş annesi,birde kızımızım güzelliği ve adımlarıyla birleşmiş Allahh dedim
Sonra babyceren ekledi videoyu Ben yine pür dikkat izliyorum Çağla'mın güzel yüzünü,adımlarını Allahım ya içime sokasım geldi,,o köpüşlü totosunu ısırmak geldi içimden Önü düz arkası bukle saçlarının mis kokusu burnuma geldi
Babyceren, hani kumandayı koltuğa fırlattınya(balkon kapısı tarafındakine değil ama diğer sağ tarafa) orda koptum resmen

Bu video işini sevdim walla,,Mira da yürüse de eklesem bende

günaydın arkadaşlar,

dünki kitap kampanyasına yeni alınmış kitap gönderecektim ama son bir kere kütüphaneye bakayım. belki sahaftan alınmamış olanlar vardır diyerek. 2 büyük koli kadar kitap çıkardım ama çok ağır oldu.nerden baksanız 50 liradan fazla kargo ücreti ödeyeceğim. düşündüm "şimdi bunları kargoyla göndersem bir sürü para kargo şirketine gidecek (kargo parası deyince nedense aklıma Babyceren geliyor :) o kadar parayı kargo şirketine vereceğime internetten ücretsiz kargo hizmeti veren kitap sitelerinden alayım bu kitapları. hiç değilse paramın son kuruşuna kadar çocuklar için harcamış olurum" nasıl düşünmüşüm? ne bileyim, mantıklı geldi bana :26:

tatilde bebek beslenmesi konusunda rahat olmamız gereken zamanlardayız diye düşünüyorum. çünkü bebekler yaşlarına girecekler, otelde çorba,meyve,sütlü tatlı vs bulabiliriz. zaten açık büfelerde yemek yeme çok rahat oluyor. bir ara tatil yaptığımız otelde servis elemanlarının çocuklu masalara gidip "bebek için özel birşey ister misiniz?" diye sorduğunu duymuştum. hatta mutfaklarını 24 saat kullandırıyorlardı. otelden aldığımız süt, meyve, çorba gibi şeyleri minibara koyup kullanma konusunda arkadaşlara katılıyorum, çok mantıklı.

dün arkadaşım 16 mayıs'ta bir işimiz olup olmadığını, eşimi tez savunmasında görmek istediğini, o yüzden de 16 mayıs tarihinde karar kıldıklarını söyledi. ne işimiz olabilir dedim. "o gün sabahtan öğlene kadar kontrolleri var, sonra akşama kadar senin tez savunman ve kutlama yemeğin var. e oğlumun doğumgününü başka gün kutlarız " büyük bir partiyle değil, sadece ufak bir yemek ve özel hatıra fotografıyla kutlamaya çalıştığımız doğumgününü bile çok mu görüyorlar gerçi, hazır donatılmış masa... bütün arkadaşlar masanın etrafında... hastaneyle unv. karşı karşıya... doğumgününü bedavaya da getirebilirim yok yok, akşama kadar bu işlerimizi hallederiz. sonra güzelce giyiniriz, güzel bir yemek yeriz. bir de özel fotograf çektiririz. olur. zaten Orhan Cemal için hamileliğimden beri günlük tutuyordum. o günlüğe de birkaç satır yazarım. olur dimi? mantıklı geldi bana :26:

not: bir mesajda gereksiz yere "mantıklı" kelimesini kullanmam bana çok mantıksız geldi
not-2: mantıklı kelimesi kullanmadan mantıklı mesaj yazılabilir mi? oksimoron olur mu?:26:

günaydınn sevgilii arkadaşlarımmm

işlerim çooookk yoğun bugünn, herkese güzel bir diliyorum ve cumamızda hayırlı olsun, güzellikler getirsin hepimize inşş bugun zor okurum sizi sanırım hele geçmişe nasıl bakarım bilemiyorummm herkesii kocamannn öpüyorummm

biraz önce 40 kitabın olduğu bir koliyi göndermiş bulunuyorum. yaşasın ilk olduuuuummmm

extra kırtasiye kolisi de göndereceğim

1 ben 10 ziyaretçi. ayyyy korkmaya başladım :18:

bakmayın öyle kötü kötü, terliğim var ve kullanmaktan hiç çekinmem

hatta çenem daha kuvvetlidir. konuşarak bezdirebilir ve bayıltabilirim sizi

bu sayfada yoktu ilanımız. yenileyeyim dedim :)

kızlar illa ki kitap mı göndermek zorundayız urfa daki minik kalplere.giymediğimiz yada doğumdan sonra giyemediğimiz kıyfetlerdende eklesek kolimize olur mu acep:26:

kızlar illa ki kitap mı göndermek zorundayız urfa daki minik kalplere.giymediğimiz yada doğumdan sonra giyemediğimiz kıyfetlerdende eklesek kolimize olur mu acep:26:

bence olur. çünkü bu çocukların anneleri, kardeşleri de vardır mutlaka. onlara da katkımız olmuş olur.

alye16 hanım, 500. beğenenim oldunuz, sizi tebrik ediyorum ve beğeniyorum

topik olarak "nice beğenmlere..."

TURUNCU TURUNCU TURUNCU
Ben omer.e PANCO.dan aldim internet sitesinde de var tatlim

KIZLAR vallahi icimi rahatlattiniz
Hele yasanmis guzel ornekler icimi acti
Hemen yaz gelsin hemen hemen!!

VOYAGE Sorgun.a kim gidiyordu bu mesaji okuyunca cevap yazsin bana ozeldenn

selam..geçmiş sadece 2 sayfaymış okumak hiçte zor olmadı:))
neyse ben geldimşimdi sayfa sayfa yazarım:))

mutluanne_canım teşekkür ederim..belki çağlaya hazırlık yaparım bilemiyorum..gerçi cerenin dogum günüde
9 haziran, 20 gün var aralarında..cerenede yaparım o zmaan..başıma iş çıkardınız haa:))
videoyu begenmene sevindim..ayrıca o fırlattıgım kumanda degil:))ışıldak..
nasıl fırlatıyorum amaeski fırlatıcılardanım ben:)

annezeynep_canım ne dert ediyosun ki yani tatilde çocuklar zaten büyümüş olacak,herşeyi yerler..
yok arkadaş ben pimpirikliyim diyosan eger,yanına küçük tüp alırsın olur biter
dikkat oteli yakma ha:)

turuncu_özlüyoruz seni..dön gel dön geeeell:)

chihiro79_sizi tebrik ve takdir ve tahrik ediyorum:)))ne mutlu size kolinizi yollamışsınız..
benim evde hiç kitap yok..ya satın alacam yada başka birşeyler alıp yollayacam..mesela çorap,iççamaşırı,toka..
olmazmı..kitapmı alsam digerlerinimi:26:
kargo parası bana ait:18:feda olsun:18::18:

köşeminderi_iltifatın için sagol canım..herşeye yetişmeye çalışıyorum evet..ama çok yoruluyorum
neyseki ceren okula gidiyo yoksa hayatta bilgisayarı açamazdım

Kizlar unnadodaki babox magazasinda cok guzel ayakkabilar var
Dun parkta dolasirken Omer hep yere inip diger cocuklarla oynamak istedi
Hic ayakkabisi olmadigi icin disarida yere bastiramiyorum bunlardan 1tane alacagim

Pediped ya da strideright da herhangi bir online magazada indirime girerse haber verin PLANNER ozellikle sen duy sesimi :)

tatlıcadım dün gece yazmışsın ablamın kızı kardeşini çok kıskanıyo,altına kaçırmaya başladı diye
çok üzüldüm..evet büyük çocuklar aşırı kıskanırsa altlarına yapmaya başlıyolar..
çok şükür cerende böyle birşey yaşamadık..ceren aslında kardeşini bizimleyken hiç kıskanmıyo..
ama akraba arkadaş geldigi zaman çağlayı seviyolar ya işte o zaman gözlerinden anlıyorum ben nasıl bakıyo
kardeşineüzülüyorum..ama bizbizeyken sorun yok çünkü onu sevdigimi en az günde 20 defa söylerim ben:))
çocuk bazen diyo ki ''tamaaaammm anne bende seni seviyorum yeterrrr:))''
ha bide şey diyorum,
''ceren ben en çok seni sonra kardeşini seviyorum''
ceren üzülüyo diyo ki,
''anne yazık degilmi kardeşimeikimizide aynı sev''

ha sanmayınki cereni daha fazla seviyorum sadece ceren kıskanmasın diye..
ikiside benim için aynı..çağla zaten anlamıyo kuşum benim yazık kızımaa:))

slm güzel annişlerr
havanın kapalı olması sebeiyle kuzumla mışıl mışıl uyumuşuz 10 da uyandık
bi haftadır 7 de dikiliyoduk ayağa ne iyi geldi 10 da uyanmak:)

kesinlikle aynı fikirdeyim canım..dün akşam aynı şeyi eşime söyledim aradaki yaş farkı mümkünse çok az olucak yada 7-8 sene bekliycez ben o kadar beklemem haberin olsun dedim:)
şimdi doğurursak daha 2 yaşında falan olucaklar 2 kardeş gül gibi büyürle sonrasında birbirine arkadaş olurlar:)

özledik seni canımm ihmal etme burayı lütfen
bi kaç gün önce tarık buğraya 2 tane askı aldım hemen kayrayla paylaşabiliriz
eminim kayra çok tatlı olucak..ekoseli pantolonlara bayılıyorum

gerçekten saklarmısınn mutlu annem
görünce nasıl sevindimm yavrumun adına kitap yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…