bunlar hamilelik belirtisi tadını çıkar sabret canım bebişlerimizi kucağına alınca hepsini unutcağızKızlar ben iki gündür hem agresifim hemde çok duygusalım.
Canım hiiç bişey yapmak istiyor.Boş boş oturmak yada uyumak istiyorum.:18:
Hele progestanı içince kafamı yastıktan kaldıramıyorum
o agresiflik ve duygusallık bendede var duygusallıgı anlıyorumda bu agresiflik niye hormonlardan herhalde uyku halide progestandan bende kullanıyorumKızlar ben iki gündür hem agresifim hemde çok duygusalım.
Canım hiiç bişey yapmak istiyor.Boş boş oturmak yada uyumak istiyorum.:18:
Hele progestanı içince kafamı yastıktan kaldıramıyorum
Aylin Hanımı bende duydum ama ona gidersek eğer doğuma nereye gidicez. Geçen hafta tanıştığım bi arkadaş var oda Aylin hanımı önerdi 2.5 yaşında kızı var Aylin Hanıma gitmiş oda son ana kadar normalmiş herşey son günler sorun çıkınca acil sezeryana alınması gerektiği için kocaman hastanesine göndermiş. Normal doğum olsaymış Buca tıpta yaptırıyomuş galiba ama ordada yenidoğan acil müdahale için yeterlimi bilmiyorum:44: karışık bi durum off ne yapıcaz
hadi inş. canım bi test al yap bakalım belki hamişsindirmerabalarrrrr
sanırım bende mayıs annesi olcam reglim 2 gün gecikti ama ben test yapamadım korkuyorum ya çıkmazsa diye
inşallah hamileyimdir ve yoluma sizlerle devam ederim
dua edin arkadaşlar miniğim benimle olsun
selam kızlar bugün ilk kont. gittik deligibi bir heyecanla konuşamıyodum heyecandan acaba ordamı bisorun varmı diye şükür bebiş iyi kalbi pıt pıt atıyor gördük şükür 6haftalıgız ilaçlara devam tüp olayından yavaş yavaşkesicem+ kansulandırıcı igne hergün kendim yapıcam (buda tüp olayından herihtimale karşı) 15gün sonra gidicez tekrardan dinlenmeye devam oh böle
merabalarrrrr
sanırım bende mayıs annesi olcam reglim 2 gün gecikti ama ben test yapamadım korkuyorum ya çıkmazsa diye
canım gözün aydınAllahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.benimde son sat 1 agustos ama cum günü gittiğimde ha göründü bebiş ha görüncek dedi dr sonrada progestan verdi bitince gel dedi o zaman bakalım daha iyi olur dedi yani salladı galiba biraz pazartesi gidicem inş bende duyarım hayırlısıyla...
bu arada ankarada olan varmı kızlar varsa hangi dr yada hastaneyi tercih ettiniz
teşekküğr ederimm..bakalım doktor lekelenmelerin hamilelik döneminde olabiliceğini söylemişti zaten ..bakalım perşembe gitmeyi düşünüyorumm.aslında yarın gitmek için can atıyuorum ama kalp atışlarınıd aduymak istiyorum..1 gun 1 gun dür..6+3 de kalp atışını duyan varmıydı acaba...
canım çok sevindimbebişine bizim ufaklıgında öle ufacık bedende nasılda seri bende vajinal muayne oldum rahat oluyo 11-12haftaya kadar bakıyolar hem daha net görünüyo bizim satlar aynıydı senle 3.76da benim bebiş bence normal buarada bende nemlendiriciye başlıcam
slm kızlar , bende mayıs annesi olucam Allah izin verirse. SAT 31 temmuz 5+5 de kalp atışlarını duyduk. Müthiş bi duygu ve süpriz oldu o pıtpıları dinlemek. İzmirden kimse varmı bu arada içinizde ben hastane ve doktor konusunda tereddüt içindeyim :44: Hepinize bulantısız sorunsuz akşamlar diliyorum tabi kendimede
Kızlar kese göründü. ilk aşamayı geçtik, ikinciden de yüksek puan alırsak bir yere yerleşiriz inşallah
Şaka bir yana içim rahatladı doğrusu. burada da güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum. Gerçi benim için bebeği görmek en mühim şey ama doktor sağlıklı görünüyor herşey dedi.hiçbir belirtim olmuyor falan diye endişelerimi söyledim. Normal dedi. Bulantı gibi şikayetler 7-8. haftada başlar dedi. Yani endişelenmeyin, üstelik herkesin bünyesi farklı, hiçbirşey hissedilmeyebiliyormuş.
Herkese sağlıklı muayeneler diliyorum...
merabalarrrrr
kızlar bugün ofiste hoş olmayan bir olay oldu bütün gün ağladım desem yeridir çok üzüldüm hamilelik böyle birşey sanırım susturamıyo insan kendini sonra bebişim için çok kaygılandım ona birşey olacak diyeAllah'a şükür iyiyim şimdi. işi de bırakacağım hamileliğimin iyi gitmesi için uğraşırken hayvanın biri geldi içine etti afedersiniz.
selam kızlar ben 5+4 günlük hamileyim ve bugün kanamam var çok korkuyorum bebeyime bişey olucak diye doktoru aradım kanamam aşırı deilse kaygılanmamamı söledi bakalım yarın gidicem ne olucak çok canım sıkkın:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?