selam kızlar ben 5+4 günlük hamileyim ve bugün kanamam var çok korkuyorum bebeyime bişey olucak diye doktoru aradım kanamam aşırı deilse kaygılanmamamı söledi bakalım yarın gidicem ne olucak çok canım sıkkın:2:
slm pınar sen 6+3 müsün? Aramızda 1 gün var öyleyse:) bende 6+4üm. Perşembe günü doktora gidicem,ozaman 6+6 olucak inşallahBende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Eğer kalp atışları duyulursa burda paylaşırım:)
Bende de az bi kanama var. Kendimi nasıl kötü hissediyorum anlatamam. Sabahın köründe hastaneye gittim doktor daha gelmemiş. Bu akşam ya da yarın akşam muayene olaca bakalım. Hamile olmak çok ağır bi yükmüş.
gunaydin kizlar,benim son adet tarihim 9 agustos ama 4 haftalik oluyor bu durumda sanirim ben mayis annesimiyim haziran mi acaba:44:
Kızlar günüm 3 gün geçti, hala olmadım. Biraz daha bekleyip öyle test yapacaktım. Çünkü son aylarda düzensizlikler oldu.
Fakat dayanamayacağım bu akşam yapacağım testi. İnş. hayırlısıyla pozitif çıkar.
e yap artık be canımKızlar günüm 3 gün geçti, hala olmadım. Biraz daha bekleyip öyle test yapacaktım. Çünkü son aylarda düzensizlikler oldu.
Fakat dayanamayacağım bu akşam yapacağım testi. İnş. hayırlısıyla pozitif çıkar.
bencede sensinkıızzzlllaaarrr çok midem bulanıyoooo sabahtan beri öğürüyorummama allahtan bebişimin sağlıklı olduğunu gösteriyor ama en ufacık kokuda ben bitiyorum galiba bulantıyı en çok hisseden benim değil miii
e yap artık be canıminş.
bencede sensin
benim iştahım gitti ne süper yiyodum ama eşim dalga geçiyodu şimdi hiç yiyemiyorum canım istemiyo normalde hiç yemediğim peynire kaldım bide galeteye
haklısın canım inş. biran önce geçerben koku duymasam sorun yok kokular çok kötü insanın ister istemez iştahını etkiliyor maalesef
benim doktor randevum ekim sonuydu, baktim burda siz ne guzel goruyorosunnuz bebelerimnizi ozendim baska doktorlardan randevu almaya calistim en erken eylul sonu 2 hafta sonraya veriyorlar randevuyuben direk kalp atislarini duyarim heralde o zamana kadar
Kızlar günüm 3 gün geçti, hala olmadım. Biraz daha bekleyip öyle test yapacaktım. Çünkü son aylarda düzensizlikler oldu.
kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..
Ayy ne güzel...Cuma gününü iple çeker oldum inan bende.
Bi gidip kalp atışını duyamasam bile sağlıklı olduğunu görseydim çok rahat edecektim.
Sen ne kadarlık oldun canım ?
kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..
Gözün aydın canım görmek bile insanın içini rahatlatır
canim ben ilk hamileligimde midem bulaniyor diye hep yatardim kokuyor diye mutfaga girmezdim acliktan da surekli kusardim. ama simdi dikkat ediyorum midem bulandikca yemek yiyorum evde surekli ev yemegi bulunduruyorum cunku aburcuburlar daha cok bulandiriyor. benim tavsiyem surekliy emek yiyin aclik bulantiyi arttiriyor.kıızzzlllaaarrr çok midem bulanıyoooo sabahtan beri öğürüyorummama allahtan bebişimin sağlıklı olduğunu gösteriyor ama en ufacık kokuda ben bitiyorum galiba bulantıyı en çok hisseden benim değil miii
selam canim ekim sonu olan randevum hala duruyor o zaman da baska doktora gitmis olucam. simdi baska bir doktordan randevu aldim yine de 2 hafta beklmeem gerekicek keske hamile oldugumu anlar anlamaz burdan da randevu isteseydimselam kızlar yeni hamişler gelmiş hayırlı olsun
poseidon83 ii yapmışsın canım ne öle ekim ayı oh aysonu bebişini pıtpıtlarını görürsün ii yapmışsın randevuyu değiştirmekle
Canım niye bu kadar geç veriyorlar ki randevuyu ?
Seçtiğin doktorlar çok yoğun herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?