2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, umarım bi aksilik çıkmaz.bol bol dinlen.Güzel haberlerini bekliyoruz.

evet canımm.bende bugun saat 11 gibi gidicem.çok heyecanlıyım..duymak çok istiyorum ..eğere duyamazsakk 2 hafta sonra gidicemm...inş..duyarız ikimizde..burda çoğu arkadaş 6 haftalıkken duymuşş bakalıminş.darısı başımıza..hiç bir belirtimde olmayınca korkuyrum acaba bişey yokmu diye..(

benim doktor randevum ekim sonuydu, baktim burda siz ne guzel goruyorosunnuz bebelerimnizi ozendim baska doktorlardan randevu almaya calistim en erken eylul sonu 2 hafta sonraya veriyorlar randevuyu ben direk kalp atislarini duyarim heralde o zamana kadar

BEND EHAFTA SONU ÇOK YRURUMUŞTUM..LEKENLENMEM OLDU SONRA ŞİMDİ İŞTEN EVE GİDER GİTMEZ DİNLENİYORUMM..ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİİ ÇOK AZZ GELİR GİBİ OLUYORR...dinlenmek şart...

gunaydin kizlar,benim son adet tarihim 9 agustos ama 4 haftalik oluyor bu durumda sanirim ben mayis annesimiyim haziran mi acaba:44:

gunaydin kizlar,benim son adet tarihim 9 agustos ama 4 haftalik oluyor bu durumda sanirim ben mayis annesimiyim haziran mi acaba:44:

Bi mayıs annesi daha ne güzel. Mayıs annesi olucaksın tatlım sende mayıs ortasına denk gelir muhtemel doğum tarihiniz. Hayırlısı olsun

Kızlar günüm 3 gün geçti, hala olmadım. Biraz daha bekleyip öyle test yapacaktım. Çünkü son aylarda düzensizlikler oldu.
Fakat dayanamayacağım bu akşam yapacağım testi. İnş. hayırlısıyla pozitif çıkar.

biz çatladık sen çatlamadın yap hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıızzzlllaaarrr çok midem bulanıyoooo sabahtan beri öğürüyorumm ama allahtan bebişimin sağlıklı olduğunu gösteriyor ama en ufacık kokuda ben bitiyorum galiba bulantıyı en çok hisseden benim değil miii

selam kızlar yeni hamişler gelmiş hayırlı olsun
lekelenmesi kanaması olan arkadaşlar bol bol dinlenin
fatmacan güzel haberlerini bekliyoruz üzme kendini bukadar meleginin pıtpıtlarınıda duyar gelirsin inş.
hayatbayramolsa canım çok sağol bende hamişlerimizden ii haber alınca okadar mutlu oluyorumki
gampili canım üzme kendini melegini düşün otip insanlarıda umursama bebişinde iyidir annesi endişelenme
poseidon83 ii yapmışsın canım ne öle ekim ayı oh aysonu bebişini pıtpıtlarını görürsün ii yapmışsın randevuyu değiştirmekle

e yap artık be canım inş.

bencede sensin
benim iştahım gitti ne süper yiyodum ama eşim dalga geçiyodu şimdi hiç yiyemiyorum canım istemiyo normalde hiç yemediğim peynire kaldım bide galeteye

e yap artık be canım inş.

bencede sensin
benim iştahım gitti ne süper yiyodum ama eşim dalga geçiyodu şimdi hiç yiyemiyorum canım istemiyo normalde hiç yemediğim peynire kaldım bide galeteye

ben koku duymasam sorun yok kokular çok kötü insanın ister istemez iştahını etkiliyor maalesef

Canım niye bu kadar geç veriyorlar ki randevuyu ?
Seçtiğin doktorlar çok yoğun herhalde...

Umarım beklediğin sonucu alır ve aramıza dahil olursun canım.
Hadi hayırlısı...

kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..

Ayy ne güzel...Cuma gününü iple çeker oldum inan bende.
Bi gidip kalp atışını duyamasam bile sağlıklı olduğunu görseydim çok rahat edecektim.
Sen ne kadarlık oldun canım ?

Ayy ne güzel...Cuma gününü iple çeker oldum inan bende.
Bi gidip kalp atışını duyamasam bile sağlıklı olduğunu görseydim çok rahat edecektim.
Sen ne kadarlık oldun canım ?

6+2 gunlük benim..senin nakadar..inş sende duyarsınnduymsanda görürüsün inş. benim gibi...

Gözün aydın canım görmek bile insanın içini rahatlatır

canim ben ilk hamileligimde midem bulaniyor diye hep yatardim kokuyor diye mutfaga girmezdim acliktan da surekli kusardim. ama simdi dikkat ediyorum midem bulandikca yemek yiyorum evde surekli ev yemegi bulunduruyorum cunku aburcuburlar daha cok bulandiriyor. benim tavsiyem surekliy emek yiyin aclik bulantiyi arttiriyor.
selam kızlar yeni hamişler gelmiş hayırlı olsun

poseidon83 ii yapmışsın canım ne öle ekim ayı oh aysonu bebişini pıtpıtlarını görürsün ii yapmışsın randevuyu değiştirmekle
selam canim ekim sonu olan randevum hala duruyor o zaman da baska doktora gitmis olucam. simdi baska bir doktordan randevu aldim yine de 2 hafta beklmeem gerekicek keske hamile oldugumu anlar anlamaz burdan da randevu isteseydim
Canım niye bu kadar geç veriyorlar ki randevuyu ?
Seçtiğin doktorlar çok yoğun herhalde..

canim ya ben yurt disindayim burdaki doktorlar tok satici gibiler hic hasta gelmese onlar icin en guzel gundur
bir cok doktor yeni hasta kabul etmiyor bile bir cok doktor daha onceki hastalari disinda kimseyi almiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…