2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

süper haber maşallah moralim yerine geliyor valla burdan güzel haberler alınca

Gözün aydın canım .Benim düşündükçe bile kalbim küt küt atıyo heyecen dorukta.Ctesiyi iple çekiyorum.

canım çok sevindim bebişine bizim ufaklıgında öle ufacık bedende nasılda seri bende vajinal muayne oldum rahat oluyo 11-12haftaya kadar bakıyolar hem daha net görünüyo bizim satlar aynıydı senle 3.76da benim bebiş bence normal buarada bende nemlendiriciye başlıcam

slm kızlar , bende mayıs annesi olucam Allah izin verirse. SAT 31 temmuz 5+5 de kalp atışlarını duyduk. Müthiş bi duygu ve süpriz oldu o pıtpıları dinlemek. İzmirden kimse varmı bu arada içinizde ben hastane ve doktor konusunda tereddüt içindeyim :44: Hepinize bulantısız sorunsuz akşamlar diliyorum tabi kendimede

Canım ben araştırdım netten.Son üç ay kullanılmasının uygun olduğu yazıyordu.Yine de bir doktora sormak lazım. Dediğin gibi aslında en güzeli doğalı.

selam canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
ben izmirdeyim sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum

Canım ben izmirdeyim. Buca tıp merkezinde Aylin Barbarostan randevu aldım ben.Çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. Çevremdeki birçok insandan ismini duydum.İnş. iyidir ctesi gidicem yazarım burda canım...

süper haber maşallah moralim yerine geliyor valla burdan güzel haberler alınca
sağol canım hadi ctesi sendende bebişin pıt pıt haberlerini duyarız dahada seviniriz

Gözün aydın canım .Benim düşündükçe bile kalbim küt küt atıyo heyecen dorukta.Ctesiyi iple çekiyorum.
sağol canım ah ah o heyecan kalbinin küt kütleri bebeginin pıt pıtlarını görünce dahada artıyo hadi inş. ctesi keseyide gördüm pıtpıtlarıda diye yazarsın

hayırlı olsun canım bebişine inş. hiç birimizin bulantı sorunu olmaz

İnş. canım ağzından bal damlıyo...

Canım ben izmirdeyim. Buca tıp merkezinde Aylin Barbarostan randevu aldım ben.Çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. Çevremdeki birçok insandan ismini duydum.İnş. iyidir ctesi gidicem yazarım burda canım...

Aylin Hanımı bende duydum ama ona gidersek eğer doğuma nereye gidicez. Geçen hafta tanıştığım bi arkadaş var oda Aylin hanımı önerdi 2.5 yaşında kızı var Aylin Hanıma gitmiş oda son ana kadar normalmiş herşey son günler sorun çıkınca acil sezeryana alınması gerektiği için kocaman hastanesine göndermiş. Normal doğum olsaymış Buca tıpta yaptırıyomuş galiba ama ordada yenidoğan acil müdahale için yeterlimi bilmiyorum:44: karışık bi durum off ne yapıcaz

çok sevindim canım gözün aydın sen boyunu takma sğlığı yerinde olsunda büyür o büyür annesi

darisi hepinize insallaaahhhhhh.......insanin ici cok rahatliyor.insallah hepimiz hayirlisyla kucagimiza alicaz bebislerimizi.cok tesekkur ederim kizlar.insallah hepiniz bebginizin o minik kalbini duyacaksiniz
amiiiiin

canımm çok sevindimmm seninle satlar ımız aynı demekki benim bebişimde aynıı bende gitsem duyarım herhalde ayyy çok sevindim senin adınaa darısı hepimizin başına
inşallah sende duyacaksın bebişinin pıtpıtlarını hepimiz duyacağız burda sevinçle paylaşacağız

gözün aydın canım lekelenmeleri takma ilk aylarda normal

hadi hayırlısı mşallah tebrik ederim ne güzel haberler alıyoruz darısı başımıza inşallah

canım bende izmirdeyim ben kent hastanesinde namık bey var ondan randevu alaım dedik işinde uzman ama bir ay doluymuş bizde gazide çiğdem hanım var namık beyin öğrencisi ondan aldık randevuyu bakalım görücez yanlız iki seferdir ilgi tıp merkezi var oraya gittim ilgili bi doktor çiğdem hanıma gidinceye kadar vakit kaybetmiyelim dedik hayırlısı artık

ben Gaziemir Şifaya gidiyorum şuanda Sümeyra Hanım doktorumuz.Doktorumu sevdim aslında Bornova Şifada doğum yaparım diye düşündüm biraz araştırdım nette bi kişiyi sancılar başalyınca arayın deyip aradıklarında yerimiz yok başka hastaneye gidin diye geri çevirmişler o yüzden kafam bulandı

Kızlar kese göründü. ilk aşamayı geçtik, ikinciden de yüksek puan alırsak bir yere yerleşiriz inşallah
Şaka bir yana içim rahatladı doğrusu. burada da güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum. Gerçi benim için bebeği görmek en mühim şey ama doktor sağlıklı görünüyor herşey dedi.hiçbir belirtim olmuyor falan diye endişelerimi söyledim. Normal dedi. Bulantı gibi şikayetler 7-8. haftada başlar dedi. Yani endişelenmeyin, üstelik herkesin bünyesi farklı, hiçbirşey hissedilmeyebiliyormuş.
Herkese sağlıklı muayeneler diliyorum...

Maaşallah....herşeyin yolunda olmasına sevindim..

Kızlar ben iki gündür hem agresifim hemde çok duygusalım.
Canım hiiç bişey yapmak istiyor.Boş boş oturmak yada uyumak istiyorum.:18:
Hele progestanı içince kafamı yastıktan kaldıramıyorum

tebrik ederim inşllah pıtpıtlarıda duyarsın

canım ne güzel kese görünmüş manş. sırada pıt pıtlar hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…