Süt olayı konuşulmus
formül sutler normal sutlerden daha mı faydalı acaba?
aldığımız kutu sutler ne kadar suttur dıye dusunmeden edemıom.
formul sut değil de normal sut dersenız de pastörıze mi pınarın cocuk sutlerı mı yoksa herhangı bı a marka b marka farketmez mı
not:henuz anne sutu alıyo ama emerek değil sagarak.herhangı hı ıhtımale karsı aklımda bulunsun dıe fıkır almak ıstedım?
Şu resme iyi bakee peki büyük su ne oluyo bilgi verirmisin
Marketlerdeki kutu sütler(günlükler hariç,onu bilmiyorum)hepsi pastörize diye biliyorum.Yani pınarın yada x bi markanın 6-12 çocuk sütlerinden de veriyorum,büyükler için olanlardan da arada kahvaltıda. Ama günlük süt tercih etsek iyidir diye biliyorum ben. Cam şişede günlük süt iyi demişti tanıdık bi gıda mühendisi ark. hepsi olur bence ya,,bilindik güvenilir markalar tercih edilmeli tabiSüt olayı konuşulmus
formül sutler normal sutlerden daha mı faydalı acaba?
aldığımız kutu sutler ne kadar suttur dıye dusunmeden edemıom.
formul sut değil de normal sut dersenız de pastörıze mi pınarın cocuk sutlerı mı yoksa herhangı bı a marka b marka farketmez mı
not:henuz anne sutu alıyo ama emerek değil sagarak.herhangı hı ıhtımale karsı aklımda bulunsun dıe fıkır almak ıstedım?
Şu resme iyi bakaz sonra göreceksin büyük suyu
Eki Görüntüle 683881
Marketlerdeki kutu sütler(günlükler hariç,onu bilmiyorum)hepsi pastörize diye biliyorum.Yani pınarın yada x bi markanın 6-12 çocuk sütlerinden de veriyorum,büyükler için olanlardan da arada kahvaltıda. Ama günlük süt tercih etsek iyidir diye biliyorum ben. Cam şişede günlük süt iyi demişti tanıdık bi gıda mühendisi ark. hepsi olur bence ya,,bilindik güvenilir markalar tercih edilmeli tabi
ben iznimi aldım mutlu annecimden
sanada heran teyze abla anne bile diyebilirim yaslandın artık kabul et resimleri fotoshopla düzeltiyorsun yakaladım seni gecenlerde
hadi koy koy burusmus resimlerini milleti kandırmaya utanmıyorsun dimi
ımmm gunluk ve pastörıze olayını bırbırıne karıstırmışım sorry.pastörıze derken aslından gunluk u kastetmıştım ama gözumun onune gelenı tahmın etcek dıılsınız tabısı
formul sut normal sutten daha faydalı dııl mıdır kı:44:
Formul sut dedigin aptamil,sma gibi mamaysa 1 yaşına geldikleri için bence kesinlikle bunlar değil normal
süt(inek sütü) vermeliyiz artık. Normal süt verirken de önceliğimiz cam şişelerdeki günlük süt olmak üzere,kutu sütler,yada temiz olduğunu bildiğimiz yerden açık aldığımız ve iyi kaynattığımız sütler de verilebilir diye düşünüyorum.
Benim fikrim ve yapacağım bu şekilde canım,,umarım anlatabilmişimdir
Tabıkı anlattın canım.hatta cok tesekkur ederım
Dewamlı yollardayız bız artık emmedığı ıçınde sut tasımak sagmak ve havaların ısısından dolayı muhafaza etmek zor oluyo.e devamlı ıçmedığı formul sute de para vermektense ınek sutu vermek cok cok işime gelir tabıkı
cok thanks cınım
Babyceren bence coluk cocukla 2.ye tasinmakla ugrasma dogrudan kendi evine cik hem yeni ev heryere yakin olunca bir sure arabasiz idare edebilirsiniz ablacim
Koseminderi en citirimiz beykoz 22yasinda 1cocuk annesi
Metabolizma yasi en genc olanimiz da mutluanne 29yasinda 1cocuk annesi
Goruntusu en genc olanlardan babyceren abla 34yasinda 2cocuk annesi
Bendeniz orta sekerli kahve gibiyimdir goruntu enerji herbisiy yasima uygun ideal insan tipi oluyorum yani27yasimda 1cocuk annesi
Azraecem gurbet kusum sen kac yasindaydin?
Chihiro son yorumunla kaslarimi catmaktan kirisan alnima botoks yaptin sekerim Allah razi olsun :)
SUT SUT SÜT
Sut 3yontemle siselenir ya da kutulanir:
UHT ultra high temperature. Sut super yuksek sicaklikta uzun sure bekletilir. Raf omru uzar ama besleyici degeri azalir.
Homojenize sut: bunda basinc da var ve sutun yagli kismi uste cikip erken bozulmasin diye sutun icine homojen olarak ayristiriliyor. En sevmedigim sut tipi
Pastorizasyonda da yuksek sicakliga cikarilip kisa surede hemen geri sogutuluyor en kisa omurlu ama bence bebeklerimiz icin en tercih edilebiliri bu
Cok hizli yazdim ustunkoru oldu ama ozetle boyle
Ben uht ya da homojenzie asla almam
Kendimiz icin gunluk pastorize, omer icin de ya koyden ya da gunluk pastorize
Benimki cok sukur hala emiyor ondan fazla icirmiyorum henuz
Koseminderi en citirimiz beykoz 22yasinda 1cocuk annesi
Metabolizma yasi en genc olanimiz da mutluanne 29yasinda 1cocuk annesi
Goruntusu en genc olanlardan babyceren abla 34yasinda 2cocuk annesi
Bendeniz orta sekerli kahve gibiyimdir goruntu enerji herbisiy yasima uygun ideal insan tipi oluyorum yani27yasimda 1cocuk annesi
Azraecem gurbet kusum sen kac yasindaydin?
31 olcam eylülde ecenin doğumgününde yaşımı keçeyle tişörtüme dikeyim diye düşündüm ama baktım eşim o sayıya takar şimdi vazgeçtim:)
tamam tamam barışacam ama bir şartım var
mutluya yazdıgın güzel sözleri geri al,onları bana yaz
kesin okuyodur şimdi:))
tamam neyse şaka yapıyorum canım,espirikti yahu:)
sen gözünü yusuf tan ayırma başka bir şey istemiyorum:))
gördüm canım:18:hepsi çok güzel:18:çok güzel bir anı oldu sana:18:
benmiii hiç kıskanmadım:18:niye kıskanayım ki:18::18:
vışşşş bende takarım
sen en iyisi 69dan tavsan yap
annezeynep kız sen iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 29 a girdimmm
sende bu yıl 28 olacan
aramızda 1 yaş varne ablasııı ayıp ayıp günahıma girme :51
beykoz resmimi bulmuşsun:))aferim kız ama o benim 80 yıl sonraki halim,gelecegimi gördüm mutlu oldum sayende
hele o agzımdakine bittiminşallah öyle olurum
mutlucum canım büyük suyu çok güzel açıklamışsın:))hayatımda böyle büyük su görmeiştim
allahım sen bizi koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?