2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şuan ise, bir yandan çekirdek çitleyip bir yandan mutlu_anne-Babyceren-Beykoz diyalogunu okumanızı tavsiye ederim keyifli oluyor
not: bu keyfimiz, Babyceren'in az sonra bize bakarak "ne var, maymun mu oynuyor. ne bakıyooonuz" şeklinde ensemize şaplak atıncaya kadar sürecektir

ee peki büyük su ne oluyo bilgi verirmisin
Şu resme iyi bak az sonra göreceksin büyük suyu

Marketlerdeki kutu sütler(günlükler hariç,onu bilmiyorum)hepsi pastörize diye biliyorum.Yani pınarın yada x bi markanın 6-12 çocuk sütlerinden de veriyorum,büyükler için olanlardan da arada kahvaltıda. Ama günlük süt tercih etsek iyidir diye biliyorum ben. Cam şişede günlük süt iyi demişti tanıdık bi gıda mühendisi ark. hepsi olur bence ya,,bilindik güvenilir markalar tercih edilmeli tabi

ben iznimi aldım mutlu annecimden
sanada heran teyze abla anne bile diyebilirim yaslandın artık kabul et resimleri fotoshopla düzeltiyorsun yakaladım seni gecenlerde
hadi koy koy burusmus resimlerini milleti kandırmaya utanmıyorsun dimi

ımmm gunluk ve pastörıze olayını bırbırıne karıstırmışım sorry.pastörıze derken aslından gunluk u kastetmıştım ama gözumun onune gelenı tahmın etcek dıılsınız tabısı

formul sut normal sutten daha faydalı dııl mıdır kı:44:

ayrıcana resım iğrenççç

meraklandım yaslarız kac kım en yaslı
.chıhıro sızın yuzunuzden resım koymuyo işte

Formul sut dedigin aptamil,sma gibi mamaysa 1 yaşına geldikleri için bence kesinlikle bunlar değil normal
süt(inek sütü) vermeliyiz artık. Normal süt verirken de önceliğimiz cam şişelerdeki günlük süt olmak üzere,kutu sütler(pastörize),yada temiz olduğunu bildiğimiz yerden açık aldığımız ve iyi kaynattığımız sütler de verilebilir diye düşünüyorum.
Benim fikrim ve yapacağım bu şekilde canım,,umarım anlatabilmişimdir
Bu arada babannem bana hep çocukken sütü ısıtırmış şuan bile sıcak süt severim,,eşime ise annesi hep oda sıcaklığında vermiş,şuan öyle içer. Bende kızımı sıcak içmeye değil,açıldığı gibi içmeye alıştırmak istiyorum:)

Son düzenleme:

Tabıkı anlattın canım.hatta cok tesekkur ederım

Dewamlı yollardayız bız artık emmedığı ıçınde sut tasımak sagmak ve havaların ısısından dolayı muhafaza etmek zor oluyo.e devamlı ıçmedığı formul sute de para vermektense ınek sutu vermek cok cok işime gelir tabıkı
cok thanks cınım

Benim bi arkadaşımın ikizleri var,,dışarda yemek falan taşımaz,merketten süt alır koyar biberonlarına hemen içer çocuklar,,
maşallah diyim çok hoşuma gidiyor İnşallah bizim bebeklerimiz de sütü sever ve alerjik bir durum yaşamayız kızlar

Babyceren bence coluk cocukla 2.ye tasinmakla ugrasma dogrudan kendi evine cik hem yeni ev heryere yakin olunca bir sure arabasiz idare edebilirsiniz ablacim

Koseminderi en citirimiz beykoz 22yasinda 1cocuk annesi
Metabolizma yasi en genc olanimiz da mutluanne 29yasinda 1cocuk annesi
Goruntusu en genc olanlardan babyceren abla 34yasinda 2cocuk annesi
Bendeniz orta sekerli kahve gibiyimdir goruntu enerji herbisiy yasima uygun ideal insan tipi oluyorum yani 27yasimda 1cocuk annesi
Azraecem gurbet kusum sen kac yasindaydin?

Chihiro son yorumunla kaslarimi catmaktan kirisan alnima botoks yaptin sekerim Allah razi olsun :)

SUT SUT SÜT
Sut 3yontemle siselenir ya da kutulanir:
UHT ultra high temperature. Sut super yuksek sicaklikta uzun sure bekletilir. Raf omru uzar ama besleyici degeri azalir.
Homojenize sut: bunda basinc da var ve sutun yagli kismi uste cikip erken bozulmasin diye sutun icine homojen olarak ayristiriliyor. En sevmedigim sut tipi
Pastorizasyonda da yuksek sicakliga cikarilip kisa surede hemen geri sogutuluyor en kisa omurlu ama bence bebeklerimiz icin en tercih edilebiliri bu

Cok hizli yazdim ustunkoru oldu ama ozetle boyle

Ben uht ya da homojenzie asla almam
Kendimiz icin gunluk pastorize, omer icin de ya koyden ya da gunluk pastorize
Benimki cok sukur hala emiyor ondan fazla icirmiyorum henuz

Her turlu bılgılendırme ıcın tesekkur ederım sut konusu bılımsel olmus sanırım gıda ıle ılgılı meslegın?
beykozun en genc oldugunu bılıodum da babyceren 29 olarak aklımda kalmış

31 olcam eylülde ecenin doğumgününde yaşımı keçeyle tişörtüme dikeyim diye düşündüm ama baktım eşim o sayıya takar şimdi vazgeçtim:)

Babyceren 29 yaşına yeni girdi, 34 yaşında olan benim ben yüzümü yıkayıp geleyim

annezeynep kız sen iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 29 a girdimmm
sende bu yıl 28 olacan
aramızda 1 yaş varne ablasıııayıp ayıp günahıma girme:51

beykoz resmimi bulmuşsun:))aferim kız ama o benim 80 yıl sonraki halim,gelecegimi gördüm mutlu oldum sayende
hele o agzımdakine bittiminşallah öyle olurum

mutlucum canım büyük suyu çok güzel açıklamışsın:))hayatımda böyle büyük su görmeiştim
allahım sen bizi koru

Bak işte buna sevindim benim gönlü güzel yüzü güzel iyi niyetli arkadaşım :) ayrıca insaf hiç bu kadar gelinir mi doğum günü çocuğunun üstüne :) neyse hazir arayı düzeltmisken susayim en iyisi :)

Geçmişe tam bakamadım kızlar çok yorgunum okuldan geldim 12 de ve daha şimdi oturdum tabi yusufumu ayağım da saklamak için ve sanırım uyudu ben de uyuyayim bari öpuldünuz güzel Anneler ve tatlı bebişleri :)

vışşşş bende takarım
sen en iyisi 69dan tavsan yap

chihiro: 69'dan tanvan mıııı

eşim de 69 doğumluuu bu cümle de eşime bir göndermemiydiiii 44 yaşında adamcağııız

nereye baksam eşimle yaşlarımız yüzümüze vuruluyor, nerelere gideyim beeen

azraece: ayyy, Chihiro sen de amma alıngansın beykoz tamamen başka bir muhabbetten bahsediyor bana, sen yaşlı değilsin, olgunsun

chihiro: yaşlı değil dimi? değilim dimi dimi

azraece: ayy, yazııık!!! kayışı iyice koparmış bu. eşini mi arasak, ne yapsak :18:

Yaşını küçültme 29 falan diye şekerim üzülme de 34üm diye daha genç gösteriyosun walla bakAnnezeynodan daha iyi mi bilicen sen 34 dediyse 34 sün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…