2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh parka gittik. Hava cok guzel. Kaydıraktan kayıp tahteravalliye bindi defne karen. Çok hoşuna gitti.
Meyvesini yedirdim :)
Sonra yanımda örtü götürmüştüm. Onu serdim oturttum ama baktım çimlere dogru gidiyo. Saldım emekleye emekleye gezdi, oturdu çiçekleri yedi :)

Çok güzeldi vallaaa :) sıkılmışuz evde. Bana da iyi geldi.

Çok güzel olmuş

Babyceren 29 yaşına yeni girdi, 34 yaşında olan benim ben yüzümü yıkayıp geleyim

ilahı chıhıro ben de senı 40 larını devırmış sanıyodum hatta emındım
genc fekat ıçı gecmış bı bayanmışsın
not.bu kanıya cın yaka tek tıp gomlek ve pantolon gıyıp ustune 'yasşandık modayı takıp edemıyoz azızım'muhabbetınfen vardım.
yazık sana ustelık gençler ıçınde bı mesleğin varken yaşlansansan dahı ıçiin genç kalması lazımdı.tuh tuh yazık
semıha bahcelı yı tanıyon mu?geleceın onn kopyası

hımmm o yemegı cok severım ve cok da ıyı yaparım.yanına ne kadar püre yakışsa da patates kızartmasını tercıh eder sosuna bulayarak yerım
ya ama canım cok çektı karnım da aç

Eşim tabletımı yere duşurdu

mama sandalyesıne carparak ekranı kırıldı

:119::119:ne almış kız:)
demek chihironun içi geçmiş
kırk yılda bir dogru bir laf söyledin:))
Eşim tabletımı yere duşurdu

mama sandalyesıne carparak ekranı kırıldı

tühhh ne yapacan şimdi..her işte bir hayır var derler
seni unutmayız merak etme

herkes nerdehadi gelin sohpet edelim,gündüz kuşagını ezip geçelim
azraece temizlik bitmedimi canım..
melegim mahir uyumadımıı..
ilkim41 beste uyumuş burdasın,hoşgeldin canım..
tatlıcadı kaç gündür girmedin nerdesin..sensiz olmuyo..
ecesuelif nasılsın canım..oğluşun nasıl..
turuncu sogan yahnisi nasıl oldu..
annezeynep yaşımı ögrendinmiiiii..
mutluanne burdaysan bir sakız yolla..sakızım bitti..
beykoz ufoyu kaldırmışsın..ayıp sana..
bambucan nerelerdesin..

yarın saç boyası alacam ama hangi renk alsam bilemedim
acaba degişik birşeymi yapsam yoksa karamel kahve tonlarımı boyasam

Kızlar yaa artık yetişemiyorum hızınıza. Bölük börçük okuyorum yazılanları.Bir de babyceren şikayet etmiş kendi az konuşuyo gibi.
Neyse konumuza geleyim
Kızımın badisini bitirdim tütüsü zaten hazırdı.
Sticker çıktılarını alıp kestim yapıştırması kaldı. (PLANNER TEYZE SENİ SEVİYORUZ)
Slayt resimlerini hazırladım.
Cam şişeleri şipariş ettim yolda.
Resimlerini ekleyecem sonra.

AZRAECE yaşıtız cicim seninle. Ama ben 21 mayısta 32 olacam. Bak moralim bozuldu şimdi

ZEYNEP tuttuğunuz yer çok güzel ve gelirin bağışlanacağı yer daha da güzel. Ayrıca yaptıklarını da çok beğendim.

BİANGEL KUJUM tavşanın çok tatlı maşallah öp benim için kuzuyu

hoş bulduk ciğerim ben de tam senin dedikodunu yapıyodum:26:

akşam dedeme gittik..ay resmen burnumuzdan geldi..çağla hiç durmadı..
cereninde şımarıklıgı üstündeydi..ses curcunavalla sinirim teopeme çıktı..
orda emzirirken bide çağla gögsümü ısırdıbende ahhh diye bagırınca korkup dahada agladı:18:
kafam şişmiş durumda
yoldan marketede geçtik ceren ortalıgı ssaçtı döktü..marketin otamatik kapısını bozdu:111:
nasıl kaçtık bilmedim
yolda kolunu çimzirmişim farkında degilim:18:
onun içinde baya agladı
sonra dondurma almaya geçtik dondurmacıya ne dese begenirsiniz,''abi elini korkak alıştırma''
bu lafı ben şakasına evde çok kullanırımsen tut adama söyle
adam güldü ama ben şoookkk
işte böyle igrenç bir gece geçirdim..evde otursam daha mutlu olurdum heralde

hoş bulduk ciğerim ben de tam senin dedikodunu yapıyodum:26:
hanım hanımmmm nedense sadece benim konuştuklarım göze batıyo
herkes dönsün bi kendine baksın
dedikodu yapanları sevmem haberin olsun

Bence senin saç rengi yakışıyo cicim değiştirme. Ama illa da değişiklik diyosan karamel olabilir.

canım demek bu renk iyi diyosun:)
senimi kıracam degiştirmem:)ama dip boyam gelmiş boyamam lazım:))
aynı renge boyarım belki..sagol canım seni ve bestemizi çok öüyorum

biz de seni ve güzel kızlarını öpüyoruz kızımla

İyiki sevmiyon dedikoduyu sevsen nasıl olurdu acep

hmm nerden başlasam diye düşünüyordum kujumun tavşanıyla başlayım o ne rahatlık o ne tatlılık maşallah ecede aynı hareketi bebek arabasında yapıyor eşim çok bozuluyor:)

pampişim o resimlerin üstüne çok resim çektik mutlu annem sabah eşimi arayım foto makinesini tamir ettircem izin veriyonmu diye sorayım dedim o da tabiki dedi bende iyi o zaman bize istanbul bileti alsana dedim o da hayhay dedi:) sadece hayaldi bunlar benim için ama cevap verdiğiniz için sağolun.

babycerenim elini korkak alıştırma çok iyimiş:)) çocukken yaşken eğilir demiyorlar boşuna:)) o meme ısırmaları yokmu sanki ciğerimi söküyorlar gibi oluyor çekemiyorumda ağzında koparacak bigün kalpten gidicem o acıyla temizlikte banyo kaldıda çok oyalandım anamla gezdik uzadı gitti anlıyacağın ev yine kirlendi bile:)

ilkim yolu yarılamaya az kaldı desene şekerim:) sağlık olsun hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim hepimize. tütünü merakla bekliyorum. bende içimdeki hamarat hatunu çıkardığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. az sonra resmini koyacağım badiyi annemle aynı odada yaptım bitince anneme gösterdim senmi yaptın dedi bana:) o bile şaşkınlık içinde inanamadı. lojmandan bir arkadaşın oğlunun 23 nisanda doğumgünü var ilk keçe ile denememi ona yaptım çok şükür olduda çok mutluyum:)

bugün ne güzel bir günnnn
yavrukedi kargomuzu yollamış
accasia hediyemizi yollamış
kardeşim kocaeliden çocuklara oyuncak alıp kargoya vermiş
bütün kargolar bana çalışıyohepsi bana koşuyo
darısı hediyelerini alamayıp kargo yolu gözleyenlerin başına inşallahdinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…