Öyle şekerim valla 31 i devirdik ama ben kendimi hala 18 yaşında gibi hissediyom gönlüm genç benim.hmm nerden başlasam diye düşünüyordum kujumun tavşanıyla başlayım o ne rahatlık o ne tatlılık maşallah ecede aynı hareketi bebek arabasında yapıyor eşim çok bozuluyor:)
pampişim o resimlerin üstüne çok resim çektikmutlu annem sabah eşimi arayım foto makinesini tamir ettircem izin veriyonmu diye sorayım dedim o da tabiki dedi bende iyi o zaman bize istanbul bileti alsana dedim o da hayhay dedi:) sadece hayaldi bunlar benim için ama cevap verdiğiniz için sağolun.
babycerenim elini korkak alıştırma çok iyimiş:)) çocukken yaşken eğilir demiyorlar boşuna:)) o meme ısırmaları yokmu sanki ciğerimi söküyorlar gibi oluyor çekemiyorumda ağzında koparacak bigün kalpten gidicem o acıylatemizlikte banyo kaldıda çok oyalandım anamla gezdik uzadı gitti anlıyacağın ev yine kirlendi bile:)
ilkim yolu yarılamaya az kaldı desene şekerim:) sağlık olsun hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim hepimize. tütünü merakla bekliyorum. bende içimdeki hamarat hatunu çıkardığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. az sonra resmini koyacağım badiyi annemle aynı odada yaptım bitince anneme gösterdim senmi yaptın dedi bana:) o bile şaşkınlık içinde inanamadı. lojmandan bir arkadaşın oğlunun 23 nisanda doğumgünü var ilk keçe ile denememi ona yaptım çok şükür olduda çok mutluyum:)
Hadi gözün aydın şekerim hemen foto paylaş meraklı melahatlarabugün ne güzel bir günnnn
yavrukedi kargomuzu yollamış
accasia hediyemizi yollamış
kardeşim kocaeliden çocuklara oyuncak alıp kargoya vermiş
bütün kargolar bana çalışıyohepsi bana koşuyo
darısı hediyelerini alamayıp kargo yolu gözleyenlerin başına inşallahdinimiz amin
Eki Görüntüle 684475 yazmış olduğum mesaj çok kısaymış:)
Keyfim cok kacik
O kadar hazirlik yaptim en yakin cevremizin cogu 23nisan tatilini birlestirmis cumadan yola dusuyor
bizim dogumgunune gelemiyorlar haliyle
1hafta ertele diyorlar ama o zaman da babam yok
2ucu pis bi degnek cok kararsiz kaldim bana bi el atin
o kadar hazirlandim cok canim sıkildi
çok güzel olmuş..ellerine saglık..Eki Görüntüle 684475 yazmış olduğum mesaj çok kısaymış:)
Keyfim cok kacik
O kadar hazirlik yaptim en yakin cevremizin cogu 23nisan tatilini birlestirmis cumadan yola dusuyor
bizim dogumgunune gelemiyorlar haliyle
1hafta ertele diyorlar ama o zaman da babam yok
2ucu pis bi degnek cok kararsiz kaldim bana bi el atin
o kadar hazirlandim cok canim sıkildi
çok güzel olmuş..ellerine saglık..
sen bu işi kıvırdın canımece yede yap görelim..
yazmış oldugun mesajı uzatmayıda başarmışsın tebrik ederim:))
bence dogum gününde yap..niye canını sıkıyosun ki..
önemli olan sizin ailenizin bir arada olması ve güzel vakit geçirebilmeniz..en önemliside
ömerin güzel vakit geçirmesi..bu ömerin yaş günü..başkarının degil..bence tarihi degişme canım..
ilkimcim ne zamandır söyliycem unutuyorum..ses tonun teyzemin kızıyla aynı..konuşmanız cevaplarınız..
ve şimdi ögrendim ki sende boğa burcusun oda boğa burcu..sende ögretmensin o da ögretmen..ama o senden bir yaş büyük:)
öyle mi ben de merak ettim bak şimdi ne çok ortak yönümüz varmış
ankara üniversitesinde okudu..ama şimdi burda ögretmenlik yapıyo..
o kadar kalbi temiz merhametli bir insan ki..melek gibi..çok iyi niyetli..
bir sorunum oldugunda ararım akıl verir dinler anlamaya çalışır..çok mantıklıdır..
bütün arkadaşlarının akıl hocasıdır..bilmişlikten degil sadece yardımcı olmayı çok sevdiginden..
çok merhametlidir çookk..asla kalp kırmazzz..
eminim sende öylesindir..
çok benzettim sizi
ankara üniversitesinde okudu..ama şimdi burda ögretmenlik yapıyo..
o kadar kalbi temiz merhametli bir insan ki..melek gibi..çok iyi niyetli..
bir sorunum oldugunda ararım akıl verir dinler anlamaya çalışır..çok mantıklıdır..
bütün arkadaşlarının akıl hocasıdır..bilmişlikten degil sadece yardımcı olmayı çok sevdiginden..
çok merhametlidir çookk..asla kalp kırmazzz..
eminim sende öylesindir..
çok benzettim sizi
Herkese selamlar,
Çook uzuuun bir zamandır sizi takip edemiyorum. Fırsat bulamıyorum bir türlü.
Ben sizi takip etmeye fırsat bulamazken siz burada paylaşımlara devam ediyorsunuz ya size imreniyorum.
Arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak için giriş yaptım.
İstanbulda yaşıyorum ve oğlum geçen hafta Rota virüsü kaptı. Biz çabuk atlattık ancak çocuk perişan oldu.
Salgın varmış. Ben ki, her şeyi kaynatıp yıkayan biri olduğum halde çocuk bu virüsü kaptı.
Geçen hafta havayı güzel bulup dışarı çıkmıştık. Bizim ufaklıkta her şeyi elleyip elini ağzına götürmeye bayılıyor.
Hatta her bir şeyi yalayıp tadına bakmak için elinden geleni yapıyor. Muhtemelen bu şekilde kaptı virüsü.
Sizleri uyarmak istedim. Dikkatli olun.
Hastanede serum takmak zorunda kaldılar. Önce 3 gün ateş, sonra kusma ve ishal eşlik etti.
Hastanede olduğumuz süre zarfında çok bebek geldi bu şekilde. Salgın varmış.
Aman diyorum. siz dikkat edin.
pessss ben de ankara ünv.mezunuyum ve saydığın özelliklerle beni anlatmışsın sanki. Kaç senesinde mezun oldu ve hangi bölüm
çok geçmiş olsun canım uyarın için de çok teşekkür ederiz. Umarım şu an bebişin iyidir
Günaydın hatunlarrrrr..hayırlı cumalar....... inek sütü sorulmuşş.mamayla büyüten sonra süte geçen varmıı** biz meme emmedik aptamil içiyoz ek gıdayla birlikte bende artık başlıcam kısmetse şu d.günümüz geçsinn ishal felan olur diye korkuyoum.aptamil yada nestle çocuk sütümü yoksa direk kutu sütmü sizce hangis***bunlar çocuklar için demir daha fazla diyolar kararsızımmmmmmmmmmm
pessss ben de ankara ünv.mezunuyum ve saydığın özelliklerle beni anlatmışsın sanki. Kaç senesinde mezun oldu ve hangi bölüm
Herkese selamlar,
Çook uzuuun bir zamandır sizi takip edemiyorum. Fırsat bulamıyorum bir türlü.
Ben sizi takip etmeye fırsat bulamazken siz burada paylaşımlara devam ediyorsunuz ya size imreniyorum.
Arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak için giriş yaptım.
İstanbulda yaşıyorum ve oğlum geçen hafta Rota virüsü kaptı. Biz çabuk atlattık ancak çocuk perişan oldu.
Salgın varmış. Ben ki, her şeyi kaynatıp yıkayan biri olduğum halde çocuk bu virüsü kaptı.
Geçen hafta havayı güzel bulup dışarı çıkmıştık. Bizim ufaklıkta her şeyi elleyip elini ağzına götürmeye bayılıyor.
Hatta her bir şeyi yalayıp tadına bakmak için elinden geleni yapıyor. Muhtemelen bu şekilde kaptı virüsü.
Sizleri uyarmak istedim. Dikkatli olun.
Hastanede serum takmak zorunda kaldılar. Önce 3 gün ateş, sonra kusma ve ishal eşlik etti.
Hastanede olduğumuz süre zarfında çok bebek geldi bu şekilde. Salgın varmış.
Aman diyorum. siz dikkat edin.
yalnız gören diyecek ki ne kadar kendini beğenmiş ben aslında en son kısmına yazdım yorumu, çok iyi dert dinler arkadaşlarıma hep yardımcı olmaya çalışırım. Pek duygusal değilimdir genelde mantığımla hareket ederim.
2002 mezunu..psikolojik danışmanlık bölümü mezunu:))
aradım ögrendim:)))
Anacim bende Ankara mezunuyum ama sakin sormayin kac yili diye malum M.O. Falandi hatirlamiyorum..pistt bozmayin olurmu..pls:))
herkes nerdehadi gelin sohpet edelim,gündüz kuşagını ezip geçelim
azraece temizlik bitmedimi canım..
melegim mahir uyumadımıı..
ilkim41 beste uyumuş burdasın,hoşgeldin canım..
tatlıcadı kaç gündür girmedin nerdesin..sensiz olmuyo..
ecesuelif nasılsın canım..oğluşun nasıl..
turuncu sogan yahnisi nasıl oldu..
annezeynep yaşımı ögrendinmiiiii..
mutluanne burdaysan bir sakız yolla..sakızım bitti..
beykoz ufoyu kaldırmışsın..ayıp sana..
bambucan nerelerdesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?