2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Keyfim cok kacik
O kadar hazirlik yaptim en yakin cevremizin cogu 23nisan tatilini birlestirmis cumadan yola dusuyor
bizim dogumgunune gelemiyorlar haliyle
1hafta ertele diyorlar ama o zaman da babam yok
2ucu pis bi degnek cok kararsiz kaldim bana bi el atin
o kadar hazirlandim cok canim sıkildi

Öyle şekerim valla 31 i devirdik ama ben kendimi hala 18 yaşında gibi hissediyom gönlüm genç benim.
Bravo canım sana kaptın bu işi sen şimdi ticarete de dökersin sen bu işi
Hadi gözün aydın şekerim hemen foto paylaş meraklı melahatlara
Eki Görüntüle 684475 yazmış olduğum mesaj çok kısaymış:)

Valla çok muntazam kesmişsin canım çok beğendim ellerine sağlık

Son düzenleme:

Canım ben olsam aileme öncelik tanırdım gelen gelir gelmeyen gelmez bence tarihini değiştirme

Eki Görüntüle 684475 yazmış olduğum mesaj çok kısaymış:)
çok güzel olmuş..ellerine saglık..
sen bu işi kıvırdın canımece yede yap görelim..
yazmış oldugun mesajı uzatmayıda başarmışsın tebrik ederim:))

bence dogum gününde yap..niye canını sıkıyosun ki..
önemli olan sizin ailenizin bir arada olması ve güzel vakit geçirebilmeniz..en önemliside
ömerin güzel vakit geçirmesi..bu ömerin yaş günü..başkarının degil..bence tarihi degişme canım..

ilkimcim ne zamandır söyliycem unutuyorum..ses tonun teyzemin kızıyla aynı..konuşmanız cevaplarınız..
ve şimdi ögrendim ki sende boğa burcusun oda boğa burcu..sende ögretmensin o da ögretmen..ama o senden bir yaş büyük:)

öyle mi ben de merak ettim bak şimdi ne çok ortak yönümüz varmış

öyle mi ben de merak ettim bak şimdi ne çok ortak yönümüz varmış

ankara üniversitesinde okudu..ama şimdi burda ögretmenlik yapıyo..
o kadar kalbi temiz merhametli bir insan ki..melek gibi..çok iyi niyetli..
bir sorunum oldugunda ararım akıl verir dinler anlamaya çalışır..çok mantıklıdır..
bütün arkadaşlarının akıl hocasıdır..bilmişlikten degil sadece yardımcı olmayı çok sevdiginden..
çok merhametlidir çookk..asla kalp kırmazzz..
eminim sende öylesindir..
çok benzettim sizi

Valla inan gulmekten catlattin beni deluu nerden buldun bu resmi
Tavsunuda masallah cok datlu datlu Aysemiz..ham yapasim var

pessss ben de ankara ünv.mezunuyum ve saydığın özelliklerle beni anlatmışsın sanki. Kaç senesinde mezun oldu ve hangi bölüm

Herkese selamlar,
Çook uzuuun bir zamandır sizi takip edemiyorum. Fırsat bulamıyorum bir türlü.
Ben sizi takip etmeye fırsat bulamazken siz burada paylaşımlara devam ediyorsunuz ya size imreniyorum.

Arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak için giriş yaptım.
İstanbulda yaşıyorum ve oğlum geçen hafta Rota virüsü kaptı. Biz çabuk atlattık ancak çocuk perişan oldu.
Salgın varmış. Ben ki, her şeyi kaynatıp yıkayan biri olduğum halde çocuk bu virüsü kaptı.
Geçen hafta havayı güzel bulup dışarı çıkmıştık. Bizim ufaklıkta her şeyi elleyip elini ağzına götürmeye bayılıyor.
Hatta her bir şeyi yalayıp tadına bakmak için elinden geleni yapıyor. Muhtemelen bu şekilde kaptı virüsü.
Sizleri uyarmak istedim. Dikkatli olun.
Hastanede serum takmak zorunda kaldılar. Önce 3 gün ateş, sonra kusma ve ishal eşlik etti.
Hastanede olduğumuz süre zarfında çok bebek geldi bu şekilde. Salgın varmış.
Aman diyorum. siz dikkat edin.

ayrıca sağ ol tatlım güzel sözlerin için o seni kalbinin güzelliği

çok geçmiş olsun canım uyarın için de çok teşekkür ederiz. Umarım şu an bebişin iyidir

Benim oglan mama emmeyide birakti bende mama ile birseyler yapip oyle veriyorum..burden saglikcimiza sordum mama emmiyor inek sutu veriyimmi diye amanin kadin nerde ise beni dovucekti sakin verme agir gelir dedi ben ama diyince kadin bana ben miyim isin uzmani senmi demezmi ..ee yani bende bu kadar cemkirmeye karsi bos kalmiyim dedim ve yasini beklemeye karar verdim ..zaten az kaldi dimi..

pessss ben de ankara ünv.mezunuyum ve saydığın özelliklerle beni anlatmışsın sanki. Kaç senesinde mezun oldu ve hangi bölüm

yalnız gören diyecek ki ne kadar kendini beğenmiş ben aslında en son kısmına yazdım yorumu, çok iyi dert dinler arkadaşlarıma hep yardımcı olmaya çalışırım. Pek duygusal değilimdir genelde mantığımla hareket ederim.

Sagol cnm biliyorum bizi takip ettigini seni gordugum zamanlar oluyordu..
Ne guzel bizi uyarman cok taktir edici ben gerci Ist da yasamiyorum ama nihayetinde bu virus her sekilde kapilabilir..dedigin gibi dikkat yetmiyor bazi hastaliklara kapilmalari icin..

Anacim bende Ankara mezunuyum ama sakin sormayin kac yili diye malum M.O. Falandi hatirlamiyorum..pistt bozmayin olurmu..pls:))

Cnm MAHIR bana son bir kac gundur nerde ise kan kusturuyor cok huysuz, zaten isim basimdan asmis durumda , gunduzleri ev bakiyorum geceleri dogum gunu hazirliklari ve ev isi falan derken anam agliyor anlayacagin..
Sana tesuff ederim gunduzculer diyorsun ama soyle gecmise goz attim ama okumadim masallah mutlu anne ile sayfa yarisina girmissiniz, yani bende saf saf kim bu sayfalari ceviren aliyim bacalarini asagiya diyordum meger bizim gizz ucurmus sayfalari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…