2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saat olmuş 1:00 ve 7 üye 2 ziyaretçi
ilkim81,
bambucan+,
melegim34+,
güzelgözlüm,
pampis+,
BabyCeren+,
azraece+
ziyaretçilerden biri mutludur kulağı çınlamıştır kesin

Opuyumde barisalim, kusluk hem nereye kadar dimi..bas barmagim ve isaret parmagimla halka yaptim ve uzattim sana hadi cozde barisalim :))

yarın saç boyası alacam ama hangi renk alsam bilemedim
acaba degişik birşeymi yapsam yoksa karamel kahve tonlarımı boyasam

Bence çikolata kahve yap. Karamel ten rwngine göre çiğ duruyo. Muck

:) o ceren var ya, öperim onu... :)

Sanada iyi geceler cnm, sakiz cigniyon galiba...bizim topikte amma cok sakizci oldu :)) cigneyen cigneye bereket versin diyelim..birde gunes guzlukculerimiz var, gece gunduz demeden takiyorlar :))

canım baktım şifreli konuşuyosunuz.. bende fransız olunca böyle bir giriş yapayım dedim..
ne var ne yok bakayım dedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş..
nasılsın mahirim nasıl? herşey yolundadır umarım..

BabyCeren sacinimi boyucan sekerim, bence sana findik kabugu rengi iyi gider acar seni ama suanki sac renginde hostu bak simdi bilemedim. kafam karisti..sen en iyisi bildigin sasma sekerim..

Cnm sen bana bakma valla bende sendenim, saskin saskin bakiniyorum cogu muhabbete...gece girip yazip okuyabilirsem anca ama gunduzleri millet cosuyor valla bir cok seyi okuyamiyorum yada oyle daldan duser gibi giriyorum bende muhabbete :))kisaca bende almanci kaliyorum, senden belki bir adim onde gibi ama yani yabanci kaliyoruz degisen birsey yok anlayacagin..
Mahir huysuz cnm cok hemde kesin yeni disler geliyor..son bir kac gun cok fazla uyaniyor ve bir turlu uyumak bilmiyor..bizde durumlar boyle cnm...
Azra cim nasil..cok guzel yavrucum.,annesi rabbim onu korusun disari cikarirken cok guzel giydirme dikkat cekmesin nazar alir findik..kiyamam ona masallah kuzuma

Sakız yok bakııın
Ben geldim herkeşler gitti allam allam:100:
Korktum ben 2013 annelerine gidiyorum,nasılsa onlar uyuyamiyordur az kaldı doomlarına dinimiz amin

canım benim ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık
azrada mahir gibi aynı..günlerdir 3ten önce uyumadığı gibi yarım saatte bir uyanıyor... sonra 6da yatıp 11de kalkıyor..
ne kahvaltımız kaldı ne öğlen yemeğimiz saçma sapan bir düzen(siz)liğimiz var yani..
birde hasta:2: düzgün nefes alamadığından iştahda yok.. yani imdaaaaat durumundayız..
bir sordun bin ahh işittin..
umarım mahirinde dişleri biran önce çıkarda seni rahatlatır.. yakışıklım benim üzmez annesini inşallah

Oy oy oyyyyyy:122::124::118::124::122:
İlkim,meleğim,azraece,motherceren:94:

ben görünmez oldum heralde

Onlar dedikodumu yapmış ta onlara bunu:94: sana bunu
Naber sekerler ballar biangelin datlulari zadanın güzel anne arkadaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…