• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hepimiz aslında birbirimizin aklındayız özlüyoruz biliyorum ama insan arada bi duymak istiyor sanırım şımarmak gibi yani :12:
bende seni sizleri çok özlüyorum :16:
canım biz rotavirüs aşısı vurulmadık.. ama korkma lütfen umarım başınıza gelmez..ishalimiz dün 1 kere yaptı ve durdu.
daha doğrusu dünden sonra bir daha zaten kaka yapmadı o yüzden beklemedeyim.. bgn biraz ahvaltı yaptı mutluyum :32:
turuncuyla hep derizya kadir tuğcuyu takip ediyoruz diye. kendisine sorduğumda kesinlikle ilaç yada antibiyotik vermemem gerektiğini bunun bir tedavisi olmadığını, 1 hafta süreceğini,bol su vermem gerektiğini, arada birde su şeker karbonat solüsyonu içirmemi söyledi. bende hastaneye gitmedim.. gitsem belkide yatırırlardı bilemiyorum çünkü ilk gün berbattı :43:
tam haftasında da iyileşiyor çok şükür.. umarım bunla atlatmış oluruz.. benm yavrumda dahil ALLAHım kimseye yaşatmasın inşallah:26:

kıyamam çok geçmiş olsun bacım yaw :nazar: ben öle olunca 1 çay kaşığı şeker 1 çay k tuz kaırtır veriyorum ve bol bol patates haslaması ....

misafirlerin etinden sütünden ve yününden faydalanma konusundaki uyanıklığınız karşısında donakalıyorum azizim :53:

gecen gün gelen teyzeye fasülye ayıklattığınızı da notlarımız arasına almıştık :51: bu defa da tatlıyı yaptırıyorsunuz :51:

yeğeninize gelince, ben olsam, "nikahlı karın değil birşey değil, bu kızı hangi bir sıfatla evime getiriyorsun! ben istemem evimde gayrimeşru münasebet" diyerekten ziyaret teklifini geri çeviririm :19: eşimin 500 km öteden gelen yeğenine bunun aynısını hatta daha ilerisi yapmış ve görüşme teklifini "zinhaaar" diyerek reddetmiştim. sonra o kız arkadaşıyla evlendi, ben yine gelin hanımla münasebetimi asgari tuttum, neden bilmiyorum. sonra yeğen askere gitti. askerdeyken gelin hanım tarafından en yakın arkadaşıyla aldatıldı, sonra boşandı :51: sonra da eşim bana "sen demiştin" dedi. sonra da ben "ne alakası var. hepimiz insanız. herkes hata yapabilir" dedim. ama tüm bunların sizinle ve yapmak istediğiniz tatlıyla alakası yok dimi :26:yine geyiğe vurdum :17: her neyse, ben oyumu muhallebili kadayıf tatlısından yana kullanıyorum. tramisu da yedek adayım :56: kimse beğenmezse, yemeye adayım :9: ay bu aralar çok bela atlattık, ben bir kurban adayım :9: denizin ortasında kalmış bir adayım :9: en iyisi ben susayım :17:

susucanmı vallalmı inanmam :37:

Naporsunuz kızlar
xok yoğunum da yoğunum su sıralar poff
kujum elmalı mılföylu sey ne guvel gorunuyo
hangı sıteden baktın bende bakım hatta yapım o elmalar kavrulmuş mu sekerlenmışmı
not harf hatalarımı gordum ama duzeltmek ıcın donemıcem zekısınız sız anlarsınız...yorgunummm
bı tatıle daha mı ıhtıyacım var ne

valla bacım geçmiş gün nerden çaldımı hatırlamıom :9: bne elmaların üstüne 1 bardak şeker dökyom az pişiriyom yarım bardata fındık ohhh yemede yanında yat :56:

not:asla bi tarıfe bağımlı kalmam bi şeyler eklerim :21:

muhallebili kadayıf tatlısını bir ara ben de yapayım :44: sabah kalkar kalkmaz neden yaptığımı bilmediğim 4 kase pudingi yedikten sonra yapsam daha iyi olur sanırım :9: geçen hafta yaptığım 9 kase sütlacı daha yeni bitridik ve ailece tatlıdan telef olma tehlikesi geçirdik de :9: not: yazdıklarım aynen yaşanmış ve yaşanmaktadır :17:
yuhhhhhhhhhhhh 9 günmu :53:az bekletmişsin 40 larının çıkmasını bekleseydin MONŞER :37:

biangel_kujum hanımın mesajlarının sonundaki, "mesaj düzenleme sebebi" kısımlarını okuyan var mı :26: okumuyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz derim. merakla takip edenlerdenim nacizane :17:
ay çok onure oldum ay utandım :17::17:bizde ailecek sizi takip ediyoz her haber bültenını (( ankarada bi patlama olsa acaba cihiromu yaptı yok o deldir demekten kendimi alamıyo:27:

Canim arkadaslari ve yavrularim,bayrami kayinvalidecigimde gecirdigim icin:47: int,olmadigindan yazamadim,telf.da var int.fakat bayramda skintiliydi, bayraminizi kutlayamadim affedin:17: Esim suanda Niksardaki esyalarimi Karsa gondermekle ugrasiyo,sonra gelip iki hafta sonra bizi goturecek ve yeni evimize yelesme telasim baslayacak,hem stresli hemde heyecanli :emir_bebek:
Masal artik baya guzel yurumeye basladi yine yanliz birakamiyorum ama yinede cok daha az dusuyor 1 aya kadar sanirim tam oturur, toplamda 16 disimiz var,azi disleri canimiza okudu cikarken,ins.sizinkiler daha kolay asar bu sureci.
Daha uzun yazacaktim ama masal uyandi devam edecegim insallah,hepinizi kocaman kocaman opuyorum:16:

demek hazırlıklıklar başladı kolay gelsin bacım her şey güzel olcak işla :16:

masalada maşallalah :nazar: diş deme valla 7 gelyo galiba geceleri uyumuyo bneım tavşan :24:

Selam kızlar:3::3::3::3::3:
Süper bir bayram ve tatil daha bitti gitti:21:
İlk gün eşimin ailesiyle bayramlaşmadan sonra düştük yollara,,
memleketteki akrabaları hızlıca gezip kendimizi yazlığa attık,
organik meyveler,koyunları tavukları beslemeler,deniz kum güneş derken
fazlasıyla yorgunluğumu,kızımın fazlasıyla mutluluğu kapattı bile:16:
Çok eğlendi yavrum:16:İstanbulda görmediğini gördü,serbestçe gezdi oynadı
yoruldu ve uyudu:nazar:Tabiki minik kazalar da atlattık ama önemli birşey değil
çok şükür:nazar:
Ayşe Minel yürümeye başlamış bu harika bir bayram müjdesi oldu walla:46:
Azracığıma geçmiş olsun:nazar:
Ömer&Ece buluşma fotoları da günüme renk kattı:16:
Bizim ekipten 3 kişi gelmediği için sabahtan beri yoğunum:37:Hepinizin bayramının iyi geçmesine sevindim:nazar:
Tatil boyunca Mira birsürü arkadaş edindi,fotoları yükleyeceğim.Deniz kenarındayken kumda yürüyemediği için halini
görmeniz lazımdı:9:olduğu yerde durup vızıldıyordu sürekli vasfiye teyze gibi:9:Ayaklarını kuma gömdük ayyy diye bağırdı bize:9:Denize bayıla bayıla girdi,çıkmak istemedi:nazar:Kum yemeyi yine ihmal etmedi:37:
Yalnız büyüdükçe şımarık olmaya başladı,oldukça inat bi minnoş oldu,illa istediği olacak:ssz:Babasının "hayır" demesini
bana göre daha fazla takıyor, beni pek takmıyor,sadece gözüne sert bir şeklide bakarsam biraz geri çekiliyor,yoksa "yapma" demem falan pek işe yaramıyor:ssz:
Ayyy yine karman çorman yazdım walla:63:

valla güzel bir özet oldu bacım :16:

bu sene tatil yok bize eşim işten ayrıldı ya babamlarda kaçtı trabzona gel dediler ama gözüm kesmedi dah yeni düzen tuturuyom tavşana :22: böle güzel olaylarınız okudukca içim açılıo valla benim oh sefanız olsun:21:

he yürüyo tavşanım :nazar: dediğini yaptım evde 1 saat ayakkabı giydirdim tşkr muckk:16:

ay birde kırıtıyor sorma :9::9:

Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?
bişe bulamazsak koçaları çekiştiririz olmadı kaynanaları olmadı görümceleri buluruz bişeler :9::9:

eşimin kuzenine gelince gayrimeşru münasebette ne demek:53:ikiside istanbuldan geldiler sırf kızı ailesine tanıştırmak için,
bundan daha dogal ne olabilir ki..hangi devirde yaşıyoruz azizizm:19:
iki insan birbirini sevmiş ne var bunda..bizide ailesinden saydıgı ve deger verdigi için tanıştırmaya getiriyo:33:

tamam olur:52:sen ben ve kujum bir danaya girelim:)
kujumla ben danayı yalar yutarız sanada derisini bırakırız:1:
deriyi satabilirsin korkma paraya çevirirsin:)
bu iyiligimizi unutma dostum:34:

melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecem:56:
az çok biliyorum ama kesin tarifi yarın veririm şekerim..hemde resimli:52:hatta ben yerken çekerim :)

aşk her dilde aşk yaw saygı duymak lazım :17: cihiro işla çekik gözlü bir gelinin olur ilerde:53:işla fırça yimem :17:

bize dana yeter mi :111:baby deve yemi girsek yaw :26:

yok kız bişey olmaz:)yerken çekecem ha ben yemişim ha siz farkedermi:9:
kalplerimiz bir olsun yeter:)

öylemi diyosun:26:acaba kuş dili biliyomudur:)
meferafabafa nafasıfılsıfın ofohhh fıstıfık gifibifisifinn mafaşallah mafaşallahhh:))
bu kızcenin ingilizcesi ana diliymiş kız:9:doğuştan öyle doğmuş:9:
Allahım needen herkesi eşit yaratmadın yarabbim:)
derse devammm:10:az kaldı ögreniyom:)
hello,howareyou,tanks,muckss,dankeyy:)nasıl iyimi

4 dil maşşallah hükümet gibi gacisin valla :24:

aganigi saganigi bu ne demekti yaw :37:

Bencede ogren cnm hem Mahir de teyzesi ile ilerde nasil anlasicak dimi...oyy bizimki simdi buyudugunde dalga gecer bizim ingilizce ile ehueheueh begenmez bizi :)) etrafimda cok var burda dogup buyuyen cocuklar anne ve babasiyla dalga gecen :)) bende en iyisi oglan buyuyene kadar aksanimi gelistiriyim valla bacak kadar cocuga madar olmayalim...

How are you cok kullanmiyorlar onun yerine how you doing diye soruyorlar... cool dimi...daha dogrusu lol :))

hoyttt benı ilerde beğenmıcek tavşanın tüylerini yolarım valla:9: bne günde 3 defa totosunu yıkıyom beğeniyomuyum acep :27:
I LOVU YOU meleeğim :54:

canım bende fransız kaldım ne kaçırdım ne tatlısı yapcan neyi bilmiyon bildiğin bi tatlı niye yapmıyon revani kalbura bastı şekerpare hımm revaniyi üzeri kaymak yada krem şanti yanında dondurma tabağın kenarına çekilmiş ceviz fındık şık sunumla seviyorum bide profittrollllllllll vazgeçilmezim hazır hamuruda var al doldur misss gece gece canım çekti bende bugün çokamel aldım onu yiyimm bariii:51::51::51:

bneımde canım şimdi profiteroll çekti off yaw :35:

canım iyi gözlemciisin yazamıyorum cünkü itiraf ediyorum benimde dizim var:18:
enesten fırsat buldukca izliyorum 2dizi bitirdim sırada baska var oda biter yarına :34:
ismini soracak olursan ben yabancı takılıyorum supernatural the valking dead gibi tavsiye ederim on numara :34:
kızlar birgün hamile kalmak istiyorum birgün istemiyorum :ssz:
özellikle hamile kalanları duydugumda cinsiyet ultrason gibi kelimeler gecince artıyor bu istegim sonra enesin ciyaklamasıyla emmesiyle kendime geliyor hazır degilim biliyorum yapmıyorum :27:
size oluyormu böle bişey ???
kızlar hiç kilo veremedim siz nasıl veriyorsunuz bana taktik verin zayıflatıcı seylerin hepsi ot gibi ben onları yiyemiyorum su içiyorum zararlı herseyi yiyorum tabi veremezsin dediginizi duyuyorum :27:
nese bana lezzetli bir menü yazarsanız cok sevinicem nagişim sen ve azraecim özellikle sizden cünkü cok güzel verdiniz kilocukları :30:
babycerencim zaten dogumda bırakıyor kiloları tıg gibi geliyor ona sormuyorum :23:
bir dokun bin ah işittin benden babycerencim :1:
doktor arıyordum ya normal için 2.ciyi 2doktora gittim lafını bile ettirmeden yok sezeryan dediler üzüldüm ama yılmıcam daha arayıslardayım :10:
benden bukadar herkeze selam öpüldünüz :16::54:

demek baby bitti sneın dizi başladı ha kolay gelsin :6:

aynı bende senın gibiyim beykoz yatağa girene kadar yapalım tam diyom saonra tavşanın zırlamasıyla hayurrr diyom :1:

benım X delircek bu huyum yüzünden kazaya kurban gitcem kesin:9::ssz:

günaydın kızlar:12: beykoz ben bayram tatilinde benim bıdığın peşinde koşmaktan 1 kilo daha vererek 62 kiloya düştüm doğum öncesi kilomdan 3 kilo eksilmişim.
oğlum beni hergün hayrete düşürüyor. daha önce demiştim artık kendi çatal ve kaşık kullanarak yemeğini yiyor yarısınıda üstüme yediriyor.bende arada sulu yemeklerine ekmek bandırıp yediriyordum.dün akşam yedirmek için tam hamle yapmıştımki bastı çığlığı.neymiş kendi bandırıp yiyecekmiş ve masanın üstünde ekmeği alıp içinden bi parça koparıp yemeğine bandırıp büyük bi iştahla yedi.ağzım açık kaldı.:111: sonracıma bi baktım benim bıdık (sanırımmbenim oğlum forumun en küçük bebeği geçen ay boyu 76 cmdi)mutfak tezgahına döllenmiş komando misali tırmanmaya çalışıyo.akşam uykusu gelmiş kucağuma geldi elimi aldı başına götürdü.uykusu gelmiş benden başını kaşımamı istiyor.ya benim bıdığım ne zaman büyüdü daha doyamadım.dün eşimin üstü çıplaktı ve bunu gören oğluşum memme memme diye eşimin göğüslerine saldırdı güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.:27:
bide son olarak bizim bıdık çıplak ten görmeye dayanamıyor resmen ısırmak için bizimle savaşıyor içine pirana girmiş gibi.:18:

62 kilo maşallah tüüüüüüüüüüüü:nazar:

ben aldım aldım veremiyom :56:

maşallah baluşuna kendie güvenı var demek ver gitsin kaşığı çatalı eline:56:
demek oğlun memişleri karıştırdı buna çok güldüm yaw :9:
benım tavşanda öle ama tek benı ısırıyo kolumu boynumu arada göbeğimi ay nolcak bilmiyom onu bırak biri görse X ısırıyo sancak rezil olcam:ssz::9:

slm mayıs anneleri ve datluşları :nazar:

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin :16::16:

çok sıcak yaw :ssz: evde yarı çıplak halde dolaşıoz :24:
tavşan iyi 7 diş gelio galiba uyumuyo geceleri tekmik atıo bize kah babasıın burnuna kah benım gözüme sabahuı zor ediyoz uyku uyku die inliom valla şimdi uyuyo kesin 10 dk uyanır :18:

yürümesi fena del kırıta kırıta gidiyo sıkılınca emeklio gene arada park a götürüyom öle işte:34:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım:37:

Son düzenleme:

biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım:37:[/QUOTE]

chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum:10:

biangel_kujum

chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum:10:[/QUOTE]

2014 mayis anneleri topigi acilmis kizlar duyduk duymadik demeyinnn...
Ne cabuk geciyor zaman daha dun gibi hersey vay bee yillandik artik...buranin yakinda emektarlari olucaz :))

günaydın kızlar:12: beykoz ben bayram tatilinde benim bıdığın peşinde koşmaktan 1 kilo daha vererek 62 kiloya düştüm doğum öncesi kilomdan 3 kilo eksilmişim.
oğlum beni hergün hayrete düşürüyor. daha önce demiştim artık kendi çatal ve kaşık kullanarak yemeğini yiyor yarısınıda üstüme yediriyor.bende arada sulu yemeklerine ekmek bandırıp yediriyordum.dün akşam yedirmek için tam hamle yapmıştımki bastı çığlığı.neymiş kendi bandırıp yiyecekmiş ve masanın üstünde ekmeği alıp içinden bi parça koparıp yemeğine bandırıp büyük bi iştahla yedi.ağzım açık kaldı.:111: sonracıma bi baktım benim bıdık (sanırımmbenim oğlum forumun en küçük bebeği geçen ay boyu 76 cmdi)mutfak tezgahına döllenmiş komando misali tırmanmaya çalışıyo.akşam uykusu gelmiş kucağuma geldi elimi aldı başına götürdü.uykusu gelmiş benden başını kaşımamı istiyor.ya benim bıdığım ne zaman büyüdü daha doyamadım.dün eşimin üstü çıplaktı ve bunu gören oğluşum memme memme diye eşimin göğüslerine saldırdı güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.:27:
bide son olarak bizim bıdık çıplak ten görmeye dayanamıyor resmen ısırmak için bizimle savaşıyor içine pirana girmiş gibi.:18:

Ayy cok komikler gercekten bizimkininde cok matrak seyleri var...hergun beni sasirtmaya devam ediyor..esimle cok guzel saklanmac oynuyor harika bir saklanma sekli var ayni deve kusu gibi kafayi sakliyor :)) simdi senin bidigi okuyunca anladimki bunlarin bu sirinlikleri olmasa nasil dayanilir dimi...her bir vukaat yani bazen oynatmaya az kaldi doktorum nerde diyesim geliyor..
Yemek konusunda da bizde ayniyiz kendi yemek istiyor ama dedigin gibi yediklerinin yarisi yerde orda burda ehueheuehu.. mama sandelyesinin altina kocaman eski bir masa ortum vardi onu seriyorum musambadan oldugu icin silmeside kolay Pratik oluyor...
Boy konusunda bizde cok uzun degiliz zaten kiloda yok oyle .. minyon oglum var iste bunada sukur..

merhaba kızlar ne var ne yok?

Bizim keyfimiz hiç yok beste kaç gündür hiçbir şey yemiyo:14:
Nasıl dayanıyo bu kadar açlığa bilmiyorum.
Belki yer diye yapmadığım yemek kalmadı.
Umarım kısa sürede düzelir.
BABYCEREN tatlı tarifi sormuşsun hala lazım mı bebeğem:34:

hoyttt benı ilerde beğenmıcek tavşanın tüylerini yolarım valla:9: bne günde 3 defa totosunu yıkıyom beğeniyomuyum acep :27:
I LOVU YOU meleeğim :54:

slm mayıs anneleri ve datluşları :nazar:

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin :16::16:

çok sıcak yaw :ssz: evde yarı çıplak halde dolaşıoz :24:
tavşan iyi 7 diş gelio galiba uyumuyo geceleri tekmik atıo bize kah babasıın burnuna kah benım gözüme sabahuı zor ediyoz uyku uyku die inliom valla şimdi uyuyo kesin 10 dk uyanır :18:

yürümesi fena del kırıta kırıta gidiyo sıkılınca emeklio gene arada park a götürüyom öle işte:34:

biangel_kujum

I love too honey:54::54::54::54::54:

Cnm o acilarin kadiniydi ama sen neden yalnizlarin kadinisin ki biz variz yaa:29:
Mahir de gecelerin adami uyumuyor benide gecelerin kadini yapti gettii :))

Off yaa bizde ayni konudan dolayi muzdaribiz disler bitirdi resmen cocuklari ciksada kurtulsak benim resmen kabusum oldu bu disler hatta sayikliyorum 20 dis nasil tamamlanir diye bizim daha 8 tane var elde kaldi 12 eyvahhh yangin var diye bagirasim geliyor...
BabyCeren in bu aksam misafirleri coktan yemislerdir bilem tatlilari...biz hupletseydik yaw:34:

Sirinem ins en yakin zamanda yer mamalari hepsi yesinde buyusun dimi

I love too honey:54::54::54::54::54:

Cnm o acilarin kadiniydi ama sen neden yalnizlarin kadinisin ki biz variz yaa:29:
Mahir de gecelerin adami uyumuyor benide gecelerin kadini yapti gettii :))

beste de gecelerin kadını zırt pırt uyanır memme der. Emer uyur, sabaha kadar hep aynı şeyi yapar.
Bunlar birbirine çok benziyolar everek mi napak bunları:9:

Off yaa bizde ayni konudan dolayi muzdaribiz disler bitirdi resmen cocuklari ciksada kurtulsak benim resmen kabusum oldu bu disler hatta sayikliyorum 20 dis nasil tamamlanir diye bizim daha 8 tane var elde kaldi 12 eyvahhh yangin var diye bagirasim geliyor...
BabyCeren in bu aksam misafirleri coktan yemislerdir bilem tatlilari...biz hupletseydik yaw:34:

Sirinem ins en yakin zamanda yer mamalari hepsi yesinde buyusun dimi

Valla aynen ya kabusum oldu bu diş. Bestenin de 8 dişi var. O zaman hadi bağıralım YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAR:ssz:
İnşallah mahirimin de iştahı düzelir de daha fazla üzülmeyiz tatlım.

Valla aynen ya kabusum oldu bu diş. Bestenin de 8 dişi var. O zaman hadi bağıralım YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAR:ssz:
İnşallah mahirimin de iştahı düzelir de daha fazla üzülmeyiz tatlım.

Everek valla bizde basimizi dinleyelim onlar uyumasin oyle dursunlar bari :))

BabyCeren sekerim seni bekliyordum az daha cikicaktim ama dedim misafirlerini ne yapti diye merak ettigimden cikamadim ne cok merakli oldum bende...
Nasildi ?

Artik gunduzleri emektar arkadaslar yazmaz oldu.. cok yogun isleri biliyorum ama cok uzuluyorum burda sayfalar dolmuyunca.. eskisi gibi senlik olsun, cok isterim...

Dunden beri sadece bir sayfa ilerlemis yaw...

canım iyi gözlemciisin yazamıyorum cünkü itiraf ediyorum benimde dizim var:18:
enesten fırsat buldukca izliyorum 2dizi bitirdim sırada baska var oda biter yarına :34:
ismini soracak olursan ben yabancı takılıyorum supernatural the valking dead gibi tavsiye ederim on numara :34:
kızlar birgün hamile kalmak istiyorum birgün istemiyorum :ssz:
özellikle hamile kalanları duydugumda cinsiyet ultrason gibi kelimeler gecince artıyor bu istegim sonra enesin ciyaklamasıyla emmesiyle kendime geliyor hazır degilim biliyorum yapmıyorum :27:
size oluyormu böle bişey ???
kızlar hiç kilo veremedim siz nasıl veriyorsunuz bana taktik verin zayıflatıcı seylerin hepsi ot gibi ben onları yiyemiyorum su içiyorum zararlı herseyi yiyorum tabi veremezsin dediginizi duyuyorum :27:
nese bana lezzetli bir menü yazarsanız cok sevinicem nagişim sen ve azraecim özellikle sizden cünkü cok güzel verdiniz kilocukları :30:
babycerencim zaten dogumda bırakıyor kiloları tıg gibi geliyor ona sormuyorum :23:
bir dokun bin ah işittin benden babycerencim :1:
doktor arıyordum ya normal için 2.ciyi 2doktora gittim lafını bile ettirmeden yok sezeryan dediler üzüldüm ama yılmıcam daha arayıslardayım :10:
benden bukadar herkeze selam öpüldünüz :16::54:
evet iyi gözlemciyimdir:)gözlemeyi çok severim:56:
demek sende dizi izliyosun canım:26:izle valla bazen degişiklik iyi oluyo..benim dizi bitti artık yeni sezon bölümlerini bekliyorum..
yabancıda çok severim ama kendimi kaptırmak istemiyorum..bi başladımmı bitirene kadar her fırsatta pcye koşuyorum..
iş güç kalıyo:)
bebek konusuna gelince eger ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim cnm..
yaşınız çok genç yani acele edecek bir durumun yok,şöyle enes 3 yaşına gelsin hamile kalsan dogurana kadar enes anaokulana gider
sende daha rahat bakarsın bebişe ne dersin:34:
ama şimdiden yaparsan ikisinide aradan çıkarmış olursun ilerde hepten rahat edersin valla bende bilemedim..
ama şöyle söyliyim 2 çocuk cidden çok zor:37:ama iyikide olmuşlar yaw:9:
ne tutarsız bi insanım:27:

cnm geçenlerde çağlada öyleydi haftalardır aç gexdi hatta ben bişeymi var diye doktora götürdüm,idrar ve kan verdik
çok şükür biraz kansızlık dışında birşey çıkmadı..diş ve sıcaklar çocukların iştahını kapatıyomuş..
zaten şöyle dikkat ediyorumda biz üstlerine düştükçe dahada iştahsız oluyolar sanki:26:
bu arada misafirim az önce gitti cnm,tatlımı yaptım sagolasın:34:
bi dahaki sefere sana başvuracam:)

talaycım--çağlada 1 aydır kendi yemegini kendi yiyor:)tabi buna yemek denirse:)
2 kaşık agzına geçiyosa 10 kaşık yere dökülüyo ve kıyafetlerine:9:bazen yemegini banyoda yediriyorum:28:
küvetine su dolduruyorum önüne oyuncakları koyuyorum o suyla oynarken bende seri şekilde yemegini yediriyorum..
bazen tükürüyo suyun içi yemek oluyo ama olsun:27:üstünün ve etrafın batmasından iyidir:)

gecemiz çok güzel geçti:56:muhallebili kadayıfıda yaptım ohh miss harika oldu:56:
bayıldılarrrr eşimde çok begendi:51:
ama yapana kadar kollarım kas yaptı:)
hızlıca resim çektim bakın bakalım:)
$CIMG2900.webp $CIMG2905.webp

borcamdaki yenen kısmı misafirler gelmeden çağla yedi:9:çok begendi:)
şey bende azıcık tadına baktım:27:hiç böyle terbiyesizligim yoktur ama dayanamadım çağla canımı istetti ne yapıyım:9:

tarif isteyen olursa veririm çok lezzetli ve hafif bir tatlı,kız yabancı olmasına ragmen çok begendi..
ama eşleriniz evdeyken yaparsanız daha iyi olur çünkü kadayıfını yarım saate yakın sürekli karıştırmak gerekiyo:37:
kollarım çok agırdı:14:yaparken dedim bi daha asla yapmam ama yedikten sonra valla herzaman yaparım dedim:1:
ama kocam evdeyken:27:

gelen misafir benden daha iyi türkçe konuşuyodu:27:çok şeker bir kızdı çok iyi anlaştık:17:
çağlayı çok sevdi,ceren pcden başını kaldırmadıgı için muhabbet etmediler..
işte böyle:17:
keyifli güzel ve lezzetli bir gece geçirdik..börekte yaptım ama resim çekmeyi unuttum:37:

gecemiz çok güzel geçti:56:muhallebili kadayıfıda yaptım ohh miss harika oldu:56:
bayıldılarrrr eşimde çok begendi:51:
ama yapana kadar kollarım kas yaptı:)
hızlıca resim çektim bakın bakalım:)
Eki Görüntüle 778875 Eki Görüntüle 778876

borcamdaki yenen kısmı misafirler gelmeden çağla yedi:9:çok begendi:)
şey bende azıcık tadına baktım:27:hiç böyle terbiyesizligim yoktur ama dayanamadım çağla canımı istetti ne yapıyım:9:

Super gozuyor valla ellerine saglik cnm, tadida istedigin gibi olmus ne guzel hemen banada tariff yolla olurmu denemezsem siserim yoksa :))
Cagla yemis guzelde o varken bu tatli ne yapsin en buyuk tatti o bence..ben olsam onu yerdim :))

Artik gunduzleri emektar arkadaslar yazmaz oldu.. cok yogun isleri biliyorum ama cok uzuluyorum burda sayfalar dolmuyunca.. eskisi gibi senlik olsun, cok isterim...

Dunden beri sadece bir sayfa ilerlemis yaw...

bende dikkat ettim nerde herkes:26:galiba dedigin gibi bayram dönüşü işleri çok yogun olmalı yoksa burayı ihmal edeceklerini sanmıyorum..
kış gelsin eskisi gibi olur burası,yani en azından ben daha rahat olacam çünkü ceren okula gidecek:46:
ben burdan kolay kolay kopacagıma inanmıyorum,sende öyle melegim:34:
çünkü biz fanatigiz:)

tarif isteyen olursa veririm çok lezzetli ve hafif bir tatlı,kız yabancı olmasına ragmen çok begendi..
ama eşleriniz evdeyken yaparsanız daha iyi olur çünkü kadayıfını yarım saate yakın sürekli karıştırmak gerekiyo:37:
kollarım çok agırdı:14:yaparken dedim bi daha asla yapmam ama yedikten sonra valla herzaman yaparım dedim:1:
ama kocam evdeyken:27:

gelen misafir benden daha iyi türkçe konuşuyodu:27:çok şeker bir kızdı çok iyi anlaştık:17:
çağlayı çok sevdi,ceren pcden başını kaldırmadıgı için muhabbet etmediler..
işte böyle:17:
keyifli güzel ve lezzetli bir gece geçirdik..börekte yaptım ama resim çekmeyi unuttum:37:

Oh valla senin misafirin olmak var...ne guzel memnun kalmis herkes ama zaten ben biliyordum ustesinden gelecegini :34:
kadayifi ne yapiyorsun ki ocakta kavuruyormusun anlamadim orasini sen en iyisi herkes bilme ebabinda yaz buraya tarifini sekerim...

Super gozuyor valla ellerine saglik cnm, tadida istedigin gibi olmus ne guzel hemen banada tariff yolla olurmu denemezsem siserim yoksa :))
Cagla yemis guzelde o varken bu tatli ne yapsin en buyuk tatti o bence..ben olsam onu yerdim :))

tmm canım yarın tarifini yazacam ama şimdi çok yorgunum:17:
bencede denemelisin:34:
çağla normalde hiç böyle şeyleri yemez hatta puding bile yemez:26:bunu nasıl yedi bende şaştım:)
misafirlere koydugum zaman yine istedi ve yedi:26:

bende dikkat ettim nerde herkes:26:galiba dedigin gibi bayram dönüşü işleri çok yogun olmalı yoksa burayı ihmal edeceklerini sanmıyorum..
kış gelsin eskisi gibi olur burası,yani en azından ben daha rahat olacam çünkü ceren okula gidecek:46:
ben burdan kolay kolay kopacagıma inanmıyorum,sende öyle melegim:34:
çünkü biz fanatigiz:)

Oleyyy yasasin topigimiz...
Yani topiktasiz kolay kolay kopamayiz kanimiz bile topic renginde dermisimmm :))
Fan olmak guzel cnm ama keske herkes olsada okuya okuya zevkten dort kose olsak dimi:34:

Back
X