selam benim en güzel anne arkadaşlarım..
uzunca bir aradır yokum, malum ramazanı hatırlarsanız kv de geçirdim. bayramda da eşimin memleketine gittik.
dün geldik bizimkilere uğradık derkeeennn bugünde birikmiş kirliler valiz boşalt yıka ütüle yerleştir derken........
son durumum aynen

böyle...
ama hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.. bayramınızı bile kutlayamadım umarım güzel geçirmişsinizdir..
biz biraz kötü girdik bayrama. azra rotavirüsün kıyısından döndü yada resmen rotavirüse yakalandı bilemiyorum. son sahura azranın fışkırarak kusmasıyla uyandık

sabaha kadar devam eden kusmalar ardından gelen su gibi ishaller... öyleki her ishalde resmen bacaklarından aktı o kadar fenaydı.. kuzumun feri gitti resmen zayıfladı iştahı kapandı taki bu güne kadar emmek ve su içmek yerine hiç birşey yemedi. 1 çay kaşığı patates haşlamasını bile ağlatarak zor verdim.. bgn ilk kez biriki lokma bişey aldı ve kakamız normale dönmeye başladı.. ve sanırım azra iyileşmeye başladı..
kızımın rahatsızlığından dolayı zor üzgün ama yinede iyi bir bayram geçirdim..
babyceren, mutluanne, azraece,planner,çiçekçiçek, turuncu, nagihan, iklim, şekersizyeşilçay, annezeynep,meleğim, beykoz......
ve diğer arkadaşlarım... kuzularınızı ve sizleri kocaman öpüyorum..

AYRICA BENİ KİMSE MERAK EDİP ÖZLEMİYOR DİYEDE BOZULUYORUM ONA GÖRE