beykozcum sonuç negatifmiş üzüldüm senin böyle bebeciklerin olucaktı:118: neyse canım istediğin zamanda gelsin inş bu bebeciklerin kucağına
mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba
yemek yapmaktan nefret eden beybi kurtulmuş yine yemek yapmaktan
benimde bu gün eşim yoktu reklamlarda çok gördüğüm ve merak ettiğim makarneksi yaptım ve beğenmedim..hazırda bulunan köftelerimden kızarttım yanınada cacık köfteleri ve cacığı tarık buğra yedi bana makarneks kaldı
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar
pınarda hoşgeldin canım..tarık buğrada geç yürüdü ve bi anda attı adımları inş doğada dr ye gitmeye gerek kalmadan başlar yürümeye..ben doktora gittiğimde tarık buğranın yürümemesinden ve hiç isteğinin olmamasından bahsetmiştim doktor 2 yaşı bi geçsin bakalım demişti..ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımız zaman ayaklarını bile basmayan kuzum 1 hafta sonrasında yürümeye başaldı darısı doğanın başına inş![]()
NEEEEEEE
canım böle bir bebegim var birtane zaten nörüyon sen gııııı
sizin eve yerleşirim artıkın enişte beyide benim eşimle bizim eve atarız
bende uyurum sen bebelere bakarsın
bak cok ses yapma güzellik uykumdan uyandırılmayı hiç sevmem
anladın mı bebegimmmm