Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hic

e buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor

Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi

. Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim

Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus

Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum"

Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim

Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci