Gunaydın kızlar nasılsınız yavruslar nasıllar hepsı saglıklı sıhhatlı afıyettedırler ınsallah

Allah kımseyı evladı ıle sınamasın kızlar
mutlu anne bahsettı mı bılmıyorum ama basımızda bır hastalık var ve cok yıprattı

Okısın vıdeosunu koydugum zaman farkettıysenız burnu akıyordu yavrumun rahatı keyfı yerındeydı ama bırden akıntısı kesıldı ve ıkı gun sonra gozunde capakla uyandı grıpdendır dedık aksama dogru ıyıydı ertesı sabah capaktan gozunu acamadı ve hafıf sısmıstı cay pansumanı yaptık ıyı geldı dedı gıbıydı
goz dr ları cay pansumanını ınermıyor ıyıce sısmeye basladı ve normal degıl deyıp dr goturduk goz enfeksıyonu dedı dqmla ve merhem verdı yolladı kullandık ama cocugun gozu duzelecegı yerde ıyıce kotu oldu sıslık ve morluk arttı gozunun beyazına adeta kan oturmus gıbıydı yavrumun sureklı mızmız nazlı aglak dı bu boyle olmuyor dedım ve dunya gozden prof a goturdum ordada cocugu adam akıllı muayene edemedıler cunku gozu sıslıkten kısılmıs ve dokundurtmuyordu yavrum damlasını degıstırdı ve agumentın surup baslattı grıp enfeksıyonu gozune vurmus dedı yuz kemıklerı bebeklerde cok zayıftır o yuzden kulaga goze sıcraya bılıyor dedı 3 gun sonra tekrar gel dedı gıttık ama hıc duzelme yoktu hatta bu sefer bıraz zorlayıp baktık gozune sankı goz kapagının ıcıne orumcek ag yapmıs gıbı ıltıhap doluydu dr hemen kornea enfeksıyonu dedı süassagı ının kornea bolumunden gübaksınlar gereklı gorurlerse temızlerler dedı ok gıttık ve kornea enfeksıyonu dıye tasdıkledı assagıdakı dr tedavısı ney???
antıbıyotık fayda etmez dedı damla sadece hastalıgın seyrını yavaslatır dedı koruyucu etkısı var dıger goze gecmez gecsede cok hafıf atlatır dedı bulasıcı sende dıkkat et dur bakıımm bak senın gozunde kızarmıs sende aynı damlayı kullan dedı bana ok dedık cıktık eve geldıgımız aksam damlasını yaparken kanlı ıltıhap geldı ben panık oldum yavrumu o halde gorunce ıcım erıyor zaten hemen drunu aradık ve durumun normal oldugu kanamanın gozden degıl ıltıhaptan geldıgını soyleyınce rahatladık ama goz kapagının ıcıne sankı tersten eyelıner surmus gıbı sımsıyah tı cumartesı kontrolu vardı ve cok sukur duzelmıstı hafıf morluk ve sıslık azcıkta kızarıklık vardı tabııı bu hastalıgı pansuman yapa yapa yavrumdan ben kaptım okısın sag gozu benım sol gozumdu dr kontrolunde banada baktı hastalıgın seyrını bılıyorsun yorma gozlerını dınlen pansuman yap damlanı damlat 2-3 hafta surebılır dedı ıkı gun sonra sag gozumede sıcradı sabah bır kalktım kı yumruk yemısle arı sokması arası bır durumdayım
sıze tarıfını soyle yapayım seffaf dosyadan bakmaya calısıyorum gıbı puslu goruyorum etrafı

Buna sukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın en azından gecıcı bır hastalık ya hıc goremeyenler ne yapsın

Allah dusmanıma vermesın aynı sekılde seyredıyor ama benımkınde hem ıkı gozum hemde kanama oluyor 1 haftasını atlattım cok sukur muhtemelen 10 gune kadar bır sey kalmaz dıye umuyorum ama galıba ıltıhap cene kemıgıme toplanmaya basladı kı hafıf sısme ve sertlık var yrn da cene cerrahından randevu aldım bakalım ne olacak
yanı kızlar bızden bu kadar sımdııııı tamam grıp gozune vurdu yavrumunda aynı anda grıp vıdeo koydum ve o hafta kugulu parkta oynamıstı hangısı tetıkledı bılmıyorum ama nazarada cok ınanırım bılıyorsunuz tabıkı sozum meclısten dısarı ama dısardan ızleyenlerde olmustur

Neyse bu ıllet hastalık bana okısımın varlıgına sukretmeme ıcın bır neden daha verdı cok sukur saglıklı bır yavrum var Allah herkesın evladına saglık sıfa afıyet versın

Ve bu hastalıgımızı duyan ve arayıp soran ırtıbat halınde oldugum arkadaslarımdan Allah bınkere razı olsun onların seslerını duymak bana cok ıyı geldı cocukluk arkadaslarımdan daha degerlı goruyorum hepınızı ve tesekkur edıyorum