2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bambucan öncelikle kendi adıma özürlerimi belirtmek isterim ama derler ya insanın basireti bağlanır diye aynı bunun gibi oldu ne olur darılma bize olurmu ..hem çekilişe karar verilip bir kaç içindede oluncada telaşa geldi galiba neyse asıl suçlular biziz senide hatırlamamız lazımdı..

bambucanim cok haklisin butun isimleri sayamadigimi biliyordum o yuzden kusuruma bakma opuyoruz sizi cok cok.

canlarım benim, yani böyle msjlar yazdınız ya içimi rahatlattınız
yani tamam aktif olarak devamlı yazamıyorum ama hep okurum takipteyim sizi..
feys açık oluyo, hiç bişey yazmasamda takılabiliyorum, tv zaten açmadığım için oyun oynuyorum falan sesler azranında hoşuna gidiyo ellemiyo.. ama burda yazı yazmaya başlayınca,azra hanım beni taklit etcekya, tuşlara basıyo ekranı kapamaya çalışıyo vs..
(yani girmiyorum diye,sizi unutmadımki ben hep aklımdasınız, ben hep burdayım)
sağolsun çiçek'de msj atmış çok sevindim..
yani 2 gün bakamadım, çekiliş yapalım demenizle yapmanız bir olmuş, yoksa kaçırmazdım zaten..
yaa zaten derdim unutulmaktı, yoksa nasip değilmiş olur böyle şeyler napalım
hepinize teşekkür ederim oralim yerine geldi sayenizde..
sizi seviyorum ben yaa
(ama bidaha unutmayın lütfen)

sagol canım bu sefer işaret koydum kaybetmem:)kömürle siyaha boyadım
yarın doktora gösterecem:)
eşimde ameliyat olacak uzun zamandır hep geçiştiriyo şu benim diş masrafım bitsin sıra ona gelecek:18:
şeker oyunu banada sinir vermeye başladıbazılarını bir türlü geçemiyorumpc yi fırlatasın geliyo
bide oyun oynarken ben kendi kendime konuşuyorumahh üfff tühhhh diyorum eşim sinir oluyo
öncelikle hepinize geçmiş olsun canım,kış geldi dert geldi
hem sen neden öyle dedin bakıyımiyiki sana çıkmamışım diyeküflü çökelek yollarım diyemi korktun
valla sinirlenirsem ev adresini bulurum kapına kamyonu dayarım1 kamyon küflü yollarım sana

canım ya hemende affedermiş bizibi ara beykozda bizi fırçalamıştı hepimize iyi geldiarada bir bize fırça şart
çiçek mesaj attıgına göre senin numaran ondada vardemek tek suçlu ben degilimama kıyamam ben çiçegesakın ona kızma canım,bütün suç benim
bizde seni seviyorum canım

selamnasılsınız güzel anneler
çiçekçim sen nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur:))
bütün gün evdeydiktemizlik yaptımsonra yemeksonra çocukları yıkadım yatırdım
çok yorgunum
başka ne yazayım bilemedim kaldım pc nin başında:))

Hamaratsın evelallah maşallah halılarıda pakladın bir güZel ..benimde silmem lazım ama her yer halıfex bu yüzden hali yıkama makinesi almaya karar verdim ) çok tembelim çok ne olcak benim halîm
Bugün misafirler gelmedi bende oğlan uyurken babasına bırakıp dişarı çıktım anam çıkmaz olaydım Mahir'e bîr dünya kitap aldım çok para tuttu ama ne yapayım 3 alan iki ödüyor vardı yalnız hızımı alamadım ayarım kaçtı..ayrıca mutfak eşyasıda aldım bu mutfağın hiç eksiği bitmiyor ya :18:

Son düzenleme:
Ilkimcim geçmiş olsun şu hastalıklar bir bitmek bilmedi gitti off

Son düzenleme:
bambucanım çok sağol affettin hemen bizi:))

bir daha 1 kilo ıspanak alırsam ne olayım ben( yarısını börek yarısını yemek yaptım arada bugünün yemeği balık, arada eceye yemek ve meyve yedir saat 5ten 11 e kadar mutfaktaydım öldüm bittim valla( meleğim sen naptın nasıl geçti misafirlerinle?

Minyatür CNm benim sana çıkmam nasıl oldu senin için sıkıntı olurmu eğer olursa buradaki sitelerden birşey seçme olagını düşünebilirsin çünkü bende öyle yapıcam galiba

asıl niye gelmediler ya o kadar hazırlık yaptın

Dolmalar buzlukta.. yaptığım diğer yiyeceklerde midede ehuehue CNm iletişim sorunu yaşadık arkadaş dün mesaj atmış gelemiyecez diye ve mesaj bügün geldi hatlardan herhalde neyse ben dün hazırlığa başlamadan aradım ama ulaşamadım gelmeme sebepleri ise haftaya tr gideceklerimiş eksikler için alişveriş yapmalarıngerekiyormuş

Son düzenleme:
hmm tabi boşa gitmez size afiyet olsunda o kadar sterse girdin yoruldun meleğim:))

Haklısın CNm ama kismet değilmiş bende kızıyorum böyle son an işlere ama oldu neyse cumaya başka gelecekler var umarım onlar gelir ..dolmaları onlara ikram ederim attık ..bende misafir gelme hazırlıklarında çok stres oluyorum hatta eşim çağırma kimseyi diyor çok panik oluyormuşum ..

Misafirlere hazırladığımız şiş Kebapları biz yedik oh yarasın :)) bunu neden söyledik biliyormusunuz oğlumun çok zevk alarak yedi hatta resimleri çektik çok güzeldi elinde şiş iki eli tutup kemiriyor :)) Facebook a koymayı düşünüyorum ..çok yakında

evet ya halıları pakladım ellerim titremeye başladı:)çocukların çorabı evde kirlenince bana geliyolarözellikle yer için biraz titizleniyorum yoksa diger işler bazen sarkıyo ama ne yapayım yetişebildigim kadar işte..
evin halıfleks se bencede halı yıkama al canım valla hiç çekilmezya dün doktordayken bir bebiş vardı aynı mahirçookk benzettim hatta foto çekiyim istedim ama birazçekindim annesi izin vermez diye:))
mahirin kitaplarını merak ettim neler aldın canım:)bende dün bişeyler aldım cadılara:)eşim evde sıkı yönetim ilan etti ama yine onlar için dayanamıyorum,,birazda kıyafet aldım minnoşlara:18:benim hala giyecek birşeyim yok:))önce çocuklar:)
bence sen bi daha ıspanaktan uzak dur:)zaten yıkaması temizlemesi başlı başına bir bela

ben olsam bende sinirlenirdimmadem tr ye gidecen ara 2 gün önceden haber ver dimi
bende senin gibi stres oluyorum ama misafir geldigi zaman stresim gidiyo:))hele ki sevdigim birileriyse herşeye degiyo..

amanda aman kimleri görüyorumçiçek hanımlar gelmişlerhoşgelmişler:))
nasılsın canım:))
ben iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruz:))
dün kuyumcunun önünden geçiyodum beşi bir yerde gördüm inanırmısın gözüm kaldı
birde çeyreklerin fiyatı düşmüş haberin varmıbenim çok hoşuma gidiyo
bide derimont ta bir mont gördüm offf dedim vay be ne güzel birşey
bide tektaş yüzügüm yok
bide şu ayfonlara bayılıyorum harika süper ötesi bir cihaz
neyse seni dertlerimle bogmayım canım:))

Allah'tan hiç birşey istemiyorsun :))istesen ne olurdu Allah yandı seni çekenler ) gız sen Ayfon mu istiyon yoksa Afyon mu

Resim işi tamamdır

mahiride kebabınıda yiyesim geldi
bizde bugün mangal yaktık ama çöp şiş degil,bildigin demir şiş:))
hatta tam etleri saplıyorum eşim beni sinir ettineyseki birşey yapmadım korkmayın
şu okuldaki çakma psikologa bi dahamı gitsem ne yapsamhayır yani işede yaramıyo ki

Allah'tan hiç birşey istemiyorsun :))istesen ne olurdu Allah yandı seni çekenler ) gız sen Ayfon mu istiyon yoksa Afyon mu

Allahisen şimdi ben kızdan birşeymi istedimsadece dertlerimden bahsediyorum
hem ayfon istiyorum dedim yaafyonda nerden çıktı
tamam tamam ıphone da olur farketmez
ne çektin be çiçekdaha bekleyin yeni başlıyorum
kız çekilişe katıldıgına kesin pişman olmuştur
geri dönüşü yok bilesin
seneye inşallah sen bana çıkarsın melegim
beddua gibi oldu demi:))

Muhahaha CNm bana çık sorun değil gönlümden ne koparsa artık onu alirım yalnız kızlara çok çömert olabilirim ,seni bilemem
Hali yıkama makinası olabilir dur balım bir alana diğeri bedava varsa şimdiden stok ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…