canım azönce konuştuk ama yine burayada yazayım istedim
burda en büyük suçlu ben sayılırım çünkü hem telefon numaran bende var hemde facede eklisin:18:
ama dedigim gibi ben çekiliş haftaya kalır diye düşündügümden daha haber veririm falan diye acele etmedim:18:
dün çekiliş olacagını bilmiyodum:18::18:
mesela facede pampiş ve gönül2000sayfamda var:18nlarada haber verebilirdim ama dedigim gibi daha düşünmeye fırsat olmadan çekiliş oldu:18:
seni ve güzel kızını çok öpüyorum sakın bize darılma:18:ben şahsen seni çok seviyorum
sana hak veriyorum hayatım bende alınırdım
ama arkadaslarım seni göremediklerinden ve buraya cekiliş olacak diye yazıldıgından belki katılmazsınız diye düşünmüs olabilirler
sen bize alınma olurmu bambucanım
bambucanim cok haklisin butun isimleri sayamadigimi biliyordum o yuzden kusuruma bakma opuyoruz sizi cok cok.
Bambucan öncelikle kendi adıma özürlerimi belirtmek isterim ama derler ya insanın basireti bağlanır diye aynı bunun gibi oldu ne olur darılma bize olurmu ..hem çekilişe karar verilip bir kaç içindede oluncada telaşa geldi galiba neyse asıl suçlular biziz senide hatırlamamız lazımdı..
sagol canım bu sefer işaret koydum kaybetmem:)kömürle siyaha boyadımcanım gecmiş olsun kıyamam
bence o üç dişini işaretle agrıyanları unutma sonra
eşinde doktora gidip ameliyat olsun ben hastalanmıyorum diye agzımdan nefes alıyorum yetiyor diye gitmedim
megerse burun kemigim egriymiş ve bas agrım sinüzittenmiş
ama bu 6ay beni benden aldı bogazlarım agrıyor yutkunamıyorum acıcak diye
yani kısaca cok kötüleştim salı günü bakıcaz ne dicek bu doktor
bu arada bende o şeker oyunundan oynadım ne gıcık hemen can bitti ve bana milletten iste diyor
şimdi seni iyi anladım canım dakkalarca bekletiyor sinir gectin gectin yoksa bekle dur
cok gıcık bıraktım tableti :47
öncelikle hepinize geçmiş olsun canım,kış geldi dert geldiVaaav iki gün girmedim neler neler olmuş. Çekilişler olmuş beykoz kesin katılmıyo mu çok sevinmiştim halbuki bana onun çıkmasına, seviyorum oni çünki. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum tabiki de.
BABYCEREN koptum çekiliş muhabbetlerine. Allah iyiliğini versin. İyiki sana ben çıkmamışımCanım bu hafta kesmeyi düşünüyorum çünkü dişlerin geleceği yok dr a kontrole götürdük yakın zamanda çıkmaz dedi. Gece uykusuzlukları yüzünden ahanda böyle gezer oldum. O yüzden bu hafta kekik yağı sürerek kesicem çok tırsıyorum.
AZRAECE sağ ol tatlım ben de sizinle burada olmayı seviyorum ve özlüyorum sizi. Kuduruk ecoşumu ve seni öpüyorum.
BEYKOZ geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın umarım sağlıkla atlatırsın. Salı günü kesin haberleri bekliyoruz.
Biz de ailecek hastayız sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta umarım atlatırız öpüyorum hepinizi şekerler
canlarım benim, yani böyle msjlar yazdınız ya içimi rahatlattınız
yani tamam aktif olarak devamlı yazamıyorum ama hep okurum takipteyim sizi..
feys açık oluyo, hiç bişey yazmasamda takılabiliyorum, tv zaten açmadığım için oyun oynuyorum falan sesler azranında hoşuna gidiyo ellemiyo.. ama burda yazı yazmaya başlayınca,azra hanım beni taklit etcekya, tuşlara basıyo ekranı kapamaya çalışıyo vs..
(yani girmiyorum diye,sizi unutmadımki ben hep aklımdasınız, ben hep burdayım)
sağolsun çiçek'de msj atmış çok sevindim..
yani 2 gün bakamadım, çekiliş yapalım demenizle yapmanız bir olmuş, yoksa kaçırmazdım zaten..
yaa zaten derdim unutulmaktı, yoksa nasip değilmiş olur böyle şeyler napalım
hepinize teşekkür ederim oralim yerine geldi sayenizde..
sizi seviyorum ben yaa
(ama bidaha unutmayın lütfen)
selamnasılsınız güzel anneler
çiçekçim sen nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur:))
bütün gün evdeydiktemizlik yaptım sonra yemek sonra çocukları yıkadım yatırdım
çok yorgunum
başka ne yazayım bilemedim kaldım pc nin başında:))
asıl niye gelmediler ya o kadar hazırlık yaptın
hmm tabi boşa gitmez size afiyet olsunda o kadar sterse girdin yoruldun meleğim:))
evet ya halıları pakladım ellerim titremeye başladı:)çocukların çorabı evde kirlenince bana geliyolarHamaratsın evelallah maşallah halılarıda pakladın bir güZel ..benimde silmem lazım ama her yer halıfex bu yüzden hali yıkama makinesi almaya karar verdim) çok tembelim çok ne olcak benim halîm
Bugün misafirler gelmedi bende oğlan uyurken babasına bırakıp dişarı çıktım anam çıkmaz olaydım Mahir'e bîr dünya kitap aldım çok para tuttu ama ne yapayım 3 alan iki ödüyor vardı yalnız hızımı alamadım ayarım kaçtı..ayrıca mutfak eşyasıda aldım bu mutfağın hiç eksiği bitmiyor ya :18:
bence sen bi daha ıspanaktan uzak dur:)zaten yıkaması temizlemesi başlı başına bir belabambucanım çok sağol affettin hemen bizi:))
bir daha 1 kilo ıspanak alırsam ne olayım ben( yarısını börek yarısını yemek yaptım arada bugünün yemeği balık, arada eceye yemek ve meyve yedir saat 5ten 11 e kadar mutfaktaydım öldüm bittim valla ( meleğim sen naptın nasıl geçti misafirlerinle?
Haklısın CNm ama kismet değilmiş bende kızıyorum böyle son an işlere ama oldu neyse cumaya başka gelecekler var umarım onlar gelir ..dolmaları onlara ikram ederim attık ..bende misafir gelme hazırlıklarında çok stres oluyorum hatta eşim çağırma kimseyi diyor çok panik oluyormuşum ..
amanda aman kimleri görüyorumçiçek hanımlar gelmişler hoşgelmişler:))
nasılsın canım:))
ben iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruz:))
dün kuyumcunun önünden geçiyodum beşi bir yerde gördüm inanırmısın gözüm kaldı
birde çeyreklerin fiyatı düşmüş haberin varmıbenim çok hoşuma gidiyo
bide derimont ta bir mont gördüm offf dedim vay be ne güzel birşey
bide tektaş yüzügüm yok
bide şu ayfonlara bayılıyorum harika süper ötesi bir cihaz
neyse seni dertlerimle bogmayım canım:))
Resim işi tamamdır
Allah'tan hiç birşey istemiyorsun :))istesen ne olurdu Allah yandı seni çekenler) gız sen Ayfon mu istiyon yoksa Afyon mu
Allahisen şimdi ben kızdan birşeymi istedimsadece dertlerimden bahsediyorum
hem ayfon istiyorum dedim yaafyonda nerden çıktı
tamam tamam ıphone da olur farketmez
ne çektin be çiçekdaha bekleyin yeni başlıyorum
kız çekilişe katıldıgına kesin pişman olmuştur
geri dönüşü yok bilesin
seneye inşallah sen bana çıkarsın melegim
beddua gibi oldu demi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?