tabiki saçını kesersinde boyarsındabişeymi dedik mor yapacakmış yok yavruagzı yapacakmış olmadı narçiçegi yap
hem röflede renkli bir saç degilmibanane ya istersen maviye boya
ben sana çekme demedim miama yok asi kız söz dinlermi bendende sana hıhhh
bu arada ne hediye aldın kız söylesene:)çok merak ettim:)
kız ben mutluya ne alacam valla düşünüyorum bulamıyorumbi akıl verin
evde açılmamış bir çiftçorap olurmu dersinmutluanne mutlu olurmu
aaa hiç problem değilde sen bana mı çıktın ben yanlış anlamışım anne zeynep bana çıktı sandım iyiki yazdın. yoo burdan da alırım. annelere alıyoruz değilmi. bilmiyorum ki neyden hoşlanırsın biraz tiyo versen diyom. ben sana ulaştırırım. postada olur burda çok arkadaşım gidiyor sürekli ingiltereye eşimin teyzeleri kuzenleri falan londra da oturuyorlar ama şu sıralar gitmeyi düşünmüyoruz. yani ben pek istemiyorum. 20 yıldır evliyim birkez sormadılar şimdi kıymete bindik ondan hiç içimden gelmiyor onun için gitmemem eşimde huyumu bildiğinden birşey demez.
bugün sinirimden yazamadım buraya. saat 10 gibi komşular yürüyüşe çıkalım dediler iyi dedim gittik geldik ecenin küpesinin biri yok:2: bu 2. olacak hemde bu kız kardeşimindievde bakındım bulamadım sinirimden bütün gün hiçbişey yapmadan oturdum ece ile uyudum sonra eşim geldi koltuğun altında buldu küpeyi çok sevindim valla
yeşilçayım bu ne hız kız bende senin hediyeni seçtim valla ama hemen yollayamam ayın 15 ini beklicen mecbur:)) mutlum da bana oyuncak annesinden alacakmış
selamişçiye gittim dişim bir türlü uyuşmadı:44:ne dişmiş anlamadım:26:
belki 7-8 defa igne yaptıçok acıdı çok biraz oydu dişimi ama tedavi yarım kaldı sanırım 10 defa daha gidip gelirim
bugün çağla ögle uykusunda tam 3 saat uyuduçok uzun zamandır böyle uyku çekmemişti keşke bende uyusaydım
çorabın yanına ne alınır melegim:26:birde ince çorapmı alsam:)mutlu sevinirmi acaba:)Hımm bence bir çift çorabın yanına birşey daha al ..yaw sende cikoko gibi pintileştin mi ayy hocamız girmedi kuraya iyiki ona çıkan bir tl ciden alırdı hediyesini herhalde :))neyse şaka yaptım artık hocam gelsin ya ben hissediyorum eksikliğini
evet canım diş degil başka birşey:)bir türlü uyuşmadıAy CNm geçmiş olsun tekrardan ..o nasıl diş öyle diş değil sanki başka birşey ..sende taş gibisin anacım iğne bile kar etmemiş bak)
Aynı duygulari ve durumlari yasayanlari duymak tanimak istiyorum.
hey bebeklerim nabersiniz resmen özlemişim ya çok
iyisiniz dimi ahali kimler var kimler yok hu huuu
yılbaşı çekilişi olmuş sanırım sağolsun şekersizyeşilçay haber verdi katıldım
ee ben kime alıyorum
bana dilberege alıyormuş sağolsun adresimi istedi ona mesaj atarken bir damlayayım dedim
işyerinde hiç fırsatım yok malesef
öperim sizi kuzuları talaydan başka hamile varmı aramızda
tabiki saçını kesersinde boyarsındabişeymi dedik mor yapacakmış yok yavruagzı yapacakmış olmadı narçiçegi yap
hem röflede renkli bir saç degilmibanane ya istersen maviye boya
ben sana çekme demedim miama yok asi kız söz dinlermi bendende sana hıhhh
bu arada ne hediye aldın kız söylesene:)çok merak ettim:)
kız ben mutluya ne alacam valla düşünüyorum bulamıyorumbi akıl verin
evde açılmamış bir çiftçorap olurmu dersinmutluanne mutlu olurmu
bugün sinirimden yazamadım buraya. saat 10 gibi komşular yürüyüşe çıkalım dediler iyi dedim gittik geldik ecenin küpesinin biri yok:2: bu 2. olacak hemde bu kız kardeşimindievde bakındım bulamadım sinirimden bütün gün hiçbişey yapmadan oturdum ece ile uyudum sonra eşim geldi koltuğun altında buldu küpeyi çok sevindim valla
yeşilçayım bu ne hız kız bende senin hediyeni seçtim valla ama hemen yollayamam ayın 15 ini beklicen mecbur:)) mutlum da bana oyuncak annesinden alacakmış
hah şöyle yola gel.. aferin... ben bana karışılmasından hiç hoşlanmam haberin olsun :)
empati yap şekerim.. sana 1 çift çorap hediye etse çiçek napardın
iyi bari sevindim bulmuşsunuz sonunda küpeyi..
valla ben bana alınmasını istediğim bi hediye seçtim şekerim.. beklerim gülüm aşk olsun ya. acelesi yok :)
çorabın yanına ne alınır melegim:26:birde ince çorapmı alsam:)mutlu sevinirmi acaba:)
cikonun pintiligine ben yetişemem:)pazar günü gelmişti ismini altta gördümsanırım okuyup kaçıyo:)
evet canım diş degil başka birşey:)bir türlü uyuşmadıyarın yine gidecem
tanışalım ben babyceren kısaca beybi desende olur
hoşgeldin canımsen ve annezeynep hiç gelmez oldunuz ikinizde faceye girmeye vakit buluyosunuzda şuraya birşey yazmayamı firsat bulamıyosunuz
bide zada ortalıkta yok
planner de yok
tatlıcadı sen nerdesin
ya hejarrr
kujum
bambucan:))
beykoz:))
çiçek nerelerdesin canım:))
kele cigerim elif sen nerdesin
aa yılbaşı çekilişi mi var bu arada kızlar facede grup var mı katılmak isterim bende mümkünse
yılbaşı çekilişi vardı ama çekildigeç kaldınız duduu hanımcım
ama şekersiz hanım dediki eger yinede çekilişe katılmak isteyen olursa kendi aranızda birbirinizi çekebilirmişsiniz
bol çekişmeli bir çekiliş
facede grup yokvarsada benim haberim yok kesin şekersizin haberi vardır ona sorun
çok haklısın tabi böyle diyeceğini biliyordum
facebook a ınstagrama gelince varız burada yokuz dimi:26:
ordada bi paylaşım yapıp bi iki dolanıp çıkıyorsun burda
daha bi var olmak lazım yoksa yazılır ama herkesin yazdığını okumak cevap vermek sohbet
etmek istiyo insan onu yapamadığım içinde uğrayamıyorum
ama arada günaydın da olsa yazmak isterim beni unutmayın diye bebekler
sağol canımankarada kaç tane anniş var benim 2010 ekim anneleriylede grubum var whatsupta ve facede grubumuz var ondan sordum canım varsa katılmak isterim
canım maşallah o kadar grubun var ve hala grup peşindesin
dur bi bakıyım grup bulursam ben sana haber veririm:)
bu arada bebişe kim bakıyo
dadınızmı vardemek zenginsiniz keşke çekilişe katılsaydın
Off bugün hiç geçmiyor.. çok soğuk çok üşüyorum.. hadi braz sohbet edelim de içim ısınsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?