2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hımm bence bir çift çorabın yanına birşey daha al ..yaw sende cikoko gibi pintileştin mi ayy hocamız girmedi kuraya iyiki ona çıkan bir tl ciden alırdı hediyesini herhalde :))neyse şaka yaptım artık hocam gelsin ya ben hissediyorum eksikliğini

CNm evt ben sana çıktım Zeynep annede sana alıcak ..hediye annelere alınıyor ama çoçuklar için alınmaz diye bir şart koymadık ..benim öyle zor beğenen bir huyum yok ne alırsan başımın üstüne ama illa fikir istiyorsan kalıcı hatıra olabilecek birşey olabilir bende öyle yapıcam ...

Iyi CNm bulmana sevindim ..sen şu küpeleri arkasından görünmeyecek şekilde bağlasana ..çoçukken annem bize öyle yapardı hatta saydam ipler var onla hiç belli olmuyor ..

Son düzenleme:

Ay CNm geçmiş olsun tekrardan ..o nasıl diş öyle diş değil sanki başka birşey ..sende taş gibisin anacım iğne bile kar etmemiş bak )

hey bebeklerim nabersiniz resmen özlemişim ya çok
iyisiniz dimi ahali kimler var kimler yok hu huuu
yılbaşı çekilişi olmuş sanırım sağolsun şekersizyeşilçay haber verdi katıldım
ee ben kime alıyorum
bana dilberege alıyormuş sağolsun adresimi istedi ona mesaj atarken bir damlayayım dedim
işyerinde hiç fırsatım yok malesef

öperim sizi kuzuları talaydan başka hamile varmı aramızda

çorabın yanına ne alınır melegim:26:birde ince çorapmı alsam:)mutlu sevinirmi acaba:)
cikonun pintiligine ben yetişemem:)pazar günü gelmişti ismini altta gördümsanırım okuyup kaçıyo:)
Ay CNm geçmiş olsun tekrardan ..o nasıl diş öyle diş değil sanki başka birşey ..sende taş gibisin anacım iğne bile kar etmemiş bak )
evet canım diş degil başka birşey:)bir türlü uyuşmadıyarın yine gidecem
Aynı duygulari ve durumlari yasayanlari duymak tanimak istiyorum.
tanışalımben babycerenkısaca beybi desende olur

hoşgeldin canımsen ve annezeynep hiç gelmez oldunuzikinizde faceye girmeye vakit buluyosunuzda şuraya birşey yazmayamı firsat bulamıyosunuz
bide zada ortalıkta yok
planner de yok
tatlıcadı sen nerdesin
ya hejarrr
kujum
bambucan:))
beykoz:))
çiçek nerelerdesin canım:))
kele cigerim elif sen nerdesin

selamhavalar çok sogudu:18:üşümeye başladım:18:
cerene acilen mont almam lazım:26:dün dişçi çıkışı agzım yamuk halde lcw ya geçtim ama hiç begenmedim montları
mont tarzında yelegi var onunla okula yolladım ama acilen mont almam lazım akşam gidip bakacaz inş bulurum..
çağla uyuyo bende sizinle sohpete geldim ama kimsecikler yok
gidip oyun oynayam bariboş duranı kimse sevmez:)

hah şöyle yola gel.. aferin... ben bana karışılmasından hiç hoşlanmam haberin olsun :)
empati yap şekerim.. sana 1 çift çorap hediye etse çiçek napardın

iyi bari sevindim bulmuşsunuz sonunda küpeyi..
valla ben bana alınmasını istediğim bi hediye seçtim şekerim.. beklerim gülüm aşk olsun ya. acelesi yok :)

aa yılbaşı çekilişi mi var bu arada kızlar facede grup var mı katılmak isterim bende mümkünse

çok korktumsenin dogum günün bu aymıydı
bende bana karışılmasını hiç sevmemkarışanıda affetmem:104:
empati yapamıyorumistesem yaparım ama yapmak istemiyorumhem çiçek bana altın nakışlı bir çorap yollasa neden sevinmiyim ki

çok haklısın tabi böyle diyeceğini biliyordum
facebook a ınstagrama gelince varız burada yokuz dimi:26:
ordada bi paylaşım yapıp bi iki dolanıp çıkıyorsun burda
daha bi var olmak lazım yoksa yazılır ama herkesin yazdığını okumak cevap vermek sohbet
etmek istiyo insan onu yapamadığım içinde uğrayamıyorum
ama arada günaydın da olsa yazmak isterim beni unutmayın diye bebekler

aa yılbaşı çekilişi mi var bu arada kızlar facede grup var mı katılmak isterim bende mümkünse

yılbaşı çekilişi vardı ama çekildigeç kaldınız duduu hanımcım
ama şekersiz hanım dediki eger yinede çekilişe katılmak isteyen olursa kendi aranızda birbirinizi çekebilirmişsiniz
bol çekişmeli bir çekiliş
facede grup yokvarsada benim haberim yokkesin şekersizin haberi vardırona sorun

Son düzenleme:

sağol canımankarada kaç tane anniş var benim 2010 ekim anneleriylede grubum var whatsupta ve facede grubumuz var ondan sordum canım varsa katılmak isterim

bende buraya daha çok zaman ayırıyorumaslında ınstagramda o kadar takipçim var ki,hep yolumu gözlüyolar ama ben burayı tercih ediyorumtabi doğru söylüyosun buraya gelince birşeyler yazıyosun acaba biri cevap verdimi diye aklın kalıyo girip çıkıyosun
arayı fazla açma şekerimözlüyoruz

sağol canımankarada kaç tane anniş var benim 2010 ekim anneleriylede grubum var whatsupta ve facede grubumuz var ondan sordum canım varsa katılmak isterim

canım maşallah o kadar grubun var ve hala grup peşindesin
dur bi bakıyım grup bulursam ben sana haber veririm:)
bu arada bebişe kim bakıyo
dadınızmı vardemek zenginsinizkeşke çekilişe katılsaydın

Off bugün hiç geçmiyor.. çok soğuk çok üşüyorum.. hadi braz sohbet edelim de içim ısınsın :)

canım maşallah o kadar grubun var ve hala grup peşindesin
dur bi bakıyım grup bulursam ben sana haber veririm:)
bu arada bebişe kim bakıyo
dadınızmı vardemek zenginsinizkeşke çekilişe katılsaydın

zenginlikle ne ilgisi var aynı gruptakilerle daha aktif görüşmek için kurmuştu arkadaşlar buraya çok sık bakamıyorum ondan sordum.bebeğe kv bakıyo ama katılmak isterdim çekilişe nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…