mahiride kebabınıda yiyesim geldi
bizde bugün mangal yaktık ama çöp şiş degil,bildigin demir şiş:))
hatta tam etleri saplıyorum eşim beni sinir ettineyseki birşey yapmadım korkmayın
şu okuldaki çakma psikologa bi dahamı gitsem ne yapsamhayır yani işede yaramıyo ki
'' TUTUSAK KALDIĞIN YER SEVDİĞİN KİŞİNİN KALBİYSE
ÖZGÜRLÜĞÜN CANI CEHENNEME '' .... iyi geceler.....
meleğim sen kapıyı kitle ben film izliyorum :))
CNm birşey mi oldu neden böyle dedin ..farkında olmadan kırdık mı seni..
amanda aman kimleri görüyorumçiçek hanımlar gelmişler hoşgelmişler:))
nasılsın canım:))
ben iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruz:))
dün kuyumcunun önünden geçiyodum beşi bir yerde gördüm inanırmısın gözüm kaldı
birde çeyreklerin fiyatı düşmüş haberin varmıbenim çok hoşuma gidiyo
bide derimont ta bir mont gördüm offf dedim vay be ne güzel birşey
bide tektaş yüzügüm yok
bide şu ayfonlara bayılıyorum harika süper ötesi bir cihaz
neyse seni dertlerimle bogmayım canım:))
saol canım tesekkür ederim ...
bende cok üzüldüm ne diyelim cana gelecegine mala gelsin
rabbim saglıktan almasın
buarada kızlar ben katılamıcam cekilişe üzgünüm
araba bozuldu ona para
telim bozuldu ona para
birde ameliyat olcam nasipse sinüzüt ve kemik egriligi ona para
dogum gunleri akrabalarımın ona para
anlıycagınız zügürtüm
3aralıkta doktorumla konuscam canım
cok önceden bir doktora gitmiştim ameliyatla hemen halledilir demişti
şimdi baska topiktede iyi denilmiş op.dr.erdinç ak diye bir doktor var
dogum yaptıgım üsküdar hospitalda onla konuscam ona göre belirlencek
inş sorunsuz olur nefes alamıyorum burnumdan sürekli faranjit oluyorum agzım acık uyumaktan oyuzden gittim
burun kemigimde egriymiş sünüslerim doluymus bakalım size bildiririm salı günü
Sevgili talaycım bana hemen özelden bilgileri ver olurmu ..
Selam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın diyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecektiBişey olmaz dimi kızlar şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım kendimi affedemiyorum
kızlarrrr günaydınnnnn herkezeeee
eşim beni bir hışımla kaldırdı
dedi bak oglun napıyordu diye
ben baktıgımda elinde telim kacısıyordu
megerse sen teli al sekersizyeşilcayımı ara
eşim farketmiş konusuyor diyor
beni gördü kactı diyor
elinden almıs kapamıs pasam
bakmıs sensin sekersiz gelmiş bana söylüyor
bak oglun ne haltlar yiyo diyo
çok sevgili ve değerli arkadaşlarıma teessüf ediyorum..
çekiliş yapılıyor madem, bir Allahın kulu, ya birde bambucan var onada haber verelim demezmi?
aşkolsun gerçekten çok gücendim.. telefon numaram tamam yok diyelim, burdan msj atılabilir yada face'de olan arkadaşlarım söyleyebilirdi çok üzüldüm
yaa hiç olmadı, burda konuşmanızda geçseydi aklınızda olanlar arasında bambucan, onada razıydım..
hiç mi yer edinememişim aranızda.. dün gördüm vallahi bi müddet kafama takıldı uyuyamadım..
canlarım benim, yani böyle msjlar yazdınız ya içimi rahatlattınız
yani tamam aktif olarak devamlı yazamıyorum ama hep okurum takipteyim sizi..
feys açık oluyo, hiç bişey yazmasamda takılabiliyorum, tv zaten açmadığım için oyun oynuyorum falan sesler azranında hoşuna gidiyo ellemiyo.. ama burda yazı yazmaya başlayınca,azra hanım beni taklit etcekya, tuşlara basıyo ekranı kapamaya çalışıyo vs..
(yani girmiyorum diye,sizi unutmadımki ben hep aklımdasınız, ben hep burdayım)
sağolsun çiçek'de msj atmış çok sevindim..
yani 2 gün bakamadım, çekiliş yapalım demenizle yapmanız bir olmuş, yoksa kaçırmazdım zaten..
yaa zaten derdim unutulmaktı, yoksa nasip değilmiş olur böyle şeyler napalım
hepinize teşekkür ederim oralim yerine geldi sayenizde..
sizi seviyorum ben yaa
(ama bidaha unutmayın lütfen)
Canim telf.acik kalmis yani ben grlmefim aksam Ohhhh ya heralde ay sonuna kadar sayfalar çiçek çiçek diye diye dolacak sayende Ama kalbim buna nekadar dayanir bilemiyorum.Ben en iyisi hediyemi hemen gonderim.Acikliyorummmm,burada hayvancilik ysygin fiye sana en yagsiz yerinden bir kilo kusbasilik et,e hadi gonlumden koptu 1 kilo da kiyma.Nasil sevdinmi
vayy güzel laf'' TUTUSAK KALDIĞIN YER SEVDİĞİN KİŞİNİN KALBİYSE
ÖZGÜRLÜĞÜN CANI CEHENNEME '' .... iyi geceler.....
meleğim sen kapıyı kitle ben film izliyorum :))
canım ya kıyamam cok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan hiç bilmiyorum bugun hemen doktora götür belki de aramışsındır bile.. en iyi bilgiyi ondan alırsın.. geçmiş olsun kuzuma.. eşini boşver. takma bile.. maalesef arada böyle odun olabiliyolarSelam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın diyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecektiBişey olmaz dimi kızlar şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım kendimi affedemiyorum
Selam kızlar iyi haftalar
hepimizin başına böyle kazalar geliyo ve gelebilir inş. hiç bişey olmayacak babalar genelde teskin etmek yerine hemen karşı tarafı suçlamada buluyorlar kasıtsız sonra pişman oluyorlar.kıyamam ben miraya Allah beterinden sakınsın bu ay safer ayı bebeklerimiz adına bol bol sadaka verelim kızlar belaların defi için.
canım ya kıyamam cok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan hiç bilmiyorum bugun hemen doktora götür belki de aramışsındır bile.. en iyi bilgiyi ondan alırsın.. geçmiş olsun kuzuma.. eşini boşver. takma bile.. maalesef arada böyle odun olabiliyolar
Günaydın canım.. ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Ah şu babalar hem bişey bilmezler ama konuşmaya gelince herkesten çok konuşurlar.. Canım hiç merak etme bişey olmaz.. Kaan da 2 kere mama sandalyesinden balıklama düşmüştü biliyorsun.. çok şükür bişey olmuyor onlara.. Sen yine de gözetim altında tut ama için rahat olsun.. hiiiç bişeycik olmaz..
Bizde hafta sonu koçtaşa gitmiştik babasıyla avizelerin lambaların orda dolaşırken dokunmak istemiş.. Bizim akıllı babamız da dokun oğlum diye izin verince hoop sağ işaret parmağı aynen yapışmış o kızgın ampullere.. Bende birsürü söylendim babasıan.. çocuğun yanındayken nasıl yaktın parmağını diye ama olan olmuş artık.. ;Allah beterinden korusun diyoruz ve geçiyoruz
ay bişey soracaktım unuttumbu hediyeleri en son gönderme zamanı ne zaman yani belli bi zamanı varmı.
Selam güzel anneler
Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...
Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?
Selam güzel anneler
Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...
Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?