2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Uyy seninle şiş kebap yapmak tehlikeli desene bu aklımda olsun

'' TUTUSAK KALDIĞIN YER SEVDİĞİN KİŞİNİN KALBİYSE
ÖZGÜRLÜĞÜN CANI CEHENNEME '' .... iyi geceler.....
meleğim sen kapıyı kitle ben film izliyorum :))

Canim telf.acik kalmis yani ben grlmefim aksam Ohhhh ya heralde ay sonuna kadar sayfalar çiçek çiçek diye diye dolacak sayende Ama kalbim buna nekadar dayanir bilemiyorum.Ben en iyisi hediyemi hemen gonderim.Acikliyorummmm,burada hayvancilik ysygin fiye sana en yagsiz yerinden bir kilo kusbasilik et,e hadi gonlumden koptu 1 kilo da kiyma.Nasil sevdinmi

Selam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmışkulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuşeşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdikbeni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakındiyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecekti Bişey olmaz dimi kızlarşaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptımkendimi affedemiyorum

geçmiş olsun

Sevgili talaycım bana hemen özelden bilgileri ver olurmu ..

ay meleğim önce ben sana hediye alıcam sandım ve çok sevinmiştim sonra jeton yerine oturdu ama olsun yinede çok sevindim.

hepimizin başına böyle kazalar geliyo ve gelebilir inş. hiç bişey olmayacak babalar genelde teskin etmek yerine hemen karşı tarafı suçlamada buluyorlar kasıtsız sonra pişman oluyorlar.kıyamam ben miraya Allah beterinden sakınsın bu ay safer ayı bebeklerimiz adına bol bol sadaka verelim kızlar belaların defi için.

beykoz geçmiş olsun ameliyat olacakmışsın benim eşimde oldu kısa sürede toparlandı.eneste yaramazlık yapıyormuş sana pahalıya patlamış.

çiçek hediye seçimin çok yerinde olmuş sanırım çekiliş bitinceye kadar adını bol bol duyacağız ben olsam kars gravyeri isterdim..ımmmm mükemmel bu arada oralara kar yağdımı.

ay bişey soracaktım unuttum bu hediyeleri en son gönderme zamanı ne zaman yani belli bi zamanı varmı.

hay allahım ... ben de kuafördeydim. senin sesin geldi arkadan herhalde sen varsın yanında diye düşündüm. sonra anladım ki gizli arıyo sıpa kapattım... :)

ay kıyamam ya. istersen beykozun yerine seni yazalım bambucum... (diğer arkadaşlar için de bi mahsuru yoksa) aniden geliştiği için oldu sanırım..

:) allah iyiliğini versin... süper fikir. et pahalı diye yakınıyodu beybi

'' TUTUSAK KALDIĞIN YER SEVDİĞİN KİŞİNİN KALBİYSE
ÖZGÜRLÜĞÜN CANI CEHENNEME '' .... iyi geceler.....
meleğim sen kapıyı kitle ben film izliyorum :))
vayy güzel laf

canım ya kıyamam cok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan hiç bilmiyorum bugun hemen doktora götür belki de aramışsındır bile.. en iyi bilgiyi ondan alırsın.. geçmiş olsun kuzuma.. eşini boşver. takma bile.. maalesef arada böyle odun olabiliyolar

Günaydın canım.. ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Ah şu babalar hem bişey bilmezler ama konuşmaya gelince herkesten çok konuşurlar.. Canım hiç merak etme bişey olmaz.. Kaan da 2 kere mama sandalyesinden balıklama düşmüştü biliyorsun.. çok şükür bişey olmuyor onlara.. Sen yine de gözetim altında tut ama için rahat olsun.. hiiiç bişeycik olmaz..

Bizde hafta sonu koçtaşa gitmiştik babasıyla avizelerin lambaların orda dolaşırken dokunmak istemiş.. Bizim akıllı babamız da dokun oğlum diye izin verince hoop sağ işaret parmağı aynen yapışmış o kızgın ampullere.. Bende birsürü söylendim babasıan.. çocuğun yanındayken nasıl yaktın parmağını diye ama olan olmuş artık.. ;Allah beterinden korusun diyoruz ve geçiyoruz

Selam güzel anneler

Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...

Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar hala kendime gelemiyorum çok üzüldüm çok
Bu arada evet dr.u gece gece aradım morarması iyi olmuş dedi,müşahadede tutun istersen hastaneye götür dedi,ama röntgen falan isterler diye göze alamadım
bakıcı teyzemizle işe geldiğimden beri 3kez konuştum bir problem yok kızım çocuklar böyle büyür dedi ama gel sen benim içime anlat..evet sadaka vermeyilim hemen Allahım koru sen yavrularımızı...

Bu arada beykozum geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz...
Baby sende dişinin ağrılarından kısa sürede kurtulursun inşallah...
İlkimcim ailecek geçmiş olsun hepinize...
Bambucanım hiçbişey için geç değil beykozum hastalık dolayısıyla katılamıyor yerine sen katıl zincir devam etsin...
Sonuçta hayatımızda bir renk olsun güzellik olsun diye yaptık bunu, isteyen herkes katılır ve bu paylaşım böyle devam eder...

ay bişey soracaktım unuttum bu hediyeleri en son gönderme zamanı ne zaman yani belli bi zamanı varmı.

Yılbaşı çekilişi adı üstünde,yılbaşına kadar göndeririz
Bu arada yineliyorum çekiliş annelere bir minik hatıra...
Babyceren hanım lütfen mesajı iyi okuyun "annelere hatıra" anne mutfağına hatıra değil
Küflü çökelek falan yollamaya kalkarsan onu kızıma yeririm,hani benim hediyem diye forumun altını üstüne getirirrim
Azraece whatsapptan adresini yolla please

herkese günaydınlar, iyi haftalar mayısın sultanları.

mutlum geçmiş olsun boncuğuma daha önce hepimizin başına geldi biz gözümüzün önünde düşürdük çocuğu ağzı kan içinde kaldı napacaksın adı üstünde kaza Allah beterinden saklasın. üzülme lütfen eşinide boşver bi milyon kere yazmışızdır çoğu böyle bunların takma kafaya.

bende talaya katılıyorum kars kaşarı istesin hmmm harika oluyor. annem biz eşimle daha nişanlanmadan ayrılınca bu kız bununlada evlenmicek diye bana kızıp komşumuzla polis kızının yanına gitmişti gezmeye oradan getirmişti. ordayken biz barışınca anne gel istemeye gelcekler demiştimde inanmamıştı zorlana nişandan 3 gün önce dönmüştü hatun:))

ne güzel. ben de cok istiyorum ama bi turlu kısmet olmadı.. azimliyim yapıcam bi gun

kızlar dun sacımı kestirdim. şimdi şu sprey sac boyalarından almak istiyorum. (yıkayınca çıkanlardan) istediğim an istediğim renk yapmak için.. kullanan memnun olan ve marka tavsiye edecek olan var mı?

BU KADAR OLUR BENDE SİZE SOMAK İSTİYORDUM HİÇ GÖTÜRDÜNÜZMÜ DİYE.OĞLUŞUMDA ÇOK SEVİYOR BALIKLARI BENDE ANKARADAKİ AKVARYUMA GÖTÜMEK İSTİYORUM ETRAFIMDAKİLER DAHA ÇOK KÜÇÜK ANLAMAZ SONRA GÖTÜR FALAN DEDİLER KAFAM KARIŞTI AMA İNANIYORUM BENİMKİ ÇOK MUTLU OLUR.
DÜN BİRAZ DİNLENMEK İÇİN OĞLUMLA YETENEK SİZSİNİZİ SEYRETTİK SEYRETMEZ OLAYDIK ORDA DANSÇILAR AKRABOTİK HAREKETLER ÇIKIYO.BENİMKİ KANAPENİN KOLUNDA OTURUP HARretli bi şekilde bebekçe birşeyler anlattı da anlattı sonra yastığı önüne aldı ve gözümün içine bakıp takla attı şok geçirdim o minicik oynuna bişey olacak diye çok korktum 2. denemeye kalktı bide zamanında müdahale ile doğru yatağa götürüp uyuttum sıpayı.valla kızlar artık yükseklik merakları değişik hareketler (kitaplığa tırmanırken yakaladım) çok dikkat etmemiz gerekiyo çoook.

slm annişler.emir sanırım diş çıkarıyo son 4 ler çıkıyo gb ara ara ateş yapıyo ama bi ara pipimizde acıyodu acaba enfeksiyonmu die de aklıma geldi napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…