canım umarım mont bulurum:18:yazık vallahi üşüdü çocuk:18:ne bulursam alacam bugün:18:ilkim sütten kesmişsin hadi hayırlısı canım,baby inşallah mont bulursun, bul hemen üşümesin kuzu ,
hem çıkmışken bana da bişeyler bakarsınbakamazsan da canın sağolsun evde ne var ne yok koli yap yolla
münkünse en organiklerden olsun haaa aklıma gelmişken enişten de künefe istedi bi burda pişiririz dediçorabını da kendin giy üşümeye başlamışsın ama eğer altınlı bişeyse çok iyi olur bende çok severim altını bak gözüm döndü yine bana not yazmayı unutma ben çok severim not okumayı azraece bize hediye yollamıştı zamanında,notları okurken hediyelere bakamamıştım o kadar da çok yazma yani okumak zor olmasın azraece için oyuncak annesinden hediyemi seçtim ben
extra olarak da dibi tutmayan tencere arıyorum bulan olursa haber versinyakışırrrr
Mira iyi ama göz çevresi kahverengi ellerinizden öperDersimi aldım yatağın tek tarafını duvara dayadım
Zamanında o 2 komidin yatağın 2 başında olacak diye ne parçalamıştım kendimizilli bir geldi hayatımı değiştirdi
Bu arada şekersizin hediyesinin resmini gördüm çok güzeeelbeykozdan haber bekliyoruz,bizi merakta bırakma canım yavrumkedi hoşgeldin canım şimdilik bitti
ne çektin be çikoodada yalnızdım ve Babyceren dostumla arkam kapıya dönük olarak cak cak konuştum. döndüğümde odada 2 tane "puroosör" tabir edilen hoca vardı
yüzüm kıpkırmızı bir şekilde, konuştuklarımın ne kadarını duyduklarını tahmin etmeye çalıştım :18::18::18:
nedir Babyceren dostumdan çektiğim
Evet evet öğrendim ben meleğim kargoyla yollanıyormuş sen evde pişiriyormuşsunartık kaçamaz yollıcak mecbuuuur
al sana iş kolu baby,Hayatdan yöresel yolla kargoylameleğim ve bende potansiyel müşteri oluruz baby hanımın mutfağı diye de bi instagram hesabı açtın mı tamam hem takipçilerin de sevinir
Evet evet öğrendim ben meleğim kargoyla yollanıyormuş sen evde pişiriyormuşsunartık kaçamaz yollıcak mecbuuuur
al sana iş kolu baby,Hayatdan yöresel yolla kargoylameleğim ve bende potansiyel müşteri oluruz baby hanımın mutfağı diye de bi instagram hesabı açtın mı tamam hem takipçilerin de sevinir
Bu da sloganın:)
Neden mi Online Künefe Siparişi Vermelisiniz ?
Künefe' yi anavatanından Antakya' dan yiyebilmek için,
Dil peyniri veya kaşar peyniriyle değilde Orjinal KÜNEFE PEYNİRİ ile bu lezzeti tatmak için,
Tamamen kendi üretimimiz olan kadayıf, tereyağı ve künefe peyniri ile birleşen bu tadı yaşamak için,
Şerbetinin hazırlanması çok kolay olduğu için,
Evinizden kalıp dışarı çıkmanıza gerek kalmadan yiyebilmek için,
Canınız ne zaman isterse 6 ay süresince ürünleri buzluğunuzda (difrizde) saklayabildiğiniz için,
Çok uygun fiyatlarla bu fırsatlara sahip olmak için,
KÜNEFEYİ SEVİYORSANIZ MUTLAKA BİZLERİ TERCİH ETMELİSİNİZ:)
Baby ananın mutfağı gel vatandaş geeel:))
Kayınbabamında canının çektiği şeyler var elbetcanım umarım mont bulurum:18:yazık vallahi üşüdü çocuk:18:ne bulursam alacam bugün:18:
sana gelince vallahi içimi okdun dedim avm ye gitmişken yandaki milyoncuyada bir ugrayımda mutluma birşeyler alıyım:)))
evdeki eşyalar işine yaramazküflü var,nar ekşisi var ha bide kocama küçük gelen bir gömlek var
not yazmayı çok severim seni notlara bogacam:))istersen şekersize sor kıza ammada not yazmıştımeminim o na çıkmadım diye sevinmiştir:))kız şekersiz mandalım duruyomu hala
bana altın deme benimde gözüm dönüyo:111::111:
dibi tutmayan tencere daha icat edilmedi yoksa ben sana kesin yollardım
dur bakıyım sana ne alacam bende çok merak ettim
eniştede künefe istemiş:18:başka mesela kayınbabanın canı birşeyler çekiyomu:18:ya da görümcenin:))
İnstagram hesabı ne ben bilmiyorum yaw) neyse baby e gidip yiyecem künefesini artık böyle olmaz yoksa şişer bir yerlerimiz dimi
Bu arada eşim bir kaç gündür evde yıllık izni kalmış onları yiyor benide arada unutmuyor sağ olsun ..tutturmuş bende 2012 Mayıs babaları tipiği açıcam diye bir insan bu kadar mı kıskanç olur pöff
ilahi mutlucum çok iyiydi hoşuma gitti:))
hele de baby ananın mutfagı süper fikir:))hem takipçilerime satsam zaten köşeyi dönerim dimi1
canım keşke künefe yollıyabilsem ama dondurulmuş künefe 24 saat içinde nasıl kargoyla yetişecek:26:erir valla bozulur:26:
ama sen merak etme senin için bir çözüm bulacam:44:yani inşallah:)
Kayınbabamında canının çektiği şeyler var elbethayatta 1 tanecik kayınbabam var onu mu kırıcan
Görümceme yollamaaç kalsın görsün gününü zaten görümce sonuçta yemese de aç kalmaz görümceler
Canım milyoncuya gidip milyonları harcama bana maximum limit 50TL unutmaÖyle büyük hediyelere gerek yok aramızda minik birer hatıra için yaptık neticede Bonkör arkadaşım benimmm
İnstagram hesabı ne ben bilmiyorum yaw) neyse baby e gidip yiyecem künefesini artık böyle olmaz yoksa şişer bir yerlerimiz dimi
Bu arada eşim bir kaç gündür evde yıllık izni kalmış onları yiyor benide arada unutmuyor sağ olsun ..tutturmuş bende 2012 Mayıs babaları tipiği açıcam diye bir insan bu kadar mı kıskanç olur pöff
tmm yazık kayınbabana sor canı ne çekiyo eger gönderebilecegim bir şeyse hemen yollıyımama yok gönderemeyecegim bir şeyse ben karışmam:)
görümceyi boşver dedigin gibi görümceler aç kalmaz:))
dimi ya milyonlarımı harcamıyım:18:neyse sen bana ev,iş,holding veya köşkünün adresini yolla canımhangisi antakyaya yakınsa o adresi ver kargo parası az ödeyelim
şanslı günündesin bana kargo yollayan para ödemiyor cicimyollıcam canım önce adresi bi soriim
herşeyi devletten bekleme şekerim git bi künefeciye çaktırmadan bilgi al,londrada kuzenime yollıcam denasıl gider abi diye sor sonra kargoyla anlaşır al sat işine girersin sonuçta ismi lazım değil (mado dondurma bile ) misafirliğe hediye götürürken buzlu karton kaplara konulup saklanabiliyor 40derecede sıcakta
bizi düşünme biz onu geldikten sonra 1 saat içine tüketeceğimizden sorun olmazama yurtdışı müşterilerin için de bilgi almak lazım
meleğim teline uygulamayı indir appstore dan,sonra üye ol bizi bulyada kullanıcı ismini bize bildir biz seni buluruz
sadece resim paylaşılan bir program canımbilgiler ve paylaşılanlar gizlenebiliyor ve sadece arkadaşların görebiliyor istersen
eşin de alemmişseni kıskanıyor enişte
"instagram" yükledin dimi canım:44:çerçeve falan dedinya destek bi program yüklemedin dimi instacollage/intaframe falan gibi:44:Tamam yaptım çok güZel miş harika çerçeveler var cıvıl cıvıl
Teşekkürler cnm
"instagram" yükledin dimi canım:44:çerçeve falan dedinya destek bi program yüklemedin dimi instacollage/intaframe falan gibi:44:
instagram açtıysan ismini yaz özelden arkadaşlık için talep yolliim sanakızlar bende var şekersiz baby azraece dilber yavrukedi falan...benim arkadaşlarımdan sende onlara talep yollarsın görürsün bebelerin boy boy resimlerini
Kitelondon CNm aldım ekle beni birde Facebook varsa yolla afresini ekleyim
dilber yavrukediye
yavrukedi ilkime
ilkim beykoza
Beykoz çiçek e
çiçek baby e
baby mutlu ya
mutlu azraeceye
azraece şekersize
şekersiz annezeynepe
annezeynep minyatüre
minyatür meleğime
meleğim talaya
talay pinardaya
pınarda dilbere hediye alacak... not almayı unutmayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?