2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol tatlım amin.
Ilkimcim geçmiş olsun şu hastalıklar bir bitmek bilmedi gitti off
Aynen canım ya çok teşekkür ederim senin misafirler de gelmemiş yakın olsak gelir afiyetle yerdim yaptıklarını.Ohhh miss
Kıyamam ya çok geçmiş olsun güzel gözlüme umarım tekrar yaşamazsın böyle tatsızlıklar canım. Kendini suçlama lütfen hangimiz düşmeden büyüdük ki. Öpüyorum kuzuyu ve seni
canım geçmiş olsun kaancığıma. Allah beterinden saklasın.
Ay özendim valla keşke biz de istanbulda olsaydık.

Sağ ol hayatım

zenginlikle ne ilgisi var aynı gruptakilerle daha aktif görüşmek için kurmuştu arkadaşlar buraya çok sık bakamıyorum ondan sordum.bebeğe kv bakıyo ama katılmak isterdim çekilişe nasip değilmiş

tabiki zenginlikle ilgisi yok bende zaten şaka yapmıştım:)
iş neydi canım?daha önce belki yazmıştın kusura bakma hatırlamıyorum
ama facede bir grup var dedigim gibi şekersiz biliyogeldiginde cevap verir

tabiki zenginlikle ilgisi yok bende zaten şaka yapmıştım:)
iş neydi canım?daha önce belki yazmıştın kusura bakma hatırlamıyorum
ama facede bir grup var dedigim gibi şekersiz biliyogeldiginde cevap verir

psikolojik danışmanım canım rehber öğretmen dedikleri şaka yaptığını anladım şekerim

Kızlar besteyi sütten kestim. Bugün ikinci gün beste gayet iyi;fakat ben hiç iyi değilim sanki kızımla bütün bağları koparmış gibi hissediyorum. Offf çok zormuş gerçekten

Şimdi ben kime hediye alıcam kafam karıştı bambucana mı çiçeğe mi:44:
bana
psikolojik danışmanım canım rehber öğretmen dedikleri şaka yaptığını anladım şekerim

iyi süperbende okuldakine gittim 2defa kızım içinaslında kendim içinşuan kızımla aram daha iyi

benim küçük cadım uyandı ben kaçar

Kızlar besteyi sütten kestim. Bugün ikinci gün beste gayet iyi;fakat ben hiç iyi değilim sanki kızımla bütün bağları koparmış gibi hissediyorum. Offf çok zormuş gerçekten

canım ya kıyamamyazını gördüm geri döndümseni çok iyi anlıyorum ama sakın sende benim gibi yapma,,bende önce kestim 1 gün dayanamadım geri verdimsonra 1 ay geçtibir daha kestim,,üzülmen çok normalben 2 hafta kendime gelememiştim
ama şimdi çağlada bende çok iyiyiz
zaten şu sütten kesme işi anne için daha zor
sabret canım

ok canım öyle düşünüp üzülme anne bebek arasındaki bağ çok özel ve güzel asla kopmaz

Listeyi yeniden hatırlatıyım dedim soran oluyor epey ...
Ilkim sen çiçeğe alıyorsun hediye ok

slm millet evet hava soğuk izmirde ayaz var .pazara gittik oğluşumla evin karşısında yinede burnum dondu.
kendime tavuk döner aldım ilk defa pazardan aldım kokusu güzel geldi sanırım 6 ayıdr felna yemiyordum bide kahvaltı yapmamıştım ondan umarım zehirlenmem olursada atın ölümü arpadan olsun
pazar dönüşü karşı komşuya geçtik kapıdaydı oğlan benden önce gitti oda gel kahve yapımm dedi sağolsun poşetler koridora bırakıp geçtik jennifer lopez fuları yapıyor bizim bina kople dedim banada öğret. otur dedi olmaz dedim oğlan çorba içicek uyucak pazar poşetleri yerleşcek sen gel ben çay koyim dedim dolaptan poğaça çıkardım fırında çay demledim oğlan uyuudu birazdan çağıracam
kolay yaparsın dedi bakalım yapabilirsem ticarete döküp satıcam tabi ben anca bidahaki kışa anca satışa çıkarım olsun

meleğim çok hoş bayansın oğluşun ve senin gözlerine bayıldım ayrıca sen baby den fefalı çıktın akşamdan beri bi sürü can yolladın baby daha hala siftah yapmadı zaten onuda geçtim oyunda he he he
başka neyse ben kaçar jennifer lopez fuları beni bekler sipariş alınır

Zamanla herşey yoluna girer üzme canının olurmu ..onlar bizin karnımızda büyüdü bizden kopmaları zor ..

bana

iyi süperbende okuldakine gittim 2defa kızım içinaslında kendim içinşuan kızımla aram daha iyi

benim küçük cadım uyandı ben kaçar
Sormaz olaydım
Sağ ol tatlım doğru söylüyosun. Yok zaten tekrar vermem kararım kesin üzülsem de yapacak bir şey yok.
ok canım öyle düşünüp üzülme anne bebek arasındaki bağ çok özel ve güzel asla kopmaz
sağ ol canım öyle.
Listeyi yeniden hatırlatıyım dedim soran oluyor epey ...
Ilkim sen çiçeğe alıyorsun hediye ok
tamam tatlım çok sağ ol.
Zamanla herşey yoluna girer üzme canının olurmu ..onlar bizin karnımızda büyüdü bizden kopmaları zor ..

Haklısın canım birkaç gün sonra daha iyi hissedeceğime eminim. Allahtan beste çok huysuzlanmadı o beni rahatlatıyo biraz.

Ben oyunu adAm gibi oynayamadığın için dedim bari arkadaşlar oynasın bir güzel :))can dediğin nedir ki bir tıkla hop kucağında ...şimdi ben telden bağlandığım için elimin altında herşey ama baby bilg açmak zorunda o yüzden göremiyordur can isteklerini yoksa yollar bana da yolluyor sağolasın
Bende sana ve Ege'mize bayıldım çok tatlısınız maşallah ikinizede

Son düzenleme:
ilkim sütten kesmişsin hadi hayırlısı canım,baby inşallah mont bulursun, bul hemen üşümesin kuzu,
hem çıkmışken bana da bişeyler bakarsınbakamazsan da canın sağolsun evde ne var ne yok koli yap yolla
münkünse en organiklerden olsun haaa aklıma gelmişken enişten de künefe istedi bi burda pişiririz dediçorabını da kendin giy üşümeye başlamışsınama eğer altınlı bişeyse çok iyi olur bende çok severim altınıbak gözüm döndü yinebana not yazmayı unutma ben çok severim not okumayıazraece bize hediye yollamıştı zamanında,notları okurken hediyelere bakamamıştımo kadar da çok yazma yani okumak zor olmasınazraece için oyuncak annesinden hediyemi seçtim ben
extra olarak da dibi tutmayan tencere arıyorum bulan olursa haber versinyakışırrrr
Mira iyi ama göz çevresi kahverengi ellerinizden öperDersimi aldım yatağın tek tarafını duvara dayadım
Zamanında o 2 komidin yatağın 2 başında olacak diye ne parçalamıştım kendimizilli bir geldi hayatımı değiştirdi
Bu arada şekersizin hediyesinin resmini gördüm çok güzeeelbeykozdan haber bekliyoruz,bizi merakta bırakma canımyavrumkedi hoşgeldin canım şimdilik bitti

odada yalnızdım ve Babyceren dostumla arkam kapıya dönük olarak cak cak konuştum. döndüğümde odada 2 tane "puroosör" tabir edilen hoca vardı
yüzüm kıpkırmızı bir şekilde, konuştuklarımın ne kadarını duyduklarını tahmin etmeye çalıştım :18::18::18:

nedir Babyceren dostumdan çektiğim

Dibi turmaz tencere iyi düşünmüşsün hatta söyle folye kaplı birşey olsa keşkede bizim azraece yakmasın dimi
Bende isterim künefe yaa banane banane

Hocam hoşgeldin nerelerdeydin bak çekilişi de kaçırdın tüh yaa

Dibi turmaz tencere iyi düşünmüşsün hatta söyle folye kaplı birşey olsa keşkede bizim azraece yakmasın dimi
Bende isterim künefe yaa banane banane

Evet evet öğrendim ben meleğim kargoyla yollanıyormuş sen evde pişiriyormuşsunartık kaçamaz yollıcak mecbuuuur
al sana iş kolu baby,Hayatdan yöresel yolla kargoylameleğim ve bende potansiyel müşteri oluruzbaby hanımın mutfağı diye de bi instagram hesabı açtın mı tamamhem takipçilerin de sevinir
Bu da sloganın:)
Neden mi Online Künefe Siparişi Vermelisiniz ?
Künefe' yi anavatanından Antakya' dan yiyebilmek için,
Dil peyniri veya kaşar peyniriyle değilde Orjinal KÜNEFE PEYNİRİ ile bu lezzeti tatmak için,
Tamamen kendi üretimimiz olan kadayıf, tereyağı ve künefe peyniri ile birleşen bu tadı yaşamak için,
Şerbetinin hazırlanması çok kolay olduğu için,
Evinizden kalıp dışarı çıkmanıza gerek kalmadan yiyebilmek için,
Canınız ne zaman isterse 6 ay süresince ürünleri buzluğunuzda (difrizde) saklayabildiğiniz için,
Çok uygun fiyatlarla bu fırsatlara sahip olmak için,
KÜNEFEYİ SEVİYORSANIZ MUTLAKA BİZLERİ TERCİH ETMELİSİNİZ:)

Baby ananın mutfağı gel vatandaş geeel:))

Son düzenleme:
Kızlar sizler daha yeni yeni üşümeye başlamışınız halbuki bizim popomuz don tuttu yaa .. Baksana baby daha mont alacakmış minik kuşlara ee geçikme sende daha fazla CNm kiş bitti nerde ise :)) çiçek siZe mont alsın olmazsa hı:)) CNm inş bulursun iyi birşey kızcelere yoksa üşür miniklerin kıyamam :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…