Sağ ol tatlım amin.canım benim bende seni cooookkk seviyorum buara aksilikler üst üste gelince katılamıyorum
yoksa bastan kendimi yazdırırdım üzgünümmm
cok saol bebegim haber vericem inş
sizede cok gecmiş olsun hayatım inş gecer birdahada hastalık ugramaz kapınıza cok zor
Aynen canım ya çok teşekkür ederim senin misafirler de gelmemiş yakın olsak gelir afiyetle yerdim yaptıklarını.Ilkimcim geçmiş olsun şu hastalıklar bir bitmek bilmedi gitti off
Kıyamam ya çok geçmiş olsun güzel gözlüme umarım tekrar yaşamazsın böyle tatsızlıklar canım. Kendini suçlama lütfen hangimiz düşmeden büyüdük ki. Öpüyorum kuzuyu ve seniSelam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın diyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecektiBişey olmaz dimi kızlar şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım kendimi affedemiyorum
canım geçmiş olsun kaancığıma. Allah beterinden saklasın.Günaydın canım.. ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Ah şu babalar hem bişey bilmezler ama konuşmaya gelince herkesten çok konuşurlar.. Canım hiç merak etme bişey olmaz.. Kaan da 2 kere mama sandalyesinden balıklama düşmüştü biliyorsun.. çok şükür bişey olmuyor onlara.. Sen yine de gözetim altında tut ama için rahat olsun.. hiiiç bişeycik olmaz..
Bizde hafta sonu koçtaşa gitmiştik babasıyla avizelerin lambaların orda dolaşırken dokunmak istemiş.. Bizim akıllı babamız da dokun oğlum diye izin verince hoop sağ işaret parmağı aynen yapışmış o kızgın ampullere.. Bende birsürü söylendim babasıan.. çocuğun yanındayken nasıl yaktın parmağını diye ama olan olmuş artık.. ;Allah beterinden korusun diyoruz ve geçiyoruz
Ay özendim valla keşke biz de istanbulda olsaydık.Selam güzel anneler
Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...
Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar hala kendime gelemiyorum çok üzüldüm çok
Bu arada evet dr.u gece gece aradım morarması iyi olmuş dedi,müşahadede tutun istersen hastaneye götür dedi,ama röntgen falan isterler diye göze alamadım
bakıcı teyzemizle işe geldiğimden beri 3kez konuştum bir problem yok kızım çocuklar böyle büyür dedi ama gel sen benim içime anlat..evet sadaka vermeyilim hemen Allahım koru sen yavrularımızı...
Bu arada beykozum geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz...
Baby sende dişinin ağrılarından kısa sürede kurtulursun inşallah...
İlkimcim ailecek geçmiş olsun hepinize...
Bambucanım hiçbişey için geç değil beykozum hastalık dolayısıyla katılamıyor yerine sen katıl zincir devam etsin...
Sonuçta hayatımızda bir renk olsun güzellik olsun diye yaptık bunu, isteyen herkes katılır ve bu paylaşım böyle devam eder...
Sağ ol hayatım